2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim Merhaba nasıl gidiyor tedavin bitmesine az kalmış Allah emeklerinizi boşa çıkarmasin hayırlısı ile bebeğini sana getirsin inşallah :)
Sagol kuzum Allah razi olsun 2.3 yumurta anca var saliydi opm carsambaya aldilar buyuk ihtimalde cuma transfer olur hayirlisiyla Allahim herksein yuzunu guldursun herkesin gonlune gore versin Rabbim

Ayy hadi bakalım bitmiş nerdeyse Allah rast getirsin canım Rabbim istesin bir yumurta bir sperm yeter gelsin Artik inşallah miniklerimiz

Sagol kuzum Allah razi olsun 2.3 yumurta anca var saliydi opm carsambaya aldilar buyuk ihtimalde cuma transfer olur hayirlisiyla Allahim herksein yuzunu guldursun herkesin gonlune gore versin Rabbim

Ayy hadi bakalım bitmiş nerdeyse Allah rast getirsin canım Rabbim istesin bir yumurta bir sperm yeter gelsin Artik inşallah miniklerimiz
Sagol canim Allahvrazi olsun dun Oyle Basim agridiki neredeyse basimi duvara vuracaktim müde bulantisi berbatti eh sonunda dayanamadim paracetamol aldim bitane insallah bi zarari olmaz gerci Ben doktora sormustum kullanabilirsin demisri ama yinede endise ediyorum insallah hayielisiyla hepimizin yuzu güler Canm

Geçmiş olsun canım birşey olmaz bi tanecik ağrı kesiciden amin inşallah Rabbim utandirmasin

amayaa ve 4 4343 canlarım tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. 4 4343 hadi hayırlısı olsun. Transferini bugün oldun değil mi? Allah'ım utandırmasın, hayırlı, sonu kucağında bebekli, son tedavin olsun inşallah!!! Sahra- sen de tedaviye başlıyormuşsun. Senin de hayırlı olsun canım. Dr. benim eşime de iğne verdi. Sperm yetersizliği için. Gün aşırı pregnyl iğne oluyor yaklaşık 3 ay oldu. 10 gün içerisinde tekrar test yaptıracağız. Sperm sayısı artmış mı diye... Bize de doktorlar her şey olumlu, siz tüp bebekteki en sorunsuzlardansınız demişlerdi. İlki kimyasal, ikincisi dış gebelik, üçüncüsü üçüz ve erken doğum... Sonuç hüsran... Burada kriter kesinlikle sağlıkla bebeğini kucağına almak olmalı. Gebe kalmanın da devamı gelmeyince bir anlamı olmuyor ne yazık ki
Bu arada çarşamba sınava girdim ve başarılı oldum. Şimdi dosyam jürilere gidecek. Bir aya netleşir diye düşünüyorum. Keşke her şey kariyer yaparken olduğu gibi bizim elimizde olsa. Çalışır yaparız deriz :) Ama bebek yaparken bu düşünce tarzı yetmiyor ne yazık ki :) Çalışıyoruz, çalışıyoruz sonuç sıfır :)

Hepinizi kocaman öpüyorum ve iyi hafta sonları diliyorum. Kendinize çok iyi bakın.

Oyyyy kuzucum canim arkafsim nasilsin benim bugun degol transferim Nadip olursa haftaya Cuma gibi insallah SEM nasilsin Napiyosun insallah Allah emeklerimizi. Karsilgini verir hepimizinde tuzu güler Allahim insallah islerin gibi tedavinde hayirli sonuclar verecek Allaha guvemen yolda kalmaz canm bir elin parmaklari kadar kaldik insallah teker tekwr mujdeli haberlerizi verecez sinavinda basarili olmana sevindim Rabbim herseyi gonlune gore versin kendine iyi bak tatln sevgiler

Sağol canim güzel dileklerin ve dualarin için biz yaz belki yaz sonu düşünüyoruz tedaviyi kısmetse eşim sürekli sehir disinda bu aralar ama doğal takviye destekler tam gaz devam ben soğan suyu içmeye çalışıyorum öğütulmus çörek otu iciyorum eşime vitaminler keçiboynuzu pekmezi içtiğini umuyorum zorlanıyor çünkü Biz elimizden geleni yapalım da takdir Allahtan. Evet haklisin Rabbim isteyen herkese bebegini Saglikla kucağına aldirsin bizlerde inşallah Sanada çok sevindim isinde yukselmene Basarilarinin devamini dilerim canim öpüyorum :)

Geçmiş olsun canım birşey olmaz bi tanecik ağrı kesiciden amin inşallah Rabbim utandirmasin
Kuzummm benm sagol ya Bu arada ben paracetamol degil Nurofen almisin ama kucuk cocuklar icin olandan okadar agriyodili gozumu bole acamiyodum ama yinede rajatlattin beni bisey olmaz dimi suzleri seviyorum guzel yurekli arkadslarm insaljah Boyle agrilar acliar gisrewsin Allah Kimseye Seninde sezerinde amayaninda mujdeli haberlerii aliriz insallah sevgiler

