2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kasım adetimle birlikte inş tüp bebeğe başıyorum ama hala hastanede karar kılmış değilim medicine hospital asya yada emsey hastanesini düşünüyorum fikri olan varmı

Kızlar bu arada çoğumuz kasım adetimizle başlıyoruz sanırım. Vücudumuzu hazırlamak için, yumurtaların gelişimi için yararlı meyveler, bitkiler var mı ? Daha önce denediğiniz kürler vs.? Ben inciri duymuştum yumurtaların gelişimi için.. önerilerinizi paylaşırsanız sevinirm

Naiad,yumurta kalitesi için hayıt tohumu kürünü biliyorum.yararını da gördüm,duydum..ama tedaviye başlayınca bıraktım içmeyi belki ilaçlarla birlikte sıkıntı olur diye..

incir iyi geliomuş diye duydum ben bide eşime keçi boznuzu pekmezi içiriyorum

merhaba bende kasım adetinde dondurulmuş embriyo ile tedaviye başlayacağım bu yolda tüm kader arkadaşlarımın ALLAH yar ve yardımcısı olsun

naiad,yumurta kalitesi için hayıt tohumu kürünü biliyorum.yararını da gördüm,duydum..ama tedaviye başlayınca bıraktım içmeyi belki ilaçlarla birlikte sıkıntı olur diye..

benim de ilaçlara başlamama az kaldı hiç boşuna başlamayayım o zaman ama aklımda bulunsun sağol canım

merhaba canım ben karaincim bir önceki topikten hatırlarsan şifreyle alakalı bir problem oldu başka kayıt açtım.
benimde kasımda dondurulmuşlarla yola devam etme durumum var nasipse inş bu sefer pozitifi görürüz bu topik uğurlu gelsin inş hepimize

başınsağolsun cnım Allah mekanını cennet etsın nur ıcınde yatsın babacığın.. bende kıtaplarını okuyorum cemalnur hanımın tavsıye ederım kıtaplarınıda

Sağol canım dostlar sağolsun. Videolarını bitirdikten sonra kitaplarını da okumayı düşünüyorum, şu donem belkı beni sıkar diye okuma işinden uzak duruyorum gerçi. İyice şımarttım kendimi :)

yeni nickinde pek güzelmiş şekerim... hadi inşallah herkese uğur getirsin topik, hep beraber gebiş olalım :)

incirden ziyade incir kürü var, daha etkili; kaynatıp suyunu içiyosun ama bana çok ağır gelmişti, ateş basıyodu vücudum artık...
onuda yaptım, yapmadığım bişey kaldı mı bilemiyorum ama....
kürler çok, hatta ben burda bi bayanın fsh 29 iken, hazırladığı kürlerle doğal yolla gebe kaldığını okumuştum. gebe kaldığı ay fsh 14e düşmüş. ancak doktorlar diyor ki fsh dalgalı bi değerdir zaten, ölçülen en yüksek değer baz alınır, düşmesi bi şey ifade etmez. nette okuduğum yazılarda bu yönde....civan perçemi-aslan pençesi nin karıştırılarak içilmesi var. ama en önemlisi hayıt tohumundan çay yapılması. ama gel gör ki çok iğrenç bi tadı var, tövbe estağfurullah, içtiğim gibi kustum, kaç kere denediysem.

transferden önce ve sonra ananas yemek iyiymiş diyorlar... bir de kabak çekirdeğinin yanı sıra badem de protein yönünden zengindir. bir deeeee kesinlikle bol bol bol suuuuu içiyoruz kızlar.

arkadaş sgk raporu çıkarmış anladığım kadarıyla, bi bölümünü devlet karşılıyo ama şartları biraz, benim için ağır. devlet kurumlarından rapor almak lazım, bursa da sadece uludağ üniversitesi var; aralık gibi arayın marta randevu vereim diyorlar dosya açmak için, tek doktor olunca; 3 yıl evli olma şartı var ama rezerv veya sperm azlığında bunu göz ardı edebiliyolarmış, sooonnnraaa bide sigorta gün sayın da önemli. çıkarınca maliyet çok düşüyor ama mesela bursada anlaşmalı özel tüp bebek merkezi yok o yüzden fakültede tedavi olmak lazım. o da sabah gidip akşama kadar orada kalmak demek, bir de her hastaya doktor bakamadığından asistanların ilgilenmesi anlamına da geliyo galiba onuda düşündüm ama girişmedim. o kadar zamanım olsaydı keşke, marta kadar beklemek benim için büyük risk

