Kizlar belim bacaklarim ve kasiklarim özellikle sag kasigim cok agriyor.adet olacakmisim gibi.cok korkuyorumtransferimin 5.günü bugün
Canım soğan kürüne bugün bende başlıyorum sabah aç karnına icemeyecegim için akşam yemeklerden önceden ve gece yatmadan başlamayı düşünüyorum inşallah ikimizede şifa olur 15 sonrada incir kürüne başlayacağım mayisa kadar devam
Benim sonucunu merak eden yok mu? :-( Benimde test günüm haftaya pazartesi.4 günlük dinlenmeden sonra bugün ise basladim.kasiklarimda hafif agri ve idrara sıkısıkmısım gibi bir şişlik var.hayirdir ins.
Kalinkam tekrar gözün aydin.keseyi görmeyide nasip etsin Rabbim.
Amayam Allah sabir versin cok zor.bende hayit suyunu içerken senin gibiydim.
Bebek 34 tedavin hayirli olsun gözün aydin cok sevindim.
Güzbahar ablacim ilaclarla ins.daha cok ve kaliteli yumilerin olur.
Edasukucuk masallah sana tosununa.ins.saglikli bir sekilde gelisir ve kucagina alirsin.
Melindam kurlerle kaliteli yumilerim olsun ins.
Selenim sanirim kendiliginden olan ve sonlanan bir gebeligin oldu sanirim.bir ara takip edememistim.sonuclarin da temiz cikmis gözun aydin.rabbim en kisa zamanda göndersin yine melegini.
Binnua cok sukur ki bebisini tahlilleri iyi cikmis.kim bilir ne zorlu bir dönem gecirmissindir sonuc beklerken
Ins.bundann sonra rahat bir hsmilelik gecirirsin.
Hatibulut ins.melegin kendiliginden gelir.yaptiginiz ķurlerde sifa bulursunuz ins.
Ve diger arkadaslarim Rabbim gönlumuzun muradini nasip etsin ins.
kızzzzlllllaaaarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızzzzzzzzzzzzzz cicibebem öncelikle gözün aydın ama sana küsüm haberin olsun.........nihanım çok tşk bitanem gelelim bana bugün hastaneyeeeeeeee gittim muayne oldum veeeeeeeeee tedaviye başladım ve ilk iğnelerimi vurdumm kızlarrrrrrrrrrrrrr cumartesi tekrar gidicem konturole allahım inşllh bi aksilik .çıkmazzz çok korkuyorum :18::18::18::18:..........sizleri çokkkkk özlemişimmmmmmmmmm
Arkadaşlar merhaba😊 Aralık ayında aldığım negatifden sonra donmuş bebelerle yola devam ediyorum 😊melindam3535 ,selen ve diğer tüm arkadaşlarım hepimiz bir gün güzel bebeklerimize kavuşacağız inşallah😊 Cumartesi için transfer günü verdi doktorum ilk tedavideki kadar heyecanlı değilim ama inşallah bu son tedavim olur🙏🙏🙏 dua edin benim için olur mu😘😉
nihaaaaaaaaan aynı bende öle dün gece ağrıdan uyuyamadım bide ilkinde hiç böle olmamıştı inşalahh hayra alamettir diye dua ediyoeum bende.....bölee bacağımı içten içten çekiyolar liğme liğme ediyolar gibi ağrıdı dün...ondan öncede hep adet olucakmışım gibi ağrıdı napcazzzzzzzz kızzz
Kizlar insallah ikinizde guzel haberler alacaksiniz icime dogdu
inşallah içine doğan olur canım. peki bizimle ilgili içine neler doğuyor bakalım :)
Günaydın canlarim oncelikle yoldan gecen bi tir internet kablomuzu koparmis abiciklerin gelip tamir etmesini bekliyoruz oyuzde pek giremiyorum girdigimdede hatta ki internet donup duruyo zaten son mb larim kalmis oyuzden sizi cok ozluyorum... gelelim bugune Rabbime sonsuz sukurler olsun artik yaziyorum oguzel kelimeyi HAMİLEYIM 11.gun 274 olan degerim bugun yani 13.gun 555 cikti icim baya rahatladi insallah kese ve kalp etislarini duyup yola devam etmek kucagimiza alip buyutmekte nasip olur hepinize cok tesekkur ederim...
