• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Günaydın canlarim oncelikle yoldan gecen bi tir internet kablomuzu koparmis abiciklerin gelip tamir etmesini bekliyoruz oyuzde pek giremiyorum girdigimdede hatta ki internet donup duruyo zaten son mb larim kalmis oyuzden sizi cok ozluyorum... gelelim bugune Rabbime sonsuz sukurler olsun artik yaziyorum oguzel kelimeyi HAMİLEYIM 11.gun 274 olan degerim bugun yani 13.gun 555 cikti icim baya rahatladi insallah kese ve kalp etislarini duyup yola devam etmek kucagimiza alip buyutmekte nasip olur hepinize cok tesekkur ederim...

YELIZ ve KALBIMDESIN kardeslerim dualarim sizlerle insallah Rabbim sizlerdende guzel haberler alip sevinclerimizi katlamayi nasip eder merakla heyecanla ve duayla bekliyorum sizi...

Allahim insallah darisi butun kardeslerimizin basina olsun burada daha nice guzel haberlerle sevinmeyi Rabbim nasip etsin insallah hepinize kocaman opucukler yolluyorum Allah a emanet olun kardeslerim...:49:

bi kez daha gözün aydın o zamannnn.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canımcımmmm:54:

Günaydın canlarim oncelikle yoldan gecen bi tir internet kablomuzu koparmis abiciklerin gelip tamir etmesini bekliyoruz oyuzde pek giremiyorum girdigimdede hatta ki internet donup duruyo zaten son mb larim kalmis oyuzden sizi cok ozluyorum... gelelim bugune Rabbime sonsuz sukurler olsun artik yaziyorum oguzel kelimeyi HAMİLEYIM 11.gun 274 olan degerim bugun yani 13.gun 555 cikti icim baya rahatladi insallah kese ve kalp etislarini duyup yola devam etmek kucagimiza alip buyutmekte nasip olur hepinize cok tesekkur ederim...

YELIZ ve KALBIMDESIN kardeslerim dualarim sizlerle insallah Rabbim sizlerdende guzel haberler alip sevinclerimizi katlamayi nasip eder merakla heyecanla ve duayla bekliyorum sizi...

Allahim insallah darisi butun kardeslerimizin basina olsun burada daha nice guzel haberlerle sevinmeyi Rabbim nasip etsin insallah hepinize kocaman opucukler yolluyorum Allah a emanet olun kardeslerim...:49:
Canım gözünaydın cok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin kalbimdesin ve Yeliz İnşalllahhh sizdende güzel haberler bekliyoruz :16::16:

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazmıyordum. Tüp bebek adına tüm yolculuğumu burada sizlerle paylaştım. Şuanda 14+5 günlük hamileyim. Bu süre zarfında baya stresler atlattım. 1,5 ay evimden ayrı kaldım mide bulantılarım yüzünden. Şükür ki şuanda çok hafifledi. Bu yolda önce pozitif sonucu hepimiz 4 gözle bekliyoruz sonra kese, kalp atışı, gelişim derken ikili test zamanı geliyor. Testimi verdim 1 hafta sonra doktorum arayıp değerleriniz down sendromu riskli çıktı deyince neye uğradığımı şaşırdım. Hemen muayehaneye gidip bilgi aldım doktorumdan biyokimyasal testim 114:1 çıkmıştı. amniyosentez istemedim. Onun yerine Fetal DNA testi verdim. 2 hafta sonra çıkacak olan sonuca kadar hep Allahım beni çocuğumla imtihan etme diye çok dua ettim. Dün haberimi aldım ki çok şükür tahlillerimiz temiz çıktı. Tüp bebekte özellikle yalancı pozitiflik çok çıkıyor. Şimdi önümde 10 gün sonra cinsiyetini öğreneceğim. Ve stres dolu bir ayrıntılı ultrason kaldı. Onu da sapasağlam atlatırsak artık hamileliğimin keyfini süreceğim.

Hepimize bu yolda Allahtan hayırlı haberler duymayı nasip etmesini diliyorum.

Sevgiler.

kızlar harika bir hafta diliyorum hepinize... kendim içinse artık sakinlik istiyorummm.... yeter valla çoook çoook yoruldum artık..:43::43::43::43:

çok duramayacağım hemen haberlere geçelimmm:52::52::52::52:

öncelikle bebek 34 bugün tedaviye başladı... az önce konuştum hepinize çoooook selamı var.... "kızlara söyle, bana dua etsinler ne olur, dedi". kızlar ne olur dua edin... canım arkadaşım çook stresli şekilde tedaviye başladı çünkü...

