çok üzüldüm canım. daha fazla üzmiceksem neden olmuş arkadaşım bişey dediler mi. kanamayla falan mı anladın nasıl oldu
Kizzzzzzzzlar hamileyim
On dorduncu gunum test sonucum 2767 cikmis cok yuksek degilmi yaa anlamadim
Kizlar cok tesekkurler de niye bukadar yuksek cikti besinci gun emriyosu iki tane
Kizlar cok tesekkurler de niye bukadar yuksek cikti besinci gun emriyosu iki tane
Canlar rabbim isteyen herkese nasip etsin telden giriyon o yuzden herkese topluca tesekur ediyom rabim gonlunuzun muradini versin ay agliyoruz evde yirmikisivar butun ailelerimiz toplandi
herkeste farklı şeyler oluyor başkalarıyla kendini kıyaslama canım
Kanama olmadi hic 2 Ay boyunca ama rahat da degildim Kasik agrim vardi ogrendigim gun aksama kadar sürdü aksam dayanamayip ultrasona girdim ve ogrendim;((( kendi doktoruma ulasamadigimdan medkezdrki diger doktorla gorustum kan sulandirici Igne kullaniyordum kalp atislarini duyunca keselim demisti doktorum bende kestim bu Doktor hic kesmiyormus 9 Ay boyunca ona bagli olabilir dedi ama sonucu degistirmiyor ki sebebini bilmek Allah kimseye yasatmasin cok zormus
Gunde 1kez 2ampul canim , tarnsfrden beri yapiyormsemsert oldu hep ddgn gibi kist seklinde , ayrica gobektende igne yapiyorm tedviye basldgmdan beri vdcmdaki igne deligi sayisi 135e yakin oldu bebegim icin mecburum 👼😢
canım ben doktor değiştirdim iğneyi hapla değişti 1kez 2 ampul yaparken 3 tane 100lük hap yutuyorum inşallah bi sıkıntı olmaz
Kizzzzzzzzlar hamileyim
Önceki tüpde iğne kullandım,bu seferkinde. Aynen 200.3 600 mg progestana hap kullandım h üzülmeyin ikiside tuttu çok şükür devam etti kızlar🙏
Kizzzzzzzzlar hamileyim
anaaaaaam kızz yaşasınn yuppiiiii allah tamamına erdirsin çok sevindim
rabbim sonuna kadar güzel ve sağlıklı eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?