YELIZ ve KALBIMDESIN kardeslerim dualarim sizlerle insallah Rabbim sizlerdende guzel haberler alip sevinclerimizi katlamayi nasip eder merakla heyecanla ve duayla bekliyorum sizi...
Allahim insallah darisi butun kardeslerimizin basina olsun burada daha nice guzel haberlerle sevinmeyi Rabbim nasip etsin insallah hepinize kocaman opucukler yolluyorum Allah a emanet olun kardeslerim...
yeliz ve kalbimdesinn
canım arkadaşlarım güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum. Sizinle birlikte dua ediyorum. Rabbim yüzünüzü güldürür inşallah.
soğanla ilgili sıkıntım yok canım ya, o çok rahat ama üzüm çekirdeği yağı bewwwwwwww feci bi şiiii, ama içilecek tabiki....Kuzum Ozeline yazdım adımı ıns kürler işimize yarar soğan suyunun tadı çok kötü değilmiş rahat içtim sen beğendim mi:26:
tatlım gözün aydın, sonu bebişli bitsin inşallahhhhhArkadaşlar merhaba😊 Aralık ayında aldığım negatifden sonra donmuş bebelerle yola devam ediyorum 😊melindam3535 ,selen ve diğer tüm arkadaşlarım hepimiz bir gün güzel bebeklerimize kavuşacağız inşallah😊 Cumartesi için transfer günü verdi doktorum ilk tedavideki kadar heyecanlı değilim ama inşallah bu son tedavim olur🙏🙏🙏 dua edin benim için olur mu😘😉
hadi bakalım, inşallahhhhh güzel sonuçla gelir bizleri de sevindirirsin tatlımmmmmnihaaaaaaaaan aynı bende öle dün gece ağrıdan uyuyamadım bide ilkinde hiç böle olmamıştı inşalahh hayra alamettir diye dua ediyoeum bende.....bölee bacağımı içten içten çekiyolar liğme liğme ediyolar gibi ağrıdı dün...ondan öncede hep adet olucakmışım gibi ağrıdı napcazzzzzzzz kızzz
amayaaam dayanamıyacam yarın gidicem sanırım normalde çaraşmba test günü ....allahımmmmmmmmmmmm
canım kalinkam inanıyorum herşey yolunda gidecek senin için sağlıkla bebişinide kucağına alacaksın. Bizlere de bol dua et tatlım. Umarım banada tekrar hamileyim yazmak ve bebeğimi kucağıma almak nasip olur. Sende Allaha emanet ol...
Günaydın canlarim oncelikle yoldan gecen bi tir internet kablomuzu koparmis abiciklerin gelip tamir etmesini bekliyoruz oyuzde pek giremiyorum girdigimdede hatta ki internet donup duruyo zaten son mb larim kalmis oyuzden sizi cok ozluyorum... gelelim bugune Rabbime sonsuz sukurler olsun artik yaziyorum oguzel kelimeyi HAMİLEYIM 11.gun 274 olan degerim bugun yani 13.gun 555 cikti icim baya rahatladi insallah kese ve kalp etislarini duyup yola devam etmek kucagimiza alip buyutmekte nasip olur hepinize cok tesekkur ederim...
YELIZ ve KALBIMDESIN kardeslerim dualarim sizlerle insallah Rabbim sizlerdende guzel haberler alip sevinclerimizi katlamayi nasip eder merakla heyecanla ve duayla bekliyorum sizi...
Allahim insallah darisi butun kardeslerimizin basina olsun burada daha nice guzel haberlerle sevinmeyi Rabbim nasip etsin insallah hepinize kocaman opucukler yolluyorum Allah a emanet olun kardeslerim...
