2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Benim sonucunu merak eden yok mu? :-( Benimde test günüm haftaya pazartesi.4 günlük dinlenmeden sonra bugün ise basladim.kasiklarimda hafif agri ve idrara sıkısıkmısım gibi bir şişlik var.hayirdir ins.
Kalinkam tekrar gözün aydin.keseyi görmeyide nasip etsin Rabbim.
Amayam Allah sabir versin cok zor.bende hayit suyunu içerken senin gibiydim.
Bebek 34 tedavin hayirli olsun gözün aydin cok sevindim.
Güzbahar ablacim ilaclarla ins.daha cok ve kaliteli yumilerin olur.
Edasukucuk masallah sana tosununa.ins.saglikli bir sekilde gelisir ve kucagina alirsin.
Melindam kurlerle kaliteli yumilerim olsun ins.
Selenim sanirim kendiliginden olan ve sonlanan bir gebeligin oldu sanirim.bir ara takip edememistim.sonuclarin da temiz cikmis gözun aydin.rabbim en kisa zamanda göndersin yine melegini.
Binnua cok sukur ki bebisini tahlilleri iyi cikmis.kim bilir ne zorlu bir dönem gecirmissindir sonuc beklerken
Ins.bundann sonra rahat bir hsmilelik gecirirsin.
Hatibulut ins.melegin kendiliginden gelir.yaptiginiz ķurlerde sifa bulursunuz ins.
Ve diger arkadaslarim Rabbim gönlumuzun muradini nasip etsin ins.

kızzzzlllllaaaarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızzzzzzzzzzzzzz cicibebem öncelikle gözün aydın ama sana küsüm haberin olsun .........nihanım çok tşk bitanem gelelim bana bugün hastaneyeeeeeeee gittim muayne oldum veeeeeeeeee tedaviye başladım ve ilk iğnelerimi vurdumm kızlarrrrrrrrrrrrrr cumartesi tekrar gidicem konturole allahım inşllh bi aksilik .çıkmazzz çok korkuyorum :18::18::18::18:..........sizleri çokkkkk özlemişimmmmmmmmmm

cnımınnnnnnn içi saana nasıl tşk edeceğimi bilmiyorum rabbim sana ne muradın varsa versin bugün arayıp üzerimdeki stresi aldınya allahım sana ne istiyosan muraddını tez vakitte sana yollasın kurban olurum sizlere beni yanlız bırakmayan herkese dua eden herkeze rabbim muradınızı versinnnnnnnnn amiiiinnnnnnnnn allah razı olsun hepinizden saol canım arkadaşm

beeeeeen merak ediyoom ama malum benim kafa cok karışık ne yapacağını bilemez vaziyette ortalıkta gezip duruyorum..son iki gün sonuca ...inşalahh bu tedavimizde yüzümüz güler canım....

hoşgeldinnn kızzzzzzzz hayırlısı olsun senin için umarım herşey yolunda gider rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuşturur bizi

canım gebeliyi son adet tarihine göremi hesaplıyoruz yoksa tırasfere göremi bide bu miyde bulantıları her gün aynı şidetlemi oluyor benim iki gündür biraz azldı

Son adet tarihine gore hesaplayacagiz.benimki gel git akilli kimi zaman cok oluyor kimi zaman hic olmuor. http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi ben burdan surekli takip ediyorum bebekteki degisimleri gunluk yaziyor sana da tavsiye ederim.

canımm teşekkür ederim.merak ediyoruz seni elbette okuyoruz devamlı :))) sakın çok yatma bak doktorlar tüpte çok istirahati önermiyor.gaz şişkinliği hayra alamettir inşallah.benm doktorum öyle demişti

bebekcim yeni başlangıcın hayırlara vesile olsun ve son olsun inşallah

topimiğimiz duacı gülü güzbaharımm içtiğin yediğin herşeyde sana şifa olsun inşalahhh ....patronuna selam sölee seni çok yormasın

cannnn cannnnnn gözün aydın canım benim niye küstün anlamadım ama vardır bir sebebi bilmeden seni üzdüysem özür dilerim ayyyy nasıl mutlu oldum bilemezsin seni görünce ama gine gittin gel artık seni öşşşşllllleeedddiiiiimmmmmmmm

Insallah canim.belirtin var mi senin.ben bu sefer cok umutluyum ya olmazsayi düsünemiyorum.ilkde pek bisey hissetmemistim.senin çok az kaldi test gününe heyecsn dorukta

canımm teşekkür ederim.merak ediyoruz seni elbette okuyoruz devamlı :))) sakın çok yatma bak doktorlar tüpte çok istirahati önermiyor.gaz şişkinliği hayra alamettir inşallah.benm doktorum öyle demişti

