kızlar harika bir hafta diliyorum hepinize... kendim içinse artık sakinlik istiyorummm.... yeter valla çoook çoook yoruldum artık..

çok duramayacağım hemen haberlere geçelimmm

öncelikle bebek 34 bugün tedaviye başladı... az önce konuştum hepinize çoooook selamı var.... "kızlara söyle, bana dua etsinler ne olur, dedi". kızlar ne olur dua edin... canım arkadaşım çook stresli şekilde tedaviye başladı çünkü...
Kalinkammmm bugüngü sonucuna da binbirkere maşallahhhhh... çooook sevindimmm canımmmm... inşallahhhh bebeğini görmeye de geleceğim canım kardeşimmm benimmm....
yelizim ve kalbimdesinnnn rabbimmmm sizlere de müjdeli haberler nasip etsin bu hafta... aslında söylenmez ama cuma akşamı uyuyamadım teheccüde kalktım,,, her biriniz için ayrı ayrı dua ettimmmm.. (tedaviye başlayanlariçin, tedavi olanlar için, hamişşerimiz için, kese göreekler için ve sağlıklı doğumu bekleyen hepinz için) ilk müjdemi kalinkamdan aldım... sonra bebek 34'le konuştuk oda regl olduğunu söyledi... sonra doktorla görüşüp bugün tedaviye başladılarrr... ve sırada sizler varsınız sırasıyla, neşecim, çiçekcim, perscim, amayam, cicibebem, haticim, rosecum... kızlar işe çağırıyorlar isminizi unuttuğumu sanmayın toplantıya gidiyorumm.... bıktıııımmmm
ben ise ilaçlarımı içmeye çalışıyorummm... sevgi ve dua ile kalınnn..