Canım allahtan ümit kesilmez. Sonradan yükselen degerler var diye hep konusmustuk burda.bu denemeni de son yaptirdigin yerde mi yaptin.kızlar malesef değerim 7,87 çıktı.. malesef demek yanlış oldu tabi ki... ben ilk kez değer gördüm
değerim çok düşük ancak doktorum pazartesi tekrarlayalım ilaçlarını bırakma dedi... bırakmıyorum
kızlar malesef değerim 7,87 çıktı.. malesef demek yanlış oldu tabi ki... ben ilk kez değer gördüm
değerim çok düşük ancak doktorum pazartesi tekrarlayalım ilaçlarını bırakma dedi... bırakmıyorum
Canim sonucunu merak ediyorum.sağolun kızlar elbette sonradan yükselen değerler var ama bu değer gerçekten çok düşük ve yükseleceğini de zannetmiyorum. neyse çok da önemli değil.... olanla ölene çare yok.... pazartesi tam sonuçlanacak...
N nihan_16 evet canım bursada rapor geçen iki yer var biri jimer... gerçi ben çok memnunum hem doktorumdan hem hastaneden. o yuzden aynı yeri tercih ettim... sen istanbulda kime gittin??
Canim sonucunu merak ediyorum.
Ben istanbul tüp bebek merkezi ne emre beye gittim. Bende çok nemnun kaldım. Art de 2 yil önce 6 yumurta toplandı. Fakültede 4-5 istanbul da ilk tedavide 11 ikincide 13 yumurta toplandı. Şuanda 5.gundeyim hiçbir belirtim yok ama yinede umitli yim . rabbim çok bekletmesin yavrularimizi biran önce gondersin.
31 yaşındayım canım. Raporum da rezerv azlığindan çıktı. İlk tedavide 5.gune bir tane gitti pgt ye gönderildi sağlıklı geldi donduruldu. Tekrar tedaviye girdim 13 yumurta toplandı 5 tanesi 5.gune gitti. Pgt ye gönderildi 3 tanesi sağlıklı geldi onlarda donduruldu. Çarşamba günü transfer oldu 1 tanesi. 3 tane dondurulmuş sağlıklı embriyom duruyor.Çok iyi 13 yumurta, kaç yaşındasın? Hepsi geriye sağlıklı kaldı mı, en azından böyle dondurulmuşların olur!
Masallah sana ne guzelll.... İnsallah sonu da guzel olur canim benim.31 yaşındayım canım. Raporum da rezerv azlığindan çıktı. İlk tedavide 5.gune bir tane gitti pgt ye gönderildi sağlıklı geldi donduruldu. Tekrar tedaviye girdim 13 yumurta toplandı 5 tanesi 5.gune gitti. Pgt ye gönderildi 3 tanesi sağlıklı geldi onlarda donduruldu. Çarşamba günü transfer oldu 1 tanesi. 3 tane dondurulmuş sağlıklı embriyom duruyor.
31 yaşındayım canım. Raporum da rezerv azlığindan çıktı. İlk tedavide 5.gune bir tane gitti pgt ye gönderildi sağlıklı geldi donduruldu. Tekrar tedaviye girdim 13 yumurta toplandı 5 tanesi 5.gune gitti. Pgt ye gönderildi 3 tanesi sağlıklı geldi onlarda donduruldu. Çarşamba günü transfer oldu 1 tanesi. 3 tane dondurulmuş sağlıklı embriyom duruyor.
İnşallah canim güzel haberler verebilirim. Sizin bitaneciginizide allah sağlık sıhhat versin inşallah.Bence çok güzel haberler :) benim geriye hiç dondurulmuşum kalmamıştı, sadece 1 tane ile yola çıktık, çok mutsuz ve ümitsiz geçirdim günleri ( tabi son tedavi) ama işte 1 taneciikk bi tanemiz bizimle şimdi :)
Eğer bu tutmazsa üzülme lütfen 3 tane 5. Güne kadar gitmiş dondurulmuşların var, ben inanıyorum muhakkak olacak, tabi Allah izin verirse. Çok heyecanlısındır şimdi sen, inşallah güzel haberlerini alırız
Masallah sana ne guzelll.... İnsallah sonu da guzel olur canim benim.
