- 22 Ekim 2013
- 13
- 1
- 34
Cnm cvp icin cok tsk. Uzun donemde lucrin hergun mu olunuyor?
ankaradayım ben ...lucrin baskılayıcı bi ilaçmış yanlış anlamadıysam yumurtaların kontrolsüz büyümelerini ve çatlamalarını engelliyor yani kontrol altında tutuyor....bana lucrine yumurta toplanana kadar devam ediceğimi sölediler ..en son 3 gün önce gittiğimde 4 yumrtam vardıbana az gibi geldi ama sanırım önemli olan kaliteli olmasıymış..yarın yine gitcem bakalım inşlah artma olmuştur ve büyümeleride iyidir
ankaradayım ben ...lucrin baskılayıcı bi ilaçmış yanlış anlamadıysam yumurtaların kontrolsüz büyümelerini ve çatlamalarını engelliyor yani kontrol altında tutuyor....bana lucrine yumurta toplanana kadar devam ediceğimi sölediler ..en son 3 gün önce gittiğimde 4 yumrtam vardıbana az gibi geldi ama sanırım önemli olan kaliteli olmasıymış..yarın yine gitcem bakalım inşlah artma olmuştur ve büyümeleride iyidir
uzun protokole onunla başlanıyo, yumurta toplamaya kadar, her gün dvam ediyosun. canın acımıyo, hiç korkulacak bir şey değil.... ben kendimi de çok gerdim ondan belki de... sakin olmaya başlayınca etkileri de kayboldu...Cnm sen lucrin kac gun kullandin?
evet canım hergün göbekten vuruluyodum ben bi öncekinde 10 mg, şimdi yine aynı olacak.... hergün aynı saatte, ben sabah 8 de lucrini vuruyodum, akşam 5 gibi de gonal f yi... tabi ikincisi yaklaşık bi hafta sonra başlıyo ama.... bi de çizelgem vardı elimde, yazıyodum vurulduğum iğneyi. böylece karışmıyodu... lucrinin bana etkilerini daha önce anlatmıştım, hiç girmiyim o konuya.... psikolojik olarak beni sıkıntıya sokmuştu diyeyim ilk bi kaç gün
evet canım hergün göbekten vuruluyodum ben bi öncekinde 10 mg, şimdi yine aynı olacak.... hergün aynı saatte, ben sabah 8 de lucrini vuruyodum, akşam 5 gibi de gonal f yi... tabi ikincisi yaklaşık bi hafta sonra başlıyo ama.... bi de çizelgem vardı elimde, yazıyodum vurulduğum iğneyi. böylece karışmıyodu... lucrinin bana etkilerini daha önce anlatmıştım, hiç girmiyim o konuya.... psikolojik olarak beni sıkıntıya sokmuştu diyeyim ilk bi kaç gün
uzun protokole onunla başlanıyo, yumurta toplamaya kadar, her gün dvam ediyosun. canın acımıyo, hiç korkulacak bir şey değil.... ben kendimi de çok gerdim ondan belki de... sakin olmaya başlayınca etkileri de kayboldu...
aynen öyle tatlım önemli olan kaliteli olması, bi de boyutlarının birbirine yakın olması güzel. bende hep 7-8 yumurta ölçüsü alınıyodu ama mesela biri 10 mm iken diğeri 6 mm idi ilk zamanlar. opu da sadece 3 yumurtam olgundu. büyüklükleri birbirine yakın olan 3 yumurta malesef2 si döllendi, biri transfer edildi sonuç negatif, kalan donduruldu ancak çözülemedi malesef.... inşallah sen çok daha iyi sonuçlar alırsın canım. yalnış anlama sakın ve benden örnek olmaz, canın sıkılmasın. benim yumurtalar pek bi dengesiz başından beri. lucrini iplemediler, büyüme için verilen iğne ilaçları takmadılar... özgür kızlar gibi takılıyo benimkiler :))) inşallah bu sefer söz dinleyecekler ama..... çok tembihliyorum bak daha şimdiden
Haklisin cnm anahtar kelime sakin olmak. Sakin kalmayi basarmak zor ama denemek zorundayiz...
