2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

heycanla haber bekliyorum bugün aramadılar daha 9 embriyom dün iyiydi bugün ne oldu bilmiyorum
çok heycanlıyım ben yaaaaaaaa
sen transfer oldun mu bugün canım ??

yeliz sen arasana tatlım.inşaALLAH 9 yavruda süper bir şekilde gelişiyordurgüzel haberler alırsın inşaALLAH

Yedinci gun once kantesti yaptim 45.67cikmisti sonra idrar de ikinci cizgi silik cikti onuncu gun tekrar idrar yaptim ikinci cizgi cok net cikti ama ben ilk gunden hissetmistim tuttugunu ona guvenerekyaptim testi dr cok kizmisti erken test yaptigimi duyunca siz yapmayin

veeeee cicibebecim bu tedavinin galibi oluyor ooollleeeyyyyyyyyyyyyyyy

heycanla haber bekliyorum bugün aramadılar daha 9 embriyom dün iyiydi bugün ne oldu bilmiyorum
çok heycanlıyım ben yaaaaaaaa
sen transfer oldun mu bugün canım ??

:) once bi gulucuk attim kalabalik olunca birbirimizi takip edemiyoruz tatlim benim transfer sali gunu oldu iki gundur evde pasalar gibiyim esim sagolsun benide dollenmenin ertesi gunu aradilar direk 5.gun transfer olcak dediler dahada hiic aramadilar demekki senin embrisler iyi durumda buyuk ihtimalle 5.gun transferi olacak seninde aksi bi durum olmadikca aramiyolar zaten sen icini ferah tut hadi sende al embrislerini de birlikte bekleyelim

anaaa bende senin transferin bugün sanıyoom vala :):) kusura bakma heycanıma ver benim kafa malumm karışık
bakalım 3ncü gün olucak deselerdi yarın olucak diye çoktan ararlardı demi inşalahhhhhh iyi gidiyodur da 5nci gün olur hayırlısı neyse o olsun artık...
sende prenseslerrr gibi keyfini çıkar sağlıklı sonuçlar almak nasip olsun hepimizeeeeee

evet canım değişmedi embrişler sağlıklı çözülürse inşaALLAH 8 Şubat datransferim heyecan doruktaaa

Allah in izniyle onlar sapasaglam cozulecekler annesi sen yeterki vucudunu rahat birak sitres yapma ben ozellikle transferden bigun once kendimi rahatlatabilmek icin elimden geleni yaptin derin derin nefes alip vermek insana cok iyi geliyo sakinlestirici muzikler dinle eger mumkunse esine masas yaptir pozitif ve mutlu olmak en guzel ilac bizim icin

Olsun canim ya bazen bende karistiriyorum kesinlikle oyle transfer yarin olucak olsa simdiye coktan ararlardi aramamalarinin sebebi herseyin yolunda olmasi ama icim rahat etsin istersen tabi sende arayabilkrsin ama bence bosve sen sadece iyi dusun hersey iyi olsun insallah...

Bu yazismalardaki sekilleri su fikir fikir sikir sikkr minnak tatli seyleri nasil yapiyosunuz bende niye yok ki... benim basim kel mi yaa :)

Bu yazismalardaki sekilleri su fikir fikir sikir sikkr minnak tatli seyleri nasil yapiyosunuz bende niye yok ki... benim basim kel mi yaa :)

Canım kullanıcı kontrol panelinden ayarlara gir ordan mesaj editorunden gelişmiş editörü seç kaydet baş iyi günlerde kullan

evet canım değişmedi embrişler sağlıklı çözülürse inşaALLAH 8 Şubat datransferim heyecan doruktaaa
Yaaaaaaa hadi hayirlisi cok dua ediyorum rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah
veeeee cicibebecim bu tedavinin galibi oluyor ooollleeeyyyyyyyyyyyyyyy

Oooolllllleeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy keske bebekte olsaydi yaaaaaa canim nasil mutlu olurdu darisi seni bebekin ve isteyen herkesin basina allahim sukurler olsun yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…