2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kızlar ne dicemi nasıl edicemi bilmiyorum şuan elimde bi kan sonucu var ve sonuç pozitif 131 değer yazıyor ....elimi kolumu koyacak yer bulamıyorum saat 5 te öğrendim sonucu doktor bulamadım yarın sabah gidicem...
Çok endişeli amaa çooooook mutluyum ve çooook korkuyorum
Troid ameliyatı olacaktım gecen hafta ilaçlı tomografi çekildim yani hamileymişim meğer ben nelerle uğraşıyorken ne oldu hala çok şaşkınım inanamıyorum rabbim çok büyüksün inşalhh sağlıklı sonuçlar alırım

Yelizz ben de N nihan_16 nin haberlerine bakayim diye girdim. Tam ona ne kadar uzuldugumu yazacaktim ki senin haberini okudum. Allahimm sen ne buyuksun. Rabbim insallahh seninle baslayip hepimizin yuzunu guldursun. Canim benim yaaa :KK36::KK36::KK36:

N nihan_16 canim bak Rabbimin bize bir mesajidir belki bize. Insallah tez zamanda hepimizin yuzu guler .

Yelizcim sakin bizi merakta birakma :KK71::KK71:

Yelizz ben de N nihan_16 nin haberlerine bakayim diye girdim. Tam ona ne kadar uzuldugumu yazacaktim ki senin haberini okudum. Allahimm sen ne buyuksun. Rabbim insallahh seninle baslayip hepimizin yuzunu guldursun. Canim benim yaaa :KK36::KK36::KK36:

N nihan_16 canim bak Rabbimin bize bir mesajidir belki bize. Insallah tez zamanda hepimizin yuzu guler .

Yelizcim sakin bizi merakta birakma :KK71::KK71:
Eşimle mal mal oturuyoz şuanda gerçekten sanki biri şaka yapıyo gibi geliyo
5 negatif tüp bebek 2 milyon sperm yüzde 2 morfoloji bende 4cm lik bi nodül troid ameliyatı günü alıcaktım
Şuan tarifi mümkün olmayan bi duyguyla oturmuşum inanmaya çalışıyorum nasıl oldu bu ne xaman oldu dünya durdu herşey durdu

5 negatif tüp bebek 2 milyon sperm yüzde 2 morfoloji bende 4cm lik bi nodül troid ameliyatı günü alıcaktım
Şuan tarifi mümkün olmayan bi duyguyla oturmuşum inanmaya çalışıyorum nasıl oldu bu ne xaman oldu dünya durdu herşey durdu
Tatlimm benim yaa oylesine bir test yapayim mi dedin? Icine mi dogdu? Valla biz de su an esimle sizin mutlulugunuzu yasiyoruz :21::21::21:

Masallah masallah Allahim nazarlardan korusun insallahh:nazar::nazar::nazar:

Masallah masallah Allahim nazarlardan korusun insallahh:nazar::nazar::nazar:
Çok saol canımm valla adetim 5 gün gecikti ben hiç kondurmuyorum aklıma bile gelmiyordu önce gecen hafta boyun bölgesinden ilaçlı tomografi çekildim acaba diyorum o ilaç mı gecikme yaptı ala alaaa parolda içtim hatta cmrtsi başım çok ağrıyo diye ondan gecikti sanıyom. ..neyse bugün evde hassas testlerden vardı bitane dur dedim yapim bi baktım silik çizgi çıktı 2 senedir yüzlerce yaptım bu testten tranferlerde de çok yaptım hiç bi zaman silik bile görmedim ....çıldıracaktım az kalsın ama yoktur bu bozuldu günü geçti heralde testin diyorum sonraaaaaa içimi yiyecem baktım olmuyo akşamüstü kam verdim sonra bide baktım 131 pozitif yazıyo yok dedim yanlış bu labaratuvar ı aradım bi yanlışmı var diyorum güldüler bana sonraa 3 saat falan ağladım şimdide oturuyom
Doktor ne dicek acaba Nasıl olcak ulstosonla tomografi çekildim ya çok korkuyom bu seferde
Allahhııımmmmm anlatamam sezercim ilk defa tüp bebekte bile hep 1 çıkıyodu değer şimdi 131 diyooo gerçekmiyim ben yaa yaşıyomuyum acaba

