2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

İyim canımmm çok özledim sizi tırasferim oldu perşembe test günüm ama ben dayanamadım dün idrar yaptım çok net iki çizgi inşallah hamileyim dua edin telden giriyom

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::118::118::118::118::118::118::118::46::46::46::46::46::46::124::124::124::124::124::124::124: çoook çoook sevindimmmm canım.... harika bir haber buuu....

bu arada küçük bir iş kasası geçerdimm... canım çoook acıyor... aslında gerçekten küçük.. tırnağımın içine tırmık battı... hiç bir şekilde çıkmıyor... küçük bir operasyon yapmamız lazım dedi doktor.. yoksa iltihap yaparmış.. canım hem çoook yanıyor.. hem de korkuyorum... ne yapacağım bilmiyorummm... hepinizi

sevgi ve dua ile kalın..

güzbaharcığım çok geçmiş olsun:16:korkma canım sen cesur bir kadınsın öyle olmasa mücadele dolu tüp bebek tedavisine başlamaya cesaret etmezdim.biran önce aldır o tırmığı iltihap yapıp bağışıklık sistemini bozmasın.doktor konusunda haklısın canım artık tamamen tedaviye odaklanıyorum kafamı herşeye takmayacağım:52::52::52:

güzbaharcığım çok geçmiş olsun:16:korkma canım sen cesur bir kadınsın öyle olmasa mücadele dolu tüp bebek tedavisine başlamaya cesaret etmezdim.biran önce aldır o tırmığı iltihap yapıp bağışıklık sistemini bozmasın.doktor konusunda haklısın canım artık tamamen tedaviye odaklanıyorum kafamı herşeye takmayacağım:52::52::52:

doğru söylüyosun canım yaaa... yarın cesaretlenirim inşallahhhh... bak söz verdin ona göre.... sadece pozitif ol... rabbim sağlıkla koyacak bebişlerini göbişine...

şimdi görüyomusunuz siz ne güzel sohbet edeceksiniz benim iş bittiiii... çıkmam lazımmm... aklım sizdeee... :43::43::43: her gece de böyle oluyo... okuyom yazamıyooom...

çççoooo öpüyooorum hepinizi..

kalbimdesin canim cok sevindim senin adina:) benim durumum senide huzursuz etti biliyorum, ama herseyi dusunmek zorundayiz doktorlarinda bizi anlamasi lazim..neyse simdi at kafandan kotu dusunceleri, 14 mm cok guzel, bu defa bebisin gelicek insallah tum kalbimle inaniyorum:)

canım benim sağol:16::16::16: inşaALLAH hepimizin ALLAH C.C işlerini kolaylaştırsın.kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip etsin :16::16::16::16:senin durumunda beni senin için hem üzdü hemde kendimle ilgili kaygılandırdı ama bu doktorumun bana ilk tedavide estrofemi kullandığımı düşünüp hatırlatmaması yüzünden düşük olunca güvenim sarsıldı bu karmaşık duyguları o yüzden yaşadım:53:

cicibebeeeeeee :3:hoşgeldin tatlım nerelerdesin yahuuu:16:özlettin ayrıca meraktan öldük inşaALLAH hamilesin tatlım idrarda çıktıysa bebek yolda geliyor:64::64::64::64::64::64: tek mi?çift mi?transfer edildi gözün aydın canımmmmmm:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:
Kiz internet yok biliyorum cok merak ettiniz bide ev cok kalabalik enson telden girdim neyse iki tırasfer adildi ama inşallah idrarda iki cizgi cok net cikti bide baş dönmesi var
canm çook sevindimmm... akşamdan beri aklımdasın, yedim bitirdim kendimi ama şimdi güzel haberini okudum çoook şükür... maşallah süphanallah.. korktuğun gibi incelmemiş endon... sen bir daha doktorluk yapmaya kalkma bitanem tamam mı?:52::52::52::52: çok üzülüp stres oluyosun sonra... sen üzülünce biz de çoook üzülüyoruz... rabbimin izniyle cumartesi günü bebelerini alacaksın ve 9 ay 10 gün sonra ayrılacaksın onlardan... kucağına gelecekler artıkkkk...

Canımya insallah

cicibebem nerelerdesin sen, çok merak ettik seni... transferin oldu mu, kaçıncı gündesinnnn... iyi misinnn... bebek 34 te çok merak ediyor seniii...