Kalinkammmm bugüngü sonucuna da binbirkere maşallahhhhh... çooook sevindimmm canımmmm... inşallahhhh bebeğini görmeye de geleceğim canım kardeşimmm benimmm....

yelizim ve kalbimdesinnnn rabbimmmm sizlere de müjdeli haberler nasip etsin bu hafta... aslında söylenmez ama cuma akşamı uyuyamadım teheccüde kalktım,,, her biriniz için ayrı ayrı dua ettimmmm.. (tedaviye başlayanlariçin, tedavi olanlar için, hamişşerimiz için, kese göreekler için ve sağlıklı doğumu bekleyen hepinz için) ilk müjdemi kalinkamdan aldım... sonra bebek 34'le konuştuk oda regl olduğunu söyledi... sonra doktorla görüşüp bugün tedaviye başladılarrr... ve sırada sizler varsınız sırasıyla, neşecim, çiçekcim, perscim, amayam, cicibebem, haticim, rosecum... kızlar işe çağırıyorlar isminizi unuttuğumu sanmayın toplantıya gidiyorumm.... bıktıııımmmm

ben ise ilaçlarımı içmeye çalışıyorummm... sevgi ve dua ile kalınnn.. :54::54::54::54::54::54:

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazmıyordum. Tüp bebek adına tüm yolculuğumu burada sizlerle paylaştım. Şuanda 14+5 günlük hamileyim. Bu süre zarfında baya stresler atlattım. 1,5 ay evimden ayrı kaldım mide bulantılarım yüzünden. Şükür ki şuanda çok hafifledi. Bu yolda önce pozitif sonucu hepimiz 4 gözle bekliyoruz sonra kese, kalp atışı, gelişim derken ikili test zamanı geliyor. Testimi verdim 1 hafta sonra doktorum arayıp değerleriniz down sendromu riskli çıktı deyince neye uğradığımı şaşırdım. Hemen muayehaneye gidip bilgi aldım doktorumdan biyokimyasal testim 114:1 çıkmıştı. amniyosentez istemedim. Onun yerine Fetal DNA testi verdim. 2 hafta sonra çıkacak olan sonuca kadar hep Allahım beni çocuğumla imtihan etme diye çok dua ettim. Dün haberimi aldım ki çok şükür tahlillerimiz temiz çıktı. Tüp bebekte özellikle yalancı pozitiflik çok çıkıyor. Şimdi önümde 10 gün sonra cinsiyetini öğreneceğim. Ve stres dolu bir ayrıntılı ultrason kaldı. Onu da sapasağlam atlatırsak artık hamileliğimin keyfini süreceğim.

Sevgiler.

selam canım. fetal dna testi yaptırmakla çok iyi yapmışsın. ben 9+5 iken yaptırdım. artık 2li test 3lü test hiçbirini yaptırmadım.sonuçları güvenilir olduğu için için çok rahat ediyo canım. hem de cinsiyeti de belli oluyo bebişinnnn keşke onu da isteseydin hoş senin zaten öğrenmene az kalmış ama ben baya erken öğrenmiş oldum.

Sevgiler.
inşallah hamileliğin keyfini sürmeye başlarsın canımmmm:54:

bu arada kızlar bugün itibariyle soğan kürüyle birlikte bitkilerle yakınlığımı arttırdım.... soğan kürü bi şii değil de üzüm çekirdeği yağı diye bi şey var Allah'ım bana o "şey"i su gibi içebilme azmi verir inşallah... sabah akşam soğan var diye öğlende onu içtim ama yarım saat yattığım yerden kalkamadım, kafamı kaldırdığım an çok afersiniz öğürmeye başladım... feciiii çok feciiiiii :((((( inşallah çarçabuk alışırım

canım arkadaşım.bu topikte beraber yola çıkmıştık aynı dönemdeydik. Yoluna sağlıkla devam etmen dileğiyle...Rabbim sağlıklı kolay doğum yapmayı nasip etsin canım. Hayırlı bir evladın olsun inşallah.:16::16::16:

amin canım inşallahh. rabbim herkese sağlıklı sıhhatli gebelikler nasip etsin inşallah.

Evet canım başladık bakalım donmuş tedavisi eziyeti değilmiş çok şükür ama merkez çok yoğun olduğu için biraz soğudum oradan bakalım olmazsa bu sefer kesin kent hastanesine gideceğim İsrail aruz için çok iyi diyorlar tabi belli olmaz ama bakalım artık😊 inşallah hiç gerek kalmaz😊 sen napıyosun ne zaman düşünüyorsun tedaviyi tekrar

canım israel aruh benim doktorum. mutlaka gidip görüşmeni tavsiye ederim. artık yoğun olmayan tüp bebek merkezi yok maalesef. yani kent hastanesi de çok yoğun. önemli olan işinde iyi olması. israel bey çok profesyoneldir. ben gebelik takibimde de ona devam ediyorum. rabbim sana da nasip etsin inşallah canım.

Canlarim oncelikle beklettigim icin cok ozurdilerim sonucum 274 cikmis doktorum aradi degerin gayet guzel oldugunu testi kanamam olmadigi surece tekrar etmeme gerek olmadigini soyledi ama en pazartesi tekrarliycam yoksa icim rahat etmez 10 gun kafayi yerim

Guzel kardeslerim hepinize tek tek cok cok cok ama cok tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun Allah hepinize bu guzel haberi almak sonuna kadar da yasamayi nasip etsin inanin her zaman her firsatta dualarimda olacaksiniz iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorum cok cok opuyorum:49:ve guzel haberlerin devamini yeliz kalbimdesin ve diger bekleyen tum kardeslerimin getirmesini Rahman ve Rahim olan yuce Allah tan diliyorum asli da okadar cok duygu yukluyum ki kelimelerle ifade edemem burada paylasacak nice guzel haberlerimiz olacak insallah

kuzummm çoook sevindiiimmmm rabbim sağlılklı bir gebelik geçirmeni ve bebişini sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım benim. :nazar:

Sevgiler.

