Kiz tirasferin olmusya hadi hayirli olsun dikkat et kendine kac tane kondu bebes
Canım kullanıcı kontrol panelinden ayarlara gir ordan mesaj editorunden gelişmiş editörü seç kaydet baş iyi günlerde kullan
canım ben doktor değiştirdim iğneyi hapla değişti 1kez 2 ampul yaparken 3 tane 100lük hap yutuyorum inşallah bi sıkıntı olmaz
Zafer benim yuppiiiiiiiiiiiEki Görüntüle 965536 Eki Görüntüle 965536
Rica ederim canım sevindim artık seninde sarı kafaları n varCanim cok tesekkur ederim bende basardigimi zannetmisim once telefonuma indirdim sekli sonra resim ekler gibi ekledim bi dunya ugrastim icimden dediyorum ki ay kizlar bunlari yapabilmek icin ne kadar ugrasiyomuz falan dedim ama simdi senin soyledigini yaptim maasallah hepisi geldi tipis tipis cok tesekkur ederim:119:
Kizzzzzzzzlar hamileyim
oohhh masallah cnmOn dorduncu gunum test sonucum 2767 cikmis cok yuksek degilmi yaa anlamadim
cnm hadi inss bu sefer senin icin guzel olsunkızlar günaydın.kaan aydosa dün attığım maile cevap gelmiş.kopy yaptım..
"""Bu durumda eşinizin spermlerini canlandırırsak, sizdeki yumurta sorununu da geçebiliriz. Aynı zamanda eşinizin cinsel isteksizliğine de tedavi vereceğim. Lütfen bir gün randevu alarak gelin, muayene edeyim ve konuşalım.
Saygılarımla"""
yani bende endometriozis olmasına rağmen eşimi düzeltme çabasına girmiş çok şaşırdım ve mutlu oldum ilk defa birisi eşinin tedavi görmesi gerekiyo dedi.ağlicam ya mutluluktantutmasada uğraşıcam.tek bi hastaneye ve doktora bağlı kalmak istemiyorum.başkent hastanesi eski sistemleri kullanıyor çünkü..hem uygun hem gelişmiş teknikler...dualarınızı bekliyorum kızlar :)
inss cnm benim sen nasilsinhersey yolundamihepimiz için güzel bir gün olur inşaALLAH
Evet tatlim sali gunu oldu cok sukurler olsun 8 embrisimde donduruldu iki tane 5.gu embriyosu transfer edildi canim insallah ikimizde ikiz annesi oluruz
inss cnm benim sen nasilsinhersey yolundami
Neşecimşimdilik herşey yolunda gün sayıyorum
Bugun dr kontrolumuz vardi kalp atisi icin gitmistik bebegimin biri cok saglikli hem kalp atislarini gorduk hem de sesini duyduk RABBIME sukurler olsun ki ama diger bebegin kalp atisi yok dedi dr 15 gun sonra tekrar gidecegiz ikinci bebegin kalp atisini sonradan duyaniniz var mi?
Bnde ayni senin durumndayim canim , bebgmin biri gelismis dieri gelismems kalp atisida yok mlsefduae ediyorm ama artik umudum yok :/ bbgmn biri 13,75mm , dieri 4,57mm kalmis.. Ama rabbm buyktr , snin kac haftalik canim
kızlarrrr ne olur içimi rahatlatcak bişiler deyin bana..9 dan 7 düşmüş benim yumurtalar bugün tamam şükürler olsun ama böle kaybetmeye başlıyınca kötümü oluyor ...dün çok iyi demişlerdi bugün nasıl durum dedim bişi demedi yarın belli olur dedi durumuna göre ya transfer olucak yada 5nci güne gideriz dedi başkada bişi demedi yarın burda hazır ol dediler işte napim ben yaa yine afakanlar bastı kalitesi ile ilgili bişi demiyolar ya geçiştiriyolar ama dün çok ii demişti offfffff kafam karıştı benim
3ncü gün emriyosu kaliteli olmasada tutan oluyo heralde ...allahım ne olur yardım et önce isteyen herkese sonra bana
kızlarrrr ne olur içimi rahatlatcak bişiler deyin bana..9 dan 7 düşmüş benim yumurtalar bugün tamam şükürler olsun ama böle kaybetmeye başlıyınca kötümü oluyor ...dün çok iyi demişlerdi bugün nasıl durum dedim bişi demedi yarın belli olur dedi durumuna göre ya transfer olucak yada 5nci güne gideriz dedi başkada bişi demedi yarın burda hazır ol dediler işte napim ben yaa yine afakanlar bastı kalitesi ile ilgili bişi demiyolar ya geçiştiriyolar ama dün çok ii demişti offfffff kafam karıştı benim
3ncü gün emriyosu kaliteli olmasada tutan oluyo heralde ...allahım ne olur yardım et önce isteyen herkese sonra bana
evet eşime dedim zaten seninde muayene olman lazım dedim tamam dedi çok mutlu oldum ya çok şükr..sağol canım yardımcı olduğun içn..inşallah bu sefer hepimizin yüzü güler
kızlarrrr ne olur içimi rahatlatcak bişiler deyin bana..9 dan 7 düşmüş benim yumurtalar bugün tamam şükürler olsun ama böle kaybetmeye başlıyınca kötümü oluyor ...dün çok iyi demişlerdi bugün nasıl durum dedim bişi demedi yarın belli olur dedi durumuna göre ya transfer olucak yada 5nci güne gideriz dedi başkada bişi demedi yarın burda hazır ol dediler işte napim ben yaa yine afakanlar bastı kalitesi ile ilgili bişi demiyolar ya geçiştiriyolar ama dün çok ii demişti offfffff kafam karıştı benim BU
miracım rabbim bebişlerini sana bağışlasın dualarım seninleCanim benimki 2.kalite ve 3. Gun embriyosu idi cok sukur ki hamileyim bugun kalp atisini duydum bebegimin birinin digeri icin 20sine tekrar gidecegim.sen olacak mi olmayacak mi diye dusunup guzel canini sıkma kendini RABBİMe emanet et o ol dedikten sonra hersey teferruat kalir.
canim bu cok normal moralini bozmana gerek yok..doktorum bana bir oran vermisti ama hatirlamiyorum simdi yani ilk gun su kadar dollense su gune su kadar kalir diye, ki benimde hemen hemen oyle oldu..bence senin en az 5-6 tane kalir 5. gune buda cok iyi bir sayi.. besinci gune kalmis olanlarada cok guclu embriyolar deniyor..bunlar benim tecrubelerim..hic fresh transfer yapilmadi bana bu arada benimkiler 6. gunde donduruldu 2 tane.. taze trasnferde 3. gunde koyuyorlar sanirim.. anne rahmi inkubatorden cok daha iyi bir ortam oldugu icin orta kalitedeki embriyolar bile iceride guclenip tutunabiliyor..insallah hersey gonlunce olur arkadasim..
Canim benimde besinci gun emriyosuydu ama tam tirasfere gireceken.dr emriyolarimin durumunun kotuye gitiyini sansimin dustuyunu soyledi aglayarak girdim tirasfrre inan yarim saatte ciktim hastaneden umidimi kaybetmistim.resmen evdede bir saga bir sola yattim ertesigun anladim tutundugunu nasil bilmiyorum ama anladim yani arkadasim hic korkma allah nesip etmisse hic bisekilde hic bisey engell olmuyor uzulme sitres yok
Alttan muayeneyle bakti drumuz arkali onlu duruyor bebegi gormek icin ugrasiyor ama zarar vermekten korkuorum dedi kalp atisini duydugumuz bebegim yarim cm dr ayin 20sine tekrar bakalim o zamana net olarak belli olur,olurya diger bebegin kalp atisi olmazsa bunun icin uzulme bu senin icin daha hayirlidir icinde buyuyen cani dusun ve sukret dedi
Haticim cok sevindim gelismelere..insallah 2. cide yuzun guzlecek arkadasim..ankarada olman buyuk sans kaan aydos icin..inanmak basarmanin yarisidir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?