2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Ben merak ediyorum ve guzel haberlerini bekliyoruz

Canım tedavin hayirli olsun Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün

Arkadaşlar merhaba😊 Aralık ayında aldığım negatifden sonra donmuş bebelerle yola devam ediyorum 😊melindam3535 ,selen ve diğer tüm arkadaşlarım hepimiz bir gün güzel bebeklerimize kavuşacağız inşallah😊 Cumartesi için transfer günü verdi doktorum ilk tedavideki kadar heyecanlı değilim ama inşallah bu son tedavim olur🙏🙏🙏 dua edin benim için olur mu😘😉

Insallah canim ya allah herkesin yüzünü güldürsün.

Transferin simdiden hayirli olsun canim.bebislerin sıkı sıkı tutunsun sana.Rabbim emeklerimizi bos çikartmasin

Kuzum Ozeline yazdım adımı ıns kürler işimize yarar soğan suyunun tadı çok kötü değilmiş rahat içtim sen beğendim mi:26:
Canım gozunaydin çok sevindim rabbim bu sefer yüzünü güldürsündualarım seninle

Cnm hayirli olsun tedavin inss bu sefer sonu bebisli olsun inss

Transferin simdiden hayirli olsun canim.bebislerin sıkı sıkı tutunsun sana.Rabbim emeklerimizi bos çikartmasin

Sağlık canım benim hepimizin yüzü gülsün inşallah😊

Tedavin hayırlı ugurlubolsun canim hayirli sonuclarla son tedavin olur pozitifi gördüğün meleklerine kavustugun tedavin olur insallah Allah gönlüne gore versin canim benim relaxxxxxxxx

Kanamamdan dolayi progestan verdi yarin bitiyor onun disinda crinone jel 3 hafta daha kullan dedi ve elevit vitaminim var.

canımya bede seninle aynı gün ayrıldım forumdan internet kesildi eşmde actrmadı basından kalmıyorum diye biara telden girdim onunda paket bitince kaldım ensonunda açtırdık bende cok merak ettim seni bide geçmişi okuyamadım çok miydem bulanıyor ekrana baktıkça başım dönüyor valla fazla giremiyom seni seviyom kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz çok mutlu oldum tedaviye başladığını duyunca sende iybak kendine gel bende öpücem

Kizlar belim bacaklarim ve kasiklarim özellikle sag kasigim cok agriyor.adet olacakmisim gibi.cok korkuyorum transferimin 5.günü bugün

Insallah canim.belirtin var mi senin.ben bu sefer cok umutluyum ya olmazsayi düsünemiyorum.ilkde pek bisey hissetmemistim.senin çok az kaldi test gününe heyecsn dorukta

Kizlar belim bacaklarim ve kasiklarim özellikle sag kasigim cok agriyor.adet olacakmisim gibi.cok korkuyorum transferimin 5.günü bugün
nihaaaaaaaaan aynı bende öle dün gece ağrıdan uyuyamadım bide ilkinde hiç böle olmamıştı inşalahh hayra alamettir diye dua ediyoeum bende.....bölee bacağımı içten içten çekiyolar liğme liğme ediyolar gibi ağrıdı dün...ondan öncede hep adet olucakmışım gibi ağrıdı napcazzzzzzzz kızzz

kuzum senin testin hangi günde, çok az kaldı sanki
amayaaam dayanamıyacam yarın gidicem sanırım normalde çaraşmba test günü ....allahımmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

çok sevindim canım tedaviye başladığına inşalahhhhhhhhhhhhh sonu güzel bitecek teavin şimdiden hayırlar getirsin sana

Valla bilmiyorum yelizcim bende farkli hissediuorum bu sefer.hakkimizda hayirlisi artik.yaptiracak misin bugün.ins.Hayirli haberle gelirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…