cnımmmmm çok sağol senide takip ediyorum inşallah seninde bebişin hayırlısıyla olur
miracım rabbim bebişlerini sana bağışlasın dualarım seninle
saolun kızlar inanın bişiler duymaya ihtiyacım var ilkinde de böle olmuştu gerçi ozman hiç iyi emriyolaın demedilerdi şimdi iyi diyolar ama 5 güne dediklerinde umutlanmıştım şimdi 3ncü gün koyarız duruma göre diyince panik oldum sanırım...hayırlısı
tabiki çok endişeliyim galiba nasıl sakinleşcemi bilemiyom hiç
bu 1.zaferiniçin veeedeee bu 15 Şubatın ödülü
Rica ederim canım sevindim artık seninde sarı kafaları n var
kızlarrrr ne olur içimi rahatlatcak bişiler deyin bana..9 dan 7 düşmüş benim yumurtalar bugün tamam şükürler olsun ama böle kaybetmeye başlıyınca kötümü oluyor ...dün çok iyi demişlerdi bugün nasıl durum dedim bişi demedi yarın belli olur dedi durumuna göre ya transfer olucak yada 5nci güne gideriz dedi başkada bişi demedi yarın burda hazır ol dediler işte napim ben yaa yine afakanlar bastı kalitesi ile ilgili bişi demiyolar ya geçiştiriyolar ama dün çok ii demişti offfffff kafam karıştı benim
3ncü gün emriyosu kaliteli olmasada tutan oluyo heralde ...allahım ne olur yardım et önce isteyen herkese sonra bana
sagol canimcim, sabrin sonu selamet insallah..gun saymayi biraktim kendimi baska seylerle oyaliyorum..zaman daha cabuk geciyor..esinle birlikte tedavi olmaniz sana psikolojik acidan da cok iyi gelecek, bu defa olacak bence:)
evet ama buralarda işyerinden izin almak öyle kolay değil ya..o konu zor durumda bırakıyor bizi..o yüzden yıllık iznimde yaptırmayı düşünüyorum 2.tüp bebişi..
rabbim seninde gönlünden geçenleri kabul etsin.hepinize dua ediyorum her gün
evet ama buralarda işyerinden izin almak öyle kolay değil ya..o konu zor durumda bırakıyor bizi..o yüzden yıllık iznimde yaptırmayı düşünüyorum 2.tüp bebişi..
kızlarrrr ne olur içimi rahatlatcak bişiler deyin bana..9 dan 7 düşmüş benim yumurtalar bugün tamam şükürler olsun ama böle kaybetmeye başlıyınca kötümü oluyor ...dün çok iyi demişlerdi bugün nasıl durum dedim bişi demedi yarın belli olur dedi durumuna göre ya transfer olucak yada 5nci güne gideriz dedi başkada bişi demedi yarın burda hazır ol dediler işte napim ben yaa yine afakanlar bastı kalitesi ile ilgili bişi demiyolar ya geçiştiriyolar ama dün çok ii demişti offfffff kafam karıştı benim
3ncü gün emriyosu kaliteli olmasada tutan oluyo heralde ...allahım ne olur yardım et önce isteyen herkese sonra bana
Banada alltan muane ediyo canim , benm met gozkuyolar ikisde ama biri gelismems kucuk c seklinde dieri insan sekline donmeye baslamis bile , ayni syleri bnada syledi doktor ben 48kiloyum suanda , bunyen cok zayf iki can tasimak cok zor oluckti blki dedi , cok skr bitane melegm saglikli ikimzndr miracim bnde uzuldm basta ama dusnunce RAbbm bizi bizden iyi bilir nasbimZde varsa dierinede can verir , sen 2,5aylik oldu mu
Tatlimmm sen hic takilma bunlara zaten hepsi iyi gidecek diye bisey yok ki benim ilk denememde 10 tanesinden sadece 4 tanesi saglikla gelmisti 5.gune zaten normaldede hep bole oluyk mutlaka elenenler oluyo bu senin embriyolarinin hepsinin sagliksiz oldugunu gostermez belki 3.gun transferi 5.gunden daha hayirli olacak senin icin bide sana bisey diyimmi hersey nasip kismet inan bunlar sadece teferruat beni 3 denememde de toplamda 4 tane 5.gun cok kaliteli hatta super dedikleri embriyolar kondu rahim kalinligi falan hersey superdi ama sonuc olmadi cunku nasibimde yoktu hatta doktor ben kesin tutar diyodum senin icin demisti ve ayni zamanda 3.gun transferi yapilan embriyo kaliteside kotu denen orta derece denen okadar cok arkadasim hamile kaldi yani kaliteli dedile diye tutacak kalitesiz dediler diye tutmayacak diye bisey kesinlkle soylenemez dusunulemez ben bunu gordum yasadim sana dusen sakin olmak mumkunse hic dusunmemek Allah'a teslim olmak ve ondan gelecek olan herseyin bizim icin en hayirli en guzel seyler oldugunu aklimizdan cikarmamak dualarimiz seninle seni seviyoruz insallah guzel sonuclarimizla tum bu sikintili sitresli gunleri unutup burada mutluluklarimizida paylasmak nasip kismet olur... hakkinda herseyin hayirlisi olsun insallah...
Yelizcim inss allah nasip etsin yeter ki gerisi teferruat 3-5 farketmez yeterki bebisin o gobise gelsin de kurulsun inss cnm benim biliyorsun bence en onemlisi stres cnm lutfen rahat ol
7. Haftanin sonundasin boyle giderse eylul ortasi muhtemel dogum tarihi dedi.56 kiloyum ben fakat yere biraz yakinimcanim bunada sukur ya hic olmasaydi RABBIM olanlara saglik versin hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin
Ohhhhh masallah benimde agiryodu sag bacagim dokuzuncu gunde pembe bi kan geldi ama hic korkmadim cunki biliyodum hamile oldugumu insallah sende hamilesindir canim hep dua ediyorumKizlar cok fena kasik agrilarim var.yatsam olmuyo otursam olmuyo bacaklarima asagi iniyo agri...
[QUOTEn 04]Kizzzzzzzzlar hamileyim
Ohhhhh masallah benimde agiryodu sag bacagim dokuzuncu gunde pembe bi kan geldi ama hic korkmadim cunki biliyodum hamile oldugumu insallah sende hamilesindir canim hep dua ediyorum
tebrikler canim Allahim sağlıkla kucağına aldirsin özel bişey yaptinmi canim keyifli bir hamileliğin olur insallahr
Bnmde o tarihe geliyo canim :)) bnmde bugun 8haftalik oldu bebegim :) bnde snn gni yere yakinim 😃😃😃🙈 ama hamileligmdn beri kilo verdim 53kiloydum umarim alirim , isathim acili :) aminnn canim aminn hic olmuyodu kendiliginden olsydi gene bi tane olckti , gne bitane oldu rabbim bize bagslasin
7. Haftanin sonundasin boyle giderse eylul ortasi muhtemel dogum tarihi dedi.56 kiloyum ben fakat yere biraz yakinimcanim bunada sukur ya hic olmasaydi RABBIM olanlara saglik versin hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?