2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

şifa olsun arkadaşım. amaya da başlamış umarım faydasını görürsünüz.
Amin canım inşallah
melindacim inşaALLAH stres beni öldürecekRabbim hepimize anne olmayı nasip etsin canım
Rahat ol kuzum Inşallah güzel haberlerini alicaz
CANIM SABRIN SONU SELAMET İNŞAALLAH
Amin canım inşallah
An itibariyle kan vermiş bulunmaktayım dualarınıza ihtiyacım ...rabbim yuzumuzu guldursun
Canım güzel haberlerini bekliyoruz dualarım seninle

yelizcim rabbim yüzüne baksın inşallah.hayırlı haberlerini dört gözle bekliyoruz bu arada sen bol bol dualar oku

amayaaa çok tatlısın kız sen

Kani verdim diyince icim kipir kipir oldu nasilheyecanladm anlatamam kimbilir sen ne haldesin:)) hadi yelizzzzz hadiiii totemimsin unutma hayirlisiyla aticaz gobekleri:))

benim arkadaşım hamile kalmış Midesi de bulanırmışyeriz biz senin o küçük fasülyelerinibildiğim kadarı ile son adet tarihi canım benimrabbim sonuna kadar güzel haberlerini almayı nasip etsin

canımya çok tatlısın allah razı olsun güzel dileklerin için sen nasılsın nasıl gidiyor inşallah güzel sonuçlar alırsınd seninde bulanır miyden aminnnnnnnnnnnnnnn

Heycandan ve korkudan otobüsyen inmedim çankya - altınpark ring atıyorum sonuca kadar

canımya çok tatlısın allah razı olsun güzel dileklerin için sen nasılsın nasıl gidiyor inşallah güzel sonuçlar alırsınd seninde bulanır miyden aminnnnnnnnnnnnnnn

amin canım cümlemizden ben o mide bulantılarından çok çekmiştim ama şimdi mumla arıyorum o günleri razıyım inşaALLAH hayırlısı ile bende müjde verebilirim

Heycandan ve korkudan otobüsyen inmedim çankya - altınpark ring atıyorum sonuca kadar

canım heyecandan karın kaslarım geriliyorALLAH'IM inşaALLAH sen Yeliz kulunun yüzünü güldür hayırlı evlatlara kavuşmasını nasip etyeliz 1500 üncü sayfalardayız sen de hamileyim diye yazacaksın inşaALLAHhatırladın değil mi

Bak şimdi bitti işte direnişim otobüsün içibde ağlıyommmm hatırladım evettt

amin canım cümlemizden ben o mide bulantılarından çok çekmiştim ama şimdi mumla arıyorum o günleri razıyım inşaALLAH hayırlısı ile bende müjde verebilirim

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah içini ferah tut sana bişi diyimi gerçekten takmıycan ben öyle yaptım dr bana tam tırasfere girerken dediki emriyoların gelişimi yavaşladı sende bende elimizden geleni yaptık artık grisi allaha kalmış dedi çok üzüldüm ağlayarak girdim tırasfere evdede hiç umursamadım nasılsa olmazdiye anaaaa bibaktım ertesi gün içime biseviç bi heycan düştü anladım ama yemin ediyorum anladım yedinci gün testyaptım kada sonuç pozitifti eşim kaynanam şaşırdı nasıl anladın diye kurban olduğum allah işte en ümitsiz anımda içime düşürdü bebe yimi hissetitrdi bana şükürler olsun rabbim sana yelize nihana şüanda sonuç bekleyen herkese yaşatsın bu duyguyu aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canim arkadasim allah sabrini versin kendimi zor tutuyorum aglamamak icin.ins.bebegin kendiliginden gelsin canim.Rabbim cok bekletmesin seni.sakin isyan etme rabbim bu yasadiklarinin mükafatini verecek elbet birgün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…