Oldu oldu canim persembe test gunum ama idrarda cikti bende bebek34cok mereketim esi iylestimi sanafa cok gecmis olsun telden giriyorum yazmasi cok zormusya

canım hoşgeldin, allah şifalar versin ablana... inşallah iyidir şimdiii...

canım söyleyecek sözüm yokkk... çok üzüldüm... rabbim büyükk... baharda hep birlikte :49::49::49::49::49: olacağız inşallahhh..

:46::46::46::46::46::46: çoook sevindim çoookkk... hem de ne güzel haberler vermişsin bizi... canım kaç tane embriyo transfer ettiler... bir sürü de dondirikin olacak inşallahhh... canım kardeşleri de hazır bebeişlerinin... sen şimdi kendine çoook iyi bakıyorsun ona göre... hepimiz dua ediyoruz sana... ve bebelerine.... sonra da :49::49::49::49::49: kutlayacağız hepbirlikte...

canım benim kıyamam sanaaaaa.. sen yalnız kalınca beni getir aklına... bil ki uzaklarda bir yürek sana yalnızlığın içinde dua ediyor... akşam okuyamadım ama bu gün okudum.. ne olduysa akşam kızımı bir türlü yatıramadımm. o da staja başladı, çok heyecanlı, her akşam ertesi günün kıyafetini ayarlıyoruz beraber, abla şu oldu mu, yoksa bunu mu giysemmm... eğlencem o benimm. ama öbür taraftan sizleri de çok merak ediyorumm...ay nasıl çözecem ben bu sorunu... çözümsüz sorun valla... riske de girmek istemiyorumm. sana da dediğim gibi o farkederse herşey biter... offf offffff...oflarımız ohhhhhhh ohhh olsun artıkk...:52::52::52::52:

yelizim şimdi opunu oldun, bebişleini hastaneye bıraktın inşallahh.. inşallah hepsi döllenir de seninde ayrıca bir sürü dondirikinn olur.. canım ne güzel isim buldun onlara... dondirikkk... güzel haberler alacağız yarın senden inşallahhh..

bu bahar nüfus patlaması yapacağız hep birlikte... mayıs, haziran... bizim için hayırlı olacak inşalllahhh..

canım ne güzel söylemişsin, üzülmenin anlamı yok diye... bu tevekkülünün karşılığını rabbim kat kat verecek inşallahhh... bir sürü bebişin olacakkk... inan ki çok inananarak söylüyorum bunu...

canım benim ben onun ne olduğunu bilmiyorum ama açıkçası ben de çektirmek istiyorum... perşembe günü doktora gideceğim, koca bir liste yaptım... şu tahlilleri yaptırtım ama hitereskopi ve rahim filmi de istiyorum diyeceğimmm inşallahhh...

kızlar hepinizi çoook öpüyorum,,, monikacım, neşecim, haticim, sevgicim, edacımm,,, rabbim hepimize, hepimize güzel günler göstersin, hepimizi sağlıklı, hayırlı bebeklerin annesi etsin inşallah... bundan sonra dua mı değiştirmeye karar verdim... hep rabbim hayırlısı ise ver diyordummm... geçen bir yerde okudummm. hayırlısı olarak bize nasip et rabbimm... diye dua edin diyordu... ben de artık öyle dua edeceğim...

RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA
38- Orada Zekeriyya, Rabbine dua etti: "Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" dedi..Al-i İmran Suresi 38

Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a’yunin vec’alnâ lil muttekîne imâmâ(imâmen).
Ve onlar: “Rabbimiz bize göz aydınlığı olacak eşler ve çocuklar bağışla ve bizi takva sahiplerine önder yap “derler.FURKAN SURESİ 74

(Rabbi lâ tezerni ferden ve ente hayrülvarisin)
Yarabbi sen beni yalnız bırakma Zira sen varisinin hayırlısısın ve kimsesizlerin kimsesisin.
Zekeriya da hani Rabbine: «Rabbim! Beni tek başıma bırakma, sen varislerin en hayırlısısın» diye nida etmişti.

ama iyi düşünelim iyi olsun inşallah.güzel şeyleri çekelim üstümüze... canım arkadaşlarım...