Kızlar ne dicemi nasıl edicemi bilmiyorum şuan elimde bi kan sonucu var ve sonuç pozitif 131 değer yazıyor ....elimi kolumu koyacak yer bulamıyorum saat 5 te öğrendim sonucu doktor bulamadım yarın sabah gidicem...
Troid ameliyatı olacaktım gecen hafta ilaçlı tomografi çekildim yani hamileymişim meğer ben nelerle uğraşıyorken ne oldu hala çok şaşkınım inanamıyorum rabbim çok büyüksün inşalhh sağlıklı sonuçlar alırım

Yelizcim çok sevindim Canımm yaa ben bu aralar sessizce takip ediyorumyazını görünce cevap yazmak istedim Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :nazar::anneadayı::KK36: bana umut oldun :KK19: Allahım korusun meleğinizi haberdar et bizi yine :) :KK15:

Kizlar sonucum Koca bir sıfır.
Malesef 4.denememde olmadı yine.Biliyordum olmadığını hissedemedim ben bebegimi.hazirlikliydim bu sonuca ama yinede kötü oluyormuş insan sıfır i görünce. Hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elden. Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize.

Canım geçmiş olsun Allahım yüreğine ferahlık versin ne desem boş biliyorum bizi birbirimizden daha iyi anlayan yok benim de 3 tane negatif 4. De Kimyasal olmuştu Hayırlısı deyip hayata devam etmeye çalışıyoruz Amin Canım Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :KK19:

Çok saol canımm valla adetim 5 gün gecikti ben hiç kondurmuyorum aklıma bile gelmiyordu önce gecen hafta boyun bölgesinden ilaçlı tomografi çekildim acaba diyorum o ilaç mı gecikme yaptı ala alaaa parolda içtim hatta cmrtsi başım çok ağrıyo diye ondan gecikti sanıyom. ..neyse bugün evde hassas testlerden vardı bitane dur dedim yapim bi baktım silik çizgi çıktı 2 senedir yüzlerce yaptım bu testten tranferlerde de çok yaptım hiç bi zaman silik bile görmedim ....çıldıracaktım az kalsın ama yoktur bu bozuldu günü geçti heralde testin diyorum sonraaaaaa içimi yiyecem baktım olmuyo akşamüstü kam verdim sonra bide baktım 131 pozitif yazıyo yok dedim yanlış bu labaratuvar ı aradım bi yanlışmı var diyorum güldüler bana sonraa 3 saat falan ağladım şimdide oturuyom
Doktor ne dicek acaba Nasıl olcak ulstosonla tomografi çekildim ya çok korkuyom bu seferde
Allahhııımmmmm anlatamam sezercim ilk defa tüp bebekte bile hep 1 çıkıyodu değer şimdi 131 diyooo gerçekmiyim ben yaa yaşıyomuyum acaba

leeeyyynnnn nelerde olmuşşşşşşş :KK70::KK70::KK70::KK70::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK200::KK200::KK200::anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ay başka neler koysam ben burayaaaa:KK19::KK19::KK19::KK54::KK54::KK54::KK54::KK51::KK51::KK51::KK51::KK45::KK45::KK45::KK45::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

ay bak ben de böyle bi şeyler oldum.... Allahımmmmmm sen ne büyüksün ya rabbimmm.... şu mübarek cuma günü nasılda sevindimmmmmm anlatamaaammmm...

sakın korkma Rabbime emanet, hiç de bişey olmaz inşallahhh...
ay süpriz yumurtaya bak yaaaaaa:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

hep demiyomuyuz Rabbim ol de ve olur diye, şaşırma annemmmm... Rabbim ol der ve olur... bu kadar basit yahu :KK9::KK9::KK9::KK9:

Ayy canım ne diyorsun. Allahım inanamıyorum. Nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum anlatamam. Kimbilir sen ne haldesin.cumanin hurmetine rabbim kucağına almayi nasip etsin. Korkma canım hicbirsey olmaz. Bir arkadaşım vardı oda hamileyken birsürü ilaç aldi ve tomografi çektirmek zorunda kaldı geçmeyen baş ağrısı yüzünden.ama sapasağlam meleğini aldı kucağına haberlerini bekliyoruz canimm.

amayaa amayaa Sahra- Sahra- S sezerkose N nihan_16

kızlarrrrrrrrr hepinize çok tşk ederim :KK200: :KK200: :KK200: benim adıma sevindiğiniz için inanın ayaklarım yere basmıyor
rabbim sizede nasip etsin gerçkten bir mucize yaşıyorum ama bugün biraz hevasim kursağımda kaldı
doktor baktı önce tbrler hamilesin dedi sonra 4 haftalık olduğunu hesaplıyınca 131 değer 4 hafta için düşük dedi 3 haftalık bu kana göre dedi belki geç döllenmiştir dedi sonra ben 5 tüp negatifim var dedim yemin ederim kadın ağzını kapatamadı çok şaşırdı inanmıorum falan dedi ilk defa gittim bu doktora kendi doktorlarımdan hiç birine gitmedim neyseeee
sonra tomografiye girdiğimi duyunca çok umutlanma dedi eğer zarar gördüyse kendi düşer dedi zaten kan değerine göre geriden geliyor dedi yarın yine bakalım kana dedi artışa göre konuşuruz dedi inşalahh devam eder dedi öleeee
çok korkuyorum nerden çektirdim tomografiyi yaaaaaaaa nerden çıktı bu troid allahımm çooook büyüksün
amayaa amayaa gerçekten rabbim ol dedikten sonra önüne hiç bişi geçemez miş
allahım dünkü yaşadığımmm sevinci bugün yaşayamadım ama hayatım boyunca unutmyacam dünü inaşalhhh sizinde dualarınızla devam eder bu mutluğum VE ALLAHIMDAN TEK DİLEĞİM SİZEDE MUCİZENİZ TEZ ZAMANDA GELSİN ........

btd08 btd08 canımm bak sen hamile hamile bana dua ettin oldu bu iş galibaa inaşlah devam eder ve kucağımıda alırım çok korkuyorummmmm çokkk

kızlarrrrrrrrr hepinize çok tşk ederim :KK200: :KK200: :KK200: benim adıma sevindiğiniz için inanın ayaklarım yere basmıyor
rabbim sizede nasip etsin gerçkten bir mucize yaşıyorum ama bugün biraz hevasim kursağımda kaldı
doktor baktı önce tbrler hamilesin dedi sonra 4 haftalık olduğunu hesaplıyınca 131 değer 4 hafta için düşük dedi 3 haftalık bu kana göre dedi belki geç döllenmiştir dedi sonra ben 5 tüp negatifim var dedim yemin ederim kadın ağzını kapatamadı çok şaşırdı inanmıorum falan dedi ilk defa gittim bu doktora kendi doktorlarımdan hiç birine gitmedim neyseeee
sonra tomografiye girdiğimi duyunca çok umutlanma dedi eğer zarar gördüyse kendi düşer dedi zaten kan değerine göre geriden geliyor dedi yarın yine bakalım kana dedi artışa göre konuşuruz dedi inşalahh devam eder dedi öleeee
çok korkuyorum nerden çektirdim tomografiyi yaaaaaaaa nerden çıktı bu troid allahımm çooook büyüksün
allahım dünkü yaşadığımmm sevinci bugün yaşayamadım ama hayatım boyunca unutmyacam dünü inaşalhhh sizinde dualarınızla devam eder bu mutluğum VE ALLAHIMDAN TEK DİLEĞİM SİZEDE MUCİZENİZ TEZ ZAMANDA GELSİN ........

