- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
sana daaaaa bol şansHerkese Merhaba :)
28 ekim itibariyle gonal-f'e başlamış bulunmaktayım bir aksilik çıkmazsa kasımda transferim yapılmış olacak benimde. Hepimize bol şanslar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana daaaaa bol şansHerkese Merhaba :)
28 ekim itibariyle gonal-f'e başlamış bulunmaktayım bir aksilik çıkmazsa kasımda transferim yapılmış olacak benimde. Hepimize bol şanslar :)
tatlım kusura bakma ya, bi hoşgeldin bile demedim, eşek ben gerdiler bugün beni azcık, ondan
daha dün evlilik yıldönümümdü ya... yani şimdi kalksam olmuyo desem senin dediğinden beter, bi tomar şey çıkar eminim... şu hoca var ona götüreyim seni diyen dahi çıkar, anlayıp susacak tarzda olsa.... daha önce de söylemiştim, ailem köyde yaşıyo, o kadın da aynı köyde.... düşün artık sakız olurum dillerine. bunu da hiç istemiyorum. zaten evlenmemem, daha doğrusu otuz yaş üstü olup evlenmemiş olmamı bile, "izmir de okudu ya, kimseyi beğenmiyo" olarak yorumlamışlardı. evlenmeme, beğenmeme mevzuu yeni bitti. hep duyduklarım oldu ama hiç sesim çıkmazdı benim, bana ne millet konuşur konuşur susar mantığındayım da genelde. ama her hafta her hafta da insanın damarına basılmaz yani.
ya düşün atamam çıkmadan önce yeri geldi ben tarlada da çalıştım. adamın biri geldi dedi ki(kızların okumasına karşıydı, kardeşini de okutmadılar o yüzden) "benim kardeşimle aynı ilkokulda okudunuz. okudun da ne oldu bak yine aynı tarladasınız, hem onun kocası iki de çocuğu var." "ohhhhh" diyo yani adam, koskocaman adam ne diycem ki, desem anlıycak mı?? gerçi o adama da bi kez yine aynı şeyi dolmuşta gayet yüksek sesle söyleyince atışmışlığım var ama, sana ne diye.... olaya böyle bakan sığ düşünen manyaklar var, Allah'tan rahmetli babam o zihniyette olmadı hiç. hep arkamda olmuştur.... şimdi sen böle düşünebilen insanlara ne dersin...
Amin canim insallah benim kistler cok kucuk 2 cm bile degil ama doktor buyumeden bir an once hamile kalmalisin dedi o yuzden zaman kaybetmeyelim dedik senin de hayirlisi olsun canim insallah bu arada ben izmirdeyim gogiiciimm baslamissin canim hayirli haberler insallahhhselaammm
Şimdiden hayırlı olsun. İyi haberler al inşallah. bende 31 yaşındayım ve 8 senelik evliyim. 3.denemem benim.umarım son olur :) yaklaşık 1 ay önce çikolata kisti olan bir arkadaşım tüp bebekle hamile kaldı.inşallah sendende iyi haberler alırız.
Kizlar selam herkese allah nasip ederse kasim adetimde ben de tedaviye baslicam 30 yasindayim 1.5 yillik evliyim esimde varikoselden dolayi hareket sorunu var bende de cikolata kistleri var sorun cok yani (((((( allah yardimcimiz olsun hepimizin
selaammm
Şimdiden hayırlı olsun. İyi haberler al inşallah. bende 31 yaşındayım ve 8 senelik evliyim. 3.denemem benim.umarım son olur :) yaklaşık 1 ay önce çikolata kisti olan bir arkadaşım tüp bebekle hamile kaldı.inşallah sendende iyi haberler alırız.
Amin canim insallah benim kistler cok kucuk 2 cm bile degil ama doktor buyumeden bir an once hamile kalmalisin dedi o yuzden zaman kaybetmeyelim dedik senin de hayirlisi olsun canim insallah bu arada ben izmirdeyim gogiiciimm baslamissin canim hayirli haberler insallahhh
Phaselis, kistli olan arkadasın kistini aldırıp mı tüp yaptırdı yoksa kistle mi yaptırdı?? ben aldırmadım da, biraz tedirginim sorun çıkarır mı acaba diye :S
Hayır canım aldırmadı. doktor o kisti yok kabul edip tedaviye başlıcaz demiş.çok şükür şuan hamile. hatta başka doktorlar ona ameliyat olmazsan tüpbebek tutmaz demişlerdi
Ayyy canım Allah razı olsun valla, yuregıme su serptın inş benim de oyle olur. Cunku bana da başka doktorlar aynısını soylemıstı. Kistinin boyutunu hatırlıyomusun canım?
