2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Cnm cvp icin cok tsk. Uzun donemde lucrin hergun mu olunuyor?

evet canım hergün göbekten vuruluyodum ben bi öncekinde 10 mg, şimdi yine aynı olacak.... hergün aynı saatte, ben sabah 8 de lucrini vuruyodum, akşam 5 gibi de gonal f yi... tabi ikincisi yaklaşık bi hafta sonra başlıyo ama.... bi de çizelgem vardı elimde, yazıyodum vurulduğum iğneyi. böylece karışmıyodu... lucrinin bana etkilerini daha önce anlatmıştım, hiç girmiyim o konuya.... psikolojik olarak beni sıkıntıya sokmuştu diyeyim ilk bi kaç gün

ankaradayım ben ...lucrin baskılayıcı bi ilaçmış yanlış anlamadıysam yumurtaların kontrolsüz büyümelerini ve çatlamalarını engelliyor yani kontrol altında tutuyor....bana lucrine yumurta toplanana kadar devam ediceğimi sölediler ..en son 3 gün önce gittiğimde 4 yumrtam vardı :KK43: bana az gibi geldi ama sanırım önemli olan kaliteli olmasıymış..yarın yine gitcem bakalım inşlah artma olmuştur ve büyümeleride iyidir :KK66:

aynen öyle tatlım önemli olan kaliteli olması, bi de boyutlarının birbirine yakın olması güzel. bende hep 7-8 yumurta ölçüsü alınıyodu ama mesela biri 10 mm iken diğeri 6 mm idi ilk zamanlar. opu da sadece 3 yumurtam olgundu. büyüklükleri birbirine yakın olan 3 yumurta malesef :KK43: 2 si döllendi, biri transfer edildi sonuç negatif, kalan donduruldu ancak çözülemedi malesef.... inşallah sen çok daha iyi sonuçlar alırsın canım. yalnış anlama sakın ve benden örnek olmaz, canın sıkılmasın. benim yumurtalar pek bi dengesiz başından beri. lucrini iplemediler, büyüme için verilen iğne ilaçları takmadılar... özgür kızlar gibi takılıyo benimkiler :))) inşallah bu sefer söz dinleyecekler ama..... çok tembihliyorum bak daha şimdiden:KK52:

ankaradayım ben ...lucrin baskılayıcı bi ilaçmış yanlış anlamadıysam yumurtaların kontrolsüz büyümelerini ve çatlamalarını engelliyor yani kontrol altında tutuyor....bana lucrine yumurta toplanana kadar devam ediceğimi sölediler ..en son 3 gün önce gittiğimde 4 yumrtam vardı :KK43: bana az gibi geldi ama sanırım önemli olan kaliteli olmasıymış..yarın yine gitcem bakalım inşlah artma olmuştur ve büyümeleride iyidir :KK66:

Cnm sen lucrin kac gun kullandin?

Cnm sen lucrin kac gun kullandin?
uzun protokole onunla başlanıyo, yumurta toplamaya kadar, her gün dvam ediyosun. canın acımıyo, hiç korkulacak bir şey değil.... ben kendimi de çok gerdim ondan belki de... sakin olmaya başlayınca etkileri de kayboldu...

evet canım hergün göbekten vuruluyodum ben bi öncekinde 10 mg, şimdi yine aynı olacak.... hergün aynı saatte, ben sabah 8 de lucrini vuruyodum, akşam 5 gibi de gonal f yi... tabi ikincisi yaklaşık bi hafta sonra başlıyo ama.... bi de çizelgem vardı elimde, yazıyodum vurulduğum iğneyi. böylece karışmıyodu... lucrinin bana etkilerini daha önce anlatmıştım, hiç girmiyim o konuya.... psikolojik olarak beni sıkıntıya sokmuştu diyeyim ilk bi kaç gün

Amayaa cok tsk cvp icin. Desene gobekler yine harita olacak igne izlerinden.:KK66: yan etkilerini bahsetmistin hatirliyorum; ( cizelge yapmak lazim haklisin...

uzun protokole onunla başlanıyo, yumurta toplamaya kadar, her gün dvam ediyosun. canın acımıyo, hiç korkulacak bir şey değil.... ben kendimi de çok gerdim ondan belki de... sakin olmaya başlayınca etkileri de kayboldu...

Haklisin cnm anahtar kelime sakin olmak. Sakin kalmayi basarmak zor ama denemek zorundayiz...

aynen öyle tatlım önemli olan kaliteli olması, bi de boyutlarının birbirine yakın olması güzel. bende hep 7-8 yumurta ölçüsü alınıyodu ama mesela biri 10 mm iken diğeri 6 mm idi ilk zamanlar. opu da sadece 3 yumurtam olgundu. büyüklükleri birbirine yakın olan 3 yumurta malesef :KK43: 2 si döllendi, biri transfer edildi sonuç negatif, kalan donduruldu ancak çözülemedi malesef.... inşallah sen çok daha iyi sonuçlar alırsın canım. yalnış anlama sakın ve benden örnek olmaz, canın sıkılmasın. benim yumurtalar pek bi dengesiz başından beri. lucrini iplemediler, büyüme için verilen iğne ilaçları takmadılar... özgür kızlar gibi takılıyo benimkiler :))) inşallah bu sefer söz dinleyecekler ama..... çok tembihliyorum bak daha şimdiden:KK52:

allah yardımcın olsun inşalahh bu sefer çook çook iyi geçer herşey...benim ilk denemem olucak korkmuyorum desem yalan olur
çok korkuyorum bakalım yarın görücem benimkiler ne durumda diye ..