Amin inşaallah ♥ hepimizin caniimmm yok bişey olmaz benim iğnelere ilk baslagimda
Hep başım agrir günde bir taneden hicbirsey olmaz demişlerdi opudan bir gün önce icmemeye çalış ama rahat ol canim nefes al Allahim sana bıraktım de gir opuya :)

Canim benim gunaydin tamm Kuzum sagol cok rahatladim insallah biddaha Oyle Agrin olmaz kimsenin olmasin.Allah herkese kolaylijlar versin yardcimiz olsun Icin icimi yiyodu hep benvtransferden sonra Boyle olurdu arkasindan 8 gun hemen Adet olurdun Butun umitlerim giderdi insallah Bu sefer Oyle olmaz Cook yipraniyo insan madden olsun manen olsun encokda manen yikiliyo Allah hepimizinde hakkinda hayirlisini versin kuzum insallah bizimde yuzumuz güler sevgiler

Tunaydin canim benim Amin inşaallah :)

Herkes çook iyidir umarım. Şu an süt sağıyorum :) sadece bu işlemi yaparken zaman bulup bakabiliyorum buraya, onun dışında hep koşturmaca.
4 4343 çok az kaldı, inşallah güzel haberlerini alıcaz cnm.
Hepiciğinizden güzel ve mutlu haberler okumak dileğiyle. Inşallah tedaviye ihtiyaç kalmadan gelsin bebişler. Allah'tan Ümit kesilmez, hepimizin yüzü güler umarım. Minnoşumla birlikte hepinize kocaman sevgiler

herkese merhaba uzun zaman girmeyince bi sürü sayfa birikmis amayam yeni tedavi bebisle gelsin metanetin herkese örnek olmalı.4343 hayirli haberlerini aliriz insaALLAH.tedauide olan baslamaya karar veren herkesin evinde bebek sesleri çinlasin.gelelim benim cimcimeye 4 ayli zorlu ugrasin ardından disimiz cikti sürünüyoruz bi dk bos birakmaya gelmiyo nerde priz hanimefendi orda.yalandan anne desede öyle bi baba diyorki babası olasim geliyor.simdilik bızden haberler bu kadar RABBİM bu gûzellikleri herkese tattirsin

selam kızlar ...bitmeyen dertlerimle sizi sıkıyom biliyom ama kimselere de anlatamıyom napim
geçen cuma histereskopi oldum temiz çıktı çizikde atıldı falan adetinde 20nci günündeyim diye hadi lucrinle tedaviye başlayalım dedik ..eşimin doktoru bu sperm değerlerini kaçırmayın şuanda iyi dediği için bende başlayalım dedim tekrar ...eşim gitti şirkteen borç aldı ben zaten hala borçluyum kendi şirketime artı krediler de var maddi olarak sonuna kadar zorluyoz falan filannn neysee bugün kontrole gittim sol yumurtalıkta kist çıktı hahh dedim bi bu eksikti neysee bunda da vardır bi hayır ...doktor şimdi yapmayalım pazartesiye kadar lucrinin dozunu arttırdı kist kaybolursa aynen devam ama kaybolmadıysa aspirasyon yapılcak korktum heycan zaten yoktu iyice gitti ..doktor herşeyden bişi çıkarma çok büyük değil 2cm zaten aspire edince bişi olmuyacak dedi ama bilmiyooom yaaaaaaaaaaa bilmiyom işte hiç bişi bilmiyom ben

Canm cok sagol Allah razi olsun Rabbim hepimizin yüzünü guldursun bugun opu oldum ama bilmiyom sonuç ne oLur

Canim benim Allahim hakkında hayirlisini versin Insallah bu günlerde geçecek sen kaç yaşındaydım kuzum bendede kist var yumurtaliklarda ama doktor almadı yumurtaliklari zarar vermemek Icin bilmiyorum artik Allaha sigindik boynuz kıldan ince herşeyin hayırlısı Allahtan

saol canım iyi dileklerin için ... opu olmuşsun inşalahhh güzel güzel pamukk gibi embriyoların olur ve sana sıkı sıkı tutunur bu son tedavilerimz olsun inşalahhh
ben 36 yaşındayım kist aldırmak zarar mı veriyomuş ki ala ala ama daha çok yumurta elde etmek için almamız gerek dedi banada bilmiyom yaa vallaa zaten artık neye inancaığımı şaşırdım bıraktım kendimi ne olucaksa olsun sonu hayırlı olsun dediğin gibi..

tatlım geçmiş olsunnn.... inşallah son tedavin olsun.... kist olayını hiç bilmiyorum ki sana bi şey diyeyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…