2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Çilekliimonata nasıl gidiyor her şey yolunda mı :KK66:))

İyidir yelizcim çok şükür. .yatıyorum kalkıyorum vakit geçiyo..bu aksam ayaklandım.sinemaya bile gittim :KK9:
Yarın daha normale dönerim artık..beklemek zor olcak biseyler yapmazsam :18:
Sen nasılsın,yemek filan yapıyo musun

Dr tek basima karar veremem demisti ama benden yana bir sikinti yok demisti.bugun bilgi almak icin embriyologu aradigimda "mumkun degil" diyip kestirip atmasi beni cildirtti.adam hicbir acik kapi birakmadi.Carsamba gittigimde drumla tekrar konuscam elimden geleni yapicam hatta gitmeden arayip konussam mi diyorum ? Allah hepimizin gonlune gore versin bu sikintili gunleri unutalim insallah.

Zorlayabildigin kadar zorla canım. .kısmetten öte yol yok ama bi yandan da verilmiş emek var..
Tamam kanun var ama esneklik de yapabiliyolar.seninkiler sert çıkmış..
Varsa nasibinde onlar istedigi kadar koysun olacak olan olur..sen olacağına inan..
Dua edelim inanalım..olacak bu is:KK49:

Bu arada 26 yaşındayım ama bana bile 2embriyo konuldu.ben bu konuyu hiç konusmamıstım.nasılsa bir tane koycaklar diye..
Masaya yattıgımda embriyolog söyledi. Bir an kaldım.ben iki tane istemiyorum filan dedim ama olmaz şansın düşer dedi..
Çünkü benim rezervim az:KK50:
Allah hayırlısını versin bakalım neler olcak

İyidir yelizcim çok şükür. .yatıyorum kalkıyorum vakit geçiyo..bu aksam ayaklandım.sinemaya bile gittim :KK9:
Yarın daha normale dönerim artık..beklemek zor olcak biseyler yapmazsam :18:
Sen nasılsın,yemek filan yapıyo musun

yaa dışarı çıktın mı benimkiler nerdeyse oturmama bile izin vermiyolar eşimle annem .......evet ben sıkıldımm bugün onları dinlemedim ama işlerim vardı pc de onu yaptım biraz ...çok şükür işyerine gitmeden evde yapıp yollayabilme gibi bi şansım var vala işden kovulcam sizn yüzünüzden falan dedim napimm :):):) çalışıyorum hala arada sırada da buraya giriyom işte rahatladım birazz :):)

yaa bide benim kasıklarım ağrıyo hepp sanki adet olucakmışım gibi sende de var mı ??

Son düzenleme:
Bu arada 26 yaşındayım ama bana bile 2embriyo konuldu.ben bu konuyu hiç konusmamıstım.nasılsa bir tane koycaklar diye..
Masaya yattıgımda embriyolog söyledi. Bir an kaldım.ben iki tane istemiyorum filan dedim ama olmaz şansın düşer dedi..
Çünkü benim rezervim az:KK50:
Allah hayırlısını versin bakalım neler olcak

Transfer edilen embriyolarin kaliteleri nasildi canm 8hucreli en iyisi oluyomus dimi?

Allah razı olsun kalbimdesin..
Sen ne durumdasın hatırlayamadım kusuruma bakma ama senin de tedavin hayırlı ve olumlu olsun inşallah

sağol canım,benim civcivler buzlukta :KK1::KK1::KK1:kuluçka için adet olmayı bekliyorum.ne kusuru canım yaaaa hepimizin sonu :KK49::KK49::KK49::nazar::nazar::nazar::nazar:böyle olsun inşaALLAH.....

kasimci arkadaslarim ii geceler :) bu saatte pek aktifsiniz maasallah.. :) benim de yakinda yumilerim toplancak ignekere devam ediyorum..

selam kızlar;

temmuz topiğinden başlayarak topik topik gezdim, gezdiğim topiklerde gebe kalamayan azınlıktayım ve kasımın 5i itibariyle ikinci denememi yapacağım. ilk denemem negatif oldu. ben bursa da oturuyorum. sebep erken menopoz riski.

kendimi kısaca tanıttıktan sonra gelelim topiğin amacına. ilk denemem de gördüm ki gerçekten çok stres altında olabiliyoruz tedavi süresince... bende istedim ki hem sohbet edelim, sorunlarımızı paylaşalım.... ama daha da güzeli geyik yapalımmmmmm stresss atalım...

sayfamız olmuş 53.... şu listeyi bide buraya koyalım bakalım. her defasında bi öncekinden ilave etmek zor oluyo galiba...