Arkadsin benim Rabbim sağlıklı sihhatli eli ayagi düz aza noksansiz akilli ve zeki olarak eline aldırmayı nasip etsin Allaha emanet ol

Canim benim tekrar gosun aydın Insallah keyifli bi hamileliğin olur Allahım sağlıklı sihatli eli ayagi düz aza noksansiz eline aldırmayı nasip etsin butun hamilelirimizin keyifli bir hamileliği olur Insallah

Cnm uzun zamandır okuduğum en iç açıcı haberdi. Rabbim sağlıkla sıhhatli kucağına almayi nasip etsin.telden yazıyorum. Bu nedenle hatam olursa af ola. Yüreğimizde buyuttugumuz sevgiyi kucagimiza alip koklamayı hayirlisiyla nasip etsin her birimize.

Kizlarr bgn doktora gittik :) ikizim vardi ama iki hafta once gttigimizde bitane melegim gelismemisti :( bgn ultraosnda gozkumedi bile ztn umudum yoktu kesesi duruyo Ama melegim yok .. Hyrlisi buymus uzulmuyorum RAbbm verdi sonucta . Dier sipam kocAman olmus artik insana benziyo ;))) 9hafta 4gnluk ama doktorum 10haftalik kadr olmus dedi ;) iyi bakmisim tosunuma ;)) sizinde haftasndan buyuk olan bebisiniz var mii

Son düzenleme:
Yeliz ve kalbimdesinn

Canım arkadaşlarım güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum. Sizinle birlikte dua ediyorum. Rabbim yüzünüzü güldürür inşallah.:16::16::16:
inşalahhh canım tşk ederiz :16::16::16::16:

Canım gözünaydın cok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin kalbimdesin ve Yeliz İnşalllahhh sizdende güzel haberler bekliyoruz :16::16:
heycanla bekliyoruz vala az kaldı inşalahh hepimizin yüzüü güler:16::16::16:

Kizlarr bgn doktora gittik :) ikizim vardi ama iki hafta once gttigimizde bitane melegim gelismemisti :( bgn ultraosnda gozkumedi bile ztn umudum yoktu kesesi duruyo Ama melegim yok .. Hyrlisi buymus uzulmuyorum RAbbm verdi sonucta . Dier sipam kocAman olmus artik insana benziyo ;))) 9hafta 4gnluk ama doktorum 10haftalik kadr olmus dedi ;) iyi bakmisim tosunuma ;)) sizinde haftasndan buyuk olan bebisiniz var mii
rabbim karnındakine sağlık ve ömür versin canımm allaha emanet ol:16::16::16::16::16:

inşallah hamileliğin keyfini sürmeye başlarsın canımmmm:54:

bu arada kızlar bugün itibariyle soğan kürüyle birlikte bitkilerle yakınlığımı arttırdım.... soğan kürü bi şii değil de üzüm çekirdeği yağı diye bi şey var Allah'ım bana o "şey"i su gibi içebilme azmi verir inşallah... sabah akşam soğan var diye öğlende onu içtim ama yarım saat yattığım yerden kalkamadım, kafamı kaldırdığım an çok afersiniz öğürmeye başladım... feciiii çok feciiiiii :((((( inşallah çarçabuk alışırım

Canım soğan kürüne bugün bende başlıyorum sabah aç karnına icemeyecegim için akşam yemeklerden önceden ve gece yatmadan başlamayı düşünüyorum inşallah ikimizede şifa olur 15 sonrada incir kürüne başlayacağım mayisa kadar devam :1::1::1:

Rabbim karnındaki bebisine uzun ömür versin canım sağlıkla kucağına al :16::16:

Ayni seyleri yasiyoruz canim cuma gunu hafif kanamam oldu dra gittik kalp atislarini duyamadigimiz kesenin icinde minnacikti nokta kadar dr gelismemis dedi.digeri gayet saglikli gorunuyor dedi bende 9. Haftadayim RABBIM kalan bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insaALLAH

Ayni seyleri yasiyoruz canim cuma gunu hafif kanamam oldu dra gittik kalp atislarini duyamadigimiz kesenin icinde minnacikti nokta kadar dr gelismemis dedi.digeri gayet saglikli gorunuyor dedi bende 9. Haftadayim RABBIM kalan bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insaALLAH

canım gebeliyi son adet tarihine göremi hesaplıyoruz yoksa tırasfere göremi bide bu miyde bulantıları her gün aynı şidetlemi oluyor benim iki gündür biraz azldı :54:

edacım canım kardeşim allah salıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin bebeyinede uzuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ömürler versin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16:

Back
X