Degerim bekledigim uzere dusmus. 2.01
Uzgun degilim bir deger gormus opmak hatta beni cok mutlu etti, umut doluyum...
Olacak olacakkk
İnşallah canim güzel haberler verebilirim. Sizin bitaneciginizide allah sağlık sıhhat versin inşallah.
amayaa geçmiş olsun canım. İnşallah canim olacak. Dualarim hepimiz için.
kaan aydosa giden bikaç kişiyle konuşmuşluğum var gerçekten iyi sonuçlar alınıyor. ama elbette durumunu değerlendirecek olan sensin. bahçeci de donmuş 5 bin tl mi????Aminn canimm insallahhh! Allahim bu dunyada kimseyi ne evlatla, ne de evlatsizlikla sinamasin insallah...
Insallah guzel haberlerini bekliyoruz canimm. Sizde de sorun sperm yetersizligi miydi? Bizde sorun o ve doktorlar bebegin tutup sonradan dusmesini, spermdeki dna hasarina bagliyorlar. Benim dondurulmuslarim var. Ancak 5 ve 6 gunluk. O nedenle pgtye gonderemiyorlar. Embriyolar da iyi kalite oldugundan yeniden yumurta toplamayalim. Bunlari deneyelim. Elbet icinde onceden tutan ucuzlerin gibi sagliklilar olabilir diyorlar. Ama 5 deneme; 2 kimyasalla 5.5 haftalik dusuk, 1 dis gebelik, 1 negatif ve 1 ucuz gebelik, ardindan reduksiyon ve 20 haftalik erken dogumla kayip derken insan maddi manevi yoruluyor...
Ben kk.da Ankarada Kaan Aydos isimli bir dr oldugunu ve azospermi durumunda dna hasarini iyilestirmede iyi oldugunu okudum. Acaba dondurulmuslari denemeyip, o doktora gidip sifirdan tedaviye mi baslasak diyorum. Dondurulmus tedavisi de bahceci de ilaclarla 5000tl yi buluyor. Ne yapacagimi bilmiyorum. Sizin bir oneriniz var mi arkadaslar?
Evet canım Sperm yetersizliği ve rezerv azlıği problemimiz.yumurtalari dolleyecek kadar Sperm var sadece. Kaan aydos u bende duymuştum. Bunun kararını verecek olan sizsiniz. Yaşadıklarını hatırlıyorum allah birdaha yasatmasin. Donmuş tedavisinde çok fazla ilaç kullanılmıyor ki çok maliyetli değil yani ilaçlar. Sen hangi ilaçları kullanıyorsun bilmiyorum ama.Aminn canimm insallahhh! Allahim bu dunyada kimseyi ne evlatla, ne de evlatsizlikla sinamasin insallah...
Insallah guzel haberlerini bekliyoruz canimm. Sizde de sorun sperm yetersizligi miydi? Bizde sorun o ve doktorlar bebegin tutup sonradan dusmesini, spermdeki dna hasarina bagliyorlar. Benim dondurulmuslarim var. Ancak 5 ve 6 gunluk. O nedenle pgtye gonderemiyorlar. Embriyolar da iyi kalite oldugundan yeniden yumurta toplamayalim. Bunlari deneyelim. Elbet icinde onceden tutan ucuzlerin gibi sagliklilar olabilir diyorlar. Ama 5 deneme; 2 kimyasalla 5.5 haftalik dusuk, 1 dis gebelik, 1 negatif ve 1 ucuz gebelik, ardindan reduksiyon ve 20 haftalik erken dogumla kayip derken insan maddi manevi yoruluyor...
Ben kk.da Ankarada Kaan Aydos isimli bir dr oldugunu ve azospermi durumunda dna hasarini iyilestirmede iyi oldugunu okudum. Acaba dondurulmuslari denemeyip, o doktora gidip sifirdan tedaviye mi baslasak diyorum. Dondurulmus tedavisi de bahceci de ilaclarla 5000tl yi buluyor. Ne yapacagimi bilmiyorum. Sizin bir oneriniz var mi arkadaslar?