..

bu arada küçük bir iş kasası geçerdimm... canım çoook acıyor... aslında gerçekten küçük.. tırnağımın içine tırmık battı... hiç bir şekilde çıkmıyor... küçük bir operasyon yapmamız lazım dedi doktor.. yoksa iltihap yaparmış.. canım hem çoook yanıyor.. hem de korkuyorum... ne yapacağım bilmiyorummm... hepinizi :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

sevgi ve dua ile kalın..

canım benim sağol:16::16::16: inşaALLAH hepimizin ALLAH C.C işlerini kolaylaştırsın.kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip etsin :16::16::16::16:senin durumunda beni senin için hem üzdü hemde kendimle ilgili kaygılandırdı ama bu doktorumun bana ilk tedavide estrofemi kullandığımı düşünüp hatırlatmaması yüzünden düşük olunca güvenim sarsıldı bu karmaşık duyguları o yüzden yaşadım:53:

kaygilanmakta huzursuz olmakta haklsiin canim neyseki gecti, simdi icinde aklinda kalbinde rahat olsun:) bebisler huzurlu bir vucuda siki siki tutunsun:) ben dun epey kotuydum ama bugun ne yapalim hayirlisi boyle imis deyip durumu kabullendim mart sonuna ne kaldi dimi ama:)) kendimi spora, okumaya,yogaya ve dansa vericim:) bol bebisli seneler dilerim:)

Nazan hoş geldin, ben de seni merak ediyordum nasılsın? Ablana acil şifalar çok geçmiş olsun.

Sagol canim ben de iyiyim.gecen carsamba kontrole gittim,kurtaj sonrasi ilk kez.kontrol eden dr.iyisin hemen basla calismalara,bu isin sirri hic olamayacagini kabullenmektir(?) evlatlik almayi da dusun dedi..neyse ben Kenan beye gittim,hemen oyle baslanmaz2-3ay lazim dedi.ama zaman kaybetmemek icin dosyami isleme aldi.ve regl ol gene bir konusuruz dedi:)) sanirim tahmin ettigim gibi mart regline baslarim tedaviye...

:46::46::46::46::46::46: çoook sevindim çoookkk... hem de ne güzel haberler vermişsin bizi... canım kaç tane embriyo transfer ettiler... bir sürü de dondirikin olacak inşallahhh... canım kardeşleri de hazır bebeişlerinin... sen şimdi kendine çoook iyi bakıyorsun ona göre... hepimiz dua ediyoruz sana... ve bebelerine.... sonra da :49::49::49::49::49: kutlayacağız hepbirlikte...

Cok sagol guzel ablam benim senin yuregin okadar guzel ki inan bu nu cok guzel hissedebiliyorum toplam 10 ebriyomuz vardi hepsi saglikli bisekilde 5. gune gelmisler embriyolog cok sasirdiklarini soyledi bizde cok sasirdik tabi onemli olan tutunabilmeleri insallah tutunurlar ikisi transfer edildi 8 tanesi donduruldu insallah onlarida kardes icin kullaniriz canim Rabbim insallah sanada tez vakitte hayirlisi ile hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

doğru söylüyosun canım yaaa... yarın cesaretlenirim inşallahhhh... bak söz verdin ona göre.... sadece pozitif ol... rabbim sağlıkla koyacak bebişlerini göbişine...

şimdi görüyomusunuz siz ne güzel sohbet edeceksiniz benim iş bittiiii... çıkmam lazımmm... aklım sizdeee... :43::43::43: her gece de böyle oluyo... okuyom yazamıyooom...

Canim ablam cok gecmis olsun cok gotu bisey benimde basima gelmisti gerci benimki operasyonsuz cikmisti ama cok aciyo Allah kolaylik versin canim

