- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
selam arkadaşlar,aranıza yeni katıldım,1,5yıllık evliyim,yumurta rezervinde azalma var bende..doktorum vakit kaybetmeden tüp bebek önerisinde bulundu..eskişehirde yaşıyorum,doktorumun tavsiyesi ile ankara anatolia merkezinden randevu aldık yarın kısmetse orada olacağım ve çok tedirgin,endişeliyim beni ne süreçler bekliyor bilemiyorum,korkuyorum açıkcası..doktor muayenelerinde de oldukça zorluk çekiyorum..daha önce bu evrelerden geçen arkadaşlarımdan yardım bekliyorum..iğneler,hangi aralıklarla oluyor,kontrollere gidip gelmeyi düşünüyoruz eşimle..orada kalmak mı iyi yoksa eve gelip gitmek mi..ankara eskişehir arası şimdi çok yakın ama ne yapacağımızı bilmiyorum açıkcası..
Arkadaşım bende eskisehirde yaşıyorum.tedavi suresince ankaradayım.zaten ankaralıyım.kalcak yer sorunum olmadı.
Tedavi suresince iki günde bir muayene oldum.her akşam igne vurdurmaya saglık ocağına gittim.kalçadandı igneler.benim icin en sıkıntılı olan buydu.her aksam her aksam sıkıldım bi de ağrıyordu..
Doktorum bu süreçte eskisehire gidin gelin hatta eşin gelmesin onunla işimiz yok diyodu.ama gitmedik ikimiz de..hızlı trenle gidip gelebilirsiniz dicem ama yorulabilirsin sıkılabilirsin.psikolojin de önemli sonuçta.
Bu arada benim de rezervim az ...
Ve gerçekten stres yapma.ben çok daha zor bi süreç sanıyodum ama degilmis inanki..yeterki rahat ol..
Allah yardimcin olsun.ankarada kalmak mı yıpratır yoksa gidip gelmek mi..buna karar verin gerisi Allahin izniyle kolay olur
Son düzenleme: