2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

amin canım inşaALLAH hepimiz karnımız burnumuzda yavrularımıza hazırlık yaparız

Günaydın kzlar nasilsin bol pozitifli hafatalariniz olsun kalbimdesin canim benim 22 şubat test tarihin Insallah hayırlısıyla pozitifi gördüğün gun olur hayırlı sonuçlarla son tedavin olur hepimizin bu sene kucaklari dolar Insallah Rabbim herkesin gönlüne gore versin hepinizi opuyorum

sağol canım benimtest günü yaklaştıkça moralim alt üst oluyoryazdıkların iyi geldi ALLAH C.C razı olsun

sağol canım benimtest günü yaklaştıkça moralim alt üst oluyoryazdıkların iyi geldi ALLAH C.C razı olsun

Allah hepimizden razi olsun bis bebislerimizi Biras zahmetli kavusuyirus oyusden rahat olmak durumundayız kendini hic strese sokma Allahın izniyle öğünler gelecek ve pozitifi göreceksin Allaha güvenen yolda kalmaz canim. benim7 denememdi ve yarim kaldı tedaviye baslamakta artik bellu yasdan sonra zorlaşıyor ama ben hep vardir bir hayir diyorum Rabbim vakti ve saatini biliyor bisede evlatsiz bırakmayacak eminim o çünkü kullarını cok seviyor ve dualarımiziı Insallah kabul edecek Allahu teala dua eden kullarını cok sever kendinden ümid kesilmesini istemez NEYLER Eyler MEVLAM en güzelini Eyler öğünler yakın merak etme arkadaşım içini ferah tut sevgiler

Arkadaşım birkaç gündür giremiyordum, güzel haberini şimdi okudum ve çok mutlu oldum!
Allah sağlıklı, rahat bir hamilelik, kolay bir doğum ve sağlıklı, dünya güzeli bir evlat nasip etsin.
Candan tebrik ederim.

canım ben 38 yaşına geldim tüp bebekte 8.denemem transfer sayım 7 oldu belkide artık bende yoruldum ama yazdıklarına harfiyen katılıyorum.teşekkür ederim benden de kocaman sevgiler

canım arkadaşım.bu topikte beraber yola çıkmıştık aynı dönemdeydik. Yoluna sağlıkla devam etmen dileğiyle...Rabbim sağlıklı kolay doğum yapmayı nasip etsin canım. Hayırlı bir evladın olsun inşallah.

canım ben 38 yaşına geldim tüp bebekte 8.denemem transfer sayım 7 oldu belkide artık bende yoruldum ama yazdıklarına harfiyen katılıyorum.teşekkür ederim benden de kocaman sevgiler

Canim benim Allahım gönlünden geçeni ömrüne yazsin kucagin dolar insallah sevgiyle kal canim arkadaşım kader arkadslarim Allah hepimizin gönlüne gore versin

Sormaa canım korkudan yapamadım zaten son 2 gün inşlahh seninde benimde bekleyen herkesinde sonucu mutlu olur

güzel haberlerle yüzümüzün güleceği, süper bi hafta geçirelim inşallahhhhh
Aminnnnnnnnnn

Sizlerden de mutlu haberler almayı sabırsızlıkla bekliyorum. Aklım da kalbim de sizinle.
inşlahhhh canım inşlahh

Canım benim güzel haberlerinizi aldıkça en az sizler kadar seviniyorum. Hepimizin bu güzel duyguya ihtiyacı var. Rabbim hiçbirimizden eksik etmesin. Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah...........

Tatlım tedaviye başlamışsın hayırlı uğurlu olsun. Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün...

Yeliz ve kalbimdesinn

Canım arkadaşlarım güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum. Sizinle birlikte dua ediyorum. Rabbim yüzünüzü güldürür inşallah.

Acayip bel agrım var kızlar pek hayra alemet degil sanki rabbim iyi yapsın yarın kontrolüm var inş bir sorun çıkmaz gece boyunca agrıdan hiç uyuyamadım ve şuan gene iki büklüm bir şekildeyim birde ikiz hamile olanlara özellikle bir sorum olacak karnınız çok mu büyük benimki şuan normal tek gebelikteki bir kadına göre 4. Aydan fazla büyük görünüyor ve biz daha 13 haftalık olduk acaba karnım çok büyük oldugu için mi bu bel agrıları anlayamadım

inşaALLAH canım.ayrıca eşin enişte beye saygılar bize de dua etmiş teşekkür ederiz
saygılar bizden şekerimmmmm

inşallah bi sorun yoktur, sağlıkla devam edersiniz yolunuza tatlımmmm

Canim benim Allah razi olsun guzel dileklerin icin Rabbim cumlemize bu guzel dugluari hayirlisiyla yasamayi nasip etsin insallah..

Allah razi olsun selen cim insallah sendende tekrar alicaz o guzel haberi bak benim 4.denememdi bu biliyosun daha oncekiler negatif biride kimyasaldi sakin umudunu kaybetme senin icin sevindigimiz gunlerde gelecek Allah in izniyle

Günaydın canlarim oncelikle yoldan gecen bi tir internet kablomuzu koparmis abiciklerin gelip tamir etmesini bekliyoruz oyuzde pek giremiyorum girdigimdede hatta ki internet donup duruyo zaten son mb larim kalmis oyuzden sizi cok ozluyorum... gelelim bugune Rabbime sonsuz sukurler olsun artik yaziyorum oguzel kelimeyi HAMİLEYIM 11.gun 274 olan degerim bugun yani 13.gun 555 cikti icim baya rahatladi insallah kese ve kalp etislarini duyup yola devam etmek kucagimiza alip buyutmekte nasip olur hepinize cok tesekkur ederim...

YELIZ ve KALBIMDESIN kardeslerim dualarim sizlerle insallah Rabbim sizlerdende guzel haberler alip sevinclerimizi katlamayi nasip eder merakla heyecanla ve duayla bekliyorum sizi...

Allahim insallah darisi butun kardeslerimizin basina olsun burada daha nice guzel haberlerle sevinmeyi Rabbim nasip etsin insallah hepinize kocaman opucukler yolluyorum Allah a emanet olun kardeslerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…