2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlar belim bacaklarim ve kasiklarim özellikle sag kasigim cok agriyor.adet olacakmisim gibi.cok korkuyorum transferimin 5.günü bugün

Canim benimmm hiiic korkma bende transferin sonraki gunu basladi kasik agrim ara ara hala agriyo hep adet olucak gibi hissediyorum kendimi belimde cok agriyo endiselenmene gerek yok yani

şifa olsun arkadaşım. amaya da başlamış umarım faydasını görürsünüz.

Bende merak ediyorum canım arkadaşım ama işte çok fazla giremiyorum eskisi kadar işler yoğun olunca malum.

Umarım Pazartesi günü güzel haberle gelirsin. Ben şu anda beklemeye aldım kendimi. Sizlerden güzel haberler geldikçe daha bir umutlanıyorum...

Gönlünü ferah tut canım. Aksilik çıkmayacak Allahın izniyle

Canımmmmm dualarım seninle... Rabbim yardımcın olsun. Söylediğin gibi inşallah kavuşacağız bebişlerimize canım.

Heyecanının olmayışı stresten olabilir. Sen gönlünü ferah tut her şey yolunda gidecek. İnşallah son tedavin olacak tatlım bunu canı gönülden diliyorum. Birde bakmışsın bebişin kucağında :)))

canım kalinkam inanıyorum herşey yolunda gidecek senin için sağlıkla bebişinide kucağına alacaksın. Bizlere de bol dua et tatlım. Umarım banada tekrar hamileyim yazmak ve bebeğimi kucağıma almak nasip olur. Sende Allaha emanet ol...

Kuzum Ozeline yazdım adımı ıns kürler işimize yarar soğan suyunun tadı çok kötü değilmiş rahat içtim sen beğendim mi:26:
soğanla ilgili sıkıntım yok canım ya, o çok rahat ama üzüm çekirdeği yağı bewwwwwwww feci bi şiiii, ama içilecek tabiki....

tatlım gözün aydın, sonu bebişli bitsin inşallahhhhh

hadi bakalım, inşallahhhhh güzel sonuçla gelir bizleri de sevindirirsin tatlımmmmm

inşallahhh canım tekrardan yazarız her birimizzzzz

canım benim tekrar gözün aydınALLAH C.C tamamına erdirsin her zaman güzel haberler alırsın inşaALLAHşuan ilk müjeyi Yeizden alacağız,sonra ben sonra nihan16 sonra bizi takip eden diğer kızlar.Rabbim cümlemize anne olmayı nasip etsinsen de ALLAH'a emanet ol güzel tatlı anne

Son düzenleme:

canım bayağı badireler atlatmışsın geçmiş olsun inşaALLAH bundan sonra herşey yolunda gidersıkıntısız kolaylıkla vaktinde yavrunu kucağına alırsın şöyle güzel bir hamilelik geçirirsin

canım benim dualarının duacısıyımALLAH C.C kabul etsin inşaALLAH

canııımmmm bende soğan kürü yapmıştım ALLAH yardımcın olsun ilk zamanlar içmek zor ama sonra alışıyorsuninşaALLAH kürler sana şifa getirsin.mucizene ulaşacağın yollar kısalsın

kızlar Rabbim size sıkıca tutunan yavrunuza sağlıklı hayırlı ömür güzel kader versin inşaALLAH

CANIM SABRIN SONU SELAMET İNŞAALLAH

canım gebeliyi son adet tarihine göremi hesaplıyoruz yoksa tırasfere göremi bide bu miyde bulantıları her gün aynı şidetlemi oluyor benim iki gündür biraz azldı

benim arkadaşım hamile kalmış Midesi de bulanırmışyeriz biz senin o küçük fasülyelerinibildiğim kadarı ile son adet tarihi canım benimrabbim sonuna kadar güzel haberlerini almayı nasip etsin

Son düzenleme:

nihaann seni unuturmuyuz aşk olsun bak sen bizi unutmuşsun benim adımı yazmamışsınşaka tabiki seninde merakla bekliyoruz sırayla gidiyoruz şimdilik transfer sonrası gün sayan; kalinkam vardı pozitif aldı Elhamdülillah.yeliz bensensonrada diğer kızlar bütün kızlar toplandık toooplandık göbüşümüzde yavrulara yer açtık yer açtık

canim hoşgeldinharika haberlerle gelmişsin inşaALLAH bu sefer yavruların ömrüne dolacak korkma her tedavimiz diğerleri gibi olacak diye kural yokkalbini ferah tut.Rabbim yar ve yardımcın olsunhadi bismillah canım tedavinin detaylarından bilgi ver özletme kendini canım benim

evet canım güzbahar kalbi temiz çok değerli bir insan kendisini kocaman öpüyoruzbütün dualarımızın kabulü için AMMMMMMMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…