2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

selam arkadaşlar,aranıza yeni katıldım,1,5yıllık evliyim,yumurta rezervinde azalma var bende..doktorum vakit kaybetmeden tüp bebek önerisinde bulundu..eskişehirde yaşıyorum,doktorumun tavsiyesi ile ankara anatolia merkezinden randevu aldık yarın kısmetse orada olacağım ve çok tedirgin,endişeliyim beni ne süreçler bekliyor bilemiyorum,korkuyorum açıkcası..doktor muayenelerinde de oldukça zorluk çekiyorum..daha önce bu evrelerden geçen arkadaşlarımdan yardım bekliyorum..iğneler,hangi aralıklarla oluyor,kontrollere gidip gelmeyi düşünüyoruz eşimle..orada kalmak mı iyi yoksa eve gelip gitmek mi..ankara eskişehir arası şimdi çok yakın ama ne yapacağımızı bilmiyorum açıkcası..

Arkadaşım bende eskisehirde yaşıyorum.tedavi suresince ankaradayım.zaten ankaralıyım.kalcak yer sorunum olmadı.
Tedavi suresince iki günde bir muayene oldum.her akşam igne vurdurmaya saglık ocağına gittim.kalçadandı igneler.benim icin en sıkıntılı olan buydu.her aksam her aksam sıkıldım bi de ağrıyordu..
Doktorum bu süreçte eskisehire gidin gelin hatta eşin gelmesin onunla işimiz yok diyodu.ama gitmedik ikimiz de..hızlı trenle gidip gelebilirsiniz dicem ama yorulabilirsin sıkılabilirsin.psikolojin de önemli sonuçta.

Bu arada benim de rezervim az ...
Ve gerçekten stres yapma.ben çok daha zor bi süreç sanıyodum ama degilmis inanki..yeterki rahat ol..
Allah yardimcin olsun.ankarada kalmak mı yıpratır yoksa gidip gelmek mi..buna karar verin gerisi Allahin izniyle kolay olur

Son düzenleme:
nihan ve yeliz nasılsınız bakalım....

bu arada daha önce böyle bi şey söyledim mi hatırlamıyorum ama şu an itibariyle teoride hamile olduğunuz için tüm hamile haklarına sahipsiniz, istediğiniz gibi kullanın, özellikle de eşlere karşı....:KK1: göbişte emriyo olmasının diğer anlamı hamilelik değil mi ayol:KK52:

Benim iyi gecti canim.valla dogru soylüyorsun kullaniyorum valla ben.annem ve kayinvalidem geldi yemegim bile ayagima geldi.yok artik gelirim masaya dediysem de olmaz dediler.pek kaldirmiyorlar.bende keyfini cikartiyorum :-D

Slm arkadaşlar doğru bölüme mi yazıyorum bilmiyorum. Ama yardımınıza ihtiyacım var. 36 yaşımdayım 7 sene önce çikolata kistinden laparoskopi ameliyatı oldum. 7 yıldır yenilemedi ama 2 yıldır sürekli 15 günde bir tekrar eden şiddetli kanamalarım oluyordu. Bebek isteği için doktora gittim ve bana acil polip için kürtaj olmam gerektiğini söyledi sonrada normal tedaviye başlayacağımızı söyledi. Ve ben kendi başıma karar vererek polip için kürtaj oldum. Ben 1.5 yıllık evliyim ve eşim genel olarak şehir dışında olduğundan düzgün bir denememiz olmadı. Ankara 'ya ailemin yanına ziyarete geldim ve arkadaşımın isteği ile bir tüp bebek merkezine gittim. Onlarda yaşım daha fazla ilerlemeden direk tüp bebek yapmayı önerdi. aşılama vs. hiç bir denemem olmadı şimdiye kadar. Sizden istediğim yardım size değerlerimi yazsam fikir verebilirmisiniz? Değerlerimin hepsi son 2 haftanın değerleridir. FSH: 8.08 PROLAKTİN:5.57 TSH:2.22 CA125:19.55 AMH:1.4 Spermlerde herhangi bir sıkıntı çıkmadığını söylediler bugün hastalığımın 3. günü protokolü başlattılar 1. gününden itibaren jasmin kullanmaya başladım.Bugünde ultrasona aldı ve normal bir yumurtalık kisti olduğunu ve vucudun bunu dışarıya atamadığını söylediler. yarından itibaren günde 3 sefer kullanmak üzere biosteron 25 verdi. 15 gün sonra ankaraya tekrar gel ultrason yapmam lazım dedi. Protokol başladı dedi ve görüşme bu kadar sürdü ilgili belgeleri imzaladık ve çıktık. Benim anladığım jasmin bitince yani aralıkta tüp bebek denemesi yapılacak. Benim ayrıca beyin damar tıkanıklığı sorunum var. pıhtılaşma sorunum var. Bana konuyla ilgili fikir verebilir misiniz değerlerim normal mi? Bundan sonra nasıl ilerleyecek? Hiç birşey bilmiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.

