- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Ben merak ediyorum ve guzel haberlerini bekliyoruzBenim sonucunu merak eden yok mu? :-( Benimde test günüm haftaya pazartesi.4 günlük dinlenmeden sonra bugün ise basladim.kasiklarimda hafif agri ve idrara sıkısıkmısım gibi bir şişlik var.hayirdir ins.
Kalinkam tekrar gözün aydin.keseyi görmeyide nasip etsin Rabbim.
Amayam Allah sabir versin cok zor.bende hayit suyunu içerken senin gibiydim.
Bebek 34 tedavin hayirli olsun gözün aydin cok sevindim.
Güzbahar ablacim ilaclarla ins.daha cok ve kaliteli yumilerin olur.
Edasukucuk masallah sana tosununa.ins.saglikli bir sekilde gelisir ve kucagina alirsin.
Melindam kurlerle kaliteli yumilerim olsun ins.
Selenim sanirim kendiliginden olan ve sonlanan bir gebeligin oldu sanirim.bir ara takip edememistim.sonuclarin da temiz cikmis gözun aydin.rabbim en kisa zamanda göndersin yine melegini.
Binnua cok sukur ki bebisini tahlilleri iyi cikmis.kim bilir ne zorlu bir dönem gecirmissindir sonuc beklerken
Ins.bundann sonra rahat bir hsmilelik gecirirsin.
Hatibulut ins.melegin kendiliginden gelir.yaptiginiz ķurlerde sifa bulursunuz ins.
Ve diger arkadaslarim Rabbim gönlumuzun muradini nasip etsin ins.

kızzzzlllllaaaarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızzzzzzzzzzzzzz cicibebem öncelikle gözün aydın ama sana küsüm haberin olsun.........nihanım çok tşk bitanem gelelim bana bugün hastaneyeeeeeeee gittim muayne oldum veeeeeeeeee tedaviye başladım ve ilk iğnelerimi vurdumm kızlarrrrrrrrrrrrrr cumartesi tekrar gidicem konturole allahım inşllh bi aksilik .çıkmazzz çok korkuyorum :18::18::18::18:..........sizleri çokkkkk özlemişimmmmmmmmmm
![]()
Canım tedavin hayirli olsun Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün