2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Olmadi Ne diyecegimi bilemiyorum Herşeyin hayirlisi olsun Rabbim sizin güldürsun inşallah hepinizi cok seviyorum iyiki varsınız Hakkinizi helal edin cok destek oldunuz hepiniz
Nasip buymus canım seni çok iyi anlıyorum
Embrislerimi aldim eve gidiyorum suanda taksinin arka koltuguna uzenmis vaziyette bizim embrisler maasallah 10 uda cok kaliteliymis hatta embriyolog pek rastladigimiz bi durum degil cok sasirdik dedi hatta gelisimleri ile ilgilj bazi raporlari kullanmak istediklerini soylediler cok mutlu olduk transferde cok guzel gecti ayin 15 inde kismetse test tarihimiz insallah sonucumuzda boyle guzel olur dualariniz icin hepinize cok tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun hepinizin isini ras getirsin insallah
Canım çok güzel bir haber inşallah pozitif sonucunu alicazz
Canım geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun... İnşallah bir dahaki sefere olacak...
Teşekkür ederim canım amin
monicacım doktorumla gece telefonla görüştük sabahda muayeneye gittim rahim kalınlığı 14 olmuş herşey yolunda yani boşuna kuruntu yapmışım :53:doktorum bana güvenin sarsılmış dedi istersen tedaviyi bırakalım sen ne yapmak istediğine karar verince devam edelim transferden sonra sonuç negatif olurda kafanızda şüpheler olursa çok üzülürüm o kadar emek harcıyoruz harcıyorsunuz dedi tedaviye devam kararı aldık.hakkımızda hayırlısı inşaALLAH:16::16::16::16::16:
Kuzum çok sevindim akşam kızmistim doktoruna ama şimdi gözüme girdi:1:inşallah canım bu sefer olacak rabbim yüzünü güldürsun :16::16:

canlar değerim düşmüş 7.42 sanırım kimyasal nasip buymuş vücudumu dinlendirip 4. deneme için tam gaz devam:10:ama bu sefer baska merkez başka doktorla şimdiden doktor arayışına geçtim bile:1::1:üzülmenin bir anlamı yok verende rabbim alanda demekki daha iyi olacak :16:

Canim suan nekadar uzgun oldugunu biliyorum ama malesef elimden bisey gelmiyo ama bu hicbiseyin sonu degil biranonce toparlanip ayaga kalkmalisin bak ben bugun 4.transferimi oldum nasipse olucak degilse 5-6-7artik gucumuzun yetrigi yere kadar vazgecmek yok enazindan gebe kalabildigini gorduk buda cok onemli bisey bende kimyasal gecirdigimde doktorum hic uzulme en azindan bi geblik elde ettik bu buyuk gelisme demisti insallah tez vakite hayirlisiyla bebegine kavusursun unutma ki bizler cok guclu olmasak Allah bu dertleri vermezdi

monicacım doktorumla gece telefonla görüştük sabahda muayeneye gittim rahim kalınlığı 14 olmuş herşey yolunda yani boşuna kuruntu yapmışım :53:doktorum bana güvenin sarsılmış dedi istersen tedaviyi bırakalım sen ne yapmak istediğine karar verince devam edelim transferden sonra sonuç negatif olurda kafanızda şüpheler olursa çok üzülürüm o kadar emek harcıyoruz harcıyorsunuz dedi tedaviye devam kararı aldık.hakkımızda hayırlısı inşaALLAH:16::16::16::16::16:

Ohh maasallah demekki bosa kuruntu yapmissin doktorunuda uzmussun bidaha ki gidisine bi çiçek gotur bari gonlunu al ben bikere konrole giderken cicekcinin onunden geciyodum cok guzel sumbul kokusu gelmisti dayanamadim bitane aldim doktoruma goturdum cok seviyorum onu nekadar mutlu olmutu insallah bundan sonrasi cok guzel gider canim sen doktoruna guven gerisini hic dusunme eger guvenemiyorum diyosan da doktorunu degistirirsin sikma canini snin canin sagolsun insallah hersey yolunda gider

Olmadi Ne diyecegimi bilemiyorum Herşeyin hayirlisi olsun Rabbim sizin güldürsun inşallah hepinizi cok seviyorum iyiki varsınız Hakkinizi helal edin cok destek oldunuz hepiniz

Sahra cim en buyuk dilegim biran once tedaviye baslayabilmek icin Rabbim in madddi manevi sana ve esine guc vermesi Allah hayirlisiyla kucaklarinizi doldurdun insallah

Maşallah canım benim Rabbim korusun saklasın hayırlısı ile sağlıklı bebişler olmasını nasip etsin inşallah. Bende Şubat 15 gibi adet olacağım sen sonuç alacaksın bende donmuş tedavisine başlayacağım nasipse güzel haberler veririsin inşallah bana da umut olursun hakkımızda hayırlısı canım :16:

Mervecim insallah 15 subat ikimizede ugur getirsin senin tedavinde hayirli olsun simdiden insallah hersey gonlunce olur inan sana umut olabilmeyi okadar cok isterim ki...

