• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Benim sonucunu merak eden yok mu? :-( Benimde test günüm haftaya pazartesi.4 günlük dinlenmeden sonra bugün ise basladim.kasiklarimda hafif agri ve idrara sıkısıkmısım gibi bir şişlik var.hayirdir ins.
Kalinkam tekrar gözün aydin.keseyi görmeyide nasip etsin Rabbim.
Amayam Allah sabir versin cok zor.bende hayit suyunu içerken senin gibiydim.
Bebek 34 tedavin hayirli olsun gözün aydin cok sevindim.
Güzbahar ablacim ilaclarla ins.daha cok ve kaliteli yumilerin olur.
Edasukucuk masallah sana tosununa.ins.saglikli bir sekilde gelisir ve kucagina alirsin.
Melindam kurlerle kaliteli yumilerim olsun ins.
Selenim sanirim kendiliginden olan ve sonlanan bir gebeligin oldu sanirim.bir ara takip edememistim.sonuclarin da temiz cikmis gözun aydin.rabbim en kisa zamanda göndersin yine melegini.
Binnua cok sukur ki bebisini tahlilleri iyi cikmis.kim bilir ne zorlu bir dönem gecirmissindir sonuc beklerken
Ins.bundann sonra rahat bir hsmilelik gecirirsin.
Hatibulut ins.melegin kendiliginden gelir.yaptiginiz ķurlerde sifa bulursunuz ins.
Ve diger arkadaslarim Rabbim gönlumuzun muradini nasip etsin ins.
Ben merak ediyorum ve guzel haberlerini bekliyoruz :16:
kızzzzlllllaaaarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızzzzzzzzzzzzzz cicibebem öncelikle gözün aydın ama sana küsüm haberin olsun :19::19::19::19:.........nihanım çok tşk bitanem gelelim bana bugün hastaneyeeeeeeee gittim muayne oldum veeeeeeeeee tedaviye başladım ve ilk iğnelerimi vurdumm kızlarrrrrrrrrrrrrr cumartesi tekrar gidicem konturole allahım inşllh bi aksilik .çıkmazzz çok korkuyorum :18::18::18::18:..........sizleri çokkkkk özlemişimmmmmmmmmm :54::54:

Canım tedavin hayirli olsun Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün :16::16:

Arkadaşlar merhaba😊 Aralık ayında aldığım negatifden sonra donmuş bebelerle yola devam ediyorum 😊melindam3535 ,selen ve diğer tüm arkadaşlarım hepimiz bir gün güzel bebeklerimize kavuşacağız inşallah😊 Cumartesi için transfer günü verdi doktorum ilk tedavideki kadar heyecanlı değilim ama inşallah bu son tedavim olur🙏🙏🙏 dua edin benim için olur mu😘😉

pişt melindammm, bak tekrar yazıyım; saraçoğlu bana 15 soğan, 15 aslan pençesi, 15 soğan 15 aslan pençesi, 15 civan perçemi şeklinde göndermiş, bi de ilk soğana başlarken üzüm çekirdeği yağını da içmeye başlıyon işte, bugün bismillah dedim :)))) kocamcıma da keçi boynuzu önerdi, o da başladı bugün, yavrum ya o da zorlanıyo :)))) neyse bi kaç güne alışacağımızı umuyorum.... ikimize de şifa olsunnnnn :54: bu arada özelden dedim ama gördün mü bilmiyom şekerim bana istek, talep falan gelmedi ben de adınla arattım bulamadım ki seni (

nihannnn sonunda kaç kere sordum seni ben ama yaaaa......neyse hoşgeldin, Rabbim sonunda güzel haber almayı, aldığın değeri katlamayı, keseni görmeyi, kalp atışını duymayı, tüm testlerden güzel sonuçlar alıp rahat bir gebelik geçirmeyi, sağlıkla bebişlerini kucağına almayı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.... uyku gaz sorunları olmayan, sonrasında ağzına teptiğimizi yiyen hiiiçççç sorun çıkarmayan bebişlerimiz olsun inşalllaaaahhhhhh:16::16:

bebeeeeemmmmm :))))) hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun inşallahhhhhhhh:16::16::16:korkmak yooookkkkkkk:20: aklından kötü şeyleri çıkar, yumişlerini büyütmeye bak sen, güzel şeyler iyi şeyler olacak şekerim, Rabbimin izniyleeeee:54:

Insallah canim ya allah herkesin yüzünü güldürsün.

