2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Evet canim haklisin umut etmek lazim bende cok severim ceamalnur sargutu tasavvuf u terapi gibi geliyor bana :)

cevabin icin cok tesekkur ederim arkadasim, evet beslenmeye cok dikkat ediyoruz 3-4 aydir birsuru vitamin aliyor esim 1-2 aydir keciboynuzu kuru uyguluyoruz, degerler dusup cikiyor surekli ama morfoloji hic 0 olmamisti bu benim moralimi epey bozdu esime moral vermeye calisyorum tabi bir yandan, hepimizin yasadigi klasik SIKINTIlar..ama biliyorum hep olumlu dusunmek lazim:) Findigi hatirlattigin cok iyi oldu hemen alicam simdi, emodex i hic duymadim onada bakicam muhakkak..masallah sayiniz ne kadar guzel artmis darisi basimiza:) cok tesekkur ederim mesajin icin tedavinde olumlu sonuclar alirsin insallahh

Tesekkur ederim cevabin icin, bende aynen dun gidip ari sutu bal polen karisimi aldim ancak sanirim yanlis bisey almisim icinde korean ginseng falanda var sanirim tadi biraz farkli bozuk gibi geldi bana..

Tesekkur ederim cevabin icin, bende aynen dun gidip ari sutu bal polen karisimi aldim ancak sanirim yanlis bisey almisim icinde korean ginseng falanda var sanirim tadi biraz farkli bozuk gibi geldi bana..

Ben hem karışım aldım hemde ayrı arı sütü aldım.bugün saf arı sütüyle balı karıştırdım.transferden hemen sonra yemeye başlıcam. hazır karışım olanıda 2 gündür yiyorum. Şimdi benim hazır karışımın içeriğine baktım ginseng gibi bişey yazmıyor.tadı ondan farklı gelmiştir.gerçi benimkininde tadının iyi olduğu söylenemez zor yutuyorum valla, suyla çikolatayla tadını azaltıyorum :)

Canim mrb bende cikolata kisti vardi gecen sene yaz basi bize tüp bebek dendi hatta ankara da cok iyi bir merkez daha eşimi arastirmadan dendi sonra eşimin sperm testinde sayi cok azdi morfoloji hic yok düşün varikosel iki tarafli . tüp doktor u ameliyat acil değil falan dedi biz buluruz sperm dendi bnm de içim e bi his oldu acelemiz yok önce ameliyat olsun gerekirse bir yıl bekleriz dedim neyse sözün kısası gecen sene 31 ekim de oldu ameliyatını gecen ay tüp bebek için tekrar sperm testi yapildi morfoloji sayisi dört tu galiba ve ileri hiz sayisi tüp bebek icin yeterli dedi yeni doktorumuz kisacasi canim ben ameliyatin faydali olduğunu düşünüyorum bizim icin iyiki eski doktoru dinlemedik ben esime zorla keçiboynuzu pekmezi icirdim ve icinde l arginin ginko ginseng olan bir multi vitamin kullandi 6 ay kadar size ameliyat dendi mi canim umarım yardimci olabilmisimdir

evet ameliyat onerdi doktorumuz ama internetten okuyup arastirdigimiza gore tek tarafli ve dusuk seviyeli varikosel de ameliyat cok fayda etmiyormus..diger taraftada 6 yasinda indirilmis testis mevcut..yani tup bebek en iyi cozum gibi geldi bize..bakalim gorucez hayirlisi..tesekkur edeirm mesajin icin canim..hepimiz bebislere kavusuruz insallah

valla tadi iyi kotu ne gerekiyorsa yapiyoruz bebisler gelsin diye:)

evet vitaminlere devam, ecza dolabi oldu garibim:) size tedavinizde bol sans diliyorum canim, guzel haberlerini aliriz insallahh..

Rica ederim ne demek canim hakkinizda hayırlısı olsun ben esimin duzelmesinde takviyelerin gücüne cok inandim inşallah sağ selamet alariz bebeklerimizi Allahim utandirmasin hicbirimizi

Amin canim insallah allahim aratmasin kapi kapi gezdirmesin ins. Pozitif yazisini kocamn gorursun canim benim esim balik burcu çok duygusal hassas adamin teki çok kortku bunalima girdi resmen ama caktirmiyor sozde lakin ben herseyin farkindayim simdi o adami bi gör pozitif düşünün canim ve basindan iyisiyle kötüsüyle konuşun eşime ben hep şunu dedim bir ay önce çocuğumuz yoktu allahim verirse bi mucize vermezse kaldığımız yerden devam edicez zaten yoktu simdide yok dicez dedim.umarim anlatabilmisimdir canim

kızlar bu arada çalışan arkadaşlar tedavi süresince ne yaptınız? ben devlette çalışıyorum ama özel kalemde çalıştığım için sürekli izin almak sıkıntı oluyor yıllık izne bile en hafta 2 hafta çıkabiliyorum üstelik hastane iş yerime çok uzak 2 saat civarı sürer hastane transferden sonra 10 gün rapor veririz dedi öncesinde de 3 günde 1 felan kontrole geliyosunuz dedi ama doktor sabahtan hastanede oluyomuş öğleden sonra muayenehanesine gidiyomuş bu nedenle de sabah hastanede yoğunluk oluyomuş bekleniyomuş yanii siz nasıl yaptınız valla bir de bu dert sardı şimdi beni müdürüm anlayışlıdır yani her şeyden önce o da 1 baba konuşsam anlar ama devmalı saatlik izin nasıl olacak bilmiyorum bir de devlet dairesi malum dedikodu çok fazla nerde nereye gidiyo diye millet devamlı araştırma soruşturma yapar

canım insan bu dönemde fazla hassas, alıngan oluyor kesinlikle.. Bizim ailelerimiz bilmiyor durumu ama bir kaç arkadaşım biliyor ve özellikle bitanesinin yaptığı her davranış bana batıyor bazen ben mi çok alınganım , hassasım diyorum kendimi doldurmamak için bazen de cevabını verip geçiyorum... Kendini üzme ben şu an için ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum ama gerekirse destek bile alabilirim çekinmem çünkü özellikle bizim anne adayı olarak psikolojimize çok dikkat etmemiz lazım..

