• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Acayip bel agrım var kızlar pek hayra alemet degil sanki rabbim iyi yapsın yarın kontrolüm var inş bir sorun çıkmaz gece boyunca agrıdan hiç uyuyamadım ve şuan gene iki büklüm bir şekildeyim birde ikiz hamile olanlara özellikle bir sorum olacak karnınız çok mu büyük benimki şuan normal tek gebelikteki bir kadına göre 4. Aydan fazla büyük görünüyor ve biz daha 13 haftalık olduk acaba karnım çok büyük oldugu için mi bu bel agrıları anlayamadım:43::43:

canım ağrılarının olması gayet normal iki tane bebek karnında büyüyüp kendilerine yer açıyor doğal olarak iç organlarına ve beline baskı yapıyor...dinlenmeye çalış canım herşey güzel olacak inşaALLAH:16::16::16::16:

Mrb arkadaslar hepimiz icin guzel haberler alacagimiz bi hafta olsun inss
Kalbimdesin yelizcim ve nihancim inss sizlerde hamis haberlerinizi vereceksiniz hepinize sevgilerrrrrrrrr

merhaba canım :29:amin inşaALLAH bu güzel haberi vermeyi Mevlam hepimize nasip eder :16::16::16::16::54:

Arkadaşlar merhaba😊 Aralık ayında aldığım negatifden sonra donmuş bebelerle yola devam ediyorum 😊melindam3535 ,selen ve diğer tüm arkadaşlarım hepimiz bir gün güzel bebeklerimize kavuşacağız inşallah😊 Cumartesi için transfer günü verdi doktorum ilk tedavideki kadar heyecanlı değilim ama inşallah bu son tedavim olur🙏🙏🙏 dua edin benim için olur mu😘😉

canım inşaALLAH bu sefer yüzünü Mevlam güldürsün.9 ay boyunca bırakmamak üzere alırsın yavruları göbüşüne:16::16::16:

canııımmmm bende soğan kürü yapmıştım ALLAH yardımcın olsun ilk zamanlar içmek zor ama sonra alışıyorsun:53:inşaALLAH kürler sana şifa getirsin.mucizene ulaşacağın yollar kısalsın:16::16::16::16:

amin canım inşallah... soğan bana hiç dokunmuyo, hiç zorlanmıyorum şekerim, inan her içtiğim bir öncekini aratıyo, bak saat öğlene yaklaştı ya, benim ağzımın içihatta boğazıma kadar bi tuhaflık var... yağ içcem ben, aynen böyleyimmmmm :30::30::30::30::30::30::30:

An itibariyle kan vermiş bulunmaktayım dualarınıza ihtiyacım ...rabbim yuzumuzu guldursun

amin canım inşallah... soğan bana hiç dokunmuyo, hiç zorlanmıyorum şekerim, inan her içtiğim bir öncekini aratıyo, bak saat öğlene yaklaştı ya, benim ağzımın içihatta boğazıma kadar bi tuhaflık var... yağ içcem ben, aynen böyleyimmmmm :30::30::30::30::30::30::30:

sende benim gibi olmuşsun test günü yaklaştıkça :30::30::30::30::30:canım inşaALLAH şifa olacak onlar sana su gibi gelsin içerken:16::16::16:

Canim benimmm hiiic korkma bende transferin sonraki gunu basladi kasik agrim ara ara hala agriyo hep adet olucak gibi hissediyorum kendimi belimde cok agriyo endiselenmene gerek yok yani

Insallah canim hamilelik belirtisidir benimkide.isteyken bisey anlamiyorum eve gidince fena.sanirim birazcikta kendimi dinliyorum :-D

An itibariyle kan vermiş bulunmaktayım dualarınıza ihtiyacım ...rabbim yuzumuzu guldursun

ayyyy heyecanlandım şimdiiiii:34: inşallah pozitif haberle döner sonuna kadar da sağlıkla gidersin arkadaşımmmm:54:

sende benim gibi olmuşsun test günü yaklaştıkça :30::30::30::30::30:canım inşaALLAH şifa olacak onlar sana su gibi gelsin içerken:16::16::16:
sen korkma tatlımmmm.... benimde ağzımı öyle kapatıp saçlarımın dikilmesinin sebebi şu ki, ağzımı tutuyom ben geri gelmesinler diye:1::1::1: peh yoksa kim korkar hain yağdan:33::33::33: şifa olcak onlar banaaaa:34:

Bende merak ediyorum canım arkadaşım ama işte çok fazla giremiyorum eskisi kadar işler yoğun olunca malum.

Umarım Pazartesi günü güzel haberle gelirsin. Ben şu anda beklemeye aldım kendimi. Sizlerden güzel haberler geldikçe daha bir umutlanıyorum...

Insallah canim güzel haberler verebilirim size.isten kalmamak icin pazar aksami yaptirmayi düsünüyorum testi.bakalim kismet

nihaann seni unuturmuyuz aşk olsun bak sen bizi unutmuşsun benim adımı yazmamışsın:19::19:şaka tabiki seninde merakla bekliyoruz sırayla gidiyoruz şimdilik transfer sonrası gün sayan; kalinkam vardı pozitif aldı Elhamdülillah:16::16:.yeliz :49:ben:49:sen:49:sonrada diğer kızlar bütün kızlar toplandık toooplandık göbüşümüzde yavrulara yer açtık yer açtık:49::49::49::49::49:

Unuturmuyum kiz hic.yelizide yazmadim.siz ilk bastasiniz sonuca en yakin yerde.insallah mutluluk cok yakin.

Back
X