Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm inşlahh yerleşme kanamasıdır panik yapma güzell haberler alıcazz inşahh senden ...bende de hiç bişi yok ne akıntı ne leke hiç bişi yok bende nie olmuyo diye taktıö kafayaSabah kalktıgımda günlük pede sarı -kahverengi akıntı gelmiş kızlar wc ye girip çıkınca da geliyor sildikçe o da her defasında diill ..doktorumu aradım bu hiç bişey teşkil etmez test gününü beklicez dedi ayaklarımı kaldırdım yatıyorum öyle..karnımdan az ara ara ağrımda oluyor..bugün transfer günün saymazsak 9.günüm bi el atın bu işe canım sıkıldı hiç böyle olan varmı aranızda duydunuzmu hiç ya da ???
Canım ben kullanıyorum 850 mg. Ama ben tedaviye baslamadan önce şeker yüklemesi yaptırdım tip 2 diabet çıktı bende onun için kullanıyorumKzlar merhaba ben 4. Dnememe bslicm ve glifor kulanyorum ilk defa doktor dgstim tdawide dgsti heralde aranzda glifor kullanan warmi
Canım ben 3 tane bebeğimi böyle kanamayla kaybettim o yüzden zaten panik olna sebebim ..ama bu pgt le oldu ilk denemem belki yerleşme kanamasıdır diye ümit ediyorum...canım aynı şeyleri bende yaşadım 8. ve 9. günümde benimde kahverengi çok az miktarlarda lekelenmeler oldu dr aradım olabilir test tarihini bekle dedi o kahve rengi lekelenme hafif kırmızılıkta gelmeye başladı ben hissettim olumsuz olduğunu o psikolojiyi anlatamam çok zor bir durum şuan sende yaşıyorsun sakin olmaya çalış rabbim hakkında hayırlı olanı versin benim gibi olupta gebe kalanlarda olmuş çok okudum inş senin ki böyle birşeydir tutunma kanamasıdır 11. gün test yaptırdım ve hissettiğim gibi negatif çıktı çok üzüldüm ağladım ama elden hiç bir şey gelmiyor.bu yazdıklarım asla umudunu kırmasın sakın sen olumlu düşün ben düşünememiştim
Nevaaaaa saoll canımmm bende böyle bi umutt sizlerden destek görüyorum ..inşallah iyi olucakkkŞimdi, önce sakin oluyoruz arkadaşım. Bu tür lekelenmeler daha çok iyiye yoruluyor yerleşme kanamasıdır diye. Onun için hiçççç umutsuzluğa kapılma... Zaten çoğunlukla test sonucundan önce adet gören olmuyor değil mi... Onun için içini ferah tut bence.. Herşey güzellllll olacak
Yatıyorummm zatenn nolurrr duaaa edin sizde bebeğim iyicene tutunnsunn banaben tutunma kanaması diye duymuştum bu lekelenmeyi canım moralini bozma yat tuvalet dışında kalkma lütfen .. 3 gün sonra bize güzel haberlerle geliceksin hissediyorum dikkat et kendine
Canımm inşlahh yerleşme kanamasıdır panik yapma güzell haberler alıcazz inşahh senden ...bende de hiç bişi yok ne akıntı ne leke hiç bişi yok bende nie olmuyo diye taktıö kafaya
Bak canım ne güzel işte doktor problem olmaz da demiş sen kendini niye kötü hissedesin için rahat olsun canım inşaallah seninde bizlerinde tedavisi su gibi güzel akıp gidecek ve hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi alıcaz kollarımızaaa
inşallah canım sen hangi aşamadasın?
canım ben adet günümü bekliyorum bir kAç güne hastalanicam ve tedaviye başlıycaz inşaallahhh
hakkında hayırlısı kardeşim ben yumurtaların gelişmesi ve toplanmasını bekliyorum
sevgili amayaa listeye eklediğin için teşekkür ederim...
evet canım lucrin biraz gecikme yapıyor, hatta bazen olmayadabiliyosun. bu sorun değil. tedavin adet olsan da olmasan da devam ediyor, sorun yokArkadaslar uzun donem protokolde lucrinle baslayanlar adetinizi lucrin vurulmaya basladikran sonra kacinci gun oldunuz? Lucrin adet gecikmesi yapiyor diyorlar dogru mu? Herkese bol sans...
lucrinle başlayan yada başka ilaç ile başlayan diyede ayrılıyor mu uzun tedavi?
ben 21. günü Decapeptyl 0.1mg ile başlayıp hergün 1 tane 17 gün atacağım ve kontrole gideceğim.
Kizlar ya bir sorum olcak;?