Canım gözünaydın cok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin kalbimdesin ve Yeliz İnşalllahhh sizdende güzel haberler bekliyoruz
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazmıyordum. Tüp bebek adına tüm yolculuğumu burada sizlerle paylaştım. Şuanda 14+5 günlük hamileyim. Bu süre zarfında baya stresler atlattım. 1,5 ay evimden ayrı kaldım mide bulantılarım yüzünden. Şükür ki şuanda çok hafifledi. Bu yolda önce pozitif sonucu hepimiz 4 gözle bekliyoruz sonra kese, kalp atışı, gelişim derken ikili test zamanı geliyor. Testimi verdim 1 hafta sonra doktorum arayıp değerleriniz down sendromu riskli çıktı deyince neye uğradığımı şaşırdım. Hemen muayehaneye gidip bilgi aldım doktorumdan biyokimyasal testim 114:1 çıkmıştı. amniyosentez istemedim. Onun yerine Fetal DNA testi verdim. 2 hafta sonra çıkacak olan sonuca kadar hep Allahım beni çocuğumla imtihan etme diye çok dua ettim. Dün haberimi aldım ki çok şükür tahlillerimiz temiz çıktı. Tüp bebekte özellikle yalancı pozitiflik çok çıkıyor. Şimdi önümde 10 gün sonra cinsiyetini öğreneceğim. Ve stres dolu bir ayrıntılı ultrason kaldı. Onu da sapasağlam atlatırsak artık hamileliğimin keyfini süreceğim.
Hepimize bu yolda Allahtan hayırlı haberler duymayı nasip etmesini diliyorum.
Sevgiler.
kızlar harika bir hafta diliyorum hepinize... kendim içinse artık sakinlik istiyorummm.... yeter valla çoook çoook yoruldum artık..
çok duramayacağım hemen haberlere geçelimmm
öncelikle bebek 34 bugün tedaviye başladı... az önce konuştum hepinize çoooook selamı var.... "kızlara söyle, bana dua etsinler ne olur, dedi". kızlar ne olur dua edin... canım arkadaşım çook stresli şekilde tedaviye başladı çünkü...
Kalinkammmm bugüngü sonucuna da binbirkere maşallahhhhh... çooook sevindimmm canımmmm... inşallahhhh bebeğini görmeye de geleceğim canım kardeşimmm benimmm....
yelizim ve kalbimdesinnnn rabbimmmm sizlere de müjdeli haberler nasip etsin bu hafta... aslında söylenmez ama cuma akşamı uyuyamadım teheccüde kalktım,,, her biriniz için ayrı ayrı dua ettimmmm.. (tedaviye başlayanlariçin, tedavi olanlar için, hamişşerimiz için, kese göreekler için ve sağlıklı doğumu bekleyen hepinz için) ilk müjdemi kalinkamdan aldım... sonra bebek 34'le konuştuk oda regl olduğunu söyledi... sonra doktorla görüşüp bugün tedaviye başladılarrr... ve sırada sizler varsınız sırasıyla, neşecim, çiçekcim, perscim, amayam, cicibebem, haticim, rosecum... kızlar işe çağırıyorlar isminizi unuttuğumu sanmayın toplantıya gidiyorumm.... bıktıııımmmm
ben ise ilaçlarımı içmeye çalışıyorummm... sevgi ve dua ile kalınnn..
