- 31 Mayıs 2010
- 192
- 4
Kızlar bu arada çoğumuz kasım adetimizle başlıyoruz sanırım. Vücudumuzu hazırlamak için, yumurtaların gelişimi için yararlı meyveler, bitkiler var mı ? Daha önce denediğiniz kürler vs.? Ben inciri duymuştum yumurtaların gelişimi için.. önerilerinizi paylaşırsanız sevinirm
incir iyi geliomuş diye duydum ben bide eşime keçi boznuzu pekmezi içiriyorumKızlar bu arada çoğumuz kasım adetimizle başlıyoruz sanırım. Vücudumuzu hazırlamak için, yumurtaların gelişimi için yararlı meyveler, bitkiler var mı ? Daha önce denediğiniz kürler vs.? Ben inciri duymuştum yumurtaların gelişimi için.. önerilerinizi paylaşırsanız sevinirm
naiad,yumurta kalitesi için hayıt tohumu kürünü biliyorum.yararını da gördüm,duydum..ama tedaviye başlayınca bıraktım içmeyi belki ilaçlarla birlikte sıkıntı olur diye..
başınsağolsun cnım Allah mekanını cennet etsın nur ıcınde yatsın babacığın.. bende kıtaplarını okuyorum cemalnur hanımın tavsıye ederım kıtaplarınıda
Phaselis, kistli olan arkadasın kistini aldırıp mı tüp yaptırdı yoksa kistle mi yaptırdı?? ben aldırmadım da, biraz tedirginim sorun çıkarır mı acaba diye :S[/QUOTE
Gogicim evet biz israel beyde karar verdik benim adam kildir her doktoru begenmiyo israel beyi begendi onla baslayalim dedi hayirlisi bkalim canim
Msruya benim canim sagda ve solda 2 tane ama co kucuk.oldugu icin doktor ameliyat onermiyo tek tedavisi gebe kalmak genelde 5 cm ustune ameliyat oneriyoruz dedi kucuk kistlerde ameliyatta yumurtalik daha cok zarar goruyo dedi
canım benim de durum aynı, doktor almıyalım dedı 4 cm oldugu için. yalnız ben de rezerv azlığı da yapmış. hergun 1-2 kuru incir yiyorum. Katkılı hazır yiyeceklerden uzak durmamız lazımmış cnm ben cok arastırmıstım, uzun suredır dıkkat edıyorum, faydasını gordum. Beni önceki doktorum gereksız yere korkutmuştu hemen amelıyat edıyodu. Şimdiki doktorum iyi çok sukur. İnsallah bebişlerle beraber kıstlere de bye bye dicez.
kızlar günaydın ... geçmişi okuyamadım...
bugün devlet hastanesinden raporumu aldım... merkezimi aradım.. dedim ilaçları yazdırmaya c.tesi gelsem olurmu çalışıyorum... bugün gelseniz iyi olur dedi .. 1 kasımdan itibaren % 200 lük katılım payı zammından dolayı 750 tl lik ücret 2,500 tl olacakmış ???
hemen akşam gidip yazdırcam... izin almakta istemiyorum ama mecbur gidicem :S
Hayırlı olsun canım. Bu bahsettıgın ne ucretı, ne katılım payı??
Kızlar bu arada çoğumuz kasım adetimizle başlıyoruz sanırım. Vücudumuzu hazırlamak için, yumurtaların gelişimi için yararlı meyveler, bitkiler var mı ? Daha önce denediğiniz kürler vs.? Ben inciri duymuştum yumurtaların gelişimi için.. önerilerinizi paylaşırsanız sevinirm
Canım ben her gun 2-3 kuru ıncır yıyorum. Ara ogunlerden kavrulmamıs kuru yemıs (abur cubur nıyetıne), her aksam yarım nar yıyorum ( narın dogurganlıgı arttırdıgı Kuran'da da yazılıymıs). Yalnız transferden sonra sakın nar yemeyın zararlı!!! Bi de herseyden düzenli eve alıp yemeye calısıyorum (mesela bugun hayatımda ılk kez kerevız aldım, nası piser bılmıyorum ama bakcaz). Beylere de her gun bı avuc fındık. Ha bu arada, kabak cekırdegı de ıyıymıs, hergun 1-2 avuc yıyelım kızlar, ben yıyorum. Acizane benm bılgıler bu kadar. Baska seyler varsa hep beraber paylasalım, bebıslere yarasın
merhaba canım ben karaincim bir önceki topikten hatırlarsan şifreyle alakalı bir problem oldu başka kayıt açtım.
benimde kasımda dondurulmuşlarla yola devam etme durumum var nasipse inş bu sefer pozitifi görürüz bu topik uğurlu gelsin inş hepimize
Sağol canım dostlar sağolsun. Videolarını bitirdikten sonra kitaplarını da okumayı düşünüyorum, şu donem belkı beni sıkar diye okuma işinden uzak duruyorum gerçi. İyice şımarttım kendimi :)
canım benim de durum aynı, doktor almıyalım dedı 4 cm oldugu için. yalnız ben de rezerv azlığı da yapmış. hergun 1-2 kuru incir yiyorum. Katkılı hazır yiyeceklerden uzak durmamız lazımmış cnm ben cok arastırmıstım, uzun suredır dıkkat edıyorum, faydasını gordum. Beni önceki doktorum gereksız yere korkutmuştu hemen amelıyat edıyodu. Şimdiki doktorum iyi çok sukur. İnsallah bebişlerle beraber kıstlere de bye bye dicez.