Crinone jel kullaniyorum gunde 2kez.goguslerim patlicak gibi sis ve agriyor.Sizinkiler ne alemde bu jelin etkisimi acaba?
canım hadi hayırlısıyla inşallah seninde güzel haberlerini alalım tatlımmmm...slm kızlar. 6 yumurtam döllenmiş sadece nolur dua edin de 6 tanenein içinden sağlıklı embriyolar yada embriyo çıksın PGT sonucunda. dualarınıza ihtiyacım var...... kendinize iyi bakın kızlar..... sonuç bekleyenler için pozitif sonuçlarınızı okuruz burdan. benim gibi bekleyenlerde Allah yardımcımız olsun
veeee gelelim bana. bugün kontrolüm vardı. benim bi tanecik miyomum var küçücük bi şeydi. hatta tedavi öncesinde de kontrolü yapıldı, rahim dışında ve rahime baskı yapmıyodu. ama canı sıkılmış, ben eksik kalmıyım demiş olmalı ki rahime baskı yapmaya başlamı, çarşamba günü ameliyat olcam kızlar... sonrasında da muhtemelen vücut dinlensin kendini toparlasın falan derler yani sözün özü görünen o ki benim iş yılbaşından sonraya kalcak gibi duruyo... ben ilkinden önce de alalım demiştim ama doktorum şu an etkisi yok vücudu boşa yormayalım demişti... şimdi zamanı gelmiş. geç olsun güç olmasın inşallah. dualarınız da beni unutmayın şekerler, öporum hepinizi kocamannnn... haaaa unutmadan bu arada anılarınıza kopmaktan beter oldum. süpersiniz hatun kişiler
çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun. geç olsun güç olmasın,bu kadar sabrettin biraz daha diyor rabbim. gelişmelerden haberimiz olsun sen topik sahibisin bizi yalnız bırakma tedaviye başlamıyorsun diye tamammı.biz seni de bekleriz hiç kafanı yorma
Slm cnm nerede pgt yaptirdin bende yaptiracam da arastirma yapiyorum. insallah Rabbim hepimizin dualarini kabul eder
Kizlar biliyorsunuz bugün opu vardi.saat 10 da aldılar beni içeriye. Once damar yolumu bulamadı hemşire (damarlarim çok ince).neyse girdik ameliyathaneye anestezi uzmanı arayıp zar zor buldu damari.gerisi gözümü bir açtım Ağlıyorum ve yatıyorum yatakta.
Nasıl bir agri,şişkinlik. Kipirdayamiyorum yani.hemsire geldi damar yolundan agri kesici yapti.sonra tost ve meyve suyu getirdiler ye diye soyle hafif yastığa yaslanayim dogrulayim dedim. Tansiyon gitti(gözler karardır,kulaklar uguldadi ) ne mümkün kalkamiyorum ki.tuzlu ayran di ,hemşire,anestezi uzmanı,hatta kadin dogumcu ve hatta hoca geldi.sonunda baktik kalktigim her seferinde pat baygınlık. Serum dediler ama damar yolumuda cikarmislardi.hayda tekrar damar aranıyor ama yok elim kolum delik deşik oldu.annem kadın nasil telaşlandi .
sonrami serumu yedim kendime geldim. Eve geldim ama hala kivraniyorum.
Sonuç 15 yumurta toplandı,9u gayet iyimiş. Salı transfer var. 3.gün embriyosu olacak yani...
canımm kıyamam.. bünyen mi çok haşhaş. benim cuma oldu. ameliyathanede kendime geldim.sonrasında da ne kanama ne ağrı Allahıma şükürler olsun...neyse canım mutlu sonuçları görünce bu acıların hiç birini hatırlamayacaksın bile inşallah..
canım hadi hayırlısıyla inşallah seninde güzel haberlerini alalım tatlımmmm...
veeee gelelim bana. bugün kontrolüm vardı. benim bi tanecik miyomum var küçücük bi şeydi. hatta tedavi öncesinde de kontrolü yapıldı, rahim dışında ve rahime baskı yapmıyodu. ama canı sıkılmış, ben eksik kalmıyım demiş olmalı ki rahime baskı yapmaya başlamı, çarşamba günü ameliyat olcam kızlar... sonrasında da muhtemelen vücut dinlensin kendini toparlasın falan derler yani sözün özü görünen o ki benim iş yılbaşından sonraya kalcak gibi duruyo... ben ilkinden önce de alalım demiştim ama doktorum şu an etkisi yok vücudu boşa yormayalım demişti... şimdi zamanı gelmiş. geç olsun güç olmasın inşallah. dualarınız da beni unutmayın şekerler, öporum hepinizi kocamannnn... haaaa unutmadan bu arada anılarınıza kopmaktan beter oldum. süpersiniz hatun kişiler