S.
N
NİCKDENEME
SAYISI
MERKEZ ADISEBEPYAŞSONUÇ :))))
1amayaa2.denemebursa-soranus tüp bebek merkeziyumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek
32
2sahra 84821.denemebursa-acıbademçikolata kisti
3zumrutline2.denemebursa-soranus tüp bebek merkezitüp alındı35
4hstc1.denemeeskişehir-acıbademkist+prolaktin+sperm hareketsizliği32
5beren_35_01
6naneliseker2.denemebursa-acıbademsebepsiz inferlitite
7cileklimonata1.denemeankara başkent üni. hastanesirezerv azlığı26
8muhurgozlum
9caregiver1.denemeistanbulsperm hareketi yok
10cathee3.deneme
11nurdanur3.deneme
12hatibulut1.denemeankara başkent hastanesiendometriozis(Çik.Kisti.)29
13iden1.denemeistanbul tüp bebek25
14naiadd1.denemeizmir ege doğumevipko ve sperm azlığı26
15nese772.denemeadana başkent hastanesitüplerde sorun36
16ssofya2.denemekadıköy acıbademspermm azlıgı32
17phaselis3.denemetüpler kapalı31
18sumeyyab1.denemeadana başkent hastanesisperm azlığı ve pko
19merve_uk1.denemepko25
20kodal821.DENEMEANKARA ANATOLİASPERM AZLIĞI VE MORFOLOJİ31
21Msruya1. denemeGaziÇikolata Kisti29
22reyyan20132.denemeAnkara Zekai TahirSperm Azlığı ve Morfoloji33
23artemis-artemis
24mrvst1. denemeBaşkent Üni. Hulusi Bey
25NAZARBONCUK35
26gogii1. DenemeMorfoloji ve Kist (galiba :))
27krizantem002.denemeBursa ART Tüp Bebekrezerv azlığı, sağ tüp tıkalı, ileri hızlı sperm azlığı28
28casmile2.deneme
29aysenuraydın881.denemeemsey hastanesiendometrioma ve tüp tıkanıklığı25
30llyelizll1.denemeankarasperm azlığı34
31nur84362.denemesebepsiz infertilite29
32mira381.denemeKayseri acıbademsperm sayısı ve hareketliliği28
33iresistble1.denemeİstanbul Tüp Bebek
34arwen10_191.denemeözel ankara t.b.msperm sayı+morfoloji27
35monicagaller1.deneme pko+ sperm morfolojisi-sayısı-hareketliliği31
36flyingmom2.denemeKadıköy Florence Nightingaleendometriozis26
37guzbahartek denemeanadolu sağlık merkeziyumurta azlığı sperm problemi41
38serenay83istanbul feminen kadın sağlığı merkeziçikolata kisti30
39MaraDespina1.denemeistanbul umut tüp bebeksağ tüp kapalı ve yumurta tembelliği29
40MELEK_841.denemeİST.SÜLEYMANİYE KADIN DOĞUMTEKRARLAYAN DÜŞÜK29
41zelve1.denemeBornova Şifa Hastanesiyumurta rezerv azlığı
42emha1.denemeİstanbul cerrahisperm azlığı28
43cmas12.denemeataşehir memorialsebepsiz...43
44pers
45alpgulsun1.denemeİstanbul Avrupa Şafak hastanesimorfoloji %2 ve hareket sorunu30
46psikoyaman1.denemeizmir tavmergen klinik+ege üni endometriozis+azosperm28
47nihan_161.denemebursa art tüp bebek
48kalinkam3.denemeeurofertil istanbul.polikistik over
49ada672.denememaslak acıbademde endometrıozıs363 yaşında bir oğlu var, ikinci için ikinci denemesi
50didem_brs1.denemebursa jineplusazosperm24
51alfabe4.deneme ama 2. transferEge Üniversitesirezerv azlığı, sperm azlığı ne ararsan var37

ayrıca arkadaşlar burdan da belirtmek istedim, çünkü artık gerçekten benim için zor olmaya başladı. tabloya kendi kendinizi ilave edebilirsiniz, hemde çok basit bir şekilde, alıntı ile cevapla'yı tıkladıktan sonra önce

kızlar benim sonuç yarın belli olacak lütfen bana dua edin:emir_bebek:

51 e ekledim canım kendimi.

