- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Acayip bel agrım var kızlar pek hayra alemet degil sanki rabbim iyi yapsın yarın kontrolüm var inş bir sorun çıkmaz gece boyunca agrıdan hiç uyuyamadım ve şuan gene iki büklüm bir şekildeyim birde ikiz hamile olanlara özellikle bir sorum olacak karnınız çok mu büyük benimki şuan normal tek gebelikteki bir kadına göre 4. Aydan fazla büyük görünüyor ve biz daha 13 haftalık olduk acaba karnım çok büyük oldugu için mi bu bel agrıları anlayamadım
Mrb arkadaslar hepimiz icin guzel haberler alacagimiz bi hafta olsun inss
Kalbimdesin yelizcim ve nihancim inss sizlerde hamis haberlerinizi vereceksiniz hepinize sevgilerrrrrrrrr
Arkadaşlar merhaba😊 Aralık ayında aldığım negatifden sonra donmuş bebelerle yola devam ediyorum 😊melindam3535 ,selen ve diğer tüm arkadaşlarım hepimiz bir gün güzel bebeklerimize kavuşacağız inşallah😊 Cumartesi için transfer günü verdi doktorum ilk tedavideki kadar heyecanlı değilim ama inşallah bu son tedavim olur🙏🙏🙏 dua edin benim için olur mu😘😉
canııımmmm bende soğan kürü yapmıştım ALLAH yardımcın olsun ilk zamanlar içmek zor ama sonra alışıyorsuninşaALLAH kürler sana şifa getirsin.mucizene ulaşacağın yollar kısalsın
kızlar Rabbim size sıkıca tutunan yavrunuza sağlıklı hayırlı ömür güzel kader versin inşaALLAH
Kizlar belim bacaklarim ve kasiklarim özellikle sag kasigim cok agriyor.adet olacakmisim gibi.cok korkuyorumtransferimin 5.günü bugün
amin canım inşallah... soğan bana hiç dokunmuyo, hiç zorlanmıyorum şekerim, inan her içtiğim bir öncekini aratıyo, bak saat öğlene yaklaştı ya, benim ağzımın içihatta boğazıma kadar bi tuhaflık var... yağ içcem ben, aynen böyleyimmmmm
Canim benimmm hiiic korkma bende transferin sonraki gunu basladi kasik agrim ara ara hala agriyo hep adet olucak gibi hissediyorum kendimi belimde cok agriyo endiselenmene gerek yok yani
sende benim gibi olmuşsun test günü yaklaştıkçacanım inşaALLAH şifa olacak onlar sana su gibi gelsin içerken
An itibariyle kan vermiş bulunmaktayım dualarınıza ihtiyacım ...rabbim yuzumuzu guldursun
An itibariyle kan vermiş bulunmaktayım dualarınıza ihtiyacım ...rabbim yuzumuzu guldursun
sen korkma tatlımmmm.... benimde ağzımı öyle kapatıp saçlarımın dikilmesinin sebebi şu ki, ağzımı tutuyom ben geri gelmesinler diyesende benim gibi olmuşsun test günü yaklaştıkçacanım inşaALLAH şifa olacak onlar sana su gibi gelsin içerken
Yaaa şu test günü gelsin artık
Bende merak ediyorum canım arkadaşım ama işte çok fazla giremiyorum eskisi kadar işler yoğun olunca malum.
Umarım Pazartesi günü güzel haberle gelirsin. Ben şu anda beklemeye aldım kendimi. Sizlerden güzel haberler geldikçe daha bir umutlanıyorum...
gelmiyor taaatlımmm sadece geriyor
nihaann seni unuturmuyuz aşk olsun bak sen bizi unutmuşsun benim adımı yazmamışsınşaka tabiki seninde merakla bekliyoruz sırayla gidiyoruz şimdilik transfer sonrası gün sayan; kalinkam vardı pozitif aldı Elhamdülillah .yeliz ben sen sonrada diğer kızlar bütün kızlar toplandık toooplandık göbüşümüzde yavrulara yer açtık yer açtık
canım benimde öyle oluyordu hatta hala oluyor merak etme inşaALLAH sonu güzel olacak
Senden bi pozitif haber alayım salonun ortasında göbek atacağımBuarada ben oynamayı çok sevmem ama senin güzel haberinle oyanayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?