kızlar doktor aradı senin içinde şüpheler var galiba dedi istemiyorsan tedaviyi bırakalım sen hazır hissedince başlayalım yada yarın gel ultrason yapalım konuşalım için rahatlarsa bir sıkıntı yoksa tedaviye devam edelim dedi:53:yarın sabaha randevum var bakalım ultrason ne haberler verecek:53::53:
Cnm oh be cok sevindim senin adina tedaviyede tam gaz devam ediyormussun gozun aydin cnm bosubosuna uzmussun kendini bundan sonra kotu dusunmeyi yasakliyirum sana cnm gercekten sevindim tedavinin yarida kalmadigina:54:
Olmadi Ne diyecegimi bilemiyorum Herşeyin hayirlisi olsun Rabbim sizin güldürsun inşallah hepinizi cok seviyorum iyiki varsınız Hakkinizi helal edin cok destek oldunuz hepiniz
Cnm cok gecmis olsun inss hakkinda hayirlisi olsun
Embrislerimi aldim eve gidiyorum suanda taksinin arka koltuguna uzenmis vaziyette bizim embrisler maasallah 10 uda cok kaliteliymis hatta embriyolog pek rastladigimiz bi durum degil cok sasirdik dedi hatta gelisimleri ile ilgilj bazi raporlari kullanmak istediklerini soylediler cok mutlu olduk transferde cok guzel gecti ayin 15 inde kismetse test tarihimiz insallah sonucumuzda boyle guzel olur dualariniz icin hepinize cok tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun hepinizin isini ras getirsin insallah
hadi gozun aydin cnm transferinin sonuda boyle basladigin gibi guzel bitsin inss::nazar:neguzel dondiriklerinde olmus heralde bebise kardeslerde hazir inss::emir_bebek::emir_beb

Arkadaslar merhaba,
10gundur giremedim,Ablami acil olarak hastaneye yatirdik ve 6gun hastanedeydim.yorucu gecti,nete giremedim yani..neyse simdi nispeten iyi.
dun biraz goz attim konusmalariniza,sizin de olumsuz haberleriniz olmus..
Melindam uzuldum,en kisa zamanda toparlanmani diliyorum,
Sahracim gecmis olsun,cok uzulme lutfen..
Gecms olsun ikinizede insallah kendiliginden bebeginiz olur:))
Kalbimdesin,senin sikintini dogrusu pek anlayamadim ama gene basrol dr. galiba..insallah hayirlisi olur canim.
nazan cnm hosgeldin cnm gecmis olsun ablanada cnm inss onemli degildir
doğru söylüyosun canım yaaa... yarın cesaretlenirim inşallahhhh... bak söz verdin ona göre.... sadece pozitif ol... rabbim sağlıkla koyacak bebişlerini göbişin

gecmis olsun cnm ya gorunmez kaza gelmis basina resmen
İnss tez zamaada iyilesi cnm:54

Sagol canim ben de iyiyim.gecen carsamba kontrole gittim,kurtaj sonrasi ilk kez.kontrol eden dr.iyisin hemen basla calismalara,bu isin sirri hic olamayacagini kabullenmektir(?) evlatlik almayi da dusun dedi..neyse ben Kenan beye gittim,hemen oyle baslanmaz2-3ay lazim dedi.ama zaman kaybetmemek icin dosyami isleme aldi.ve regl ol gene bir konusuruz dedi:)) sanirim tahmin ettigim gibi mart regline baslarim tedaviye...
Cnm inss marttaki tedavin hayirlisiyla sonuclansin inss cn

ilginc bi yaklasimmis gercekten..tamam olmicak diye kabullendiginde heralde vucudunu rahat birakiyorsun ve olmasi gerektigi gibi calisiyor..1. dondurulmus denememden sonra bu yaklasimida bir dusunecegim:) benimde mart sonuna kaldi canim, birlikte guzel haberler aliriz insallah..

kalinkammmm... canım çok sevindim... sonuna kadar hep çok güzel gider inşallah......

cicibebe_ seni tekrardan görmek pek güzel..... 2. çizgi çıktı demişsin galiba :)))) çok sevindimmmmmm

nazancım canım ablana çoookkkk geçmiş olsunnnnn....

veeee gelelim banaaaa......

taaaaa ilk tedavime başlamadan önce saraçoğluna mail atmıştım, ameliyatımdan sonra(yaklaşık 2 ay kadar sonra) dönmüşler müşteri hizmetlerinin tel nosunu vermişler. aradım tüm bilgilerimi hormon testlerimi falan istediler. kayıt aldılar ve saraçoğlunun p.tesi, salı, çarşamba(ama yarın bursada olacakmış) saat 15:00-17:00 arası orada olduğunu ve kendisiyle görüşmemi ama telin genelde meşgul olduğunu dolayısıyla ısrarla aramamı söylediler.... bugün bi 30-40 kez üst üste aramam sonucu düşürdüm. ve görüştüm.....