Haklisin cnm anahtar kelime sakin olmak. Sakin kalmayi basarmak zor ama denemek zorundayiz...

evet caregiver amayanın dediği gibi yumurta toplanana kadar lucrin yapılıyo bende günde iki kere bi sabah bi akşam 10 ml olarak alıyorum 7nci günümdeyim bugün gonal f ile birlikte

Benim ilk denemede bir yumurta onden gelisiyor diye dusuk dozda igne verdiler. Oda diger yumurtalarin eyni duzeyde gelisimini engelledi. Birde catlamayi kontrol edecek Lucrin diye birsey kullanilmadi hic. Bak bunu ilk defa duydum. Oyle hizli bir gelisim olduki nerdeyse 10.gunde yumurtalar toplandi. 1 tane duzgun digerleri ikinci kalite 3 yumurta gelisti. Oda kimyasal gebelikle sonuclandi. Yani ben gecen deneyimimden birsey anlamadim. Bu uzun protokol inceleyim bari.

Benim ilk denemede bir yumurta onden gelisiyor diye dusuk dozda igne verdiler. Oda diger yumurtalarin eyni duzeyde gelisimini engelledi. Birde catlamayi kontrol edecek Lucrin diye birsey kullanilmadi hic. Bak bunu ilk defa duydum. Oyle hizli bir gelisim olduki nerdeyse 10.gunde yumurtalar toplandi. 1 tane duzgun digerleri ikinci kalite 3 yumurta gelisti. Oda kimyasal gebelikle sonuclandi. Yani ben gecen deneyimimden birsey anlamadim. Bu uzun protokol inceleyim bari.

canım bak bu link de protokollerle ilgili bilgi var ...Prof. Dr. Hakan YARALI -Tüp bebek tedavisi, Tüpbebek : Yumurtalıkların uyarılması

Kızlar ben lucrin kullanmıyorum. Herkes ondan söz ediyo ama..şuan için kullandıgım tek sey her gün kalçadan menagon iğne. .bir de dhea var yumurta kalitem için. .
Bu lucrin ve menagon muadil iğneler mi acaba?
Korktum eksik olan bisey olmasın:26: gerçi doktoruma güveniyorum ama..

evet caregiver amayanın dediği gibi yumurta toplanana kadar lucrin yapılıyo bende günde iki kere bi sabah bi akşam 10 ml olarak alıyorum 7nci günümdeyim bugün gonal f ile birlikte

Canim simdi gördüm yazını adetin 21. gunu başlayıp yeni adetin 2. Gün yumurta gelistirici ilacla devam ediyordu sanirim

Sahra8482 cok tsk lerrr

S.
N
NİCKDENEME
SAYISI
MERKEZ ADISEBEPYAŞSONUÇ :))))
1amayaa2.denemebursa-soranus tüp bebek merkeziyumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek
32
2sahra 84821.denemebursa-acıbademçikolata kisti
3zumrutline2.denemebursa-soranus tüp bebek merkezitüp alındı35
4hstc1.denemeeskişehir-acıbademkist+prolaktin
5beren_35_01
6naneliseker2.denemebursa-acıbademsebepsiz inferlitite
7cileklimonatarezerv azlığı
8muhurgozlum
9caregiver1.denemeistanbulsperm hareketi yok
10cathee3.deneme
11nurdanur3.deneme
12hatibulut1.denemeankara başkent hastanesiendometriozis(Çik.Kisti.)29
13iden1.denemeistanbul tüp bebek25
14naiadd1.denemeizmir ege doğumevipko ve sperm azlığı26
15nese772.denemeadana başkent hastanesitüplerde sorun36
16ssofya2.denemekadıköy acıbademspermm azlıgı32
17phaselis3.denemetüpler kapalı31
18sumeyyab1.denemeadana başkent hastanesisperm azlığı ve pko
19merve_uk1.denemepko25
20kodal821.DENEMEANKARA ANATOLİASPERM AZLIĞI VE MORFOLOJİ31
21Msruya1. denemeGaziÇikolata Kisti29
22reyyan2013
2.deneme
Ankara Zekai Tahir
Sperm azlığı ve morfoloji
33
23
24
25
Allah herkese bu süreçte kolaylıklar versin...Güzel haberlerle inşallah...

Maşallah liste kalabaliklasmis Allahim hepimizin yüzünü güldürsun her dua edisimde isimlerinizi tek tek sayamasamda Allahim benim ve benim gibi bütün kader arkadaşlarımın gönlünün muradini :KK49: ver diyorum amin inşallah :)

selam herkese bende başlayacağım pko var ama adet olmayı bekliyorum hala

X