2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

bende heyecanla bekliyorum oğlumda canım....
aklımız sende.güzel haberlerle döneceksin inşallah.öpüyoruz seni.

bende bendeeeee bende heyecanla bekliyorummmmm

nası heyecanlıyım görüyosun dimi ne etceğini şaşırmış amayaaa

Yaa kızlar hakkınızı helal edin sizide böle meraklarda bıraktım
Çıldırmak üzereyim buseferde öğlenden sonra diyolar şansıma bakın yaa böle bişi yok
Çıktım başka yere gidiyorum en yakın labatatuvar bulmam lazım

ayyy inanmıyorum.hiç böyle olmazdı kaç kere kan verdim orada.en geç 1 saate çıkmıştı.ama aksilik işte.
bencede canım.hemen sonuç çıkacak biyere koş bence.bı bak bakalım.

Yaa aradılar şimdi 343 çıkmış yüzde 50 bile değil artış hayallerim bitti galiba
Hayırlısı napimm bukadar sevinmek de yeter napalım doktor bekle dedi muayene edim dedi
Acaba tüp bebek doktorunamı gitsem napsam ben yaa bilemedim

canımmmmm
evet biraz az olmuş artış ama bi görüş bakalım hastanenin doktoruyla ne dicek.
rabbim bu kadarını nasip etti.sonuç olumsuz bile olsa yine olacak inşallah.5 denemeden sonra bu bile mucize.mucizenin devamı gelecek ben inanıyorum.üzülmemeye çalış ne olur çok öpüyorum...

Yelizcim farkli bir merkezde yaptirinca da sonuc farkli olabiliyor. Ama sen yine de her seye hazirlikli ol tatlim. Ben ilk kez kimyasal gebelik yasadigimda dr bu cok guzel bir haber demek ki hamile kalabiliyorsun demisti. Sen hem hamile kalabiliyorsun su durumda, hem de dogal yoldan kalabiliyorsun hayatim oyle dusun. Rabbim tez zamanda gonlunden geceni hayirli eyleyip nasip etsin insallah!

Bilemedim ben de şimdi ne diyeceğimi, ama bende herkes gibi düşünüyorum. Bu durumu yaşaman bile harika, benim eşimin 20 mil. Sperm ve %4 morfoloji. Varken! Doktorlar hıc uğraşmayın tüp bebek yapın dediler ve öyle de oldu zaten. Olmayınca olmuyor, siz de durum bizden daha kötüyken Allah sana verdi ve inşallah devamı gelecek. Belki de şimdi seninle olmaya devam edecek. Umutsuzluğa kapılma

valla kızlar ağzınızdan bal damlıyor ne kadar iyisiniz iyiki varsınız ..ben iyim kendimi çok kötü hissetmiyorum
en son gittiğim tüp bebek doktorumu aradım akşam 5 de gel yanıma dedi bakalım o ne dicek
amaaaaaaaaaaan napim yaaa düşene kadar hamileyim kan sonucunda hala pozitif yazıyor

Tatlim ciktin mi doktordan?

Tatlim ciktin mi doktordan?

Evet canım görüştüm diğerinin aksine bu hiç olumsuz bişi sölemedi biz ne düşük değerlerden sağlıklı bebekler gördük sen olumsuz olma artışlar düzensiz ve yavaş gidebilir önemli olan kese sağlıklıysa devam eder herşey yoluna girer inşlahh dedi proluton iğne yaptı yolladı beni
Bu tüp bebek doktorları düşük değerlere daha alışık sanırım :) :)
Pozitif enerjiyi yükledi bana ya oda yetti napim dediği gibi sağlıklıysa olucak inşlahhh keseyi görene kadar 2günde bir kan vermeye devam edicem hayırlısı olsun
Ben çok mutluyum sonuç ne olursa olsun rabbimden ümit kesilmez amayaa nın dediği gibi çok az kaldık bizimde kucağımız dolucak inşlhhh

Sen mutlusun, biz mutluyuz, sorun yok oyleyse :) Yanimda olsan sımsıkı sarilirdim sana simdi. Duaya devam oyleyse