Son düzenleme:

canım ben de kür olayına o yuzden sıcak bakmıyorum, kür olunca cok yogun alıyosun o besını, o da bı yerı yaparken dıger tarafı bozabılıyo tabırı caizse. ben kıstım ıcın sogan kurune baslamıstım, doktoruma sorunca o baska bi kiste sebep olluyo (adını hatırlamıyorum) demıstı. Ondan berıdır kurler "cık, ı-ıh" hayıtı almıstım, arda bi aklıma geldıkce ıcerım dıye, nıyeyse hıııccc denemdım, sımdıde tedavıye baslıcam dıye ot-mot ıcmıyım bılmeden dıyorum, oylece duruyo.
Fash dedıgın gıbı cok dengesız bı deger dalgalı. O yuzden bana doktorum amh olcturmustu, o daha stabılmıs ve cok daha net sonuc verıyomus. gercı benım sonuc pek parlak degılde :44:

valla o kadar cok vitamin aliyoruz ki bende kararsizim aslinda iyi mi yapiyoruz kotu mu diye..Q10, selenyum with e vitamini, L arginin. l cartinine. acetyl l cartinine, Fertile Aid (kapsamli bir infertilite vitamini), Pycnogenol (ozellikle morfolojiye iyi geldigi yaziyor ingilizce makalelerde) esim 1 ay kullandi morfolojo 0 indi gerci, bilmiyorum ya kafam cok karisik ben birak hepsini diyorum, biraz azaltmisti esim ilaclari onun ustune morfoloji 0 geldi simdi yeniden devam etme karari aldi..ayrica varikosel icin at kestanesi ve adini hatirlayamadigim portakal kabugundan yapilan damarlara iyi gelen birsey daha iciyor..

ayrica keci boynuzu kuru ve arada pekmezi..himm dedigini bi arastirayim arkadasim keciboynuzu ve e vitaminini birlikte alma konusunu..tesekkurlerr

Uzun donem protokole yakin zamanda baslayan var mi? Bilgi verebilir mi? Lucrin mi kullaniyorsunuz?

Uzun donem protokole yakin zamanda baslayan var mi? Bilgi verebilir mi? Lucrin mi kullaniyorsunuz?

Canim benimki gecen sene uzun protokoldu yarim kalmisti gecen ay kisa yapildi donduruldu bu ay yapılacak transferimiz bi tane lucrin depot yapildi bi aylik hasta olmayi bekliyorum yardimci olabilecigim bisey varsa sor tatlim elimden geldigi kadar yanitlarim

Merhaba arkadaşlar bende 2. tüp bebek için start verdim inş. İlaçlara başladım 2 gündür.
Arkadaşlar femarayla tedavi olan oldumu ilk tedavi de farklı ilaçla başladım Puregondu sanırım ama bunda femaraya başladılar.
Beni de listeye ekleyin.

Hoşgeldin canim hayırlı olsun tedavin güzel sonuclansin inşallah ben gonal f vuruyordum cnm o ilaci bilmiyorum kisa protokol mu

meraba :) tedavin hayırlı olsun ...şuna kanaat getirdim ki uzun protokol çok etkili ve güzel bi yöntem...tabi kişiden kişiye değişiklik gösterebilir fakat internet sitelerinden ve doktorumun sölediğinden anladığım uzun protoklün daha iyi sonuç verdiği...
bende microdoz uzun dönem protokolle başladım adetin 3 günü doğum kontrol hapına başlanıyo arada antibiyotik veriyolar ve adetin 21inci günü lucrine başlanıyo 26 gününde de gonal f başlanıyo ...bide bunun doğum kontrolsüz olanı var ...yine adetin 21 günü lucrin e başlıyosun sonra yumurta geliştirici gonal f le devam ..yumurtalar belli büyüklüğüe ulaşıncada toplanıyo

ben şimdi hala yumurta gelişme aşamasındayım bi aksilik çıkmassa cumartesi falan toplama olucak bakalımm hayılrısı...

Cnm cvp icin cok tsk. Uzun donemde lucrin hergun mu olunuyor?

Yeliz cvp icin cok cok tsk sen bayagi yol katetmissin allah sonunu guzel getirsin insallah. Benim ki dogum kontrolsuz uzun donem. Gonal f I asilama tecrubemden biliyorum az cok. Yan etkiler vs. Ama lucrini bilmiyorum pek. Kac yumurta toplanacak acaba. Cnm sen ist da misin? Dr hastane falan?

ankaradayım ben ...lucrin baskılayıcı bi ilaçmış yanlış anlamadıysam yumurtaların kontrolsüz büyümelerini ve çatlamalarını engelliyor yani kontrol altında tutuyor....bana lucrine yumurta toplanana kadar devam ediceğimi sölediler ..en son 3 gün önce gittiğimde 4 yumrtam vardı bana az gibi geldi ama sanırım önemli olan kaliteli olmasıymış..yarın yine gitcem bakalım inşlah artma olmuştur ve büyümeleride iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…