2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim bence değerin gayet iyi. Tam iki katı olma şartı yok. Yüreğini ferah tut iyi düşün iyi olsun. Meleğin seninle inşallah. Hamilesin sen hamile bize dua et. Hamilelerin duası kabul olur biliyorsun. Öpüyorum seni ve bebisini.

saol canım arkadaşım ne güzel iyi dilekleriniz bana güç veriyor ..hepinize umut olurum inş. sizede böle hiç beklemediğiniz bir anda gelsin bebeğiniz sağlıkla tez zamanda inşlahhhhhhhhhhhhhh

Canim masallahhhh... Gayette guzel artis %60 ve ustu artis guzeldir maluuuummm...

Bu arada arayamadim cunku kocam sabah 9 da geldi mesaiden ve bi turlu musait olamadim... Kusuruma bakma noursun...
Canım ne kusuru ben zaten hepinizlede konuşmuş gibi hissediyorum o kadar yakınsınızki bana.....
Yaaaa ben nie sizin gibi olumlu düşünemiyoom içim hiç rahat değil bilirsiniz ben çok evhamlı biriyimdir hep bu huyumdan geçemiyorum evet yüzde 80 artış var ama 5 haftalık için değer düşük dış gebelik falan bişiler yazmışlar hep topiklerde allahımmm neyse ben en iyisini hiç bişi okumayım

Aman okuma tabi ki yaaa.... Ya artis az olup sonradan artanlarda var ki senin durumun her halukarda mucize... Bunu unutma mucizene guven...insaaaaallllaaahhhh sonuna kadar guzel gidecek 262 olsa iki kati olacakken 237 olmus... Cok buyuk bi fark yok. İcini ferah tut noluurrr...aklim dualarim seninle...

Gec dollenme olmustur... Yani regl tarihine gore hesaplansa da o belki 14-15 gun icinde dollenme olmadi belki 20. Gun dollenme gerceklesti... Bunlar ihtimaller... O yazilanlara degil basari oykulerini oku... Ya sen iste 5 tup deneyip yeni tedaviye hazirlanirken bide ustune bi suru baska sorunla bas etmeye calisip sagligim mi bozuldu diye endise ederken dogal yolla gebe kalma ihtimaline bi bak istersen... Kac kisinin basina geliyo saniyosun ki sen kendi basina geleni.... Hic ama hicccc bi sey dusunme, Rabbimin mucizrsine saril Rabbime guven...gerisini merak etme sen

saol canım arkadaşım ne güzel iyi dilekleriniz bana güç veriyor ..hepinize umut olurum inş. sizede böle hiç beklemediğiniz bir anda gelsin bebeğiniz sağlıkla tez zamanda inşlahhhhhhhhhhhhhh
Canimm aksam misafir geldi gece 3 gibi gittiler. Öldüm meraktan yani. Haberler super canim mucizen geliyor. Ayy süper bir sey. Dogal yoldan hamile kalabildigine odaklan baska seyler okuma lutfen. Biliyorsun her sey olacagina varıyor zaten. Elindekilerin tadini cikar. Mutlu olmaya bak. Biz su an coook mutluyuz valla

canım bak ben de tam 4. denemeye başlayacakkıen Rabbim kendiliğinden verdi kuzucuğumu. Allahtan ümit kesilmez.geç döllenme olunca değerler geç yükselir.pazartesi inşallah müjdeni verirsin bize. dualarım seninle ve hepinizle....

Allah razı olsun kızlarrr desteğiniz bana güç veriyor inşlhhh hayırlı haberlerde buluşuruz

Haberler, sonuçlar ne olursa olsun onca şeyin arasında kendiliğinden gelen bu gelişme harika bir gelişme... Umut için de, sürprizler için de, inanmak için de, olacağı varsa olacağını düşünmek için de...

Vücudunun hamile kalabiliyorum mesajını almış olması bile başlı başına sevinç nedeni...
Çok güzel gelişmeler olmasını diliyorum, dilerim öyle olur.
Çok tebrikler ve sevgiler

yelizzz.... yaptırdınmı test..

Ayy şanşıma yaa verdiğim hastanenin labaratuvarında arıza varmış normalde 1 saatte çıkıyodu sonuç şimdi aradım akşamı bulur diyolar
Neysee kısmet bu saatten sonra başka yerdede yaptıramam en iyisi beklemek kısmettt haberdar ederim örenince

Çok saol gerçekten içine düştüğüm bu sevinçle şaşkınlık ,korkuyla endişe arasındaki duygulardan sağlıklı düşünemiyordum sen gayet güzel yorumlamışsın ...çok şükür rabbime herşey için çok şükür

Muhtemelen bu saatlerde çıkmıştır canım sonucun. Merakla bekliyorum yelizcim.
Bugün yakın bir arkadaşım 3. Bebeğini dünyaya getirdi. Bütün gün ordaydim hepimiz için dua ettim. Rabbim bizede verecek inşallah.

Offff bu seferde sabaha kaldı diyolar sinir ettiler beni özel hastane 1saatte çıkıyo diye gittim keşke başka biyere gitseydim hayırlısı artık
Ben 1 gün daha hamileliğin tadını çıkarayım bariii

Offff bu seferde sabaha kaldı diyolar sinir ettiler beni özel hastane 1saatte çıkıyo diye gittim keşke başka biyere gitseydim hayırlısı artık
Ben 1 gün daha hamileliğin tadını çıkarayım bariii
Cook çoook çoook mutluyum kaç gündür takip ediyorum ama yazamadım. Rabbim sana harika bir mucize verdi. İnşallah saglikla doğurmani da nasip eder. Bu gün hamile sin göbisinde müthiş bir bebis var beş tüp kardeşi için ugrasan annesine rabbimin hediyesi. Sen stres yapma ki yerine rahatça yerleştiği yerinde yavaş yavaş büyüsün. Bu mutluluğu yaşa doyasıya. .. sonra seni rahat bırakmayacağım bak.. hadi hamile sin bize dua et diye

Canımmm çok saol inşlahh rabbim gönderdi bunu bana tedaviyle uğraşma kulum artık dedi binlerce kere şükürler olsun yoktan var eden rabbime inşlahh sağlıklıysa kucağımada alırım inşlahh
Benimde midem bulanırmı acaba yaa canım bişi istermiki öle meraklardayımki
Allahımm hepinize dua ediyorum yüzümüzü güldürsün inşlahhhh

Canımmm çook sevindim ve çok duygulandım, walla Gözlerim dolu dolu şu an! Yazdıklarını heyecanla okuyup sonuna kadar gelip, heyecanım yarına kaldı. Inşallah değerlerin normal olmuştur, şaşkınım halen. Rabbim hevesini Yarıda bırakmasın, mis kokulunu sana bağışlasın

Aminnn inşlahhh canımm
Sabahlar olmuyor valla 5 te uyandım bekliyom ölee biran önce gidimde artık tamam oldu bu iş desinler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…