Canım çok güzel bir haber inşallah pozitif sonucunu alicazz

insallah tatlimm sende hemencecik pesimden geleceksin Inşallah

Hepinize ayri ayri teşekkür ederim desteginizi esirgemediniz yeri geldi ablam kardesim dostum oldunuz :16: Allah gönlünuzun muradini versin canlar :54: rabbim hicbirimizi utandirmasin

canım gözün aydın hayırlı olsun inşaALLAH her zaman işlerin yolunda gitsin güzel haberler almanı dilerim:16::16::16:

Insallah canim benim sende pesimden gel hayirlisiyla az kaldi senin transfere de insallah senin taransferde cok guzel gecer canim sonuclarimiz hep pozitif olsun insallah

Canim suan nekadar uzgun oldugunu biliyorum ama malesef elimden bisey gelmiyo ama bu hicbiseyin sonu degil biranonce toparlanip ayaga kalkmalisin bak ben bugun 4.transferimi oldum nasipse olucak degilse 5-6-7artik gucumuzun yetrigi yere kadar vazgecmek yok enazindan gebe kalabildigini gorduk buda cok onemli bisey bende kimyasal gecirdigimde doktorum hic uzulme en azindan bi geblik elde ettik bu buyuk gelisme demisti insallah tez vakite hayirlisiyla bebegine kavusursun unutma ki bizler cok guclu olmasak Allah bu dertleri vermezdi

Doğru diyosun canım durmak yok rabbim nasip edene kadar denemeler devam tam gaz :10:

Mervecim insallah 15 subat ikimizede ugur getirsin senin tedavinde hayirli olsun simdiden insallah hersey gonlunce olur inan sana umut olabilmeyi okadar cok isterim ki...

Bana da forumdaki herkese de umut olacaksın buna inanıyorum canım inşallah herşey güzel olacak bizler de birgün Rabbimin izniyle böyle :49: gezeceğiz
:54:

Çok şükür canım sevindim bu habere. Allah bu sefer yüzünü güldürsün.

Ohh maasallah demekki bosa kuruntu yapmissin doktorunuda uzmussun bidaha ki gidisine bi çiçek gotur bari gonlunu al ben bikere konrole giderken cicekcinin onunden geciyodum cok guzel sumbul kokusu gelmisti dayanamadim bitane aldim doktoruma goturdum cok seviyorum onu nekadar mutlu olmutu insallah bundan sonrasi cok guzel gider canim sen doktoruna guven gerisini hic dusunme eger guvenemiyorum diyosan da doktorunu degistirirsin sikma canini snin canin sagolsun insallah hersey yolunda gider

Insallah canim benim sende pesimden gel hayirlisiyla az kaldi senin transfere de insallah senin taransferde cok guzel gecer canim sonuclarimiz hep pozitif olsun insallah

sağolun kızlar :29:inşaALLAH Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün anne olmayı bizlerde nasip etsin:16::16::16::16::16:

Kuzum çok sevindim akşam kızmistim doktoruna ama şimdi gözüme girdiinşallah canım bu sefer olacak rabbim yüzünü güldürsun

evet canım akşam benimde canım çok sıkıldı...ya nedense şu estrofem tablet hakkında beni bilgilendirmediği için güvensizlik oluşmuştu ama artık tedaviye odaklandım inşaALLAH vuslat hepimiz için yakındır........:16::16::16::16::16::16:

kalbimdesin canim cok sevindim senin adina:) benim durumum senide huzursuz etti biliyorum, ama herseyi dusunmek zorundayiz doktorlarinda bizi anlamasi lazim..neyse simdi at kafandan kotu dusunceleri, 14 mm cok guzel, bu defa bebisin gelicek insallah tum kalbimle inaniyorum:)

İyim canımmm çok özledim sizi tırasferim oldu perşembe test günüm ama ben dayanamadım dün idrar yaptım çok net iki çizgi inşallah hamileyim dua edin telden giriyom

İyim canımmm çok özledim sizi tırasferim oldu perşembe test günüm ama ben dayanamadım dün idrar yaptım çok net iki çizgi inşallah hamileyim dua edin telden giriyom