Yatamiyorum zaten.aklima bisey geliyor kalkiyorum :) malum ise baslayinca hic yatilmiyor.sabah 6 dan beri ayaktayim.yeni uzanabildim belim agridi insallah hayra alamettir dedigin gibi :)

sen nerelerdesin çokkkkkk merak ettim seni insan bi haber verir dimi ne telefonun var ne bişeyin öldürdün beni burda meraktan haberlerini güzbahardan aldım allah razı olsun aradıda söledi hamile olduğunu uyuzzzz nolcak ......şimdi gel yaklaşşşşşşş bi öpücem ............bende şeniiii öşşşşlediiiimmmmm yeğenim nasıl iyimi iyi bak ona valla gebertirim seni ona göre seni çok özledim gerçekten be arkadaşm çok mrak ettim seni

Mrb arkadaslar hepimiz icin guzel haberler alacagimiz bi hafta olsun inss
Kalbimdesin yelizcim ve nihancim inss sizlerde hamis haberlerinizi vereceksiniz hepinize sevgilerrrrrrrrr Cnm cok gecmis olsun inss lnemli bi sorun yoktur sende belfitigi varmiydi cnm varsa ondan olabilir bolbol yat dinlen cnm
Cnm tekrar gozun aydin inss diger asamalarinda su gibi gecsin
cnm gozun aydin inss bundan sonra hamisliginin tadini cikaracagin stressiz gunler gecirmen dilegiyle cnm

Cnm guzbaharim allah kolayliklar versin cnm sende iyiki varsin cnm allah gonlunun muradini tez vakitte gondersin inss ictigin ilackarin sifa olsun inss kendine iyi bak cnm gonlu guzel arkadasim
amanda aman kimler gelmis benim bebegim gelmis coook sevindim cnm ne guzel tedaviye baslamissiniz insss sonuda basladigin gibi cok guzel bitsin inss ictigin ilaclar sifa olsun inss

Son düzenleme:

Aminnn canim bnm , vardir bndada bi hayir basta uzuldum ama smdi daha cok sukrediyorum hep rabbimden hayirliysa sabredebilirsem ikizim olsun ddm demk k hakkmda hakkimzda hyrlisi buymus , bnm progestan igne kullaniodum bnlerce kez sukurler olsn dha kullnamana grek yok dedi sadce gobekten hibor kan sulndiri igne ve coraspirin , folbiol kullaniyorm .. Senin suan kullndgn ilaclar var mi canim

Sagol canim benm darisi basina olsun inslhhh guzel haberlerini bekliyorzzzz :))

Canlar hibor igneyi hep gobekten yapiyorm ama iki keredir damarima geliyo ve mosmor oluyo cok aciyo bu igne kola ve bacaga yapilio diye biliyorm ama emin degil . Bilgisi olan var mi ? Gobekten yapip snra baska bolgede devam etmem sakincali mi acba ? Bide karnim cikmaya basldigi icin bebekimden dolayi icim gidiyo artik gobege yapmaya :-/

pişt melindammm, bak tekrar yazıyım; saraçoğlu bana 15 soğan, 15 aslan pençesi, 15 soğan 15 aslan pençesi, 15 civan perçemi şeklinde göndermiş, bi de ilk soğana başlarken üzüm çekirdeği yağını da içmeye başlıyon işte, bugün bismillah dedim :)))) kocamcıma da keçi boynuzu önerdi, o da başladı bugün, yavrum ya o da zorlanıyo :)))) neyse bi kaç güne alışacağımızı umuyorum.... ikimize de şifa olsunnnnn bu arada özelden dedim ama gördün mü bilmiyom şekerim bana istek, talep falan gelmedi ben de adınla arattım bulamadım ki seni (

nihannnn sonunda kaç kere sordum seni ben ama yaaaa......neyse hoşgeldin, Rabbim sonunda güzel haber almayı, aldığın değeri katlamayı, keseni görmeyi, kalp atışını duymayı, tüm testlerden güzel sonuçlar alıp rahat bir gebelik geçirmeyi, sağlıkla bebişlerini kucağına almayı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.... uyku gaz sorunları olmayan, sonrasında ağzına teptiğimizi yiyen hiiiçççç sorun çıkarmayan bebişlerimiz olsun inşalllaaaahhhhhh

bebeeeeemmmmm :))))) hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun inşallahhhhhhhhkorkmak yooookkkkkkk aklından kötü şeyleri çıkar, yumişlerini büyütmeye bak sen, güzel şeyler iyi şeyler olacak şekerim, Rabbimin izniyleeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…