- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Amin canım inşallahşifa olsun arkadaşım. amaya da başlamış umarım faydasını görürsünüz.
Rahat ol kuzum Inşallah güzel haberlerini alicazmelindacim inşaALLAHstres beni öldürecek Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin canım
Amin canım inşallahCANIMSABRIN SONU SELAMET İNŞAALLAH
Canım güzel haberlerini bekliyoruz dualarım seninleAn itibariyle kan vermiş bulunmaktayım dualarınıza ihtiyacım ...rabbim yuzumuzu guldursun
amin canım inşallah... soğan bana hiç dokunmuyo, hiç zorlanmıyorum şekerim, inan her içtiğim bir öncekini aratıyo, bak saat öğlene yaklaştı ya, benim ağzımın içihatta boğazıma kadar bi tuhaflık var... yağ içcem ben, aynen böyleyimmmmm
benim arkadaşım hamile kalmışMidesi de bulanırmış yeriz biz senin o küçük fasülyelerini bildiğim kadarı ile son adet tarihi canım benim rabbim sonuna kadar güzel haberlerini almayı nasip etsin
An itibariyle kan vermiş bulunmaktayım dualarınıza ihtiyacım ...rabbim yuzumuzu guldursun
canımya çok tatlısın allah razı olsun güzel dileklerin için sen nasılsın nasıl gidiyor inşallah güzel sonuçlar alırsınd seninde bulanır miyden aminnnnnnnnnnnnnnn
Heycandan ve korkudan otobüsyen inmedim çankya - altınpark ring atıyorum sonuca kadar
Bak şimdi bitti işte direnişim otobüsün içibde ağlıyommmm hatırladım evetttcanım heyecandan karın kaslarım geriliyorALLAH'IM inşaALLAH sen Yeliz kulunun yüzünü güldür hayırlı evlatlara kavuşmasını nasip et yeliz 1500 üncü sayfalardayız sen de hamileyim diye yazacaksın inşaALLAH hatırladın değil mi
amin canım cümlemizdenben o mide bulantılarından çok çekmiştim ama şimdi mumla arıyorum o günleri razıyım inşaALLAH hayırlısı ile bende müjde verebilirim
Olmadı 2.35:...................
Heycandan ve korkudan otobüsyen inmedim çankya - altınpark ring atıyorum sonuca kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?