- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
evet canım tedaviye devam ediyoruzcumartesi günü dondirikler çözülürse transferi olup
gün saymaya başlayacağız
![]()
İnss cnm benim bu sefer mutlu sonla bitecek geri sayimimiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım tedaviye devam ediyoruzcumartesi günü dondirikler çözülürse transferi olup
gün saymaya başlayacağız
![]()
gün saymaya başlayacağız
![]()
Canim hadi hayirli olsun insallah
İnss cnm benim bu sefer mutlu sonla bitecek geri sayimimiz![]()
inşaALLAH Neşecimsırayla geri sayımlarımız başlasada şurda biii sevinsek
![]()
Yok canimya basindan kalkmamdiyeeşin eve internet almayacak mı?biz seni çok özlüyoruz.şimdi 3 kişi oldunuz daha çok merak ederizkan tahlilini yarın yaptıracakmısın perşembeyi mi?bekleyeceksin
![]()
inşaALLAH canımbugün bebek34 de gelse bize çok sitem ediyordu
![]()
Cnm hosgeldin insss kan sonucundada cok guzel bi deger ciksin cnm
ben bir dene derim canim..2.5 ay suruyormus sonrasindada 2-3 kere normal yolla denesen kaybedeceging 4-5 ay olacak..eger normal olmazsa tup icin en azindan yumilerin daha guclu saglam olur..esinin duurmu ne bilmiyorum ama oda proxeed plus kullanir iyice garantiye almis olursunuz..nacizane fikirlerim..gerci beklemenin cok zor oldugunu biliyorum..ama karar senin hakkinda hayirlisi canim..bu arada dedigi gibi Tr de sinir farkli sanirim bana burda hemsire 0.50 altindaysa kotu diyoruz dedi..fazla canini sikma ona..kalinkammmm... canım çok sevindim... sonuna kadar hep çok güzel gider inşallah......
cicibebe_ seni tekrardan görmek pek güzel..... 2. çizgi çıktı demişsin galiba :)))) çok sevindimmmmmm
nazancım canım ablana çoookkkk geçmiş olsunnnnn....
veeee gelelim banaaaa......
taaaaa ilk tedavime başlamadan önce saraçoğluna mail atmıştım, ameliyatımdan sonra(yaklaşık 2 ay kadar sonra) dönmüşler müşteri hizmetlerinin tel nosunu vermişler. aradım tüm bilgilerimi hormon testlerimi falan istediler. kayıt aldılar ve saraçoğlunun p.tesi, salı, çarşamba(ama yarın bursada olacakmış) saat 15:00-17:00 arası orada olduğunu ve kendisiyle görüşmemi ama telin genelde meşgul olduğunu dolayısıyla ısrarla aramamı söylediler.... bugün bi 30-40 kez üst üste aramam sonucu düşürdüm. ve görüştüm.....
ilki hoca bana kızdı, tüp bebek yaptırdığım için. fsh 10 un üzerindeyse tüp bebek tutmaz önce onu düşürmek lazım dedi.aslında bana da kızmadı, doktoruma kızdı. sen bunları bilmek zorunda değilsin ama doktorun bilmek zorunda, kul hakkı diye bir şey var dedi. sonra amh değerim için (0,79) yurt dışında sınır olarak görülen değerin türkiyede yukarıda tutulup hemen tüp bebeğe yönlendirildiğimizi söyledi. sınır değerlerde sinyal veriyor ama bu demek değilki koştura koştura menopoza gidiyosun demek dedi. sonra miyom ameliyatım için de kızdı, soğan kürünü uygulasaydın keşke dedi. e2 değerinin de tüp bebek tedavilerinde çok önemli olduğunu, 50 li değerlerde olması gerektiğini daha aşağılardaysa yine tüp bebek tutma olasığının düşük olduğunu anlattı. kısaca dedi ki, "Allah merhametli hekimlerle karşılaştırsın, ülkede doktor çok ama hekim çok az.... seni bu konularda uyarmaları gerekirdi. fsh düşürülmeden ve e2 yükseltilmeden tüp bebek tedavisinin olumlu sonuç verme olasılığı düşüktür....". daha da ilginci ben daha önce incir kürü de denemiştim ilk 21 günü, sonra tedaviye başlayıp bırakmıştım. o zamanın değerleri var mı fshının daha düşük e2 değerinin daha yüksek olması lazım eğer küre cevap veren bir bünyen varsa dedi. fsh aralık ayında 15, e2: 29.... incir kürü uyguladığım haziran ayında fsh:12,37 ve e2:89,37
üç aşamalı kür diye bi şeyden bahsetti. bunun ilk aşamasını uygulaman lazım dedi. 2,5 ay kullanmam gerekmiş. ama talimatları harfiyen yapmalıymışım. değerlerin doğal yolla hamile kalabileceğini gösteriyor dedi. elbetteki %100 diyemem. Allah bilir ve %100 ancak Allahın sözü olabilir bu tedavilerde ancak oldukça yüksek ihtimal hiç endişe etme dedi...
