evet canım bi karışıklık olmasın diye hep aynı yerde verdim çok sıkıldım yaa ben durumdan beklemek ne kadar zor
üstelik neyi beklediğimi bile bilmiyorum ..şimdi ben hamilemiyim değilmiyim bi anlasam
kızlarrr meraba nasılsınız
benim bu karnımdakiyle başım dertte :) :)
azar azar artan değerim en son 392 den 383 e düşmüştü tamam dedim bu düşüyo gidicek derken bugün yine kan verdim
sonuç 440 olmuş bu değerlerle kese gözükmez diyolar kan takibine devam edicem
çok korkuyorum dış gebelikden napıcamm ben yaww şaştım kaldım vallaa
kaç gündür bütün topikleri alt üst ettim sadece bi kişiye denk geldim böle dengesiz değerleri sonradan düzene girmiş ve bebeğini sağlıklı kucağına almış gereiye kalan %80 hep olumsuz
allahımm sonumuzu hayr et
Son adet tarihin neydi cnm, yani şimdi kaç haftalık görünüyorsun?
Benim ilk tüp bebek denemem maalesef dış gebelikle sonuçlanmıştı. Değerlerim de çok yüksekti, her gittiğim de katlıyordu değer. Ama kese görünmedi bi türlü, en son 7,5 haftalıkken anlaşıldı! Çünkü hiç bir belirtsi yok tu, ağrı sancı vs..
Böyle beklemek insani mahvediyor gerçekten, bir an önce hayırlı haberini alırız umarım.
Şuan tam 6 haftalık senin değerlerin yüksekken bile 7buçk haftada belli olduysa ben yandım desene offf offf
Bunada şükür ne diyim tek dileğim artık en az zararla kurtulmak allahımmmm inanamıyorum hamileyim ama kurtulmak istiyorum ben bunu nasıl söylüyorum başka bi dünyadayım sanki
Rabbimmm sonumuzu hayr eylesin
Şuan tam 6 haftalık senin değerlerin yüksekken bile 7buçk haftada belli olduysa ben yandım desene offf offf
Bunada şükür ne diyim tek dileğim artık en az zararla kurtulmak allahımmmm inanamıyorum hamileyim ama kurtulmak istiyorum ben bunu nasıl söylüyorum başka bi dünyadayım sanki
Rabbimmm sonumuzu hayr eylesin
çok merak ettim seni bi bakıyım dedim... yorum yapabileceğim bir konu değil... düşen değer yeniden artması bana çok ilginç geldi. Rabbim hayırlısını versin kuzum... inşallah bebeğin seninledir ama ne diyim bilemiyorum çok şaşkınım
etsin de bi anlayalım noluyo ayolll... ama ama ama bu ağlamak da nedir, kendiliğinden gebe kaldın kuzum sen... doğal gebiş!!!! en organikindensaçma değerlere devam 392- 383 - 440 - 538
yarın sabah muayene edicek doktor
yokk kız ağlamam sinirim bozulduğundan bi kesinleşsede bende işime baksametsin de bi anlayalım noluyo ayolll... ama ama ama bu ağlamak da nedir, kendiliğinden gebe kaldın kuzum sen... doğal gebiş!!!! en organikinden
kendiliğinden gebe olmakla kalma kendiliğinden anne ol inşallahyokk kız ağlamam sinirim bozulduğundan bi kesinleşsede bende işime baksam
yoksa kendiliğinden olduğu için hala çok mutluyum :) :)
canımmm inşallah nazlı kuzunla kucaklaşmayı nasip etsin rabbim.saçma değerlere devam 392- 383 - 440 - 538
yarın sabah muayene edicek doktor
aminnnn en tez vakitte inşallahhhhh
Canımmm zaten senin mesajı alıntıladım yaa sanada inşlahhhhaminnnn en tez vakitte inşallahhhhh
daaaa ya banaaaa ya banaaaa
çıkınca yaz hemen...Canımmm zaten senin mesajı alıntıladım yaa sanada inşlahhhh
Böleee şok şok şokk geçir öle bi aniden pozitif ler gör sende
Doktoru bekliyom şimdi akşam hafif hafif lekeler gelmeye başladı sabaha kadar uyumadım bana bişi olcak diye töbeeee
çıkınca yaz hemen...
nası yaaa.... dış gebelik değil, normal gebelik değil... ne peki???Çıktım.... iyice baktı heryere bişi gözükmüyo tüplere baktı ordada yok pazartesi ye tekrar gidicem dış gebelik olmayabilir diyo şimdide ama kesin bişi diyemem dedi bekliyecez dedi
Nerdeeee bu yaaaa
ahh bi anlasam bekliyecez dedinası yaaa.... dış gebelik değil, normal gebelik değil... ne peki???
pazartesi tekrar mı muayene edecek nolcak??? ben de pek meraktayım... aklımda dualarımdasınahh bi anlasam bekliyecez dedi
napsam yaa başka bi doktora mı gitsem acaba gerçi bu doktorum iyide bide kan verdiğim yerdeki doktorada soruyom o da aynı şeyleri diyo bekliyecez diyo neysee pzartesi ola hayr ola zaten lekeler gelmeye başladı belki düşer gider kendi
allahımm kimseleri belirsizliklerde bırakmasın ne zormuş yawww