2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Merhaba kizlar hepinize iyi pazarlar .bisey soracagim size.bu kan sulandirici igneleri yaptiktan sonra kirmizi nokta kaliyor ignenin battigi yerde.ben gobekten yapiyorum.3.igneyi yaptim dun iki tane nokta olustu.ilk ignemi doktorun yaninda yapmistim onda bisi yok.evde yaptiklarim kizardi :-( hep boyle mi olacak yoksa yapmasini bilmiyorum.

merhabalar arkadaşlar bende allah nasip ederse 10 sonra dondurulmuşlarımla deniycem

merhaba....ben de turan çetin tüp bebek merkezinde dün tüp bebek tedavisine başladım.bana gonal f verildi...akşam aynı saattte vurulursun dendi.siz her akşam saat kaçta vuruluyorsunuz..ben dün ilk olarak 22:30 da vuruldum..sonrasında dünden beri çok çok çok tedirginim acaba çok geç saatte mi vuruldum diye...ama bana hiç kimse şu saatte vurulacaksın dememişti..sizler saat kaç aralığında vuruluyorsunuz....

biraz saati geç gibi ama bu saatte devam et bari aramıyorlarmı onlar sizi su saatte vur diye
rabbim yüzünü güldürsün

bana yardımcı olan yok mu? adetin 3. günü yani yarın başlıyorum iğneler ne zaman başlanmalı?

merhaba nihancım ..bende kullanıyom kan sulndırıyı biraz yaktığı için göbeğime yapamıyorum yaklşık bir aydır koluma yapıyom dediğin gibi önce kızarıyo sonra morarıyo benim yaptığım yerler bende yapamıyorum sanmıştım hemşirelere sordum morarma yapar dedi....tabi umarım sende yapmaz ama korkma ilacın deri altına gecmesi yeterliymiş doğru yapıyosundur yani ..

bana yardımcı olan yok mu? adetin 3. günü yani yarın başlıyorum iğneler ne zaman başlanmalı?

tedavin hayırlı olur inşlahh :)) heycan normal yarın gittiğinde kısa protokol uygulanırsa sanırım hemen başlıyosun yumurta geliştirici gonal f yada farklı marka olabilir ona başlıyosun yanında baskılayıcı lucrinde verebiliyolar ama senin durumunada bağlı ....uzun prtokol yada mikrodoz protokoll uygulanırsa biraz daha bekliyosun iğneler için yarın anlarsın zaten.....
yumurtalar gelişince toplanıyoo sonraa döllenme sonraa tranferss hayırlısıylaa :)))
umarım her şey yolunda gider senin içinnn

teşekkür ederim canım sizin içinde hayırlısı olsun...tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı?

tedavin hayırlı olsun canımm aynı saatte vurulmaya dikkat etcen ..ama bilgiğim kadarıyla en iyi saatler akşam 17 ile 19 arası tabii yanlış biliyoda olabilirim sen yinede sabah doktoruna iğne olduğun saati söle en iiyisini o söler tabikide ...allah yardımcımız osunn hepimizin :))

merhaba ilyezli..cevabın için teşekür ederim...ayrıca ben sana bi şey daha soracam...sen sulandırılmayan iğneleri buzdolabıda mı saklıyorsun yoksa oda sıcaklığında mı...çünkü sulandırılan iğeyi sadece buzdolabının yumurta bölümüne koy dediler....

teşekkür ederim canım sizin içinde hayırlısı olsun...tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı?

stresten uzak rahat olmaya çalışşş doktoruna güven bool bool su iç...rabbim e dua et ...bana hep böle diyolar :)))
bende trasferin 3.günündeyim meraktan heycanda ne yapıcağımı bile bilmiyomm ama dua edip rahat olmaya çaşıyorum
rabbim hepimizin yardımcısı olsunn :))

öyle mi ? maşallah hakkında hayırlısı kardeşim senin ilk denemen mi ? inşallah hayırlı haberlerini alırız Rabbim tez zamanda yüzünü güldürür...inşallah tavsiyelerine dikkat edeceğim...

evet gonal f ve sulandırılmış lucrin iğnelerim vardı benimde ...sulandırılmış halinide sulandırıl-mamış- halinide dolabın yumurtalık kısmında sakla demişlerdi bende öle yapmıştım yani hepsi dolapta

Benim oda sicakliginda duruyor kan sulandirici ignem.bisey demediler bana.doktorda normal dolaptan aldi ve vurdurdu bana.simdi siz oyle deyince kafam karisti.

Baskent universte hastanesi Ankara. Doktorum hulusi bulent zeyneloglu. Hastalari bilir muhtesem bi doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.

evet canim adını duymuştum doktorun. Benim tedavim şuan başka doktora kayacak durumda degil.rabbim yüzüme güler de başka doktor aramak zorunda kalmam inşallah. Klinikten de ekipten de hocamda da şuanda memnunum. Bakalım neler olcak. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…