2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar günaydın.kaan aydosa dün attığım maile cevap gelmiş.kopy yaptım..
"""Bu durumda eşinizin spermlerini canlandırırsak, sizdeki yumurta sorununu da geçebiliriz. Aynı zamanda eşinizin cinsel isteksizliğine de tedavi vereceğim. Lütfen bir gün randevu alarak gelin, muayene edeyim ve konuşalım.
Saygılarımla"""

yani bende endometriozis olmasına rağmen eşimi düzeltme çabasına girmiş çok şaşırdım ve mutlu oldum ilk defa birisi eşinin tedavi görmesi gerekiyo dedi.ağlicam ya mutluluktan :52: tutmasada uğraşıcam.tek bi hastaneye ve doktora bağlı kalmak istemiyorum.başkent hastanesi eski sistemleri kullanıyor çünkü..hem uygun hem gelişmiş teknikler...dualarınızı bekliyorum kızlar :)

Son düzenleme:
Beş gündür ara sıra foruma girmeme rağmen maalesef hem iş yoğunluğu hem de psikolojim yüzünden bir şeyler yazamadım. Kendi canım sıkkın sizlerinde canını sıkmak istemedim. Ama hepinizi çok özledim. Bu arada hem güzel şeyler okudum hem üzücü şeyler. Üzülenle üzüldüm. Sevinenle sevindim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sağlıkla ve ailelerimizle birlikte..

Canım arkadaşlarım en son geçen hafta perşembe yazabilmiştim. o gün çok sancım oldu. ardından pıhtılar gelmeye başladı aynı düşükteki gibi. Buralarda düzgün bir doktor aradım. devlet hastanesinde bir isim öğrendim. Pazartesi gittim. Durumumu anlattım tekrar düşük olabileceğini söyledi içeride parça kalmışta olabilir bir öncekinden dolayı dedi. Hemen kan bakıldı. herhalde yeniden düşük yapıyorsun, neden kendi başına denemeye kalkıyorsun gibi bir sürü nasihatta bulundu. malum devlet hastanesi olduğu için uzun uzun durumumu anlatmam nasip olmadı. Düşükten dolayı ya rahimde perde gibi bişey var, yada bu bir parça sakın korkma ama rahime zarar veren bişeyler olabilir onun için hemen emar çekilmesi lazım dedi.Aynı zamanda kana baktı ve dün sonuç çıktı hem kanda hem de diğer tarafta enfeksiyon çıktı antibiyotiğe, kreme ve fitile başladım. Enfeksiyon geçmezse gel dedi ben başladığını bilmiyorum ki bittiğini nereden bileyim. netten okudum hiç oradaki yazan şeyler gibi bişeyler yok bende. sadece karnım ve kasıklarım inanılmaz ağrıyor. akıntım falan hiçbieyim yok.yine migremin tuttu. ve sürekli midem bulanıyor.

emar için 1 ay sonraya gün veriyorlardı ama araya birilerini soktuk. dün gece emar çekildi. yarın 2 den sonra sonuç çıkacak. durumum belli olacak. Aslında sonucu alınca sizlere yazacaktım ama duramadım. sizleri bende çok özlemiştim. attığınız mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Sizin beni merak ettiğiniz kadar bende sizleri merak ediyorum.

hepinizi kocaman öpüyorum. her duamda hepimize dua ediyorum.:16::16::16:

canım ALLAH C.C şifa versin.inşaALLAH MR sonucun iyi çıkar:16::16::16::16:sayfaları okurken Nazan'ın tavsiyelerini okudum bende söylediklerine katılıyorum ilk denemelerimiz pozitiften negatife döndüğünde eşimde sessizlik oyunu oynuyordu.için için üzülüyordum artık sayımız çoğalınca sarılıp bereber ağlıyoruz.ağır abiliği bitti...ikinizede biraz zaman ver herşey düzelecek inşaALLAH tedavi olmadan yavruna kavuşacaksın canım benim herşey gönlüne göre olsun:16::16::16::16::16::16::16:

Kizzzzzzzzlar hamileyim

On dorduncu gunum test sonucum 2767 cikmis cok yuksek degilmi yaa anlamadim

Canlar rabbim isteyen herkese nasip etsin telden giriyon o yuzden herkese topluca tesekur ediyom rabim gonlunuzun muradini versin ay agliyoruz evde yirmikisivar butun ailelerimiz toplandi

Amin canim insallah rabbim sanada ve isteyen herkese nasip etsin uyuyamiyorum heycandan

Sagol canim amin amin rabbim herkese nasip etsin insallah

cannnımmmm cicibebem:16: idrar tahlilinin net çift çizgi çıkması değerinin yüksek olacağını gösteriyordu.gözün aydın canım ALLAH C.C tamamına erdirsin:16::16::16: herşey yolunda gitsin vaktinde sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin..sana kocaman sarılıyorum ve çoookkkk öpüyorum:54::54::54::54:

çok güzel düşünmüssün canım benim eşimle bişeylere başlamam pek de mümkün değil. çok yorgun geliyor yemek yiyoruz odada tv seyrederken uyuya kalıyor bende habire nette oyun oynuyorum. o uyanıyor ben yatıyorum. doğrudüzgün bebek konusunu bile konuşmadık. aslında çok iyi biridir ama niye böyle oldu anlam veremiyorum. Tüp bebeğe o ısrar etti. gidip yaptıralım ben bebek isiyorum diye.. biz daha 1,5 yıllık evliyiz. Amannn işte erkeklere göre ne var. ilacı yiyen biz iğneyi yiyen biz sıkıntıları çeken de biz... Bu bebek işine başlayana kadar sürekli kitap okuyordum bişeyler yapıyordum. Akşamları goblen işliyordum. Ama şimdi sadece oyun oynuyorum...

