2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

hayırlısyla al gel bebişini canm ben bu zamana kadar korundum ama adet olamıyorm arkadasm hep söktürücü ile oluyorm sımdı lh yuksek cıktı fshda bıraz yuksek test yaptırdım ögledn sonra bellı olacak bu aykendımız denıcez öbür ay belkı donmusa gıde bılırız eşimde diyor alıştın sen kolayca alıp gelmeyeyok öyle yagma bız yapacaz dıyo şuan evde çatışma içindeyiz 1 ay çalışalm bakalm :26: inşallah kendılınden olur bende heveselı deglmm ama alır gelırım olmazssa yeter bekledıgm

Insallah canim kendiliginden gelir melegin.rabbim cok bekletmesin

Allah hayırlısını nasip eylesin. Ben senin yerine olsam hiç korunmazdım. Ne zaman ki, korunmayı bırakıcaksınız, o zaman kan sulandırıcı da kullan. Bakarsın doğal yoldan gelir miniğin.

Allah hayırlısını nasip eylesin. Ben senin yerine olsam hiç korunmazdım. Ne zaman ki, korunmayı bırakıcaksınız, o zaman kan sulandırıcı da kullan. Bakarsın doğal yoldan gelir miniğin.

geçen ay bıraktım kullandm coraspirin folicasit ama olmadı işte lh çok yüksek yumurta çatlamıyo anladınmı pko pisligi işte canm ama bu gun cıksın bakm soncm doktor olmazsa ilaç verecekmiş bu ayda deneylm yeter dıyorm eşimde 1 2 ay bakalm yaza dogru donmusu deneyelm dıyo bakacaz artık allah hepımızın yuzunu guldursun inşallah

aminnnn cnm insss

Eki Görüntüle 986142 canım arkadaşlarım test tarihime 2 gün kaldı:18::18: dualarınıza talibim
Cnm allah gonlundeki muradini nasip etsin inss iki gun sonra senin icin bayram olsun inss
Cnm inss test sonuclarin guzel ciksin bebisin dogal yoldan annesine gelsin inss

aminnnn cnm insss

Cnm allah gonlundeki muradini nasip etsin inss iki gun sonra senin icin bayram olsun inss

Cnm inss test sonuclarin guzel ciksin bebisin dogal yoldan annesine gelsin inss

sağol Neşecim inşaALLAH hep beraber kutlarız

canım ya çok sevindim yumurta sayında iyi inşaALLAHRabbim yavrularını sana bağışlasın.vaktinde sağlıkla,kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin

Beni bir siz anlarsiniz annem aradi bugün memleketten sagdan soldan slmlar söylüyor bizim alt kat komsu kiziyla beraber buyudk ruyamda gördüm ben onu anne dedim güzel bir ruyaydi hamile galiba dedim o da evet 7.5 aylik erkekmis dedi anbem ben uzulmeyim diye söylemiyor kendi annem bile aciyor bana asla kiskanacam mi ben onu asla öyle bise gecmedi yuregimden Allah da biliyor cok agladim insanlar niye böyle

Son düzenleme:
Rabbim gönlünden geçeni duymani,gormeni,hissetmeni ve yaşamayı nasip etsin.kalbim ve dualarim seninle ve sizinle.guzel haberlerini bekliyoruz.

sağol canımen kısa zamanda seninde cennet kokulu yavrularına kavuşmanı dilerim

Canim arkadasim insallah güzel haberler alacaksin ve bize güzel haberler vereceksin.ben senden ve kendimden cok umutluyum.pazar günü de ben yaptiracam test esimi ikna edebilirsem tabiki.

nihancım benim senden çok umudum var inşaALLAH Rabbim sana, bana bizim gibi gün sayan ve sayacak arkadaşlara o güzel haberi almayı ve devamının sağlıklı olarak gelişmesini nasip etsin

Syf gitmeden iki kere de yazayim dedim kizlar cok kez gitti internet neyse niye kiskanayim ya da onun hamile haberine uzeleyim bnm de yigenlerim var cok yakin arkadasimin kizi var cok severim annesi de arar teyzesi gel ozledi ada seni der icime sokasim gelir annemin boyle davranmasi uzdu beni Allah herkesin yavrusunu bagislasin kaynanam da soruyormus anneme bunlar ikinciyi denemicek mi sormaya cekiniyorum kizi uzerim diye demiş halbuki ikinci de negatif haberleri yok soylesen bi dert soylemesen bi dert bir sürü sey bekliyor beni laparoskopi hitereskopi cok yoruldum Rabbimin zoruna gitmesin

Son düzenleme:

canımanne o bilir senin kıskanmayacağını sadece sana kıyamadıanneler öyle tatlım kıyamaz yavrularınasen de anne olduğunda anlayacaksınüzülme hepimizin kaderi başka Rabbim bizleri yatalak hasta yapmasınbizi başka bir kulun bakımına muhtaç etmesin.inan insan yaşadıkça acı çektikçe olgunlaşıyor.evlatsızlık yıllar geçtikçe daha az acıtıyor....SABRIN SONU SELAMET İNŞAALLAHbiraz daha bekle az kaldıcanım benim ağlama kıyamam sana
geçenlerde kıymet verdiğim bir hocadan okumuştum...ALLAH katında ecri büyük inşaALLAH

"Evlat dediğin, Peygamber ağlatmış bir imtihandır. Kimse basit görmesin, hafif geçirmeyi beklemesin.."

daha yolun başındasın tatlım sabret mükafatın gelecekanne olma yolu çok meşakatli bizler için ama sonunda cennet var Rabbim anaların ayağının altına sermişbiraz yorulacaksın belki hemen olmayacak yıkılıacaksın ama maddi manevi güce kavuşur kavuşmaz yine deneyeceksin ben 8.denemedeyim.inşaALLAH son olur benim için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…