kızlar harika bir hafta diliyorum hepinize... kendim içinse artık sakinlik istiyorummm.... yeter valla çoook çoook yoruldum artık..
çok duramayacağım hemen haberlere geçelimmm
öncelikle bebek 34 bugün tedaviye başladı... az önce konuştum hepinize çoooook selamı var.... "kızlara söyle, bana dua etsinler ne olur, dedi". kızlar ne olur dua edin... canım arkadaşım çook stresli şekilde tedaviye başladı çünkü...
Kalinkammmm bugüngü sonucuna da binbirkere maşallahhhhh... çooook sevindimmm canımmmm... inşallahhhh bebeğini görmeye de geleceğim canım kardeşimmm benimmm....
yelizim ve kalbimdesinnnn rabbimmmm sizlere de müjdeli haberler nasip etsin bu hafta... aslında söylenmez ama cuma akşamı uyuyamadım teheccüde kalktım,,, her biriniz için ayrı ayrı dua ettimmmm.. (tedaviye başlayanlariçin, tedavi olanlar için, hamişşerimiz için, kese göreekler için ve sağlıklı doğumu bekleyen hepinz için) ilk müjdemi kalinkamdan aldım... sonra bebek 34'le konuştuk oda regl olduğunu söyledi... sonra doktorla görüşüp bugün tedaviye başladılarrr... ve sırada sizler varsınız sırasıyla, neşecim, çiçekcim, perscim, amayam, cicibebem, haticim, rosecum... kızlar işe çağırıyorlar isminizi unuttuğumu sanmayın toplantıya gidiyorumm.... bıktıııımmmm
ben ise ilaçlarımı içmeye çalışıyorummm... sevgi ve dua ile kalınnn..
Benim sonucunu merak eden yok mu? :-( Benimde test günüm haftaya pazartesi.4 günlük dinlenmeden sonra bugün ise basladim.kasiklarimda hafif agri ve idrara sıkısıkmısım gibi bir şişlik var.hayirdir ins.
Kalinkam tekrar gözün aydin.keseyi görmeyide nasip etsin Rabbim.
Amayam Allah sabir versin cok zor.bende hayit suyunu içerken senin gibiydim.
Bebek 34 tedavin hayirli olsun gözün aydin cok sevindim.
Güzbahar ablacim ilaclarla ins.daha cok ve kaliteli yumilerin olur.
Edasukucuk masallah sana tosununa.ins.saglikli bir sekilde gelisir ve kucagina alirsin.
Melindam kurlerle kaliteli yumilerim olsun ins.
Selenim sanirim kendiliginden olan ve sonlanan bir gebeligin oldu sanirim.bir ara takip edememistim.sonuclarin da temiz cikmis gözun aydin.rabbim en kisa zamanda göndersin yine melegini.
Binnua cok sukur ki bebisini tahlilleri iyi cikmis.kim bilir ne zorlu bir dönem gecirmissindir sonuc beklerken
Ins.bundann sonra rahat bir hsmilelik gecirirsin.
Hatibulut ins.melegin kendiliginden gelir.yaptiginiz ķurlerde sifa bulursunuz ins.
Ve diger arkadaslarim Rabbim gönlumuzun muradini nasip etsin ins.
hoşgeldinnn kızzzzzzzz hayırlısı olsun senin için umarım herşey yolunda gider rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuşturur bizikızzzzlllllaaaarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızzzzzzzzzzzzzz cicibebem öncelikle gözün aydın ama sana küsüm haberin olsun.........nihanım çok tşk bitanem gelelim bana bugün hastaneyeeeeeeee gittim muayne oldum veeeeeeeeee tedaviye başladım ve ilk iğnelerimi vurdumm kızlarrrrrrrrrrrrrr cumartesi tekrar gidicem konturole allahım inşllh bi aksilik .çıkmazzz çok korkuyorum :18::18::18::18:..........sizleri çokkkkk özlemişimmmmmmmmmm
canım gebeliyi son adet tarihine göremi hesaplıyoruz yoksa tırasfere göremi bide bu miyde bulantıları her gün aynı şidetlemi oluyor benim iki gündür biraz azldı
canımm teşekkür ederim.merak ediyoruz seni elbette okuyoruz devamlı :))) sakın çok yatma bak doktorlar tüpte çok istirahati önermiyor.gaz şişkinliği hayra alamettir inşallah.benm doktorum öyle demiştiBenim sonucunu merak eden yok mu? :-( Benimde test günüm haftaya pazartesi.4 günlük dinlenmeden sonra bugün ise basladim.kasiklarimda hafif agri ve idrara sıkısıkmısım gibi bir şişlik var.hayirdir ins.