btd08 btd08 canımm bak sen hamile hamile bana dua ettin oldu bu iş galibaa inaşlah devam eder ve kucağımıda alırım çok korkuyorummmmm çokkk
canım benim korkma allaha emanetsiniz.rabbim bu duyguyu yaşattı gerisi gelecek inşallah.
bak sen tedavi nasıl olacak.bu deneme tutarmı derken kendiliğinden geldi kuzun.ben inanıyorum bişey olmayacak.
devamlı rabbim sana emanet yavrum de içinden.
bende neler yaşadım keseyi kalp atışını görene kadar bu günlere gelene kadar ne korkular atlattım biliyorsun.korkmamak elde değil.
çok dua ettim sana.bu tedavide olacak kesin diye düşünürken kendisi geldi kuzu bak.rabbim seni ne kadar şanslı kıldı.hep güzel düşün iyi düşün iyi olsun.
değere gelince bende düşük olduğunu farkettim.hiç önemli değil.geç döllenme dedim kendi kendime.
aynısı iş yerinde bir arkadaşımda oldu.son regli tarihini 1 hafta ileriye çekti doktoru.olur beni bırakır başka doktora geçersen 1 hafta sonrasını alacaksın hesaplarda dedi.olabilir bu çok normal.doğuma girerken bebek 2 hafta geridendi düşün.çok sağlıklı bir bebeği oldu.sen bunları düşünme.rabbim ol deyince nasıl olduğunu gördük.ömür vediğindede doğacak.hiç birsey olmaz inşallah.
çoktannn hakettin bu sevinci rabbim bugünü uygun gördü.çokkk öpüyorum seni.sen dikkat et yavruşa iyi bak annesi.

aa, post: 43834080, member: 460181"]bu defa olmayacağını düşündüğümden ve evde kendimi temizliğe vermemek adına, "Allah'ım bir şansım varsa beni durdur" diyerekten test yaptım.:confused::confused::KK48::KK48::KK48::KK48: hatta ilk testimi 4. gün yaptm. 4. günden itibaren silik ikinci çizgiyi görmeye başladım... en belirgin olduğu gün 8. gündü... sonra silikleşti... 10. gün burda devlet hastanesine kan testine gittiğimde 8. günden daha silikti ama vardı (13. gün ancak sonucunu görebildim o testin...13 civarında değer) ertesi gün daha da silikti varla yok arası değerim de 7,02 idi.... muhtemelen 8. gün değerimde otuzlu kırklı değerler....ve kesinlikle yapılmaması gerektiğini düşünüyorum yinede... bende değer çok düşük bile olsa idrara geçiyomuş demekki.... ama bak silinip gidince de kötü.... ister istemez koyulaşmasını istiyorsun... koyulaşma olmayınca da anlıyosun:KK12::KK12::KK12: Rabbim beterinden saklasın, bunu da denemedim demiyeyim...

canım benim, Rabbim bir an evvel gönlünden geçeni hayırlı kılıp nasip etsin inşallah... dediğin gibi söylenecek pek fazla bir şey yok... inşallah bekletmez seni bebişlerin daha fazla... ki donmuşunun olması da çok güzel, inşallah onlar can bulsun sende.... kendi haberlerime çok üzülmüyorum, hazırlıyosam kendimi demek.... ama sizlerden gelen negatif haberleri yaralıyo hala ve ısrarla....[/QUOTE]
Canim Tekr
bu defa olmayacağını düşündüğümden ve evde kendimi temizliğe vermemek adına, "Allah'ım bir şansım varsa beni durdur" diyerekten test yaptım.:confused::confused::KK48::KK48::KK48::KK48: hatta ilk testimi 4. gün yaptm. 4. günden itibaren silik ikinci çizgiyi görmeye başladım... en belirgin olduğu gün 8. gündü... sonra silikleşti... 10. gün burda devlet hastanesine kan testine gittiğimde 8. günden daha silikti ama vardı (13. gün ancak sonucunu görebildim o testin...13 civarında değer) ertesi gün daha da silikti varla yok arası değerim de 7,02 idi.... muhtemelen 8. gün değerimde otuzlu kırklı değerler....ve kesinlikle yapılmaması gerektiğini düşünüyorum yinede... bende değer çok düşük bile olsa idrara geçiyomuş demekki.... ama bak silinip gidince de kötü.... ister istemez koyulaşmasını istiyorsun... koyulaşma olmayınca da anlıyosun:KK12::KK12::KK12: Rabbim beterinden saklasın, bunu da denemedim demiyeyim...

canım benim, Rabbim bir an evvel gönlünden geçeni hayırlı kılıp nasip etsin inşallah... dediğin gibi söylenecek pek fazla bir şey yok... inşallah bekletmez seni bebişlerin daha fazla... ki donmuşunun olması da çok güzel, inşallah onlar can bulsun sende.... kendi haberlerime çok üzülmüyorum, hazırlıyosam kendimi demek.... ama sizlerden gelen negatif haberleri yaralıyo hala ve ısrarla....

Canım tekrardan geçmiş olsun Allahım tez Zamanda meleğini göndersin inşallah

C

Canım hiç merak edip kaygilanma,kendini ve bebisini uzme lutfen.bu anin tadini çıkar. Rabbim ol dedi ve oldu ömür de verdiyse hayırlısı ile kucağında olacak inşallah. Önemli olan iki kat artması. Yarın da güzel haberler vereceksin bize inanıyorum. Dualarimiz seninle :KK68::KK68:

Yelizcim canimm gozumuz bilgisayar ekraninda haberlerini bekliyoruz. Sonuc ne olursa olsun artik sunu biliyoruz ki dogal yoldan hamile kalabiliyorsun. Sadece bunu dusun gerisini bos ver. Rabbim oyle buyuk ki bu kadar isteyip olmasi icin elinden geleni hatta fazlasini yapan ve sabreden kullarini elbet mukafatlandiracak. Sen fazlasiyla hak ediyorsun canim benimmmm!!!

Yelizcim canimm gozumuz bilgisayar ekraninda haberlerini bekliyoruz. Sonuc ne olursa olsun artik sunu biliyoruz ki dogal yoldan hamile kalabiliyorsun. Sadece bunu dusun gerisini bos ver. Rabbim oyle buyuk ki bu kadar isteyip olmasi icin elinden geleni hatta fazlasini yapan ve sabreden kullarini elbet mukafatlandiracak. Sen fazlasiyla hak ediyorsun canim benimmmm!!!
Hepimiz neler yaşadık rabbim çok büyük ...saat 3de vericem kan doktor aynı saatte ver dedi bakalım artış nasıl olucak inşlhh sağlıklıysa devam etsin herşey .. binlerce defa şükürler olsun allahıma halaa ama hala inanmakta zorluk yaşıyorum sanki kendimi kaptırırsam daha çok üzülürüm gibi geliyo bakalım akşam yazarım sonucu size

kızlar değer 237 çıkmış sanırım galiba hala yavaş ilerliyor ama bi artış var hayırlısı bakalım dualarınıza ihtiyacım var hepinizi öpüyorum ...pazrtesi tekrar kan ordan doktor ne dicek artık bilmiyorum

Canımmm seni merak ettim maşallah artmış işte :nazar::KK49: Allahım tamamına erdirsin geliyor işte minik kuzu sağlam adımlarla üzülme sen annesi darısı kalp atışına kucağına almaya inşallah :KK36:

Canımmm seni merak ettim maşallah artmış işte :nazar::KK49: Allahım tamamına erdirsin geliyor işte minik kuzu sağlam adımlarla üzülme sen annesi darısı kalp atışına kucağına almaya inşallah :KK36:
saol canım siz böle konuşunca çook rahatlıyorum içim içim yiyor hala
darısı sana ve bekleyenlere :KK200::KK200: rabbim çok büyük

X