bende bugün gittim kist olduğu için bi iğne vurdu 500 liraydı iğne.bu ay yumurtalar baskılansın dinlensin diye dedi.psikoloğa yönlendirdi beni :KK43: aralıktada tüp bebeğe başlicaz dedi.umarım bebeklerin seninle olur :)))

haticim,iğne baya yüksek fiyatmış ama olsun bu yola girdik bi kere,değercek inşallah..
psikolog bence de iyi fikir,yani eğer imkanın olursa git..ama olmazsa da kendini rahatlatmaya çalış yani ne bilim en basitinden kafana bişey takma,bu aralar kimseyi duyma görme (seni huzursuz eden şeyler yapıyolarsa) olumlu düşün hep..
şimdi bekleyiş biraz zor geçiyo ama başlayınca da çabuk bitiyo..ben nedense baya keyifli geçirdim Allah sonunu da böyle etsin..rahattım,sanki daha yaptırmıyorum,daha bikaç ayım var,şuan bu yaptığım bişey değil gibi..değişik bi his..:KK37:

Arkadaşım bende eskisehirde yaşıyorum.tedavi suresince ankaradayım.zaten ankaralıyım.kalcak yer sorunum olmadı.
Tedavi suresince iki günde bir muayene oldum.her akşam igne vurdurmaya saglık ocağına gittim.kalçadandı igneler.benim icin en sıkıntılı olan buydu.her aksam her aksam sıkıldım bi de ağrıyordu..
Doktorum bu süreçte eskisehire gidin gelin hatta eşin gelmesin onunla işimiz yok diyodu.ama gitmedik ikimiz de..hızlı trenle gidip gelebilirsiniz dicem ama yorulabilirsin sıkılabilirsin.psikolojin de önemli sonuçta.

Ve gerçekten stres yapma.ben çok daha zor bi süreç sanıyodum ama degilmis inanki..yeterki rahat ol..
Allah yardimcin olsun.ankarada kalmak mı yıpratır yoksa gidip gelmek mi..buna karar verin gerisi Allahin izniyle kolay olur
hangi klinikte devam ediyor tedavin.yada bittimi...

başkent üniversitesinde ankara maltepe..
tedavim bitti sayılır.dün yumurta toplandı,cumartesi transfer var inşallah..
hayırlısı olsun o zaman. ..inşallah gönlünce olur herşey. ..

Amaya supersinnn. Transfer olmadan da transfer oncesi naz yapayim bende bari mustakbel hamile sayilirim :KK66: moralim yerinde ama sinirlerim o kadar bozukki ignelerden sanirim ota çöpe agliyorum :KK66: sevgili esime gecsin nazim :KK66:

sensin süper :KK1:

mrb kizlar herkese iyi aksamlar yarin saat 12 de transferim var inss basladigi gibi sonuda guzel biter bugun transfer olan arkadaslarimizin allah tamamina erdirsin inss tamam cnm anladim demek kil payi kurtarmisiz sendemi cnm adana baskente gidiyordun cnm

insss hepsi saglikli embiriyo olsun inss

cnm ben adana baskente gidiyorum sen

dogru söylüyorsun cnm tamamen katiliyorum sana

hayırlı uğurlu olsun şekerimmmm :))))) içimden nedense neeeşeeeliii olll ki genç kalasın şarkısını söylüuom bu gece :KK70:

neşe hayırlı olsun transferin!!
minikin şuan içinde!! ne güzel bir his...tutunsun inşallah yapışsın kalsın 9 ay :KK49:

cnm benim dondurulmus transferi bugun cikardilar yarin ins alacam seninde benden bir gun sonraymiş ne guzel inss hepimiz guzel atlatiriz bu evreyide sonrada 9 ay 10 gun burdan hala bebişleri konuşuruz insss

kızlar bugün kan verdim. e2 değerim çok az yükselmiş:KK43: doz artırımı yaptık.8. gün e2 279dan 359a çıktı. bende OHSS tehlikesi var ve 7 le başlamıştık.112 ye çıkardık şimdi. bu şekilde tedavisi olan var mı acaba aranızda.??

topiğine girmek bugüne kısmet oldu bende bugün adet oldum ve kısmetse yarın ilk muaynem var dondurulmuş 2 bebişimizi alıcaz inşallah ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun beni tanımayan arkadaşlar için kısaca kendimi tanıtayım

4.5 yıllık evliyim 1 kez normal yolla gebe kaldım ama malesef rahim içi gelişme geriliği oldu 28 haftalık sezeryanla doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim.
doğum yapalı 2 yıl oldu normal yollardan ve bazı ilaç tedavilerinden sonuç alamayınca bu yıl haziran ayında tüpbebeğe başladık

sorun polikistik over merkez eurofertil istanbul.