inşallah hamileliğin keyfini sürmeye başlarsın canımmmm
bu arada kızlar bugün itibariyle soğan kürüyle birlikte bitkilerle yakınlığımı arttırdım.... soğan kürü bi şii değil de üzüm çekirdeği yağı diye bi şey var Allah'ım bana o "şey"i su gibi içebilme azmi verir inşallah... sabah akşam soğan var diye öğlende onu içtim ama yarım saat yattığım yerden kalkamadım, kafamı kaldırdığım an çok afersiniz öğürmeye başladım... feciiii çok feciiiiii(((( inşallah çarçabuk alışırım
Kizlarr bgn doktora gittik :) ikizim vardi ama iki hafta once gttigimizde bitane melegim gelismemistibgn ultraosnda gozkumedi bile ztn umudum yoktu kesesi duruyo Ama melegim yok .. Hyrlisi buymus uzulmuyorum RAbbm verdi sonucta . Dier sipam kocAman olmus artik insana benziyo )) 9hafta 4gnluk ama doktorum 10haftalik kadr olmus dedi iyi bakmisim tosunuma ) sizinde haftasndan buyuk olan bebisiniz var mii
Ayni seyleri yasiyoruz canim cuma gunu hafif kanamam oldu dra gittik kalp atislarini duyamadigimiz kesenin icinde minnacikti nokta kadar dr gelismemis dedi.digeri gayet saglikli gorunuyor dedi bende 9. Haftadayim RABBIM kalan bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insaALLAH
Canım soğan kürüne bugün bende başlıyorum sabah aç karnına icemeyecegim için akşam yemeklerden önceden ve gece yatmadan başlamayı düşünüyorum inşallah ikimizede şifa olur 15 sonrada incir kürüne başlayacağım mayisa kadar devam
canım gebeliyi son adet tarihine göremi hesaplıyoruz yoksa tırasfere göremi bide bu miyde bulantıları her gün aynı şidetlemi oluyor benim iki gündür biraz azldı
Benim sonucunu merak eden yok mu? :-( Benimde test günüm haftaya pazartesi.4 günlük dinlenmeden sonra bugün ise basladim.kasiklarimda hafif agri ve idrara sıkısıkmısım gibi bir şişlik var.hayirdir ins.
Kalinkam tekrar gözün aydin.keseyi görmeyide nasip etsin Rabbim.
Amayam Allah sabir versin cok zor.bende hayit suyunu içerken senin gibiydim.
Bebek 34 tedavin hayirli olsun gözün aydin cok sevindim.
Güzbahar ablacim ilaclarla ins.daha cok ve kaliteli yumilerin olur.
Edasukucuk masallah sana tosununa.ins.saglikli bir sekilde gelisir ve kucagina alirsin.
Melindam kurlerle kaliteli yumilerim olsun ins.
Selenim sanirim kendiliginden olan ve sonlanan bir gebeligin oldu sanirim.bir ara takip edememistim.sonuclarin da temiz cikmis gözun aydin.rabbim en kisa zamanda göndersin yine melegini.
Binnua cok sukur ki bebisini tahlilleri iyi cikmis.kim bilir ne zorlu bir dönem gecirmissindir sonuc beklerken
Ins.bundann sonra rahat bir hsmilelik gecirirsin.
Hatibulut ins.melegin kendiliginden gelir.yaptiginiz ķurlerde sifa bulursunuz ins.
Ve diger arkadaslarim Rabbim gönlumuzun muradini nasip etsin ins.
kızzzzlllllaaaarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızzzzzzzzzzzzzz cicibebem öncelikle gözün aydın ama sana küsüm haberin olsun.........nihanım çok tşk bitanem gelelim bana bugün hastaneyeeeeeeee gittim muayne oldum veeeeeeeeee tedaviye başladım ve ilk iğnelerimi vurdumm kızlarrrrrrrrrrrrrr cumartesi tekrar gidicem konturole allahım inşllh bi aksilik .çıkmazzz çok korkuyorum :18::18::18::18:..........sizleri çokkkkk özlemişimmmmmmmmmm
cnımınnnnnnn içi saana nasıl tşk edeceğimi bilmiyorum rabbim sana ne muradın varsa versin bugün arayıp üzerimdeki stresi aldınya allahım sana ne istiyosan muraddını tez vakitte sana yollasın kurban olurum sizlere beni yanlız bırakmayan herkese dua eden herkeze rabbim muradınızı versinnnnnnnnn amiiiinnnnnnnnn allah razı olsun hepinizden saol canım arkadaşm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?