aynen öyle tatlım önemli olan kaliteli olması, bi de boyutlarının birbirine yakın olması güzel. bende hep 7-8 yumurta ölçüsü alınıyodu ama mesela biri 10 mm iken diğeri 6 mm idi ilk zamanlar. opu da sadece 3 yumurtam olgundu. büyüklükleri birbirine yakın olan 3 yumurta malesef2 si döllendi, biri transfer edildi sonuç negatif, kalan donduruldu ancak çözülemedi malesef.... inşallah sen çok daha iyi sonuçlar alırsın canım. yalnış anlama sakın ve benden örnek olmaz, canın sıkılmasın. benim yumurtalar pek bi dengesiz başından beri. lucrini iplemediler, büyüme için verilen iğne ilaçları takmadılar... özgür kızlar gibi takılıyo benimkiler :))) inşallah bu sefer söz dinleyecekler ama..... çok tembihliyorum bak daha şimdiden
Benim ilk denemede bir yumurta onden gelisiyor diye dusuk dozda igne verdiler. Oda diger yumurtalarin eyni duzeyde gelisimini engelledi. Birde catlamayi kontrol edecek Lucrin diye birsey kullanilmadi hic. Bak bunu ilk defa duydum. Oyle hizli bir gelisim olduki nerdeyse 10.gunde yumurtalar toplandi. 1 tane duzgun digerleri ikinci kalite 3 yumurta gelisti. Oda kimyasal gebelikle sonuclandi. Yani ben gecen deneyimimden birsey anlamadim. Bu uzun protokol inceleyim bari.
Cnm cvp icin cok tsk. Uzun donemde lucrin hergun mu olunuyor?
evet caregiver amayanın dediği gibi yumurta toplanana kadar lucrin yapılıyo bende günde iki kere bi sabah bi akşam 10 ml olarak alıyorum 7nci günümdeyim bugün gonal f ile birlikte
Canim simdi gördüm yazını adetin 21. gunu başlayıp yeni adetin 2. Gün yumurta gelistirici ilacla devam ediyordu sanirim
Allah herkese bu süreçte kolaylıklar versin...Güzel haberlerle inşallah...
S.
NNİCK DENEME
SAYISIMERKEZ ADI SEBEP YAŞ SONUÇ :)))) 1 amayaa 2.deneme bursa-soranus tüp bebek merkezi yumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek32 2 sahra 8482 1.deneme bursa-acıbadem çikolata kisti 3 zumrutline 2.deneme bursa-soranus tüp bebek merkezi tüp alındı 35 4 hstc 1.deneme eskişehir-acıbadem kist+prolaktin 5 beren_35_01 6 naneliseker 2.deneme bursa-acıbadem sebepsiz inferlitite 7 cileklimonata rezerv azlığı 8 muhurgozlum 9 caregiver 1.deneme istanbul sperm hareketi yok 10 cathee 3.deneme 11 nurdanur 3.deneme 12 hatibulut 1.deneme ankara başkent hastanesi endometriozis(Çik.Kisti.) 29 13 iden 1.deneme istanbul tüp bebek 25 14 naiadd 1.deneme izmir ege doğumevi pko ve sperm azlığı 26 15 nese77 2.deneme adana başkent hastanesi tüplerde sorun 36 16 ssofya 2.deneme kadıköy acıbadem spermm azlıgı 32 17 phaselis 3.deneme tüpler kapalı 31 18 sumeyyab 1.deneme adana başkent hastanesi sperm azlığı ve pko 19 merve_uk 1.deneme pko 25 20 kodal82 1.DENEME ANKARA ANATOLİA SPERM AZLIĞI VE MORFOLOJİ 31 21 Msruya 1. deneme Gazi Çikolata Kisti 29 22 reyyan2013
2.deneme
Ankara Zekai Tahir
Sperm azlığı ve morfoloji
33
23 24 25
selam herkese bende başlayacağım pko var ama adet olmayı bekliyorum hala
Selam canım hoşgeldin simdiden hayırlı olsun olumlu sonuclansin inşallah