Evet canım Sperm yetersizliği ve rezerv azlıği problemimiz.yumurtalari dolleyecek kadar Sperm var sadece. Kaan aydos u bende duymuştum. Bunun kararını verecek olan sizsiniz. Yaşadıklarını hatırlıyorum allah birdaha yasatmasin. Donmuş tedavisinde çok fazla ilaç kullanılmıyor ki çok maliyetli değil yani ilaçlar. Sen hangi ilaçları kullanıyorsun bilmiyorum ama.
Bende bugün erken idrar testi yaptim ama malesef tek çizgi. 9. Günüm.
Allah hakkımızda hayirlisini nasip etsin. Hayırlı olacak kararlar vermeyi nasip etsin inşallah.
nihancım sana bakmak için geldim ki haberini vermissin ..dediğin gibi hayırlısı demekten başka bişey yok..en azından donmuşların var canım onlarla yüzün gülsün inşalahh benim hiç donmuşum olmadı ve eşimin doktoru donmuşla şansınız daha çok olabilir demişti emriyoları dondurup sonra tranfers olamayı önermişti ama malesef 5 tedavidede başaramadık dondurmayı...hayırlısıKizlar sonucum Koca bir sıfır.
Malesef 4.denememde olmadı yine.Biliyordum olmadığını hissedemedim ben bebegimi.hazirlikliydim bu sonuca ama yinede kötü oluyormuş insan sıfır i görünce. Hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elden. Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize.
Yelizcim sana da çok geçmiş olsun. Geldi mi üst üste geliyor işte. Rabbim daha beterinden korusun . Belkide nodulunden dolayi gelemiyordur bebegin.temizlenince hoop gelicek bebebegin.bide böyle düşün. Rabbim çok bekletmesin isteyen herkesi.nihancım sana bakmak için geldim ki haberini vermissin ..dediğin gibi hayırlısı demekten başka bişey yok..en azından donmuşların var canım onlarla yüzün gülsün inşalahh benim hiç donmuşum olmadı ve eşimin doktoru donmuşla şansınız daha çok olabilir demişti emriyoları dondurup sonra tranfers olamayı önermişti ama malesef 5 tedavidede başaramadık dondurmayı...hayırlısı
bu arada benim işler çok karıştı troid bezimdeki nodülüm 4 cm olmuş ve biyopsi sonucuda şüpheli çıktı kesinlikle ameliyat olman gerek diyolar yani kaçış yok olucam ama eğer atom tedavisi almam gerkirse napıcam bilmiyorum tabiki önce sağlığım ama bildiğim kadarıyla atom alırsam bir sene beklemem gerekicek ..
bu defa olmayacağını düşündüğümden ve evde kendimi temizliğe vermemek adına, "Allah'ım bir şansım varsa beni durdur" diyerekten test yaptım.Aminn canim insallahhh. Dilerim Rabbimden senin icin bu kez zamani gelmistir. Idrar testlerine cok guven olmuyor biliyorsun. Bu konudaamayaa nin sabrina hayranim. Son dakikaya kadar sabredebiliyor. Sen de sabirli ol lutfen. Sakin kendini strese sokma. Insallah bize guzel haberler vereceksin.
canım benim, Rabbim bir an evvel gönlünden geçeni hayırlı kılıp nasip etsin inşallah... dediğin gibi söylenecek pek fazla bir şey yok... inşallah bekletmez seni bebişlerin daha fazla... ki donmuşunun olması da çok güzel, inşallah onlar can bulsun sende.... kendi haberlerime çok üzülmüyorum, hazırlıyosam kendimi demek.... ama sizlerden gelen negatif haberleri yaralıyo hala ve ısrarla....Kizlar sonucum Koca bir sıfır.
Malesef 4.denememde olmadı yine.Biliyordum olmadığını hissedemedim ben bebegimi.hazirlikliydim bu sonuca ama yinede kötü oluyormuş insan sıfır i görünce. Hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elden. Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize.