Tatlimm senin transfer de 8 inde olacakti degismedi dimi hadi bakalim az kaldi
heycanla haber bekliyorum bugün aramadılar daha 9 embriyom dün iyiydi bugün ne oldu bilmiyorum
çok heycanlıyım ben yaaaaaaaa
sen transfer oldun mu bugün canım ??
yelizsen arasana tatlım.inşaALLAH 9 yavruda süper bir şekilde gelişiyordur güzel haberler alırsın inşaALLAH
evet canım değişmedi embrişler sağlıklı çözülürse inşaALLAH 8 Şubat datransferimheyecan doruktaaa
aradım heyet toplantısındalarmış değerlendirme yapıyolarmış bekliyoz bakalım :18::18:
valaaa heycandan ölücez hep birlikte
Yedinci gun once kantesti yaptim 45.67cikmisti sonra idrar de ikinci cizgi silik cikti onuncu gun tekrar idrar yaptim ikinci cizgi cok net cikti ama ben ilk gunden hissetmistim tuttugunu ona guvenerekyaptim testi dr cok kizmisti erken test yaptigimi duyunca siz yapmayin
heycanla haber bekliyorum bugün aramadılar daha 9 embriyom dün iyiydi bugün ne oldu bilmiyorum
çok heycanlıyım ben yaaaaaaaa
sen transfer oldun mu bugün canım ??
:) once bi gulucuk attim kalabalik olunca birbirimizi takip edemiyoruz tatlim benim transfer sali gunu oldu iki gundur evde pasalar gibiyim esim sagolsun benide dollenmenin ertesi gunu aradilar direk 5.gun transfer olcak dediler dahada hiic aramadilar demekki senin embrisler iyi durumda buyuk ihtimalle 5.gun transferi olacak seninde aksi bi durum olmadikca aramiyolar zaten sen icini ferah tut hadi sende al embrislerini de birlikte bekleyelim
evet canım değişmedi embrişler sağlıklı çözülürse inşaALLAH 8 Şubat datransferimheyecan doruktaaa
anaaa bende senin transferin bugün sanıyoom vala :):) kusura bakma heycanıma ver benim kafa malumm karışık
bakalım 3ncü gün olucak deselerdi yarın olucak diye çoktan ararlardı demi inşalahhhhhh iyi gidiyodur da 5nci gün olur hayırlısı neyse o olsun artık...
sende prenseslerrr gibi keyfini çıkar sağlıklı sonuçlar almak nasip olsun hepimizeeeeee
veeeee cicibebecim bu tedavinin galibi oluyorooollleeeyyyyyyyyyyyyyyy
Bu yazismalardaki sekilleri su fikir fikir sikir sikkr minnak tatli seyleri nasil yapiyosunuz bende niye yok ki... benim basim kel mi yaa :)
Yaaaaaaa hadi hayirlisi cok dua ediyorum rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallahevet canım değişmedi embrişler sağlıklı çözülürse inşaALLAH 8 Şubat datransferimheyecan doruktaaa
veeeee cicibebecim bu tedavinin galibi oluyorooollleeeyyyyyyyyyyyyyyy
Eki Görüntüle 965535 bir deneme yaptim bakalim oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?