Edasukucuk masallah sana tosununa.ins.saglikli bir sekilde gelisir ve kucagina alirsin.
Selenim sanirim kendiliginden olan ve sonlanan bir gebeligin oldu sanirim.bir ara takip edememistim.sonuclarin da temiz cikmis gözun aydin.rabbim en kisa zamanda göndersin yine melegini.
Binnua cok sukur ki bebisini tahlilleri iyi cikmis.kim bilir ne zorlu bir dönem gecirmissindir sonuc beklerken
Hatibulut ins.melegin kendiliginden gelir.yaptiginiz ķurlerde sifa bulursunuz ins.
kızzzzlllllaaaarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızzzzzzzzzzzzzz cicibebem öncelikle gözün aydın ama sana küsüm haberin olsun.........nihanım çok tşk bitanem gelelim bana bugün hastaneyeeeeeeee gittim muayne oldum veeeeeeeeee tedaviye başladım ve ilk iğnelerimi vurdumm kızlarrrrrrrrrrrrrr cumartesi tekrar gidicem konturole allahım inşllh bi aksilik .çıkmazzz çok korkuyorum :18::18::18::18:..........sizleri çokkkkk özlemişimmmmmmmmmm
kızlar harika bir hafta diliyorum hepinize... kendim içinse artık sakinlik istiyorummm.... yeter valla çoook çoook yoruldum artık..
öncelikle bebek 34 bugün tedaviye başladı... az önce konuştum hepinize çoooook selamı var.... "kızlara söyle, bana dua etsinler ne olur, dedi". kızlar ne olur dua edin... canım arkadaşım çook stresli şekilde tedaviye başladı çünkü...
Kalinkammmm bugüngü sonucuna da binbirkere maşallahhhhh... çooook sevindimmm canımmmm... inşallahhhh bebeğini görmeye de geleceğim canım kardeşimmm benimmm....
yelizim ve kalbimdesinnnn rabbimmmm sizlere de müjdeli haberler nasip etsin bu hafta... aslında söylenmez ama cuma akşamı uyuyamadım teheccüde kalktım,,, her biriniz için ayrı ayrı dua ettimmmm.. (tedaviye başlayanlariçin, tedavi olanlar için, hamişşerimiz için, kese göreekler için ve sağlıklı doğumu bekleyen hepinz için) ilk müjdemi kalinkamdan aldım... sonra bebek 34'le konuştuk oda regl olduğunu söyledi... sonra doktorla görüşüp bugün tedaviye başladılarrr... ve sırada sizler varsınız sırasıyla, neşecim, çiçekcim, perscim, amayam, cicibebem, haticim, rosecum... kızlar işe çağırıyorlar isminizi unuttuğumu sanmayın toplantıya gidiyorumm.... bıktıııımmmm
kızzzzlllllaaaarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızzzzzzzzzzzzzz cicibebem öncelikle gözün aydın ama sana küsüm haberin olsun.........nihanım çok tşk bitanem gelelim bana bugün hastaneyeeeeeeee gittim muayne oldum veeeeeeeeee tedaviye başladım ve ilk iğnelerimi vurdumm kızlarrrrrrrrrrrrrr cumartesi tekrar gidicem konturole allahım inşllh bi aksilik .çıkmazzz çok korkuyorum :18::18::18::18:..........sizleri çokkkkk özlemişimmmmmmmmmm
beeeeeen merak ediyoom ama malum benim kafa cok karışık ne yapacağını bilemez vaziyette ortalıkta gezip duruyorum..son iki gün sonuca ...inşalahh bu tedavimizde yüzümüz güler canım....