Ayy cok sevindim canim ikinci cizgi net ciktiysa daha korkma insallah hersey yolunda gidecek hayirli ugurlu olsun

Kızlar merhaba kac gündür yoktum nasılsınız

cicibebeeeeeee :3:hoşgeldin tatlım nerelerdesin yahuuu:16:özlettin ayrıca meraktan öldük inşaALLAH hamilesin tatlım idrarda çıktıysa bebek yolda geliyor:64::64::64::64::64::64: tek mi?çift mi?transfer edildi gözün aydın canımmmmmm:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

evet canım akşam benimde canım çok sıkıldı...ya nedense şu estrofem tablet hakkında beni bilgilendirmediği için güvensizlik oluşmuştu ama artık tedaviye odaklandım inşaALLAH vuslat hepimiz için yakındır........:16::16::16::16::16::16:

canm çook sevindimmm... akşamdan beri aklımdasın, yedim bitirdim kendimi ama şimdi güzel haberini okudum çoook şükür... maşallah süphanallah.. korktuğun gibi incelmemiş endon... sen bir daha doktorluk yapmaya kalkma bitanem tamam mı?:52::52::52::52: çok üzülüp stres oluyosun sonra... sen üzülünce biz de çoook üzülüyoruz... rabbimin izniyle cumartesi günü bebelerini alacaksın ve 9 ay 10 gün sonra ayrılacaksın onlardan... kucağına gelecekler artıkkkk...

Kızlar merhaba kac gündür yoktum nasılsınız

cicibebem nerelerdesin sen, çok merak ettik seni... transferin oldu mu, kaçıncı gündesinnnn... iyi misinnn... bebek 34 te çok merak ediyor seniii...

Arkadaslar merhaba,
10gundur giremedim,Ablami acil olarak hastaneye yatirdik ve 6gun hastanedeydim.yorucu gecti,nete giremedim yani..neyse simdi nispeten iyi.
dun biraz goz attim konusmalariniza,sizin de olumsuz haberleriniz olmus..
Melindam uzuldum,en kisa zamanda toparlanmani diliyorum,
Sahracim gecmis olsun,cok uzulme lutfen..
Gecms olsun ikinizede insallah kendiliginden bebeginiz olur:))
Kalbimdesin,senin sikintini dogrusu pek anlayamadim ama gene basrol dr. galiba..insallah hayirlisi olur canim.

canım hoşgeldin, allah şifalar versin ablana... inşallah iyidir şimdiii...

canım söyleyecek sözüm yokkk... çok üzüldüm... rabbim büyükk... baharda hep birlikte :49::49::49::49::49: olacağız inşallahhh..

Embrislerimi aldim eve gidiyorum suanda taksinin arka koltuguna uzenmis vaziyette bizim embrisler maasallah 10 uda cok kaliteliymis hatta embriyolog pek rastladigimiz bi durum degil cok sasirdik dedi hatta gelisimleri ile ilgilj bazi raporlari kullanmak istediklerini soylediler cok mutlu olduk transferde cok guzel gecti ayin 15 inde kismetse test tarihimiz insallah sonucumuzda boyle guzel olur dualariniz icin hepinize cok tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun hepinizin isini ras getirsin insallah

:46::46::46::46::46::46: çoook sevindim çoookkk... hem de ne güzel haberler vermişsin bizi... canım kaç tane embriyo transfer ettiler... bir sürü de dondirikin olacak inşallahhh... canım kardeşleri de hazır bebeişlerinin... sen şimdi kendine çoook iyi bakıyorsun ona göre... hepimiz dua ediyoruz sana... ve bebelerine.... sonra da :49::49::49::49::49: kutlayacağız hepbirlikte...

kocam bu hafta gececi, ben bundan nefret ediyorum.... her sesi duyuyorum çünkü,,,,, dün ses duymayıp uyuyayım diye tvnin de olduğu salonda koltuğa kıvrıldım, son saate baktığım da 02:30 civarındaydı.... uyuyakalmışım, bi ara uyandım 4 e geliyodu, kalkıp yatak odasına geçtim ve deeee sabah 8 de işe gittim.... dolayısıyla da ayakta uyuyorum kızlar.... aslında bu gece bayaaa kalabalık olmuştuk sohbet etsek süper olurdu ama benim kusuruma bakmayın olur muuuu....:54::54: öpüyorum hepinizi....

bebek_34 gelirse selam söyleyin. özledim onu da çok.... cicibebeyi dee....

güzbaharrr sen de okuyosan, özledim kuzum... bi ara arayacaktım ama bugün telim çok meşguldü, yeğenimin canı sıkılmış onu dinledim uzuuuncaaaa... sonrada işlerimi bitiremedim.... aklımda ve dualarımdasın, dualarımdasınız....:16::16::16: Allah'a emanet olun!!!!

