arkadaslar 2 gun once tesadufen kipa alışveriş merkezinde kitaplık bölümünde bu kitabı gördüm ve almaya karar verdim. fiyatı da 4 tl:) o yuzden herkese tavsiye ederim:) kitabı bir çırpıda bitirdim ve grupta vakti olmayanlar-calısanlar vs için aldıgım notları aşağıda paylaşıyorum. umarım işinize yarar. kitabı yazan sn saba hanıma sonsuz tşk ler...
1. kaliteli yumurta için sebze,meyve yenecek. hayvansal gıdalardaki dioksin maddesi -suni yem- hem gebe kalmayı hem de gebeliği zorlaştırır. yumurta üretimine engeldir.
2. tuzsuz soya sosu da faydalıdır.
3. civan perçemi,hayıt,aslan pençesi,melisa,yeşil çay içilmeli siyah çay
ve kahveden kesinlikle uzak durulmalıdır. bu bitkiler yumurta kalitesinin artması,strese karşı ve metabolizma hızlandırıcı ozelliğe sahip.
4. omega 3 hapı mutlaka alınmalı. fish body oil yazanlardan. 2000 mg. bebek yeni doğdugunda omega 3 sayesinde başını ayakta tutabiliyormus, geri kalan faydalarını siz düşünün artık.
5. folik asit. erkekte sperm sorunu varsa o da mutlaka almalı.
6. resvaratrol gibi bir antioksidan alınmalı.
7. e2 ve fsh yumurta kalitesi ve rezervi hakkında bilgi verir.
8. cd56 bağışıklık testidir. gebelik ilk 3 ayında 14 ün altında olmalıdır.
9. kaliteli yumurta oluşumu için 6 saat varis corabı giyilmelidir.
10. kanda pıhtılaşma var mı kontrol edilmelidir.
11. transfer sonrası ayak altına yastık koyup oyle dinlenilmeli, rahme oksijen gidiyormus.
not: saba hn bahcecıye gıtmıs dr halıt bey ve dr murat beymıs. sanırım sımdı ozel muayenelerı var. bilginize...