2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım kullanıcı kontrol panelinden ayarlara gir ordan mesaj editorunden gelişmiş editörü seç kaydet baş iyi günlerde kullan

Canim cok tesekkur ederim bende basardigimi zannetmisim once telefonuma indirdim sekli sonra resim ekler gibi ekledim bi dunya ugrastim icimden dediyorum ki ay kizlar bunlari yapabilmek icin ne kadar ugrasiyomuz falan dedim ama simdi senin soyledigini yaptim maasallah hepisi geldi tipis tipis cok tesekkur ederim:119:

canım ben doktor değiştirdim iğneyi hapla değişti 1kez 2 ampul yaparken 3 tane 100lük hap yutuyorum inşallah bi sıkıntı olmaz

Bnm tup bebegide b doktr yaptgi icin degstremk istemem cnm , onun gozetiminde olsn herseyim icim raht eder en azndan , igne etkili die gnlde onu veriolar ama inslh 3aya kadr birktrr gnlde ilk 3ay riskli die devam ettriyo die tahmin ediyrom ama bilemiyorm cnm

Rica ederim canım sevindim artık seninde sarı kafaları n var

Kizzzzzzzzlar hamileyim

On dorduncu gunum test sonucum 2767 cikmis cok yuksek degilmi yaa anlamadim
oohhh masallah cnmdegerin cok guzel allah tamamina erdirsin inss

cnm hadi inss bu sefer senin icin guzel olsun

hepimiz için güzel bir gün olur inşaALLAH
inss cnm benim sen nasilsinhersey yolundami

Son düzenleme:
Bugun dr kontrolumuz vardi kalp atisi icin gitmistik bebegimin biri cok saglikli hem kalp atislarini gorduk hem de sesini duyduk RABBIME sukurler olsun ki ama diger bebegin kalp atisi yok dedi dr 15 gun sonra tekrar gidecegiz ikinci bebegin kalp atisini sonradan duyaniniz var mi?

Bnde ayni senin durumndayim canim , bebgmin biri gelismis dieri gelismems kalp atisida yok mlsef duae ediyorm ama artik umudum yok :/ bbgmn biri 13,75mm , dieri 4,57mm kalmis.. Ama rabbm buyktr , snin kac haftalik canim

Son düzenleme:
Bnde ayni senin durumndayim canim , bebgmin biri gelismis dieri gelismems kalp atisida yok mlsef duae ediyorm ama artik umudum yok :/ bbgmn biri 13,75mm , dieri 4,57mm kalmis.. Ama rabbm buyktr , snin kac haftalik canim

Alttan muayeneyle bakti drumuz arkali onlu duruyor bebegi gormek icin ugrasiyor ama zarar vermekten korkuorum dedi kalp atisini duydugumuz bebegim yarim cm dr ayin 20sine tekrar bakalim o zamana net olarak belli olur,olurya diger bebegin kalp atisi olmazsa bunun icin uzulme bu senin icin daha hayirlidir icinde buyuyen cani dusun ve sukret dedi

kızlarrrr ne olur içimi rahatlatcak bişiler deyin bana..9 dan 7 düşmüş benim yumurtalar bugün tamam şükürler olsun ama böle kaybetmeye başlıyınca kötümü oluyor ...dün çok iyi demişlerdi bugün nasıl durum dedim bişi demedi yarın belli olur dedi durumuna göre ya transfer olucak yada 5nci güne gideriz dedi başkada bişi demedi yarın burda hazır ol dediler işte napim ben yaa yine afakanlar bastı kalitesi ile ilgili bişi demiyolar ya geçiştiriyolar ama dün çok ii demişti offfffff kafam karıştı benim

3ncü gün emriyosu kaliteli olmasada tutan oluyo heralde ...allahım ne olur yardım et önce isteyen herkese sonra bana

Canim benimki 2.kalite ve 3. Gun embriyosu idi cok sukur ki hamileyim bugun kalp atisini duydum bebegimin birinin digeri icin 20sine tekrar gidecegim.sen olacak mi olmayacak mi diye dusunup guzel canini sıkma kendini RABBİMe emanet et o ol dedikten sonra hersey teferruat kalir.

canim bu cok normal moralini bozmana gerek yok..doktorum bana bir oran vermisti ama hatirlamiyorum simdi yani ilk gun su kadar dollense su gune su kadar kalir diye, ki benimde hemen hemen oyle oldu..bence senin en az 5-6 tane kalir 5. gune buda cok iyi bir sayi.. besinci gune kalmis olanlarada cok guclu embriyolar deniyor..bunlar benim tecrubelerim..hic fresh transfer yapilmadi bana bu arada benimkiler 6. gunde donduruldu 2 tane.. taze trasnferde 3. gunde koyuyorlar sanirim.. anne rahmi inkubatorden cok daha iyi bir ortam oldugu icin orta kalitedeki embriyolar bile iceride guclenip tutunabiliyor..insallah hersey gonlunce olur arkadasim..

Son düzenleme:
evet eşime dedim zaten seninde muayene olman lazım dedim tamam dedi çok mutlu oldum ya çok şükr..sağol canım yardımcı olduğun içn..inşallah bu sefer hepimizin yüzü güler

Haticim cok sevindim gelismelere..insallah 2. cide yuzun guzlecek arkadasim..ankarada olman buyuk sans kaan aydos icin..inanmak basarmanin yarisidir:)

Canim benimde besinci gun emriyosuydu ama tam tirasfere gireceken.dr emriyolarimin durumunun kotuye gitiyini sansimin dustuyunu soyledi aglayarak girdim tirasfrre inan yarim saatte ciktim hastaneden umidimi kaybetmistim.resmen evdede bir saga bir sola yattim ertesigun anladim tutundugunu nasil bilmiyorum ama anladim yani arkadasim hic korkma allah nesip etmisse hic bisekilde hic bisey engell olmuyor uzulme sitres yok

miracım rabbim bebişlerini sana bağışlasın dualarım seninle

saolun kızlar inanın bişiler duymaya ihtiyacım var ilkinde de böle olmuştu gerçi ozman hiç iyi emriyolaın demedilerdi şimdi iyi diyolar ama 5 güne dediklerinde umutlanmıştım şimdi 3ncü gün koyarız duruma göre diyince panik oldum sanırım...hayırlısı
tabiki çok endişeliyim galiba nasıl sakinleşcemi bilemiyom hiç

Son düzenleme:

Banada alltan muane ediyo canim , benm met gozkuyolar ikisde ama biri gelismems kucuk c seklinde dieri insan sekline donmeye baslamis bile , ayni syleri bnada syledi doktor ben 48kiloyum suanda , bunyen cok zayf iki can tasimak cok zor oluckti blki dedi , cok skr bitane melegm saglikli ikimzndr miracim bnde uzuldm basta ama dusnunce RAbbm bizi bizden iyi bilir nasbimZde varsa dierinede can verir , sen 2,5aylik oldu mu

Haticim cok sevindim gelismelere..insallah 2. cide yuzun guzlecek arkadasim..ankarada olman buyuk sans kaan aydos icin..inanmak basarmanin yarisidir:)

cnımmmmm çok sağol senide takip ediyorum inşallah seninde bebişin hayırlısıyla olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…