şimdi ben napıyım? bahsettiği kür sepeti diyeyim 255 TL. sipariş verip başlamalımıyım yoksa yeni tedaviye yelken mi açmalıyım....![]()
kalinkammmm... canım çok sevindim... sonuna kadar hep çok güzel gider inşallah......
cicibebe_ seni tekrardan görmek pek güzel..... 2. çizgi çıktı demişsin galiba :)))) çok sevindimmmmmm
taaaaa ilk tedavime başlamadan önce saraçoğluna mail atmıştım, ameliyatımdan sonra(yaklaşık 2 ay kadar sonra) dönmüşler müşteri hizmetlerinin tel nosunu vermişler. aradım tüm bilgilerimi hormon testlerimi falan istediler. kayıt aldılar ve saraçoğlunun p.tesi, salı, çarşamba(ama yarın bursada olacakmış) saat 15:00-17:00 arası orada olduğunu ve kendisiyle görüşmemi ama telin genelde meşgul olduğunu dolayısıyla ısrarla aramamı söylediler.... bugün bi 30-40 kez üst üste aramam sonucu düşürdüm. ve görüştüm.....
ilki hoca bana kızdı, tüp bebek yaptırdığım için. fsh 10 un üzerindeyse tüp bebek tutmaz önce onu düşürmek lazım dedi.aslında bana da kızmadı, doktoruma kızdı. sen bunları bilmek zorunda değilsin ama doktorun bilmek zorunda, kul hakkı diye bir şey var dedi. sonra amh değerim için (0,79) yurt dışında sınır olarak görülen değerin türkiyede yukarıda tutulup hemen tüp bebeğe yönlendirildiğimizi söyledi. sınır değerlerde sinyal veriyor ama bu demek değilki koştura koştura menopoza gidiyosun demek dedi. sonra miyom ameliyatım için de kızdı, soğan kürünü uygulasaydın keşke dedi. e2 değerinin de tüp bebek tedavilerinde çok önemli olduğunu, 50 li değerlerde olması gerektiğini daha aşağılardaysa yine tüp bebek tutma olasığının düşük olduğunu anlattı. kısaca dedi ki, "Allah merhametli hekimlerle karşılaştırsın, ülkede doktor çok ama hekim çok az.... seni bu konularda uyarmaları gerekirdi. fsh düşürülmeden ve e2 yükseltilmeden tüp bebek tedavisinin olumlu sonuç verme olasılığı düşüktür....". daha da ilginci ben daha önce incir kürü de denemiştim ilk 21 günü, sonra tedaviye başlayıp bırakmıştım. o zamanın değerleri var mı fshının daha düşük e2 değerinin daha yüksek olması lazım eğer küre cevap veren bir bünyen varsa dedi. fsh aralık ayında 15, e2: 29.... incir kürü uyguladığım haziran ayında fsh:12,37 ve e2:89,37
üç aşamalı kür diye bi şeyden bahsetti. bunun ilk aşamasını uygulaman lazım dedi. 2,5 ay kullanmam gerekmiş. ama talimatları harfiyen yapmalıymışım. değerlerin doğal yolla hamile kalabileceğini gösteriyor dedi. elbetteki %100 diyemem. Allah bilir ve %100 ancak Allahın sözü olabilir bu tedavilerde ancak oldukça yüksek ihtimal hiç endişe etme dedi...
şimdi ben napıyım? bahsettiği kür sepeti diyeyim 255 TL. sipariş verip başlamalımıyım yoksa yeni tedaviye yelken mi açmalıyım....![]()
Valla neguzel olur ama ben yavas yaziyom onuda cok ozledim insallah gelir bebekcim nasil
İyiyim cnm bende gun sayiyorum iste yeni tedavi icinNesecim saol canim sen nasilsin
doktor çok ilginç bir yaklaşımda bulunmuş.Mart ayı hepimize güzel günler getirsin......
inşaALLAH Nazancığım bu tedavinde yavrularını kucağına alırsın.......
![]()
Canim evet,bu benim tup bebek dr degil,devlete gidiyorum ya:)) keyfim yerindeysi o yuzden alinmadim dediklerine.aslinda dedigi bir bakima dogru.cocuk isine karar verdikten sonra kafaya taktim ben farkinda olmadan..hakkaten de olmadi( onumuze bakiyoruz,marti bekliyoruz:))
kalinkammmm... canım çok sevindim... sonuna kadar hep çok güzel gider inşallah......
33 yaşındayım.... martta dolduracağım hatta.... valla kafam karışık işte, bilmiyorum ki.....Canim sagol:)) mumkun oldugunca bu adami ben de tv den takip ediyorum,konusmalari akli basinda.verdigi kurleri ben de uyguluyorum fsh dusurmek icin aslanpencesi,miyom icin reglin 9.gunu sogan baslicam boyle onerdi.kocama da keciboynuzu yapiyoruz..ben tup bebek icin hazirlaniyorum.bence yasin 35alti ise dene..zaten tup bebek icin nisanda baslayacaktin,raporunu gene cikart..kur sonrasi da 3-4 ay denersin max.eylulde tup yaparsin.denersen aklinda kalmaz.parasi bisii degil de mesele zaman...hem kafani bosaltmis olursun belki...ama zaman da hizla geciyor...
33 yaşındayım.... martta dolduracağım hatta.... valla kafam karışık işte, bilmiyorum ki.....
Sagol nesecim,mart ikimizede iyi gelir,sans getirir insallah:)nazan cnm hosgeldin cnm gecmis olsun ablanada cnm inss onemli degildir
Cnm inss marttaki tedavin hayirlisiyla sonuclansin inss cn