Hayırlı olsun canım. Bu bahsettıgın ne ucretı, ne katılım payı??
Canım ben her gun 2-3 kuru ıncır yıyorum. Ara ogunlerden kavrulmamıs kuru yemıs (abur cubur nıyetıne), her aksam yarım nar yıyorum ( narın dogurganlıgı arttırdıgı Kuran'da da yazılıymıs). Yalnız transferden sonra sakın nar yemeyın zararlı!!! Bi de herseyden düzenli eve alıp yemeye calısıyorum (mesela bugun hayatımda ılk kez kerevız aldım, nası piser bılmıyorum ama bakcaz). Beylere de her gun bı avuc fındık. Ha bu arada, kabak cekırdegı de ıyıymıs, hergun 1-2 avuc yıyelım kızlar, ben yıyorum. Acizane benm bılgıler bu kadar. Baska seyler varsa hep beraber paylasalım, bebıslere yarasın
yeni nickinde pek güzelmiş şekerim... hadi inşallah herkese uğur getirsin topik, hep beraber gebiş olalım :)
incirden ziyade incir kürü var, daha etkili; kaynatıp suyunu içiyosun ama bana çok ağır gelmişti, ateş basıyodu vücudum artık...
onuda yaptım, yapmadığım bişey kaldı mı bilemiyorum ama....
kürler çok, hatta ben burda bi bayanın fsh 29 iken, hazırladığı kürlerle doğal yolla gebe kaldığını okumuştum. gebe kaldığı ay fsh 14e düşmüş. ancak doktorlar diyor ki fsh dalgalı bi değerdir zaten, ölçülen en yüksek değer baz alınır, düşmesi bi şey ifade etmez. nette okuduğum yazılarda bu yönde....civan perçemi-aslan pençesi nin karıştırılarak içilmesi var. ama en önemlisi hayıt tohumundan çay yapılması. ama gel gör ki çok iğrenç bi tadı var, tövbe estağfurullah, içtiğim gibi kustum, kaç kere denediysem.
transferden önce ve sonra ananas yemek iyiymiş diyorlar... bir de kabak çekirdeğinin yanı sıra badem de protein yönünden zengindir. bir deeeee kesinlikle bol bol bol suuuuu içiyoruz kızlar.
rica ederım cnım aklıma geldıkce dha yazarım kecıboynuzu evıtamını yukludur eger ılac olarake vıtamını alıyorsa kecıboynuuzu ıle aynı verme derım cnım ben emodex eczanede satılıyor ancak ılac degıl cnm bıtkısel desteklı her eczanede yok ıstersen nettende bı bak bızım doktorumuz soylemıstı eczane ısmını orda ulmustum bırtek hatta ılk once kızmıstım anlasmıs bu dotkor bu eczane ıle dıye ama faydasını gorunce susstum :)
Uzun donem protokole yakin zamanda baslayan var mi? Bilgi verebilir mi? Lucrin mi kullaniyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar bende 2. tüp bebek için start verdim inş. İlaçlara başladım 2 gündür.
Arkadaşlar femarayla tedavi olan oldumu ilk tedavi de farklı ilaçla başladım Puregondu sanırım ama bunda femaraya başladılar.
Beni de listeye ekleyin.
Uzun donem protokole yakin zamanda baslayan var mi? Bilgi verebilir mi? Lucrin mi kullaniyorsunuz?
ya sanırım başardım Amayaaa oldu mu??
Canim benimki gecen sene uzun protokoldu yarim kalmisti gecen ay kisa yapildi donduruldu bu ay yapılacak transferimiz bi tane lucrin depot yapildi bi aylik hasta olmayi bekliyorum yardimci olabilecigim bisey varsa sor tatlim elimden geldigi kadar yanitlarim
Canim benimki gecen sene uzun protokoldu yarim kalmisti gecen ay kisa yapildi donduruldu bu ay yapılacak transferimiz bi tane lucrin depot yapildi bi aylik hasta olmayi bekliyorum yardimci olabilecigim bisey varsa sor tatlim elimden geldigi kadar yanitlarim
meraba :) tedavin hayırlı olsun ...şuna kanaat getirdim ki uzun protokol çok etkili ve güzel bi yöntem...tabi kişiden kişiye değişiklik gösterebilir fakat internet sitelerinden ve doktorumun sölediğinden anladığım uzun protoklün daha iyi sonuç verdiği...
bende microdoz uzun dönem protokolle başladım adetin 3 günü doğum kontrol hapına başlanıyo arada antibiyotik veriyolar ve adetin 21inci günü lucrine başlanıyo 26 gününde de gonal f başlanıyo ...bide bunun doğum kontrolsüz olanı var ...yine adetin 21 günü lucrin e başlıyosun sonra yumurta geliştirici gonal f le devam ..yumurtalar belli büyüklüğüe ulaşıncada toplanıyo
ben şimdi hala yumurta gelişme aşamasındayım bi aksilik çıkmassa cumartesi falan toplama olucak bakalımm hayılrısı...
Yeliz cvp icin cok cok tsk sen bayagi yol katetmissin allah sonunu guzel getirsin insallah. Benim ki dogum kontrolsuz uzun donem. Gonal f I asilama tecrubemden biliyorum az cok. Yan etkiler vs. Ama lucrini bilmiyorum pek. Kac yumurta toplanacak acaba. Cnm sen ist da misin? Dr hastane falan?