ilki hoca bana kızdı, tüp bebek yaptırdığım için. fsh 10 un üzerindeyse tüp bebek tutmaz önce onu düşürmek lazım dedi.aslında bana da kızmadı, doktoruma kızdı. sen bunları bilmek zorunda değilsin ama doktorun bilmek zorunda, kul hakkı diye bir şey var dedi. sonra amh değerim için (0,79) yurt dışında sınır olarak görülen değerin türkiyede yukarıda tutulup hemen tüp bebeğe yönlendirildiğimizi söyledi. sınır değerlerde sinyal veriyor ama bu demek değilki koştura koştura menopoza gidiyosun demek dedi. sonra miyom ameliyatım için de kızdı, soğan kürünü uygulasaydın keşke dedi. e2 değerinin de tüp bebek tedavilerinde çok önemli olduğunu, 50 li değerlerde olması gerektiğini daha aşağılardaysa yine tüp bebek tutma olasığının düşük olduğunu anlattı. kısaca dedi ki, "Allah merhametli hekimlerle karşılaştırsın, ülkede doktor çok ama hekim çok az.... seni bu konularda uyarmaları gerekirdi. fsh düşürülmeden ve e2 yükseltilmeden tüp bebek tedavisinin olumlu sonuç verme olasılığı düşüktür....". daha da ilginci ben daha önce incir kürü de denemiştim ilk 21 günü, sonra tedaviye başlayıp bırakmıştım. o zamanın değerleri var mı fshının daha düşük e2 değerinin daha yüksek olması lazım eğer küre cevap veren bir bünyen varsa dedi. fsh aralık ayında 15, e2: 29.... incir kürü uyguladığım haziran ayında fsh:12,37 ve e2:89,37

üç aşamalı kür diye bi şeyden bahsetti. bunun ilk aşamasını uygulaman lazım dedi. 2,5 ay kullanmam gerekmiş. ama talimatları harfiyen yapmalıymışım. değerlerin doğal yolla hamile kalabileceğini gösteriyor dedi. elbetteki %100 diyemem. Allah bilir ve %100 ancak Allahın sözü olabilir bu tedavilerde ancak oldukça yüksek ihtimal hiç endişe etme dedi...

şimdi ben napıyım? bahsettiği kür sepeti diyeyim 255 TL. sipariş verip başlamalımıyım yoksa yeni tedaviye yelken mi açmalıyım....:27::27::27:

kalinkammmm... canım çok sevindim... sonuna kadar hep çok güzel gider inşallah......

cicibebe_ seni tekrardan görmek pek güzel..... 2. çizgi çıktı demişsin galiba :)))) çok sevindimmmmmm

taaaaa ilk tedavime başlamadan önce Saraçoğlu'na mail atmıştım, ameliyatımdan sonra(yaklaşık 2 ay kadar sonra) dönmüşler müşteri hizmetlerinin tel nosunu vermişler. aradım tüm bilgilerimi hormon testlerimi falan istediler. kayıt aldılar ve saraçoğlunun p.tesi, salı, çarşamba(ama yarın bursada olacakmış) saat 15:00-17:00 arası orada olduğunu ve kendisiyle görüşmemi ama telin genelde meşgul olduğunu dolayısıyla ısrarla aramamı söylediler.... bugün bi 30-40 kez üst üste aramam sonucu düşürdüm. ve görüştüm.....

ilki hoca bana kızdı, tüp bebek yaptırdığım için. fsh 10 un üzerindeyse tüp bebek tutmaz önce onu düşürmek lazım dedi.aslında bana da kızmadı, doktoruma kızdı. sen bunları bilmek zorunda değilsin ama doktorun bilmek zorunda, kul hakkı diye bir şey var dedi. sonra amh değerim için (0,79) yurt dışında sınır olarak görülen değerin türkiyede yukarıda tutulup hemen tüp bebeğe yönlendirildiğimizi söyledi. sınır değerlerde sinyal veriyor ama bu demek değilki koştura koştura menopoza gidiyosun demek dedi. sonra miyom ameliyatım için de kızdı, soğan kürünü uygulasaydın keşke dedi. e2 değerinin de tüp bebek tedavilerinde çok önemli olduğunu, 50 li değerlerde olması gerektiğini daha aşağılardaysa yine tüp bebek tutma olasığının düşük olduğunu anlattı. kısaca dedi ki, "Allah merhametli hekimlerle karşılaştırsın, ülkede doktor çok ama hekim çok az.... seni bu konularda uyarmaları gerekirdi. fsh düşürülmeden ve e2 yükseltilmeden tüp bebek tedavisinin olumlu sonuç verme olasılığı düşüktür....". daha da ilginci ben daha önce incir kürü de denemiştim ilk 21 günü, sonra tedaviye başlayıp bırakmıştım. o zamanın değerleri var mı fshının daha düşük e2 değerinin daha yüksek olması lazım eğer küre cevap veren bir bünyen varsa dedi. fsh aralık ayında 15, e2: 29.... incir kürü uyguladığım haziran ayında fsh:12,37 ve e2:89,37

