- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Eki Görüntüle 962485
içimizdeki umutlarımız sönmesin Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşaALLAH

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmadi Ne diyecegimi bilemiyorum Herşeyin hayirlisi olsun Rabbim sizin güldürsun inşallah hepinizi cok seviyorum iyiki varsınız Hakkinizi helal edin cok destek oldunuz hepiniz
günaydın kızlar....
sahracım Rabbim iç acını bir an evvel dindirsin inşallah![]()
Bu , rahim filmi degil degilmi canim?
ben cunku rahim filmi cektirmistim bu islemibebegin tutunmasini kolaylastirmak icin yapicakmis tirtiklicaz rahmin icini dedi
canlar değerim düşmüş 7.42 sanırım kimyasal nasip buymuş vücudumu dinlendirip 4. deneme için tam gaz devamama bu sefer baska merkez başka doktorla şimdiden doktor arayışına geçtim bile
üzülmenin bir anlamı yok verende rabbim alanda demekki daha iyi olacak
![]()
doktorumu aradım adet ağrılarımla ilgilitel.e cevap vermedi bende mesaj attım tereddütlerimden bahsettim cevap olarak ilaçları bırakmamı ve adet olmamı beklememi yazmış.bende çok üzüldüm
ben bahsetmesem belkide transfer günü embriyolar çözüldükten sonra rahim duvarım ince çıkacaktı
sonrasını düşünmek bile istemiyorum
ne bahtsız bedeviymişim yaaaaaa
![]()
Olmadi Ne diyecegimi bilemiyorum Herşeyin hayirlisi olsun Rabbim sizin güldürsun inşallah hepinizi cok seviyorum iyiki varsınız Hakkinizi helal edin cok destek oldunuz hepiniz
Embrislerimi aldim eve gidiyorum suanda taksinin arka koltuguna uzenmis vaziyette bizim embrisler maasallah 10 uda cok kaliteliymis hatta embriyolog pek rastladigimiz bi durum degil cok sasirdik dedi hatta gelisimleri ile ilgilj bazi raporlari kullanmak istediklerini soylediler cok mutlu olduk transferde cok guzel gecti ayin 15 inde kismetse test tarihimiz insallah sonucumuzda boyle guzel olur dualariniz icin hepinize cok tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun hepinizin isini ras getirsin insallah
Embrislerimi aldim eve gidiyorum suanda taksinin arka koltuguna uzenmis vaziyette bizim embrisler maasallah 10 uda cok kaliteliymis hatta embriyolog pek rastladigimiz bi durum degil cok sasirdik dedi hatta gelisimleri ile ilgilj bazi raporlari kullanmak istediklerini soylediler cok mutlu olduk transferde cok guzel gecti ayin 15 inde kismetse test tarihimiz insallah sonucumuzda boyle guzel olur dualariniz icin hepinize cok tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun hepinizin isini ras getirsin insallah
slm kıslar
nazan haftasonu senden haber gelmeyince kısırı yaptım yedim. :))) Ama sizsiz boğazımdan geçmedi. Bende hepinizin isimlerini saydım.sankim hep beraber oturup yiyormuşuz gibi oldu. (manyakmıyım ne?)
bu arada dün adet görme günümdü kızlar. kasıklarımda batma var. düşükten sonra adet tarihi değişebilir değil mi?
Şimdi bayılsam hastaneye götürseler, hastaneden hemşire gözlerime bakıp aaaa hamilesiniz der mi ki? Sizin filmlerden bahsettiğiniz gibi olurmu kiii
arkadaşım doktor sonrası hayırlı haberlerini bekliyorum... valla ben de çok sinir oldum doktoruna yalan yok.
Arkadaslar merhaba,
10gundur giremedim,Ablami acil olarak hastaneye yatirdik ve 6gun hastanedeydim.yorucu gecti,nete giremedim yani..neyse simdi nispeten iyi.
dun biraz goz attim konusmalariniza,sizin de olumsuz haberleriniz olmus..
Melindam uzuldum,en kisa zamanda toparlanmani diliyorum,
Sahracim gecmis olsun,cok uzulme lutfen..
Gecms olsun ikinizede insallah kendiliginden bebeginiz olur:))
Kalbimdesin,senin sikintini dogrusu pek anlayamadim ama gene basrol dr. galiba..insallah hayirlisi olur canim.
Arkadaslar merhaba,
10gundur giremedim,Ablami acil olarak hastaneye yatirdik ve 6gun hastanedeydim.yorucu gecti,nete giremedim yani..neyse simdi nispeten iyi.
dun biraz goz attim konusmalariniza,sizin de olumsuz haberleriniz olmus..
Melindam uzuldum,en kisa zamanda toparlanmani diliyorum,
Sahracim gecmis olsun,cok uzulme lutfen..
Gecms olsun ikinizede insallah kendiliginden bebeginiz olur:))
Kalbimdesin,senin sikintini dogrusu pek anlayamadim ama gene basrol dr. galiba..insallah hayirlisi olur canim.
monicacım doktorumla gece telefonla görüştük sabahda muayeneye gittim rahim kalınlığı 14 olmuş herşey yolunda yani boşuna kuruntu yapmışımdoktorum bana güvenin sarsılmış dedi istersen tedaviyi bırakalım sen ne yapmak istediğine karar verince devam edelim transferden sonra sonuç negatif olurda kafanızda şüpheler olursa çok üzülürüm o kadar emek harcıyoruz harcıyorsunuz dedi tedaviye devam kararı aldık.hakkımızda hayırlısı inşaALLAH
![]()