2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Olmadi Ne diyecegimi bilemiyorum Herşeyin hayirlisi olsun Rabbim sizin güldürsun inşallah hepinizi cok seviyorum iyiki varsınız Hakkinizi helal edin cok destek oldunuz hepiniz

Olmadi Ne diyecegimi bilemiyorum Herşeyin hayirlisi olsun Rabbim sizin güldürsun inşallah hepinizi cok seviyorum iyiki varsınız Hakkinizi helal edin cok destek oldunuz hepiniz

canim benim SAhracim ne yazacagimi bilemedim yolumuz uzun ve zorluklarla dolu inşaallah cabuk toparlanıp yola devam edersin:16:

Bu , rahim filmi degil degilmi canim?
ben cunku rahim filmi cektirmistim bu islemibebegin tutunmasini kolaylastirmak icin yapicakmis tirtiklicaz rahmin icini dedi

yok kız ben rahim filmi çektirmedim hiç.alakası yok onunla.uyuşturulmuş su veriyorlar içine sonra kamerayla izleyip çiziyorlarmış.ama çok basitti.sedyeden kalkınca hop diye su akıyo içinden bebek bezi al yanına varsa altından su akacak çünkü :) hemen işe devam edebilirsn 2 dakika sürüyo ve normal muayene gibi. :)

Embrislerimi aldim eve gidiyorum suanda taksinin arka koltuguna uzenmis vaziyette bizim embrisler maasallah 10 uda cok kaliteliymis hatta embriyolog pek rastladigimiz bi durum degil cok sasirdik dedi hatta gelisimleri ile ilgilj bazi raporlari kullanmak istediklerini soylediler cok mutlu olduk transferde cok guzel gecti ayin 15 inde kismetse test tarihimiz insallah sonucumuzda boyle guzel olur dualariniz icin hepinize cok tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun hepinizin isini ras getirsin insallah

canlar değerim düşmüş 7.42 sanırım kimyasal nasip buymuş vücudumu dinlendirip 4. deneme için tam gaz devam:10:ama bu sefer baska merkez başka doktorla şimdiden doktor arayışına geçtim bile:1::1:üzülmenin bir anlamı yok verende rabbim alanda demekki daha iyi olacak :16:

Canım geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun... İnşallah bir dahaki sefere olacak...

doktorumu aradım adet ağrılarımla ilgili:53: tel.e cevap vermedi bende mesaj attım tereddütlerimden bahsettim cevap olarak ilaçları bırakmamı ve adet olmamı beklememi yazmış.bende çok üzüldüm:53:ben bahsetmesem belkide transfer günü embriyolar çözüldükten sonra rahim duvarım ince çıkacaktı :30:sonrasını düşünmek bile istemiyorum:14:ne bahtsız bedeviymişim yaaaaaa:14:

arkadaşım doktor sonrası hayırlı haberlerini bekliyorum... valla ben de çok sinir oldum doktoruna yalan yok.

Embrislerimi aldim eve gidiyorum suanda taksinin arka koltuguna uzenmis vaziyette bizim embrisler maasallah 10 uda cok kaliteliymis hatta embriyolog pek rastladigimiz bi durum degil cok sasirdik dedi hatta gelisimleri ile ilgilj bazi raporlari kullanmak istediklerini soylediler cok mutlu olduk transferde cok guzel gecti ayin 15 inde kismetse test tarihimiz insallah sonucumuzda boyle guzel olur dualariniz icin hepinize cok tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun hepinizin isini ras getirsin insallah

Sonunda güzel bir haber okudum çok sevindim... Maaşallah bebişlere :nazar::nazar:
Mutlu haberlerini bekliyorum canım.

canım gözün aydın hayırlı olsun inşaALLAH her zaman işlerin yolunda gitsin güzel haberler almanı dilerim:16::16::16:

slm kıslar

nazan haftasonu senden haber gelmeyince kısırı yaptım yedim. :))) Ama sizsiz boğazımdan geçmedi. Bende hepinizin isimlerini saydım.sankim hep beraber oturup yiyormuşuz gibi oldu. (manyakmıyım ne?)

bu arada dün adet görme günümdü kızlar. kasıklarımda batma var. düşükten sonra adet tarihi değişebilir değil mi?

