2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

saolun kızlar inanın bişiler duymaya ihtiyacım var ilkinde de böle olmuştu gerçi ozman hiç iyi emriyolaın demedilerdi şimdi iyi diyolar ama 5 güne dediklerinde umutlanmıştım şimdi 3ncü gün koyarız duruma göre diyince panik oldum sanırım...hayırlısı
tabiki çok endişeliyim galiba nasıl sakinleşcemi bilemiyom hiç [/QUOTE]

seni cok iyi anliyorum canim, 6 gun boyunca her sabah embriyolarimizin durumu hakkinda telefon bekledik stres skiniti icinde..biraz sakin olmaya calis baska seylere konsantre ol, zor ama dene..kendini aklini pozitif sekilde yonlendir, dua et, vucuduna hadi babaklim bebislerim gelicek hazirlanin, onlari en iyi sekilde agirlayin de:)

cnımmmmm çok sağol senide takip ediyorum inşallah seninde bebişin hayırlısıyla olur

sagol canimcim, sabrin sonu selamet insallah..gun saymayi biraktim kendimi baska seylerle oyaliyorum..zaman daha cabuk geciyor..esinle birlikte tedavi olmaniz sana psikolojik acidan da cok iyi gelecek, bu defa olacak bence:)

Lailahe illalah halimun kerim ben hep bu dua ile sakinlestim tirasferdede bunu okudum icimden hep rabbim sanada hayirli salikli evlatlar nasip etsin ve ümmeti muslumana

bu 1.zaferin için veeedeee bu 15 Şubatın ödülü

Ay insallah canim ya aslinda kendimi cokta kaptirmak istemiyorum nihayetinde negatif almakta var ama bu sefer icim bambaska umutlarla kipirtilarla dolu insallah bu sefer hersey guzel olur sonumuz boyle olur

Tatlimmm sen hic takilma bunlara zaten hepsi iyi gidecek diye bisey yok ki benim ilk denememde 10 tanesinden sadece 4 tanesi saglikla gelmisti 5.gune zaten normaldede hep bole oluyk mutlaka elenenler oluyo bu senin embriyolarinin hepsinin sagliksiz oldugunu gostermez belki 3.gun transferi 5.gunden daha hayirli olacak senin icin bide sana bisey diyimmi hersey nasip kismet inan bunlar sadece teferruat beni 3 denememde de toplamda 4 tane 5.gun cok kaliteli hatta super dedikleri embriyolar kondu rahim kalinligi falan hersey superdi ama sonuc olmadi cunku nasibimde yoktu hatta doktor ben kesin tutar diyodum senin icin demisti ve ayni zamanda 3.gun transferi yapilan embriyo kaliteside kotu denen orta derece denen okadar cok arkadasim hamile kaldi yani kaliteli dedile diye tutacak kalitesiz dediler diye tutmayacak diye bisey kesinlkle soylenemez dusunulemez ben bunu gordum yasadim sana dusen sakin olmak mumkunse hic dusunmemek Allah'a teslim olmak ve ondan gelecek olan herseyin bizim icin en hayirli en guzel seyler oldugunu aklimizdan cikarmamak dualarimiz seninle seni seviyoruz insallah guzel sonuclarimizla tum bu sikintili sitresli gunleri unutup burada mutluluklarimizida paylasmak nasip kismet olur... hakkinda herseyin hayirlisi olsun insallah...

sagol canimcim, sabrin sonu selamet insallah..gun saymayi biraktim kendimi baska seylerle oyaliyorum..zaman daha cabuk geciyor..esinle birlikte tedavi olmaniz sana psikolojik acidan da cok iyi gelecek, bu defa olacak bence:)

evet ama buralarda işyerinden izin almak öyle kolay değil ya..o konu zor durumda bırakıyor bizi..o yüzden yıllık iznimde yaptırmayı düşünüyorum 2.tüp bebişi..
rabbim seninde gönlünden geçenleri kabul etsin.hepinize dua ediyorum her gün

Canim insallah ikince sefer hersey daha guzel olucak sen yeterki umudunu kaybetme moralini yuksek tut herseyin bi kolayi bulunur Allah'in izniyle...

Kizlar cok fena kasik agrilarim var.yatsam olmuyo otursam olmuyo bacaklarima asagi iniyo agri...

olsun canim yillik izninde yaptirisin canini sikma, bu arada takviyeler kullanirsiniz..vakti var bebislerimizin hepsi vaktinde gelecek nasilsa:) ben de dua ediyorum hep tum bebek isteyip kavusamayanlara..

Haticim,sizin kari koca sorununuz neydi,kaan aydos urolog mu?1.denemenin olmamasinin sebebi var miydi,cok sordum ama

[QUOTEn 04]Kizzzzzzzzlar hamileyim[/QUOTE]

tebrikler canim Allahim sağlıkla kucağına aldirsin özel bişey yaptinmi canim keyifli bir hamileliğin olur insallahr

Yelizcim inss allah nasip etsin yeter ki gerisi teferruat 3-5 farketmez yeterki bebisin o gobise gelsin de kurulsun inss cnm benim biliyorsun bence en onemlisi stres cnm lutfen rahat ol

7. Haftanin sonundasin boyle giderse eylul ortasi muhtemel dogum tarihi dedi.56 kiloyum ben fakat yere biraz yakinim canim bunada sukur ya hic olmasaydi RABBIM olanlara saglik versin hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin

Yelizcim inss allah nasip etsin yeter ki gerisi teferruat 3-5 farketmez yeterki bebisin o gobise gelsin de kurulsun inss cnm benim biliyorsun bence en onemlisi stres cnm lutfen rahat ol

çok haklısınız teşşkür ederim içimi rahat tutuyorum artık

7. Haftanin sonundasin boyle giderse eylul ortasi muhtemel dogum tarihi dedi.56 kiloyum ben fakat yere biraz yakinim canim bunada sukur ya hic olmasaydi RABBIM olanlara saglik versin hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin

Bnmde o tarihe geliyo canim :)) bnmde bugun 8haftalik oldu bebegim :) bnde snn gni yere yakinim 😃😃😃🙈 ama hamileligmdn beri kilo verdim 53kiloydum umarim alirim , isathim acili :) aminnn canim aminn hic olmuyodu kendiliginden olsydi gene bi tane olckti , gne bitane oldu rabbim bize bagslasin

Kizlar cok fena kasik agrilarim var.yatsam olmuyo otursam olmuyo bacaklarima asagi iniyo agri...
Ohhhhh masallah benimde agiryodu sag bacagim dokuzuncu gunde pembe bi kan geldi ama hic korkmadim cunki biliyodum hamile oldugumu insallah sende hamilesindir canim hep dua ediyorum
[QUOTEn 04]Kizzzzzzzzlar hamileyim

tebrikler canim Allahim sağlıkla kucağına aldirsin özel bişey yaptinmi canim keyifli bir hamileliğin olur insallahr[/QUOTE]

Sagol canim hic bisey yapmadim ananas bile yemedim ilk gun bidilim yedim okadar sadece sittres yoktu okadar darisi basina insallah

Sagol canim hic bisey yapmadim ananas bile yemedim ilk gun bidilim yedim okadar sadece sittres yoktu okadar darisi basina insallah[/QUOTE]

Aminnnnnnnnnnn canim tüm anne olmak isteyenllerin başına Allahım tamına erdirsin kuzummmmmm cicibemmmmm

Kizlar miyde bulantilariniz basladimi yada ne zaman baslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…