Son düzenleme:

sağol canım benim aminn.. Az kaldı 1 ay sonra burda hamileyimmmmm yazıları yazıcaz inş bizde :) hepimiz için hayırlısı :)

canım ben çalışıyorum ama özel sektördeyim , patronumla konuştum durumumu anlattım birdahaki dr'a gidişimde ne kadar izin kullanmam gerektiğini sorucam ve ona göre haraket edicem patronumun sorun çıkaracağını sanmıyorum ama bende onları mağdur etmek istemem bide Allah'a şükür benim işyerimde öyle dedikodu derdim yok, hepsi ailem gibi.. en kötü ihtimalle bile rapor alırsın canım her gidişinde, senin raporun varken kim ne diyebilir ki... hiçbirşey daha önemli olmamalı sağlığından.. bide canım transferden sonra 10 gün yatman şart değil bildiğim kadarıyla 3 gün sonra işe gidenler var eğer işin çok ağır değilse..

canım inşallah olumlu haberler verriz birbirimize inşallah çok bekletmezler :)

rica ederım cnım aklıma geldıkce dha yazarım kecıboynuzu evıtamını yukludur eger ılac olarake vıtamını alıyorsa kecıboynuuzu ıle aynı verme derım cnım ben emodex eczanede satılıyor ancak ılac degıl cnm bıtkısel desteklı her eczanede yok ıstersen nettende bı bak bızım doktorumuz soylemıstı eczane ısmını orda ulmustum bırtek hatta ılk once kızmıstım anlasmıs bu dotkor bu eczane ıle dıye ama faydasını gorunce susstum :)

kızlar günaydın ... geçmişi okuyamadım...

bugün devlet hastanesinden raporumu aldım... merkezimi aradım.. dedim ilaçları yazdırmaya c.tesi gelsem olurmu çalışıyorum... bugün gelseniz iyi olur dedi .. 1 kasımdan itibaren % 200 lük katılım payı zammından dolayı 750 tl lik ücret 2,500 tl olacakmış ???
hemen akşam gidip yazdırcam... izin almakta istemiyorum ama mecbur gidicem :S

aynen canım, oldukça hassas ve alıngan oluyo insan. bizim ailelerimiz biliyo, mecburen... borç aldığımızdan ama her iki ailede Allah'a çok şükür ki her hangi bi laf batırması olmuyo. Aynen bende senin gibi düşünüyorum.

ben devletteyim, ama bende sorun olmasını istemediğimden gittim müdüre açık açık söyledim ilkinde. tabi bi kişiye söylesen herkes duyuyo bi şekilde. o yüzden ben kim sorsa söyleddim iş yerimde. ben bu durumdan utanmıyorum ve çekinmiyorum. ha dedikodu kısmına gelince, oluyosa da benim haberim yok... zaten ilkinden sonra "bakalım nasip kısmet" diyip geçiştirdim. 10 gün rapor kesinlikle bencede fazla. ama tabi iş durumuna da bağlı. ben 3 gün kalmayı planlıyorum bu defa, bi aksilik çıkmazsa inşallah.... diğer kontroller ise, ilkinde hafta 2-3 kez gidiyordum ama bu defa oda azalacak gibi..... hepimiz hakkında Rabim hayırlısını nasip etsin inşallah... gönlümüzden geen hayırlı kılıp nasip etsin Rabbim...

canım ben bölge müdürü sekreteriyim yani müdür bey gidip dedikodu yapmaz tabiki ama göz önünde 1 insan olduğum için insanlar sürekli nerde nereye gitti vs. ben milletin ağzına sakız olmak istemiyorum açıkcası çünkü 1 kez söyledin mi soruların ardı arkası kesilmeyecek biz ailelerimize bile söylemedik eşimle kararımız bu o ve benden başka kimse bilmeyecek yanii transferden sonra yıllık izin de alırım da önemli olan önceki süreç benim için çünkü hastane işyerime çok uzak nasıl git gel yapacağım bilwmiyorum. aslında çok da evde olmak istemiyorum işyerinde insan oyalanıyor evde kurup kurup duracağım biliyorum

canım bizim ailelere anlatmama sebebimiz laf batırmalarından çekinmemiz değil.. Iki tarafta fazla endişeli ,biz bile zor idrak etmişken bu durumu onlara anlatmamız , imkansız bir durum olmadığını kavramaları falan zor olacak. Hasta bile olurlar biliyorum.. Hani olmadığı için değil de bizim üzüldüğümüzü düşündükleri için çok çok yıpratırlar kendilerini o yüzden anlatmadık. Iş konusunda önceden çok katıydım bırakmam falan diye ama düşünüce de vazgeçemeyeceğim bir işte çalışmıyorum mecbur kalırsam bir süre ara vericem çünkü bu süreçte etrafımda olumsuz hiçbirşey istemiyorum. Hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…