Arkadaşlar merhaba😊 Aralık ayında aldığım negatifden sonra donmuş bebelerle yola devam ediyorum 😊melindam3535 ,selen ve diğer tüm arkadaşlarım hepimiz bir gün güzel bebeklerimize kavuşacağız inşallah😊 Cumartesi için transfer günü verdi doktorum ilk tedavideki kadar heyecanlı değilim ama inşallah bu son tedavim olur🙏🙏🙏 dua edin benim için olur mu😘😉

Transferin simdiden hayirli olsun canim.bebislerin sıkı sıkı tutunsun sana.Rabbim emeklerimizi bos çikartmasin

34062753 .!.:
pişt melindammm, bak tekrar yazıyım; saraçoğlu bana 15 soğan, 15 aslan pençesi, 15 soğan 15 aslan pençesi, 15 civan perçemi şeklinde göndermiş, bi de ilk soğana başlarken üzüm çekirdeği yağını da içmeye başlıyon işte, bugün bismillah dedim :)))) kocamcıma da keçi boynuzu önerdi, o da başladı bugün, yavrum ya o da zorlanıyo :)))) neyse bi kaç güne alışacağımızı umuyorum.... ikimize de şifa olsunnnnn :54: bu arada özelden dedim ama gördün mü bilmiyom şekerim bana istek, talep falan gelmedi ben de adınla arattım bulamadım ki seni (

nihannnn sonunda kaç kere sordum seni ben ama yaaaa......neyse hoşgeldin, Rabbim sonunda güzel haber almayı, aldığın değeri katlamayı, keseni görmeyi, kalp atışını duymayı, tüm testlerden güzel sonuçlar alıp rahat bir gebelik geçirmeyi, sağlıkla bebişlerini kucağına almayı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.... uyku gaz sorunları olmayan, sonrasında ağzına teptiğimizi yiyen hiiiçççç sorun çıkarmayan bebişlerimiz olsun inşalllaaaahhhhhh:16::16:

bebeeeeemmmmm :))))) hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun inşallahhhhhhhh:16::16::16:korkmak yooookkkkkkk:20: aklından kötü şeyleri çıkar, yumişlerini büyütmeye bak sen, güzel şeyler iyi şeyler olacak şekerim, Rabbimin izniyleeeee:54:
Kuzum Ozeline yazdım adımı ıns kürler işimize yarar soğan suyunun tadı çok kötü değilmiş rahat içtim sen beğendim mi:26:
Canım gozunaydin çok sevindim rabbim bu sefer yüzünü güldürsün:16::16:dualarım seninle

Cnm hayirli olsun tedavin inss bu sefer sonu bebisli olsun inss:emir_bebek::emir_bebek:

Transferin simdiden hayirli olsun canim.bebislerin sıkı sıkı tutunsun sana.Rabbim emeklerimizi bos çikartmasin

Kuzum Ozeline yazdım adımı ıns kürler işimize yarar soğan suyunun tadı çok kötü değilmiş rahat içtim sen beğendim mi:26:

Canım gozunaydin çok sevindim rabbim bu sefer yüzünü güldürsün:16::16:dualarım seninle

Sağlık canım benim hepimizin yüzü gülsün inşallah😊

kızzzzlllllaaaarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızzzzzzzzzzzzzz cicibebem öncelikle gözün aydın ama sana küsüm haberin olsun :19::19::19::19:.........nihanım çok tşk bitanem gelelim bana bugün hastaneyeeeeeeee gittim muayne oldum veeeeeeeeee tedaviye başladım ve ilk iğnelerimi vurdumm kızlarrrrrrrrrrrrrr cumartesi tekrar gidicem konturole allahım inşllh bi aksilik .çıkmazzz çok korkuyorum :18::18::18::18:..........sizleri çokkkkk özlemişimmmmmmmmmm :54::54:

Tedavin hayırlı ugurlubolsun canim hayirli sonuclarla son tedavin olur pozitifi gördüğün meleklerine kavustugun tedavin olur insallah Allah gönlüne gore versin canim benim relaxxxxxxxx