Yelizcim hayırlısı ile bebeğin seninle inşallah. Birakmayacak annesini. Sen nasıl savaştın 5 tüp bebek denedin ona kavuşmak için. Sıra onda şimdi o savasacak seninle kalmak için. Ama sende endiselenip onu üzme ki galip gelsin. Öpüyorum seni ve bebisini güzel haberler vermeye devam edeceksin inşallah bizde senden haber bekliyecegiz.topik şenlendi ya

ay sonunda rahatladın demek sıkıntı yok merak etme o hala seninle....

yavrunun işi var gücü var inşaat çalışmalarında, yerleşmeye çabalıyo yavrucak; anasının ettiğine bakbi el ver yahu... yavru sana burdayım diyo, burdaaaayıııımmmm diyoo yok değer iki katımıymış yok bilmem ne... pozitif mi değerin pozitif.... değerin kadar pozitif ol yetecek yavrucağa

öpüyorum tatlım seni inşallah sonuna kadar böyle gitsinnn

Sen mutlusun, biz mutluyuz, sorun yok oyleyse :) Yanimda olsan sımsıkı sarilirdim sana simdi. Duaya devam oyleyse

Yaaaaa yemin ederim ağlattınız beni

Canim sen hamissin tüp bebek doktorunu dinlemeye devam :) bebisin seninle maşallah Allahim saglikla keseyi gormeni nasip etsin bnm bu aralar intm de sorun var nasıl merakla açtım :) sevindim iyi olmaniza yine güzel haberler yaz inşallah öpüyorum cnm kendine iyi bak hep mutlu ol

Saol canım iyi dilekleriniz bana güç veriyor gerçekten msslesef dünkü kan sonucuma göre iyice yavaşladı değer 343 den 391 e çıkmış pzartesi ye kadar kan vercem pazartesi muaye ederim dış gebelik olabilir dedi doktorum ....artık bana zarar vermesin diye dua ediyorum yada nebilim yoktan var eden rabbim değilmi halaa mucizem devam eder belli olmaz
Hakkımda ne hayırlıysa onu yaşarım inşlh

[QUOT"llylzll, post: 44000435, member: 436955"]Saol canım iyi dilekleriniz bana güç veriyor gerçekten msslesef dünkü kan sonucuma göre iyice yavaşladı değer 343 den 391 e çıkmış pzartesi ye kadar kan vercem pazartesi muaye ederim dış gebelik olabilir dedi doktorum ....artık bana zarar vermesin diye dua ediyorum yada nebilim yoktan var eden rabbim değilmi halaa mucizem devam eder belli olmaz
Hakkımda ne hayırlıysa onu yaşarım inşlh[/QUOTE]
Amin canım hakkinizda hayırlısı olsun hayat mucizlelerle dolu dualarimiz seninle ...

kızlarrr meraba nasılsınız
benim bu karnımdakiyle başım dertte :) :)
azar azar artan değerim en son 392 den 383 e düşmüştü tamam dedim bu düşüyo gidicek derken bugün yine kan verdim
sonuç 440 olmuş bu değerlerle kese gözükmez diyolar kan takibine devam edicem
çok korkuyorum dış gebelikden napıcamm ben yaww şaştım kaldım vallaa
kaç gündür bütün topikleri alt üst ettim sadece bi kişiye denk geldim böle dengesiz değerleri sonradan düzene girmiş ve bebeğini sağlıklı kucağına almış gereiye kalan %80 hep olumsuz
allahımm sonumuzu hayr et

Canim ayni laboratuvar a kan veriyosun demi hep farkli bir yerde değerde degisiklik olabilirmis bana öyle soylemislerdi bekle bakalım haklısın endişeli olmakta senin için hayırlısı olsun tekrar ne zaman kan tahlili vericeksin

evet canım bi karışıklık olmasın diye hep aynı yerde verdim çok sıkıldım yaa ben durumdan beklemek ne kadar zor
üstelik neyi beklediğimi bile bilmiyorum ..şimdi ben hamilemiyim değilmiyim bi anlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…