- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
Günaydın canlarim oncelikle yoldan gecen bi tir internet kablomuzu koparmis abiciklerin gelip tamir etmesini bekliyoruz oyuzde pek giremiyorum girdigimdede hatta ki internet donup duruyo zaten son mb larim kalmis oyuzden sizi cok ozluyorum... gelelim bugune Rabbime sonsuz sukurler olsun artik yaziyorum oguzel kelimeyi HAMİLEYIM 11.gun 274 olan degerim bugun yani 13.gun 555 cikti icim baya rahatladi insallah kese ve kalp etislarini duyup yola devam etmek kucagimiza alip buyutmekte nasip olur hepinize cok tesekkur ederim...
YELIZ ve KALBIMDESIN kardeslerim dualarim sizlerle insallah Rabbim sizlerdende guzel haberler alip sevinclerimizi katlamayi nasip eder merakla heyecanla ve duayla bekliyorum sizi...
Allahim insallah darisi butun kardeslerimizin basina olsun burada daha nice guzel haberlerle sevinmeyi Rabbim nasip etsin insallah hepinize kocaman opucukler yolluyorum Allah a emanet olun kardeslerim...![]()
bi kez daha gözün aydın o zamannnn.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canımcımmmm