2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim benim cok sağolun Allah razi olsun Allahim dileyen isteyen herkese nasip etsin Bebis nasil Allahim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin sevgiler canim benim

Canim benim cok sağolun Allah razi olsun Allahim dileyen isteyen herkese nasip etsin Bebis nasil Allahim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin sevgiler canim benim

Âmin cnm. Bebişim emmemekte ısrarlı, 1 aylık olduk ama emdirmeyi başaramadım. Halen uğraşıyorum, ama çok yoruldum. Çok sakin bir bebek değil, geceleri neredeyse hiç uyumuyor, sinirli ve çok sabırsız. Herkes 40 dan sonra değişir diyor, umarım herşey güzel olur.
Sen nasılsın, birazcık olsun anlatabildin mi? Bu işler daha yorucu biliyorum, herkesin herşey gönlünce olsun!,

yok canım daha doğmadı. Allah izin verirse yaza doğacak. o hamile kaldı 1 ay kullandı bulantıları olunca bıraktı. yumurta kalitesi çok kötüydü ve çok defa turmamıştı. ama bu son tedavisinde yumurtaları acayip kaliteli oldu hatta dondurdu . saflık derecesi kalitesi gibi bişey canım. ne kadar safsa o kadar iyi demek. tabi fiyatı değişiyo ama olsun herşey bebişlerimiz için. istersen bi araştır canım sende

Kuzum benm sağlıkla sihhatle buyusunde artik napacan demekki anne şutu almamakda direniyo kocaman huzurlu bir aile olun insallah sevgiler

Canim benim sağlıkla olsinda parası önemli degil nasil kullaniyodu biliyomusun arisutu bal polen nekadara nekadar katiyodu cook soru sordum galiba artik onu denemekten yok*Allahim herkese hayirlisini versin sevgiler

Canim benim sağlıkla olsinda parası önemli degil nasil kullaniyodu biliyomusun arisutu bal polen nekadara nekadar katiyodu cook soru sordum galiba artik onu denemekten yok*Allahim herkese hayirlisini versin sevgiler
canım arı sütü ve poleni ayrı yedik balla karıştırmadık. arı sütünün tadı çok kötü ama bi süre sonra alışıyosun. sabah aç karnına tahta bi kaşıkla hemen hemen yarım tatlı kaşığı kadar yedik. asla metal değdirme ve güneş görmeyecek. buzdolabında saklayacaksın. kullanmadığın kısmı (cok alırsan) dondurucı kısmında saklanacak. poşeni de yine 1 thta kaşık öğlen yemiştik.bana da o tarif etmişti. ne demek canım aklına takılan ieyler olursa sorabikirsin. bu yokda hepimiz aynı zorluklaı yaşadık. Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin.

Gunaydin canim sagol Allah razinolsun hem polen hem arisutu güneş görmeyecek dimi ve tahta kaşıkla ikiside Allahim Insallah tez zamanda yüzümüzü guldurir

Gunaydin canim sagol Allah razinolsun hem polen hem arisutu güneş görmeyecek dimi ve tahta kaşıkla ikiside Allahim Insallah tez zamanda yüzümüzü guldurir
evet canım ikisini de buzdolabında saklayabilirsin. ama arı sütü aç karnına olacak mutlaka.bu arada tabi polen alerjin falan yok dimi?
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.

evet canım ikisini de buzdolabında saklayabilirsin. ama arı sütü aç karnına olacak mutlaka.bu arada tabi polen alerjin falan yok dimi?
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.
Cook sagol kuzum Allah razi olsun yok polene alerjik yaklaşık ıki aydan beri esimle beraber polen tuketiyoduk ben sadece sabahları yiyorum bir bardak suyla bi tatlı kaşığı iciyodum Insallah arı sütüyle faydası olur dün netten sipariş verdik hemen başlasam olurmu acaba cunki ben netten baktimda adetle basliyolamis herhalde bi sakıncası olmaz Allahim artik bubyolda kimseyi eyleme ne oLur

tabi canım hemen başla tabi.inşallah şifa olur.ama unutma metal asla değdirme.bi de güneş ışığı...Rabbim tez zamanda isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

tabi canım hemen başla tabi.inşallah şifa olur.ama unutma metal asla değdirme.bi de güneş ışığı...Rabbim tez zamanda isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
Sagol kuzum benim Allah hiçkimsenin kucağını bos birakmasin hersey gönlünüzce olsun sevgiler