hoşgeldinnn kızzzzzzzz hayırlısı olsun senin için umarım herşey yolunda gider rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuşturur bizi
canımm teşekkür ederim.merak ediyoruz seni elbette okuyoruz devamlı :))) sakın çok yatma bak doktorlar tüpte çok istirahati önermiyor.gaz şişkinliği hayra alamettir inşallah.benm doktorum öyle demişti
cannnn cannnnnn gözün aydın canım benim niye küstün anlamadım ama vardır bir sebebi bilmeden seni üzdüysem özür dilerimayyyy nasıl mutlu oldum bilemezsin seni görünce ama gine gittin gel artık seni öşşşşllllleeedddiiiiimmmmmmmm
Cnm cok gecmis olsun inss lnemli bi sorun yoktur sende belfitigi varmiydi cnm varsa ondan olabilir bolbol yat dinlen cnmAcayip bel agrım var kızlar pek hayra alemet degil sanki rabbim iyi yapsın yarın kontrolüm var inş bir sorun çıkmaz gece boyunca agrıdan hiç uyuyamadım ve şuan gene iki büklüm bir şekildeyim birde ikiz hamile olanlara özellikle bir sorum olacak karnınız çok mu büyük benimki şuan normal tek gebelikteki bir kadına göre 4. Aydan fazla büyük görünüyor ve biz daha 13 haftalık olduk acaba karnım çok büyük oldugu için mi bu bel agrıları anlayamadım
Cnm tekrar gozun aydin inss diger asamalarinda su gibi gecsinGünaydın canlarim oncelikle yoldan gecen bi tir internet kablomuzu koparmis abiciklerin gelip tamir etmesini bekliyoruz oyuzde pek giremiyorum girdigimdede hatta ki internet donup duruyo zaten son mb larim kalmis oyuzden sizi cok ozluyorum... gelelim bugune Rabbime sonsuz sukurler olsun artik yaziyorum oguzel kelimeyi HAMİLEYIM 11.gun 274 olan degerim bugun yani 13.gun 555 cikti icim baya rahatladi insallah kese ve kalp etislarini duyup yola devam etmek kucagimiza alip buyutmekte nasip olur hepinize cok tesekkur ederim...
YELIZ ve KALBIMDESIN kardeslerim dualarim sizlerle insallah Rabbim sizlerdende guzel haberler alip sevinclerimizi katlamayi nasip eder merakla heyecanla ve duayla bekliyorum sizi...
Allahim insallah darisi butun kardeslerimizin basina olsun burada daha nice guzel haberlerle sevinmeyi Rabbim nasip etsin insallah hepinize kocaman opucukler yolluyorum Allah a emanet olun kardeslerim...
cnm gozun aydin inss bundan sonra hamisliginin tadini cikaracagin stressiz gunler gecirmen dilegiyle cnmArkadaşlar merhaba uzun zamandır yazmıyordum. Tüp bebek adına tüm yolculuğumu burada sizlerle paylaştım. Şuanda 14+5 günlük hamileyim. Bu süre zarfında baya stresler atlattım. 1,5 ay evimden ayrı kaldım mide bulantılarım yüzünden. Şükür ki şuanda çok hafifledi. Bu yolda önce pozitif sonucu hepimiz 4 gözle bekliyoruz sonra kese, kalp atışı, gelişim derken ikili test zamanı geliyor. Testimi verdim 1 hafta sonra doktorum arayıp değerleriniz down sendromu riskli çıktı deyince neye uğradığımı şaşırdım. Hemen muayehaneye gidip bilgi aldım doktorumdan biyokimyasal testim 114:1 çıkmıştı. amniyosentez istemedim. Onun yerine Fetal DNA testi verdim. 2 hafta sonra çıkacak olan sonuca kadar hep Allahım beni çocuğumla imtihan etme diye çok dua ettim. Dün haberimi aldım ki çok şükür tahlillerimiz temiz çıktı. Tüp bebekte özellikle yalancı
pozitiflik çok çıkıyor. Şimdi önümde 10 gün sonra cinsiyetini öğreneceğim. Ve stres dolu bir ayrıntılı ultrason kaldı. Onu da sapasağlam atlatırsak artık hamileliğimin keyfini süreceğim.
