2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

evet canım bi karışıklık olmasın diye hep aynı yerde verdim çok sıkıldım yaa ben durumdan beklemek ne kadar zor
üstelik neyi beklediğimi bile bilmiyorum ..şimdi ben hamilemiyim değilmiyim bi anlasam

Canimm doktora gittin mi diye bakmak icin girdim. Valla surekli aklimdasin. Degerlerin biraz dis gebelik gibi gosteriyor ama hayr olsun sonu insallah. Insallah Rabbim mucizemizi bize bagislar. Dualarim seninle tatlim. Bizi habersiz birakma...

Son adet tarihin neydi cnm, yani şimdi kaç haftalık görünüyorsun?
Benim ilk tüp bebek denemem maalesef dış gebelikle sonuçlanmıştı. Değerlerim de çok yüksekti, her gittiğim de katlıyordu değer. Ama kese görünmedi bi türlü, en son 7,5 haftalıkken anlaşıldı! Çünkü hiç bir belirtsi yok tu, ağrı sancı vs..
Böyle beklemek insani mahvediyor gerçekten, bir an önce hayırlı haberini alırız umarım.

Şuan tam 6 haftalık senin değerlerin yüksekken bile 7buçk haftada belli olduysa ben yandım desene offf offf
Bunada şükür ne diyim tek dileğim artık en az zararla kurtulmak allahımmmm inanamıyorum hamileyim ama kurtulmak istiyorum ben bunu nasıl söylüyorum başka bi dünyadayım sanki
Rabbimmm sonumuzu hayr eylesin

Evet o yüzden yazdım zaten, dış gebelik vs ise ne kadar çabuk müdahale edilirse o kadar iyi. Erken Teşhis edilirse ilaçla düşürme şansı oluyormuş, bana laparoskopi yapıldı, 3 gün hastanede kalmıştım. Ama Allah'ın işi ya yinede senin bebeğin seninle kalır inşallah. Güzel düşünmekten de vazgeçme :)

çok merak ettim seni bi bakıyım dedim... yorum yapabileceğim bir konu değil... düşen değer yeniden artması bana çok ilginç geldi. Rabbim hayırlısını versin kuzum... inşallah bebeğin seninledir ama ne diyim bilemiyorum çok şaşkınım

Canımmm saol
Bide beni düşün nekadar şaşkınım topikleri okurken birine rastladım onunda değerleri bir çıkmış bir düşmüş hatta hastaneye yatırmışlar dış gebelik diye kız hastaneye imza atarak çıkmak istemiş sonra başka biyere gitmiş ve 2gün sonra değerleri 2 ye katlamaya başlamış gayet sağlıklı bi bebek doğurmuş 2010 yılında
Tek umudum bu kızın yaşadıkları oldu niyeyse buna inanmak istiyorum
Belkide kendimi kandırıyorum ama ne yapım işte allahh büyüktür ona hiç bişi zor değil ol der ve olur
Zaman göstercek artık neler olacağını

saçma değerlere devam 392- 383 - 440 - 538
yarın sabah muayene edicek doktor
canımmm inşallah nazlı kuzunla kucaklaşmayı nasip etsin rabbim.
yarın güzel haberlerini bekliyorum.
2 günde bir akşamları heyecan basıyor inan.
hadi sabah ola hayrola.
hakkında en hayırlısı olsun cnm.çok öpüyoruz seniiiii.

Canim güzel dileklerine Amin diyip sonra o güzel yüreğinden öpüyorum Rabbim senin hayrina olacak sekilde sonuclandirsin inşallah Dileğimiz en kısa zamanda yavruna kavuşman

aminnnn en tez vakitte inşallahhhhh
daaaa ya banaaaa ya banaaaa
Canımmm zaten senin mesajı alıntıladım yaa sanada inşlahhhh
Böleee şok şok şokk geçir öle bi aniden pozitif ler gör sende

Doktoru bekliyom şimdi akşam hafif hafif lekeler gelmeye başladı sabaha kadar uyumadım bana bişi olcak diye töbeeee

çıkınca yaz hemen...

nası yaaa.... dış gebelik değil, normal gebelik değil... ne peki???
ahh bi anlasam bekliyecez dedi
napsam yaa başka bi doktora mı gitsem acaba gerçi bu doktorum iyide bide kan verdiğim yerdeki doktorada soruyom o da aynı şeyleri diyo bekliyecez diyo neysee pzartesi ola hayr ola zaten lekeler gelmeye başladı belki düşer gider kendi
allahımm kimseleri belirsizliklerde bırakmasın ne zormuş yawww

pazartesi tekrar mı muayene edecek nolcak??? ben de pek meraktayım... aklımda dualarımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…