üç aşamalı kür diye bi şeyden bahsetti. bunun ilk aşamasını uygulaman lazım dedi. 2,5 ay kullanmam gerekmiş. ama talimatları harfiyen yapmalıymışım. değerlerin doğal yolla hamile kalabileceğini gösteriyor dedi. elbetteki %100 diyemem. Allah bilir ve %100 ancak Allahın sözü olabilir bu tedavilerde ancak oldukça yüksek ihtimal hiç endişe etme dedi...

şimdi ben napıyım? bahsettiği kür sepeti diyeyim 255 TL. sipariş verip başlamalımıyım yoksa yeni tedaviye yelken mi açmalıyım....:27::27::27:

canım yaaa çok kafa karıştırıcı bir durum bende Saraçoğlu' na mail atmıştım aramam için tel ve saatler vermişlerdi bir türlü ulaşamamıştım.benim kardeşimimnde 2.bebeği bir türlü olmamıştı.gittiği doktorlar yumurta takibi yaptılar gelişme olmayınca tüp bebek dediler eşi istemedi bizim yaşadıklarımızdan zorlu bir süreç olduğunu biliyorlar.kardeşimde soğan kürü ve incir kürü yaptı eşine de keçi boynuzu... kürleri bitirdikten 2-3 ay sonra hamile kaldı 3 yaşında oğlu var yerim ben onu çok tatlı teyzesi incir küründen dolayı herhalde bal o bal:52:Saraçoğlu güven veren biri diye düşünüyorum yinede biraz araştır inşaALLAH hakkında hayırlı olacak kararlar alırsın:16::16::16::16::16:

Son düzenleme:

taaaaa ilk tedavime başlamadan önce saraçoğluna mail atmıştım, ameliyatımdan sonra(yaklaşık 2 ay kadar sonra) dönmüşler müşteri hizmetlerinin tel nosunu vermişler. aradım tüm bilgilerimi hormon testlerimi falan istediler. kayıt aldılar ve saraçoğlunun p.tesi, salı, çarşamba(ama yarın bursada olacakmış) saat 15:00-17:00 arası orada olduğunu ve kendisiyle görüşmemi ama telin genelde meşgul olduğunu dolayısıyla ısrarla aramamı söylediler.... bugün bi 30-40 kez üst üste aramam sonucu düşürdüm. ve görüştüm.....

Bence siparislwri vermelisin cnm , tup bebegi zatn denemissn , bide bunu dne , olursa allahtan olmazsa gene allahtan , eger buda olmazsa insallh olur , o zmn tedaviyi dusun derim , cunku tup bebek gerckten zorlu bir surec , igneler dayanilcak gbi degil kendi sahsima konusuyorm igneler bni mahvetti bunyemde hassas yasimda kucuk oldgu icin beni cok zorladi trnsferdn beri sadece kalcdan vuruldgm igne sayisi 40 bide bu iki ilac yapiliyor yani etkisi iki katina cikiyo , gobekten yptiklarmda 40 dha oncesini saysam ohoo , yani diyecgm su bebegimiz icin canimizi verrz elbette ama eger ki artik imknszzsa gebe kalmamiz o zmn tup bebk denenmeli , ama hepimiz bir hevesle bebegmz olsn diye dnedik kimi mtlu oldu kimi olmadi ama bnce bitkisel cozumler denenmeli derim , cok uzun konustum ama umarim dedgimi aktarabilimismdr canmm :))