1.deneme negatif....
2. deneme 1 adet dondurulmuş ile kimyasal gebelik...
3.denememiz için yarın ilk muaynem var inşallah 2 adet dondurulmuş blast embriyomuz var inşallah bebeişlerimiz bizimle kalırlar Allah'ın izniyle...

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH...

canım mehaba .tedavi sürecin hayırlı olsun,pozitif sonuç alırsın inşallah.Ben de 1 ay sonra başlayacağım nasip olursa.Dr gittin mi? Hangi dr ile devam edeceksin?Allaha emanet ol...Dua ile...

kızlar iyi akşamlar;

benim size bişey sormam lazım ya , belki daha önce soran olmuştur dönüp okuyamadım kusura bakmayın
yarın alalh nasip ederse inşallah yumurtalarım toplancak ama ilk denemem olduğu için tecrübesiziim . Acaba yanımda refakatçı bi yakınımın gelmesine gerek varmı anestezi alcam sonuçta yumrta toplandıktan sonra ne kadar yatırıyolar işlem nasıl yürüyo acaba
bilgi verebilirseniz çok sevinrim

Merhaba ben aranıza yeni katıldım ege üniv.sinde tedavi görüyorum bugün yumurta toplama islemim yapıldı transfer için haber bekliyorum allah hepimizin yardimcisi olsun :-)

Merhaba ben aranıza yeni katıldım ege üniv.sinde tedavi görüyorum bugün yumurta toplama islemim yapıldı transfer için haber bekliyorum allah hepimizin yardimcisi olsun :-)

cümlemizin rabbim yardımcısı olsun rabbim hepimizin yüzüne gülsün inşallah
bende yarın olcam işlemle ilgili kısa bilgi yazarmısın cnam rafekatçı falan gerekiyomu

kızlar iyi akşamlar;

benim size bişey sormam lazım ya , belki daha önce soran olmuştur dönüp okuyamadım kusura bakmayın
yarın alalh nasip ederse inşallah yumurtalarım toplancak ama ilk denemem olduğu için tecrübesiziim . Acaba yanımda refakatçı bi yakınımın gelmesine gerek varmı anestezi alcam sonuçta yumrta toplandıktan sonra ne kadar yatırıyolar işlem nasıl yürüyo acaba

canım bence her ihtimale karşı yanında biri olsun. mesela benim ilki çok ağır geçmişti. sabah9.30 da çıkmıştım işlemden ama anestezi fena etkilemişti akşam 6.30 da çıkabildim hastaneden. ama 2.de çok iyi geçmişti 2 saat içinde çıktım. ne olacağı belli olmuyo yani.inşallah yardımcı olabilmişimdir. şimdiden hayırlı olsun

canım bence her ihtimale karşı yanında biri olsun. mesela benim ilki çok ağır geçmişti. sabah9.30 da çıkmıştım işlemden ama anestezi fena etkilemişti akşam 6.30 da çıkabildim hastaneden. ama 2.de çok iyi geçmişti 2 saat içinde çıktım. ne olacağı belli olmuyo yani.inşallah yardımcı olabilmişimdir. şimdiden hayırlı olsun

çok teşekkür ederim canm

kızlar iyi akşamlar;

Mrb canim benimde yarin toplancak heyecanla bekliyorum ve birazcikta korkuyorum:)

kızlar bugün kan verdim. e2 değerim çok az yükselmiş:KK43: doz artırımı yaptık.8. gün e2 279dan 359a çıktı. bende OHSS tehlikesi var ve 7 le başlamıştık.112 ye çıkardık şimdi. bu şekilde tedavisi olan var mı acaba aranızda.??

Canim ben anlamadim! Benim adetimin 2.gunu 12, 5.gunu 84, 7.gunu 256 cikti e2 degerim. Bi sonraki kontrolum 10.gun. doktorum ilaclar iyi geliyor boyle devam edelim dedi. 3-4 bi yerde 3-4 diger tarafta gordu yumurta ve en buyugu 11mm idi. 8-9-10 dedi.
Yani senin de 279dan 359a cikmasi normal degil mi? Bilemedim.

X