Canim ben yazmasam bile gunde iki kere mutlaka bakıyorum nasıl oldun daha iyisin demi Biz azinlikta kaldik Rabbim bizi de güldürecek inanıyorum kuzum ben hep dua ediyorum
Gunaydin canim bilmiyorum atamaz daha üzerimdeki yorgunluğu şaşkınlığı üzüntüyü ama şükür Allaha Insallah daha iyi olacağım benim üzüntüm okadar deneme yaptık hic biride olmuyo önceden tutmuyodu simdide transfer aşamasına gelemiyoruz artik en cok korktugumda buydu ama Allahim neyler eyler en guzelini eyler vardır Rabbimin bildiği sen naptin arkadsim nasilsin Insallah Bisde igusel duyguları buradan haykiracagis Allahim yüzümüze gülsün sevgiler

Gunaydin amayacim nasilsin topigimiz can cekisiyo pek giren olmuyo artik bizde Allahın izniyle yaxacaz gusel habrlerimizi hersey gönlünce olsun sevgiler
kız topiğimizin adı 2013 sene olmuş 2015... izin ver de can çekişsin artık zaten devam edenler diğer topiklerdedir ki ben de giriyorum nedir neler yapılıyo yeni neler var diye.... gerçi onu bile çok az yapabiliyorum. işlerim çok ayrıca da bi ev yaptırma projemiz vardı... bu ara ona yoğunluk verdik... tedaviyi başka bahara erteledim sanırım. biraz zaman vermek istiyorum hem kendime hem eşime.... eve yoğunlaştım şimdi; nası olacak nolacak vs. aynı zamanda kvnin evde tadilata alındı dünden itibaren o bende kalıyo, eve gidince pek telle pc ile uğraşmıyorum ayıp :)
doğuran arkadaşlar malum meme, bez, gaz... uykusuzluk halsizlik hallerindeler... gelememeleri gayet doğal. gebe olamayan azınlıkta olduğumuzdan ve o azınlıkta her daim müsait olamadığından can çekişiyoruz.... inşallah herkez gebe kalıp doğururda veletlerden girmeye hiç vakit bulamayız

4 4343 uğruyoz uğruyoz da şahsen ben kendi adıma yazıcak bişiler bulamıyom bütün topiklerin bütün sayfalarını teker teker okuyup yaladım yuttum desem yeridir her sayfada her hikayede kendime ümit arıyorum ...
amayanın dediği yeni anneler bebişlerden vakit bulamıyordur ..inşalahhh en kısa zamanda bizde onların arasına katırlırız
bu arada ben 5nci tedavime başladım histerskopi oldu arkasından bi kist aspirasyonu geçirdim ..temizlik yapıldı eşiminde spermleri vasatın üzerinde olur bu spermlerle iyi durumda dedi doktorun hemen başlayın diyince bizde başladık ...dün iğnelere başladım yani kuluçka dönemindeyim senin anlayacağın bakalım hakkımızda hayırlısı inşalahhhhhh

Bende iyiyim cnm şükür Allah büyük kuzum bende hem baharı yazi hem de eşim is dolayısıyla hafta ici hep şehir dışında onun sabite geçmesini bekliyorum bu ay günde bi kere soğan suyu içtim adeti bekliyorum bakalim önümüzdeki ay tam yapacam kürü bide inofolic diye bi folik asit var suda eritilip iciliyor onada baslayacam adetle tüp bebek mrk deki doktor her tedaviye baslamadan onu veriyor sabah akşam yumurta kalitesini çok güzel arttırıyor sor bir doktoruna sende Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasin öpüyorum cnm

Merhaba canim sende haklısın Insallah bizde ogunleri geliruzde kocaman yazarız hamilelikleeimizi dogum hikayelerimizi neşelii sevincimizi Allah hepimizin gonlune gore versin kuzum ev yaptiriyormysin insallah evin ugurlu gelir kocaman bir aile huzurlu bi yuvaniz olur sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…