Hepimize bu yolda Allahtan hayırlı haberler duymayı nasip etmesini diliyorum.
Sevgiler.
Cnm guzbaharim allah kolayliklar versin cnm sende iyiki varsin cnm allah gonlunun muradini tez vakitte gondersin inss ictigin ilackarin sifa olsun inss kendine iyi bak cnm gonlu guzel arkadasimkızlar harika bir hafta diliyorum hepinize... kendim içinse artık sakinlik istiyorummm.... yeter valla çoook çoook yoruldum artık..
öncelikle bebek 34 bugün tedaviye başladı... az önce konuştum hepinize çoooook selamı var.... "kızlara söyle, bana dua etsinler ne olur, dedi". kızlar ne olur dua edin... canım arkadaşım çook stresli
şekilde tedaviye başladı çünkü...
Kalinkammmm bugüngü sonucuna da binbirkere maşallahhhhh... çooook sevindimmm canımmmm... inşallahhhh bebeğini görmeye de geleceğim canım kardeşimmm benimmm...
yelizim ve kalbimdesinnnn rabbimmmm sizlere de müjdeli haberler nasip etsin bu hafta... aslında söylenmez ama cuma akşamı uyuyamadım teheccüde kalktım,,, her biriniz için ayrı ayrı dua
ettimmmm.. (tedaviye başlayanlariçin, tedavi olanlar için, hamişşerimiz için, kese göreekler için ve sağlıklı doğumu bekleyen hepinz için) ilk müjdemi kalinkamdan aldım... sonra bebek 34'le konuştuk oda regl olduğunu söyledi... sonra doktorla görüşüp bugün tedaviye başladılarrr... ve sırada sizler varsınız sırasıyla, neşecim, çiçekcim, perscim, amayam, cicibebem, haticim, rosecum... kızlar işe çağırıyorlar isminizi unuttuğumu sanmayın toplantıya gidiyorumm.... bıktıııımmm
amanda aman kimler gelmis benim bebegim gelmis coook sevindim cnm ne guzel tedaviye baslamissiniz insss sonuda basladigin gibi cok guzel bitsin inss ictigin ilaclar sifa olsun insskızzzzlllllaaaarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızzzzzzzzzzzzzz cicibebem öncelikle gözün aydın ama sana küsüm haberin olsun.........nihanım çok tşk bitanem gelelim bana bugün hastaneyeeeeeeee gittim muayne oldum veeeeeeeeee tedaviye başladım ve ilk iğnelerimi vurdumm kızlarrrrrrrrrrrrrr cumartesi tekrar gidicem konturole allahım inşllh bi aksilik .çıkmazzz çok korkuyorum :18::18::18::18:..........sizleri çokkkkk özlemişimmmmmmmmmm
Ayni seyleri yasiyoruz canim cuma gunu hafif kanamam oldu dra gittik kalp atislarini duyamadigimiz kesenin icinde minnacikti nokta kadar dr gelismemis dedi.digeri gayet saglikli gorunuyor dedi bende 9. Haftadayim RABBIM kalan bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insaALLAH
edacım canım kardeşim allah salıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin bebeyinede uzuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ömürler versin
Benim sonucunu merak eden yok mu? :-( Benimde test günüm haftaya pazartesi.4 günlük dinlenmeden sonra bugün ise basladim.kasiklarimda hafif agri ve idrara sıkısıkmısım gibi bir şişlik var.hayirdir ins.
Canım soğan kürüne bugün bende başlıyorum sabah aç karnına icemeyecegim için akşam yemeklerden önceden ve gece yatmadan başlamayı düşünüyorum inşallah ikimizede şifa olur 15 sonrada incir kürüne başlayacağım mayisa kadar devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?