2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım ağrılarının olması gayet normal iki tane bebek karnında büyüyüp kendilerine yer açıyor doğal olarak iç organlarına ve beline baskı yapıyor...dinlenmeye çalış canım herşey güzel olacak inşaALLAH

Mrb arkadaslar hepimiz icin guzel haberler alacagimiz bi hafta olsun inss
Kalbimdesin yelizcim ve nihancim inss sizlerde hamis haberlerinizi vereceksiniz hepinize sevgilerrrrrrrrr

merhaba canım amin inşaALLAH bu güzel haberi vermeyi Mevlam hepimize nasip eder

canım inşaALLAH bu sefer yüzünü Mevlam güldürsün.9 ay boyunca bırakmamak üzere alırsın yavruları göbüşüne

canııımmmm bende soğan kürü yapmıştım ALLAH yardımcın olsun ilk zamanlar içmek zor ama sonra alışıyorsuninşaALLAH kürler sana şifa getirsin.mucizene ulaşacağın yollar kısalsın

amin canım inşallah... soğan bana hiç dokunmuyo, hiç zorlanmıyorum şekerim, inan her içtiğim bir öncekini aratıyo, bak saat öğlene yaklaştı ya, benim ağzımın içihatta boğazıma kadar bi tuhaflık var... yağ içcem ben, aynen böyleyimmmmm

An itibariyle kan vermiş bulunmaktayım dualarınıza ihtiyacım ...rabbim yuzumuzu guldursun

sende benim gibi olmuşsun test günü yaklaştıkça canım inşaALLAH şifa olacak onlar sana su gibi gelsin içerken

Canim benimmm hiiic korkma bende transferin sonraki gunu basladi kasik agrim ara ara hala agriyo hep adet olucak gibi hissediyorum kendimi belimde cok agriyo endiselenmene gerek yok yani

Insallah canim hamilelik belirtisidir benimkide.isteyken bisey anlamiyorum eve gidince fena.sanirim birazcikta kendimi dinliyorum :-D

An itibariyle kan vermiş bulunmaktayım dualarınıza ihtiyacım ...rabbim yuzumuzu guldursun

ayyyy heyecanlandım şimdiiiii inşallah pozitif haberle döner sonuna kadar da sağlıkla gidersin arkadaşımmmm

sende benim gibi olmuşsun test günü yaklaştıkça canım inşaALLAH şifa olacak onlar sana su gibi gelsin içerken
sen korkma tatlımmmm.... benimde ağzımı öyle kapatıp saçlarımın dikilmesinin sebebi şu ki, ağzımı tutuyom ben geri gelmesinler diye peh yoksa kim korkar hain yağdan şifa olcak onlar banaaaa

Merhaba canim Biras sonra yazarsin Hamileyim diye insallah Allah yüzünü guldursun pozitifli günler dilerim hepinize Allahbgonlune gore versin

Insallah canim güzel haberler verebilirim size.isten kalmamak icin pazar aksami yaptirmayi düsünüyorum testi.bakalim kismet

Unuturmuyum kiz hic.yelizide yazmadim.siz ilk bastasiniz sonuca en yakin yerde.insallah mutluluk cok yakin.

Senden bi pozitif haber alayım salonun ortasında göbek atacağım Buarada ben oynamayı çok sevmem ama senin güzel haberinle oyanayacağım

ALLAH desene şenlik olacak:118::118::118::118::118:inşaALLAH pozitif sonuç alırımda (alırız)hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…