kızlar biraz canlar sıkılmış muhabbetlerden okuduğum kadarıyla. Kendimizi üzmek yok, her yeni doğan gün yeni bi umut. Allah çaresiz dert vermesin. Pozitif olalım ve Allahın takdirine kendimizi bırakalım. Ben çok materyalist bi insandım bunları yaşamadan önce, şimdi ise manevi yönden bambaşka bi huzura bıraktım kendimi. Kocamla birbirimizi yerdik ilk evlilik yıllarımızda, şimdiyse birbirimizi kırmadan uzlaşmanın yollarını öğrendik. Rabbimin bi testiydi diyorum bu bana. Bol bol dua edip kendimize de iyi bakalım. Herşey güzel olacak
Ya bu arada Cemalnur Sargut'un videolarını izliyorum netten bi arkadasın tavsiyesiyle. Yaşadıklarımı anlamlandırmama yardım etti, huzur buldum, tavsiye ederim.
kesınlıkleee cemalnur sargut'u ne zaman dınlesem bende huzur buluyorum cok guzel anlatıyo ınsan her kelımesınden bırsey buluyo...
Arkadaslar hepniz bebeginizi saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah..sizlerden morfoloji konusunda yardim rica edecegim..esinin sperm morfolojisi 0 olupta tup bebkle hamile kalan var mi aranizda? Aralik ayinda tedaviye baslicaz ama esimin sperm tahlilinde dun sifir morfoloji cikti bas anomalisi yuzde 50 civarinda en cokta kuyruk anomalisi var.. ama normal dollenmede yumurtaya girerken bile sperm kuyrugunu birakiyor diye biliyorum.o yuzden sanki kuyrugun icsi da pek onemi yokmus gibi geldi bana...sizlerin durumu nasildi bu konuda bana umut verecek birileri var mi acabaaa? simdiden cok tesekkurler
evet canım ya, ben gecen yıl babamı kaybettikten 1 ay sonra doktorumun bebekle ilgili kritik laflarını işitip iyice sarsılmıştım, o zamandan beri zihnim gelgitteydi. Bana klavuz oluyo gercekten
Arkadaslar hepniz bebeginizi saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah..sizlerden morfoloji konusunda yardim rica edecegim..esinin sperm morfolojisi 0 olupta tup bebkle hamile kalan var mi aranizda? Aralik ayinda tedaviye baslicaz ama esimin sperm tahlilinde dun sifir morfoloji cikti bas anomalisi yuzde 50 civarinda en cokta kuyruk anomalisi var.. ama normal dollenmede yumurtaya girerken bile sperm kuyrugunu birakiyor diye biliyorum.o yuzden sanki kuyrugun icsi da pek onemi yokmus gibi geldi bana...sizlerin durumu nasildi bu konuda bana umut verecek birileri var mi acabaaa? simdiden cok tesekkurler
canımmm tesekkur ederımmm ınsallah guzel sonuclar olur hepımıze :) sen bu aykı adetle baslıyosun sanırım kentmı en son karar. buarada bende ızmırdeyı arkdaslar ırenbe tup bebek merkezınd tedavım suruyo
hosgeldın canım, ben de cıkolata kıstı mağduruyum. 4 cm bi kıstım var, esımde de sayı sınırda. sen de benım gıbı operasyon gecırmedın galiba kıstler kucuk olduğu için. Allahım inşallah bu kistler bize sorun çıkarmazda bebişlerimiz tutunur. ben de 4 kasımda baslıcam
Phaselis, kistli olan arkadasın kistini aldırıp mı tüp yaptırdı yoksa kistle mi yaptırdı?? ben aldırmadım da, biraz tedirginim sorun çıkarır mı acaba diye :S[/QUOTE
Gogicim evet biz israel beyde karar verdik benim adam kildir her doktoru begenmiyo israel beyi begendi onla baslayalim dedi hayirlisi bkalim canim
Msruya benim canim sagda ve solda 2 tane ama co kucuk.oldugu icin doktor ameliyat onermiyo tek tedavisi gebe kalmak genelde 5 cm ustune ameliyat oneriyoruz dedi kucuk kistlerde ameliyatta yumurtalik daha cok zarar goruyo dedi
Phaselis, kistli olan arkadasın kistini aldırıp mı tüp yaptırdı yoksa kistle mi yaptırdı?? ben aldırmadım da, biraz tedirginim sorun çıkarır mı acaba diye :S[/QUOTE
Gogicim evet biz israel beyde karar verdik benim adam kildir her doktoru begenmiyo israel beyi begendi onla baslayalim dedi hayirlisi bkalim canim
aman amann esler begensın yetr cnım benımkıde oyle herseyı elestırıyo yo bu boyle dedı su soyle hareket ettı neyse sonuclarımız guzel olsun ınsalllah cnım guzel haberler verelım burda hepıımız hayırlısı olsun hakkımızda