Kızlar........
Perşembe bekliyordum kırmızıları. Bugün geldi. Yarın başlıyorum tedaviye. Bakalım artık ne olacak. Bu sefer kimselere haber vermedim. İzmir'de de kalmayacağım, git gel yapmayı düşünüyorum. Bakalım artık nasıl olur. Başladı gene aynı stres, ilkinde yumoşlar erken çatladı, ikincide yumoş toplandı ama döllenmedi, 3.de yumoş toplandı, döllendi ama kimyasal gebelikle sonuçlandı. O yüzden her seferinde önce yumoşlar büyüyecek mi endişesi, sonra toplanacak mı, sonrasında ya döllenmezse korkusu, bakalım bu sefer neler yaşayacağız. Umarım kollarıma alabileceğim bebişlerle sonuçlanır bu seferki maceram. Dua edin benim için. Sabahın dördünde servisim var. 5 te otobüs. Hayırlısı olsun hepimiz için. Bu arada yarın sonuç alacak arkadaşımıza hayırlı bebiş haberleri diliyorum.

merhaba kızlar...bende 2. tüp bebek imi yaptırdım.7 kasımda.aslında ilki de tutmuştu ama gelişim srunu yüzünden kaybettim bebeiğimi maalesef:KK43: şimdi ikinci transferim yapıldı ve yine bekleyiş başladı.listeye beni de ekleyin lütfen:)sonucu paylaşıcam:)

kızlar herkesin günü aydın olsun... Allah güzel mutluluk verici haberler almamızı nasip etsin inşallah...

Amayaa tedavin başlamış hayırlı olsun canım,sorunsuzca bebeğini kucağına alırsın inşallah... Bu konuyu açıp bizi burada topladığın ve birbirimizden haberdar ederek bir sinerji oluşturduğun içinde allah razı olsun senden...

herkesi öpüyorum...........

seni çok iyi anlıyorum canım, en azından evliliğinin ilk yılı olmasının ve doktorlarla uğraşmanı çok iyi anlıyorum, evlat acını anlamam mümkün değil; Rabbim sabır versin... aynen dediğin gibi "erken menopoz riskin var" cümlesi bikaç saat beynimde çınladı durdu. ben kolay kolay ağlayamam, kolay kolay üzülmem de zaten... olduğum yere diz çöktüm bayaa bağıra bağıra ağladım, sonra eşim işten gelecekti, toparlanmam lazım dedim, gayer normal bişeyden bahseder gibi anlattım. biz hiç korunmadık, hemen çocuğumuz olsun istemiştik. ama evlenmeden önce üzerin konuşmuşluğumuz vardı ya olmazsa diye... eşimin, o zaman ki nişanlımın bana bi azar; bi daha da takdir-i ilahi biz her durumda birarada kalcaz dedik, dedim. çünkü ben demiştim ki, "eğer çocuğumuz olmazsa ve sorun bendeyse ben senden boşanırım. bunu benimle yaşamanı istemem, kaderse benim kaderim seni ortak edemem." eşimde kader ikimizin kaderi diyip kestirip atmıştı. derken böle bi şeyle karşı karşıya kaldık. malesef ki güçlü bi yapım var, bazen bende çok istiyorum hemen ağlayayım üzüleyim geçsin, ama olmuyor. beynim herşeye mantıklı bir açıklama bulmaya çalışıyo başıma gelen herşeyi kabulleniyo, isyan edemiyo... sadece ne var biliyomusun, hep arkadaşlarıma da bunu dedim; bende eşime ilk evlilik yıldönümümde ne hediye alsam diye düşünebilmek isterdim ama şimdi keşke üzerinde pozitif yazan bi kağıt parçası verebilsem diye bekledim, olmadı.... nasip belki de güzel bi yılbaşı hediyesi olur, bakalım.

İnşallah arkadaşım gönlünden geçen bu hediyeyi yılbaşında kocana verirsin... allah büyük ol dediği an herşey olur.

Ne demek canım. Burası hepimizin terapi alanı :) Hazmetmesi kolay seyler degıl, ne oldugumu ben de anlayamamıstım basta. Uzuntunu cabuk atlatırsın ınsallah, kafanı dagıtmaya calıs. En azından tedavın baslayana kadar. Allah hepimize güzel günler göstersın ınsallah burada

kesinlikle burası hepimizin terapi alanı... girebilmek için bazen kırk takla atıyorum ama olmuyor o zaman da kahroluyorum...:KK3::KK3::KK3::KK3:

Allah kabul etsin canım nekadar güzel listeye ekliyorum seni okudukça sayı olarak haber verirsin ağzına yüreğine sağlık.tedavinin hangi aşamasındasın peki

Canıım allah hepimizden razı olsun... Ben hergün okuyorum canım.. senin listeyi yapmanda beri sanırım 3 yasin oldu... Bugün dördüncüsü olacak... Çalışmasam daha çok okurum ama eve gel yemek yap, diğer süreleri de oku vakit bitiyor.

Ben bu gün son gonalf yi yaptıracağım. Yarın akşam allah nasip ederse çatlatma iğnemi olacağım... ve allah nasip ederse cuma günü de yumoşlarımı toplatacağım... Yumurta sayım ise 2 tane.. allah onlara can versin inşallah.. ve hepimizin yumoşlarına... dualarınızdan eksik etmeyin ne olur...

X