canım benim kıyamam sanaaaaa.. sen yalnız kalınca beni getir aklına... bil ki uzaklarda bir yürek sana yalnızlığın içinde dua ediyor... akşam okuyamadım ama bu gün okudum.. ne olduysa akşam kızımı bir türlü yatıramadımm. o da staja başladı, çok heyecanlı, her akşam ertesi günün kıyafetini ayarlıyoruz beraber, abla şu oldu mu, yoksa bunu mu giysemmm... eğlencem o benimm. ama öbür taraftan sizleri de çok merak ediyorumm...ay nasıl çözecem ben bu sorunu... çözümsüz sorun valla... riske de girmek istemiyorumm. sana da dediğim gibi o farkederse herşey biter... offf offffff...oflarımız ohhhhhhh ohhh olsun artıkk...:52::52::52::52:

ne diyosun canım benimm .........nebilim yaaaaaaa rabbimm hayırlı insanlarla hayırlı doktorlarla karşılaştırsın bizi...

yelizim şimdi opunu oldun, bebişleini hastaneye bıraktın inşallahh.. inşallah hepsi döllenir de seninde ayrıca bir sürü dondirikinn olur.. canım ne güzel isim buldun onlara... dondirikkk... güzel haberler alacağız yarın senden inşallahhh..

bahar aylari hepimize iyi gelecek canim, nisan randevunda belki hemencecik baslarlar:)

bu bahar nüfus patlaması yapacağız hep birlikte... mayıs, haziran... bizim için hayırlı olacak inşalllahhh..
canlar değerim düşmüş 7.42 sanırım kimyasal nasip buymuş vücudumu dinlendirip 4. deneme için tam gaz devam:10:ama bu sefer baska merkez başka doktorla şimdiden doktor arayışına geçtim bile:1::1:üzülmenin bir anlamı yok verende rabbim alanda demekki daha iyi olacak :16:

canım ne güzel söylemişsin, üzülmenin anlamı yok diye... bu tevekkülünün karşılığını rabbim kat kat verecek inşallahhh... bir sürü bebişin olacakkk... inan ki çok inananarak söylüyorum bunu...

Bu , rahim filmi degil degilmi canim?
ben cunku rahim filmi cektirmistim bu islemibebegin tutunmasini kolaylastirmak icin yapicakmis tirtiklicaz rahmin icini dedi

canım benim ben onun ne olduğunu bilmiyorum ama açıkçası ben de çektirmek istiyorum... perşembe günü doktora gideceğim, koca bir liste yaptım... şu tahlilleri yaptırtım ama hitereskopi ve rahim filmi de istiyorum diyeceğimmm inşallahhh...

kızlar hepinizi çoook öpüyorum,,, monikacım, neşecim, haticim, sevgicim, edacımm,,, rabbim hepimize, hepimize güzel günler göstersin, hepimizi sağlıklı, hayırlı bebeklerin annesi etsin inşallah... bundan sonra dua mı değiştirmeye karar verdim... hep rabbim hayırlısı ise ver diyordummm... geçen bir yerde okudummm. hayırlısı olarak bize nasip et rabbimm... diye dua edin diyordu... ben de artık öyle dua edeceğim...

RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA
38- Orada Zekeriyya, Rabbine dua etti: "Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" dedi..Al-i İmran Suresi 38

Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a’yunin vec’alnâ lil muttekîne imâmâ(imâmen).
Ve onlar: “Rabbimiz bize göz aydınlığı olacak eşler ve çocuklar bağışla ve bizi takva sahiplerine önder yap “derler.FURKAN SURESİ 74

(Rabbi lâ tezerni ferden ve ente hayrülvarisin)
Yarabbi sen beni yalnız bırakma Zira sen varisinin hayırlısısın ve kimsesizlerin kimsesisin.
Zekeriya da hani Rabbine: «Rabbim! Beni tek başıma bırakma, sen varislerin en hayırlısısın» diye nida etmişti.

ama iyi düşünelim iyi olsun inşallah.güzel şeyleri çekelim üstümüze... canım arkadaşlarım...

..

bu arada küçük bir iş kasası geçerdimm... canım çoook acıyor... aslında gerçekten küçük.. tırnağımın içine tırmık battı... hiç bir şekilde çıkmıyor... küçük bir operasyon yapmamız lazım dedi doktor.. yoksa iltihap yaparmış.. canım hem çoook yanıyor.. hem de korkuyorum... ne yapacağım bilmiyorummm... hepinizi :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

sevgi ve dua ile kalın..

Back
X