taaaaa ilk tedavime başlamadan önce saraçoğluna mail atmıştım, ameliyatımdan sonra(yaklaşık 2 ay kadar sonra) dönmüşler müşteri hizmetlerinin tel nosunu vermişler. aradım tüm bilgilerimi hormon testlerimi falan istediler. kayıt aldılar ve saraçoğlunun p.tesi, salı, çarşamba(ama yarın bursada olacakmış) saat 15:00-17:00 arası orada olduğunu ve kendisiyle görüşmemi ama telin genelde meşgul olduğunu dolayısıyla ısrarla aramamı söylediler.... bugün bi 30-40 kez üst üste aramam sonucu düşürdüm. ve görüştüm.....[/COLOR
ilki hoca bana kızdı, tüp bebek yaptırdığım için. fsh 10 un üzerindeyse tüp bebek tutmaz önce onu düşürmek lazım dedi.aslında bana da kızmadı, doktoruma kızdı. sen bunları bilmek zorunda değilsin ama doktorun bilmek zorunda, kul hakkı diye bir şey var dedi. sonra amh değerim için (0,79) yurt dışında sınır olarak görülen değerin türkiyede yukarıda tutulup hemen tüp bebeğe yönlendirildiğimizi söyledi. sınır değerlerde sinyal veriyor ama bu demek değilki koştura koştura menopoza gidiyosun demek dedi. sonra miyom ameliyatım için de kızdı, soğan kürünü uygulasaydın keşke dedi. e2 değerinin de tüp bebek tedavilerinde çok önemli olduğunu, 50 li değerlerde olmasi gerektiğini daha aşağılardaysa yine tüp bebek tutma olasığının düşük olduğunu anlattı. kısaca dedi ki, "Allah merhametli hekimlerle karşılaştırsın, ülkede doktor çok ama hekim çok az.... seni bu konularda uyarmaları gerekirdi. fsh düşürülmeden ve e2 yükseltilmeden tüp bebek tedavisinin olumlu sonuç verme olasılığı düşüktür....". daha da ilginci ben daha önce incir kürü de denemiştim ilk 21 günü, sonra tedaviye başlayıp bırakmıştım. o zamanın değerleri var mı fshının daha düşük e2 değerinin daha yüksek olması lazım eğer küre cevap veren bir bünyen varsa dedi. fsh aralık ayında
15, e2: 29.... incir kürü uyguladığım haziran ayında fsh:12,37 ve e2:89,37

cnm saracoglu cok guzek bilgilendirmis cok hosuma gitti ayricada cok yapici konusmus eger kafana yattiysa esindede sorun yoksa alabilirsin esas allah inss hakkinda hayirlisini versin cnm bide zaten senin tup ilkbahara kalmisti yanlis hatirlamiyorsam bu kurun bi zarari olacagini zannetmiyorm yumilerinde guclenir bence tabiki yine de sen bilirsin cnm :16::16:

kaygilanmakta huzursuz olmakta haklsiin canim neyseki gecti, simdi icinde aklinda kalbinde rahat olsun:) bebisler huzurlu bir vucuda siki siki tutunsun:) ben dun epey kotuydum ama bugun ne yapalim hayirlisi boyle imis deyip durumu kabullendim mart sonuna ne kaldi dimi ama:)) kendimi spora, okumaya,yogaya ve dansa vericim:) bol bebisli seneler dilerim:)

canım kabullenince atlatmak daha kolay oluyor.inşaALLAH Mart da yavrularına kavuşursun.zaman geçirmek için güzel planlar yapmışsın.amin canım 2014 bizim yılımız olsun:49::49::49::49::49::49::49:

doktor çok ilginç bir yaklaşımda bulunmuş:53::53:.Mart ayı hepimize güzel günler getirsin......:49::49::49::49:inşaALLAH Nazancığım bu tedavinde yavrularını kucağına alırsın.......:16::16::16::16::16:

Cnm oh be cok sevindim senin adina tedaviyede tam gaz devam ediyormussun gozun aydin cnm bosubosuna uzmussun kendini bundan sonra kotu dusunmeyi yasakliyirum sana cnm gercekten sevindim tedavinin yarida kalmadigina

evet canım tedaviye devam ediyoruz:34: cumartesi günü dondirikler çözülürse transferi olup:52: gün saymaya başlayacağız:16::16::16::16:

Back
X