Aminnn canim bnm , vardir bndada bi hayir basta uzuldum ama smdi daha cok sukrediyorum hep rabbimden hayirliysa sabredebilirsem ikizim olsun ddm demk k hakkmda hakkimzda hyrlisi buymus , bnm progestan igne kullaniodum bnlerce kez sukurler olsn dha kullnamana grek yok dedi sadce gobekten hibor kan sulndiri igne ve coraspirin , folbiol kullaniyorm .. Senin suan kullndgn ilaclar var mi canim

Kanamamdan dolayi progestan verdi yarin bitiyor onun disinda crinone jel 3 hafta daha kullan dedi ve elevit vitaminim var.

sen nerelerdesin çokkkkkk merak ettim seni insan bi haber verir dimi ne telefonun var ne bişeyin öldürdün beni burda meraktan haberlerini güzbahardan aldım allah razı olsun aradıda söledi hamile olduğunu uyuzzzz nolcak :49:......şimdi gel yaklaşşşşşşş bi öpücem :54::54::54::54:............bende şeniiii öşşşşlediiiimmmmm:17::17::17::17: yeğenim nasıl iyimi iyi bak ona valla gebertirim seni ona göre seni çok özledim gerçekten be arkadaşm çok mrak ettim seni

canımya bede seninle aynı gün ayrıldım forumdan internet kesildi eşmde actrmadı basından kalmıyorum diye biara telden girdim onunda paket bitince kaldım ensonunda açtırdık bende cok merak ettim seni bide geçmişi okuyamadım çok miydem bulanıyor ekrana baktıkça başım dönüyor valla fazla giremiyom seni seviyom kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz çok mutlu oldum tedaviye başladığını duyunca sende iybak kendine gel bende öpücem:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Kizlar belim bacaklarim ve kasiklarim özellikle sag kasigim cok agriyor.adet olacakmisim gibi.cok korkuyorum :( transferimin 5.günü bugün

Insallah canim.belirtin var mi senin.ben bu sefer cok umutluyum ya olmazsayi düsünemiyorum.ilkde pek bisey hissetmemistim.senin çok az kaldi test gününe heyecsn dorukta

Kizlar belim bacaklarim ve kasiklarim özellikle sag kasigim cok agriyor.adet olacakmisim gibi.cok korkuyorum :( transferimin 5.günü bugün
nihaaaaaaaaan aynı bende öle dün gece ağrıdan uyuyamadım bide ilkinde hiç böle olmamıştı inşalahh hayra alamettir diye dua ediyoeum bende.....bölee bacağımı içten içten çekiyolar liğme liğme ediyolar gibi ağrıdı dün...ondan öncede hep adet olucakmışım gibi ağrıdı napcazzzzzzzz kızzz :52::52::52::52::52:

kuzum senin testin hangi günde, çok az kaldı sanki:1:
amayaaam dayanamıyacam yarın gidicem sanırım normalde çaraşmba test günü ....allahımmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52:

Son düzenleme:

çok sevindim canım tedaviye başladığına inşalahhhhhhhhhhhhh sonu güzel bitecek teavin şimdiden hayırlar getirsin sana
:49::49::49:

nihaaaaaaaaan aynı bende öle dün gece ağrıdan uyuyamadım bide ilkinde hiç böle olmamıştı inşalahh hayra alamettir diye dua ediyoeum bende.....bölee bacağımı içten içten çekiyolar liğme liğme ediyolar gibi ağrıdı dün...ondan öncede hep adet olucakmışım gibi ağrıdı napcazzzzzzzz kızzz :52::52::52::52::52:

Kizlar insallah ikinizde guzel haberler alacaksiniz icime dogdu:52::52::52:

amayaaam dayanamıyacam yarın gidicem sanırım normalde çaraşmba test günü ....allahımmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52:

Valla bilmiyorum yelizcim bende farkli hissediuorum bu sefer.hakkimizda hayirlisi artik.yaptiracak misin bugün.ins.Hayirli haberle gelirsin.

Kizlar insallah ikinizde guzel haberler alacaksiniz icime dogdu:52::52::52:

Ayy insallah canim benim.böyle demen bile bir umut bi moral oluyor :-D

Back
X