Selencim çok geçmiş olsun, nolur ihmal etme kontrollerini.
Eşinle durumunuzu da çok iyi anlıyorum. Bebek isteği, yumurtlama takibi ve tüp bebek işin içine girince hem insanın cinsel hayatı takvime bağlanıyor hem de bir yıpranma oluyor iki tarafta da ister istemez. Durumun geçici olduğuna inanıyorum ben. Karşılıklı konuşup çaba göstererek ilişkinizi iyileştirebileceğinize eminim. Bebekten daha önemli olan huzurlu, mutlu bir ev. İnşallah sonrasında o da gelecek.

"""Bu durumda eşinizin spermlerini canlandırırsak, sizdeki yumurta sorununu da geçebiliriz. Aynı zamanda eşinizin cinsel isteksizliğine de tedavi vereceğim. Lütfen bir gün randevu alarak gelin, muayene edeyim ve konuşalım.
Saygılarımla"""

yani bende endometriozis olmasına rağmen eşimi düzeltme çabasına girmiş çok şaşırdım ve mutlu oldum ilk defa birisi eşinin tedavi görmesi gerekiyo dedi.ağlicam ya mutluluktan :52: tutmasada uğraşıcam.tek bi hastaneye ve doktora bağlı kalmak istemiyorum.başkent hastanesi eski sistemleri kullanıyor çünkü..hem uygun hem gelişmiş teknikler...dualarınızı bekliyorum kızlar :)

sen zaten ankaradasın canım git bence Kaan bey e görüş orda tüp de yapıyorlar tedavini olduktan sonra orda deneyebilirsiniz onun kontrolünde :34:

maşallah canım değerin çok güzel çokkkk sevindim bu arada senin donmuş transfer miydi?bide kaçıncı gün embriyosu?
cannnımmmm cicibebem:16: idrar tahlilinin net çift çizgi çıkması değerinin yüksek olacağını gösteriyordu.gözün aydın canım ALLAH C.C tamamına erdirsin:16::16::16: herşey yolunda gitsin vaktinde sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin..sana kocaman sarılıyorum ve çoookkkk öpüyorum:54::54::54::54:

Gözün aydın tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... :46::46::46::46::46::46:

kizlarrrrrr hepinizi opuyorum tesekkur ediyorum telden yazdiyim icin cok yazamiyorum internetimiz acilsin cok seyvar alatacak ikitane besinci gun dondurulmus tirasferi oldu esim kurban almaya gitti

kizlarrrrrr hepinizi opuyorum tesekkur ediyorum telden yazdiyim icin cok yazamiyorum internetimiz acilsin cok seyvar alatacak ikitane besinci gun dondurulmus tirasferi oldu esim kurban almaya gitti

canım çok duygulandım:16: ALLAH C.C sevincini kat kat artırsın:16::16::16::16:

Saygılarımla"""

canım benim bak sana demiştim erkek faktörüde önemli kadındaki sorunun aşılması için onunda önemi büyük yumurtaların kaliteli olması için sperm önemli....biz üç doktordan sonra ve kaan ın mailinden sonra akıllandık ama biz dna hasar yaptıramadık sperm 1 milyondan az olduğu için .... eşinin durumu eğer hormonlara bağlıysa çok kolay bi şekilde aşıcaksınız emin ol bizzat yaşadığım için söylüyorum hormonlara bağlıysa 2-3 ay içinde eşinden sen kaçıcaksın :4::4::4::4::4::4:
inşalahh başka bi sorun yoktur canımm allah yardımcınız olsun..:16::16::16::16:

canım benim bak sana demiştim erkek faktörüde önemli kadındaki sorunun aşılması için onunda önemi büyük yumurtaların kaliteli olması için sperm önemli....biz üç doktordan sonra ve kaan ın mailinden sonra akıllandık ama biz dna hasar yaptıramadık sperm 1 milyondan az olduğu için .... eşinin durumu eğer hormonlara bağlıysa çok kolay bi şekilde aşıcaksınız emin ol bizzat yaşadığım için söylüyorum hormonlara bağlıysa 2-3 ay içinde eşinden sen kaçıcaksın :4::4::4::4::4::4:
inşalahh başka bi sorun yoktur canımm allah yardımcınız olsun..:16::16::16::16:

evet eşime dedim zaten seninde muayene olman lazım dedim tamam dedi çok mutlu oldum ya çok şükr..sağol canım yardımcı olduğun içn..inşallah bu sefer hepimizin yüzü güler :49:

Back
X