• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Allah , nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmis ... Hz. Osman (ra)
Rabbim kucağına almak için bekleyen , gün sayan , hayal eden kimseyi utandirmasin aratmasin inşallah . . .

merhaba arkadaşlar benım 13 yıldır bebegım olmuyor..tüm tedavılere ragmen..500 yasıne nıyetlendım yardımcı olursanız sevınırım:26:

merhaba arkadaşlar benım 13 yıldır bebegım olmuyor..tüm tedavılere ragmen..500 yasıne nıyetlendım yardımcı olursanız sevınırım:26:

Canim ben okurum Allah izin verirse hangi topikte daha cok yaziyorsun yani ben burda basladim burdaki arkadaslarimi da cok Sevdim( kasim aralık topigi ) sana ulaşıp okudum bi tane canim derim yarin ya da cuma günü Allah yar ve yardımcın olsun.

Son düzenleme:
canim ya ne zor gunler yasamissin Allah kimseye yasatmasin seninde yuzunu guldursun o gunleri unuttursun saglikli bebislerle insallahh:52::52:

aminio dna tesleri miş birisi adam taksit taksit söylüyor daha eve gelmedi delircem yaaaa umrunda değil sanki ense kalınlıkları gayet iyi maşallah dedi ama tetbir amaçlı yaalm diyor şu kocam olacak sorumsuz eve bir gelşrse arıycam dr tekrar offf dünden bu tarafa beynım suland resmen bana veren onları yaradan nasıl olurlarsa olsunlar asla ne aldrırım ne de başka bir şey yaptırırım rabbim ne olur sağlık sorunu yaşamasınlarrr dualarım onlarlaa

cnm benim yasadiklarin cok zor seyler inss allah bidaha yasatmasin ins allah kimseyi evladiyla sinamasin inss

canmm allah bıdaha göstermesin o günleri hayatım allah kımseyı dogum yapıpda kucagı boş çevırmesın o acıyı bende yasadm bnm sütümde geldı dunyam yıkldı bılıyorm nedemek oldugnu allah sabrımızı arrtısın emeklermız boşa çıkmasın arkadasm:43::43::43::43::43::43:

evet canlarım yaşanılanlar zor ama zamanla kendini avutmayı öğreniyorsun.ben bu gebelik takibinde yapılan testlerin eğer sorun çıktığında bebeğini sonlandırma düşüncen yoksa boşuna yapıldığını düşünüyorum.yazdıklarımda anlatmak istediğim tema; bebeğim sonlandırılmasa idi benim ve sağlıklı bebeklerimin ölme riski vardı.sağlıksız bebeğim sonlandırıldı ve ben ölümden döndüm ama bebeklerim öldü.hepinize ayrı ayrı sarılıp öpüyorum:29::54:Rabbim kimseye böyle seçimler yapmak zorunda bırakmasın:16::16::16::16::16::16:dualarınızın duacısıyım:16::16::16::16:

$tmp_1798694_714838678548310_1757720643_n302582176.webpcanım arkadaşlarım test tarihime 2 gün kaldı:18::18: dualarınıza talibim:16::16::16:

evet canlarım yaşanılanlar zor ama zamanla kendini avutmayı öğreniyorsun.ben bu gebelik takibinde yapılan testlerin eğer sorun çıktığında bebeğini sonlandırma düşüncen yoksa boşuna yapıldığını düşünüyorum.yazdıklarımda anlatmak istediğim tema; bebeğim sonlandırılmasa idi benim ve sağlıklı bebeklerimin ölme riski vardı.sağlıksız bebeğim sonlandırıldı ve ben ölümden döndüm ama bebeklerim öldü.hepinize ayrı ayrı sarılıp öpüyorum:29::54:Rabbim kimseye böyle seçimler yapmak zorunda bırakmasın:16::16::16::16::16::16:dualarınızın duacısıyım:16::16::16::16:

Rabbim gönlünden geçeni hayırlı kılsın, nasip etsin canım arkadaşım... gerçekten okuması bile bu kadar zor gelirken yaşamışsın.... Rabbim mükafatını gecikmeden göndersin, sonuna kadar sende kalsın bebişin inşallahhhh....

Rabbim gönlünden geçeni hayırlı kılsın, nasip etsin canım arkadaşım... gerçekten okuması bile bu kadar zor gelirken yaşamışsın.... Rabbim mükafatını gecikmeden göndersin, sonuna kadar sende kalsın bebişin inşallahhhh....

amin canım:16:cümlemizin duaları kabul olsun:16:hepimiz hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşalım inşaALLAH:16::16::16::16::16:

cnm şimdi dr konuştum hani öyle para yiyen bir dr degil benim 3 yaşında kızım var onuda bu dr yaptıı ben arayınca bana beni arayacagını biliyordum dedi yapmayalım testleri senin kafana takıldıgın biliyorum tedbir amaçlı dedi zaten yatırmıycaktım bebeklerimi verene kurban olurum benn kıyamam onlara ama nazarboncugunun yaptgı testi istedi bakalım olursa onu yaptrcam inş

Dr.un için söylediklerimi geri alıyorum. Ancak yine de bebeği aldırmak niyyetin yoksa ona yararı olmayacak hiç bir test için boşuna para dökme derim. Sade bir misal, ben ikili testi bile yaptırmamıştım.

sumeyye sen ne durumdasın hatırladm senı nıcknden sende hatırladnmı bnı eskı topgden :40::1:

Unuturmuyum seni, tabii hatırlıyorum. Üzüntümüz aynı. Ben tedavideyim. Transfer bekliyorum in şee Allah. 8 yumurtam toplanmışdı, 7'si döllendi, bu gün 3.gün ve 4'ünün durumu iyi dediler. Ya yarın, ya da cumaertesi transfer olur Allahın izniyle.

Sen ne yapmak fikrindesin? Son durumlar ne? Pek takip edemedim.ğ

Canim ben okurum Allah izin verirse hangi topikte daha cok yaziyorsun yani ben burda basladim burdaki arkadaslarimi da cok Sevdim( kasim aralık topigi ) sana ulaşıp okudum bi tane canim derim yarin ya da cuma günü Allah yar ve yardımcın olsun.

amın ...allah razı olsun ben bır tane yazıyorum okundu dıye..

Back