Şimdi bayılsam hastaneye götürseler, hastaneden hemşire gözlerime bakıp aaaa hamilesiniz der mi ki? Sizin filmlerden bahsettiğiniz gibi olurmu kiii

Afiyet olsun tatlim,isabet olmus ben halen yapip yiyemedim:))
Regl oldun mu,test aptin mi,merak ettim iyi misin?

Arkadaslar merhaba,
10gundur giremedim,Ablami acil olarak hastaneye yatirdik ve 6gun hastanedeydim.yorucu gecti,nete giremedim yani..neyse simdi nispeten iyi.
dun biraz goz attim konusmalariniza,sizin de olumsuz haberleriniz olmus..
Melindam uzuldum,en kisa zamanda toparlanmani diliyorum,
Sahracim gecmis olsun,cok uzulme lutfen..
Gecms olsun ikinizede insallah kendiliginden bebeginiz olur:))
Kalbimdesin,senin sikintini dogrusu pek anlayamadim ama gene basrol dr. galiba..insallah hayirlisi olur canim.

arkadaşım doktor sonrası hayırlı haberlerini bekliyorum... valla ben de çok sinir oldum doktoruna yalan yok.

monicacım doktorumla gece telefonla görüştük sabahda muayeneye gittim rahim kalınlığı 14 olmuş herşey yolunda yani boşuna kuruntu yapmışım :53:doktorum bana güvenin sarsılmış dedi istersen tedaviyi bırakalım sen ne yapmak istediğine karar verince devam edelim transferden sonra sonuç negatif olurda kafanızda şüpheler olursa çok üzülürüm o kadar emek harcıyoruz harcıyorsunuz dedi tedaviye devam kararı aldık.hakkımızda hayırlısı inşaALLAH:16::16::16::16::16:

Arkadaslar merhaba,
10gundur giremedim,Ablami acil olarak hastaneye yatirdik ve 6gun hastanedeydim.yorucu gecti,nete giremedim yani..neyse simdi nispeten iyi.
Kalbimdesin,senin sikintini dogrusu pek anlayamadim ama gene basrol dr. galiba..insallah hayirlisi olur canim.

canım hoşgeldin:3:çok geçmiş olsun ablana acil şifalar:16:benim biraz hüsnü kuruntularım oldu paranoyak mı?oluyorum ne:52::52::52:bugün konuştuk ve endişelerimi çözüme ulaştırdık:53::53:

Arkadaslar merhaba,

Nazan hoş geldin, ben de seni merak ediyordum nasılsın? Ablana acil şifalar çok geçmiş olsun.

monicacım doktorumla gece telefonla görüştük sabahda muayeneye gittim rahim kalınlığı 14 olmuş herşey yolunda yani boşuna kuruntu yapmışım :53:doktorum bana güvenin sarsılmış dedi istersen tedaviyi bırakalım sen ne yapmak istediğine karar verince devam edelim transferden sonra sonuç negatif olurda kafanızda şüpheler olursa çok üzülürüm o kadar emek harcıyoruz harcıyorsunuz dedi tedaviye devam kararı aldık.hakkımızda hayırlısı inşaALLAH:16::16::16::16::16:

Çok şükür canım sevindim bu habere. Allah bu sefer yüzünü güldürsün.

Senin de yuzunu gulduruck insallh canim herseyin bi zamani var , hayrili zamani bkle RAbbim bizi bizden dha iyi bilir , o hic uzulmemizi ister mi ki ? İstemz, o yuZdn zamanin var demk ki snnde :) dua et bol bol :)

Maşallah canım benim Rabbim korusun saklasın hayırlısı ile sağlıklı bebişler olmasını nasip etsin inşallah. Bende Şubat 15 gibi adet olacağım sen sonuç alacaksın bende donmuş tedavisine başlayacağım nasipse güzel haberler veririsin inşallah bana da umut olursun hakkımızda hayırlısı canım :16:

Back
X