Amin canim Insallah herbiremizin hayırlı haberlerle son tedavmiz oLur Allahim hepimizin yüzünü guldursun kuzum Insallah tutunur hayırlı haberler vermeyi nasip etsin Insallahsaol canım iyi dileklerin için ... opu olmuşsun inşalahhh güzel güzel pamukk gibi embriyoların olur ve sana sıkı sıkı tutunur bu son tedavilerimz olsun inşalahhh
ben 36 yaşındayım kist aldırmak zarar mı veriyomuş ki ala ala ama daha çok yumurta elde etmek için almamız gerek dedi banada bilmiyom yaa vallaa zaten artık neye inancaığımı şaşırdım bıraktım kendimi ne olucaksa olsun sonu hayırlı olsun dediğin gibi..
Canm cok sagol Allah razi olsun Rabbim hepimizin yüzünü guldursun bugun opu oldum ama bilmiyom sonuç ne oLur
selam kızlar ...bitmeyen dertlerimle sizi sıkıyom biliyom ama kimselere de anlatamıyom napim
geçen cuma histereskopi oldum temiz çıktı çizikde atıldı falan adetinde 20nci günündeyim diye hadi lucrinle tedaviye başlayalım dedik ..eşimin doktoru bu sperm değerlerini kaçırmayın şuanda iyi dediği için bende başlayalım dedim tekrar ...eşim gitti şirkteen borç aldı ben zaten hala borçluyum kendi şirketime artı krediler de var maddi olarak sonuna kadar zorluyoz falan filannn neysee bugün kontrole gittim sol yumurtalıkta kist çıktı hahh dedim bi bu eksikti neysee bunda da vardır bi hayır ...doktor şimdi yapmayalım pazartesiye kadar lucrinin dozunu arttırdı kist kaybolursa aynen devam ama kaybolmadıysa aspirasyon yapılcak korktum heycan zaten yoktu iyice gitti ..doktor herşeyden bişi çıkarma çok büyük değil 2cm zaten aspire edince bişi olmuyacak dedi ama bilmiyooom yaaaaaaaaaaa bilmiyom işte hiç bişi bilmiyom ben
Kızlar yine ben yine kötü haber bugun aradılar yumurtalarin gelişmeleri durmuş transfer olmayacak gidenemi yanayım umitlerimimi yanayım neye yanayım biliyon hersey Allahtan ama yinede ınsan kötü oluyo kaçıncı deneme napabilirim kızlar of Allahim offf Allahim şaşırtma bizi
Kızlar yine ben yine kötü haber bugun aradılar yumurtalarin gelişmeleri durmuş transfer olmayacak gidenemi yanayım umitlerimimi yanayım neye yanayım biliyon hersey Allahtan ama yinede ınsan kötü oluyo kaçıncı deneme napabilirim kızlar of Allahim offf Allahim şaşırtma bizi
canım çok üzüldüm... inşallah düşündüğün gibi olmuştur. ancak 5. gün transferlerinde zaten 10. gün sonuç görülüyor... sende de en azında yirmili otuzlu değerler olmalıydı ki dediğin gibi belki biri tutunmuştur diyebilelim....kızlar selam 1 nisan da 5. gün kaliteli 2 dondurulmuş embriyo transfer edildi. bugün sabah yani transfer gününü saymazsak 8. günde betahcg yaptırdım ama sonuç maalesef 0.30. bu şekilde negatif alıp daha sonra pozitif gören var mı aranızda? asıl test tarihim 13 Nisan.
tek umudum belki teki tutmuştur ama geç tutunmuştur.
Sagol canim napcami şaşırdım iyice kafam durdu üzerinden atamiyo ınsan okadar Igne yedim transfer bari olsaydm hayırlısı Allahdan artik nasip hersey sevgiler canimÜzüldüm canim benimVardır bunda da bir hayır be gülüm biz göremiyoruz bu konuda bir fikrim yok kuzum doktorunla detayli konusucaksindir zaten. Dualarimdasiniz hep Rabbim en kısa zamanda bizim de yüzümüzü güldürsun inşallah
Amin kuzum insallah işimiz Allaha kaldi Insallah oLur Rabbim buyuk Bisde gusel haber paylaşacağız inanıyorum amma demekki vakti var daha doktorumuz bile oyle diyo siz neden uğraşıyorsunz ugrasmayin artik nereye kadar diyo Ama ben Allahima güveniyorum sen bilirsin Rabbim sende guzel haberler verirsin Insallah kuzumcanımm vala ne diyim bilmiyom geçmiş olsun çok üzüldüm biliyosun aynı şeyleri yaşıyoruz ...allahım bizimde yüzümüzü tez zamanda güldürsün inşalahhh cuma gecesi dularımızı kabul etsin ..
Canım çok üzüldüm.geçmiş olsun.Sizleri sessiz takip edenlerdenim belki hatırlarsın beni.ama senin duruma yazmak istedim.çünkü geçen ay da benim öyle oldu.opu oldu ama yumurta çıkmadı ve tabiki transferde olamadıKızlar yine ben yine kötü haber bugun aradılar yumurtalarin gelişmeleri durmuş transfer olmayacak gidenemi yanayım umitlerimimi yanayım neye yanayım biliyon hersey Allahtan ama yinede ınsan kötü oluyo kaçıncı deneme napabilirim kızlar of Allahim offf Allahim şaşırtma bizi
amin tatlımmm.... peki sen şimdi nerede yaptıracaksın?????Canım çok üzüldüm.geçmiş olsun.Sizleri sessiz takip edenlerdenim belki hatırlarsın beni.ama senin duruma yazmak istedim.çünkü geçen ay da benim öyle oldu.opu oldu ama yumurta çıkmadı ve tabiki transferde olamadıŞuanda birçok şeyi sorguluyorsun ondan mı oldu bundan mı oldu diye ama Rabbimin dediği oluyor.bizim şer gördüklerimiz belkide hayırlı olandır diye teselli ediyorum kendimi.bu ay tekrar başlayacağız biz bakalım sonuç ne olacak.çalışıyordum işten de ayrılma kararı aldım stres de etkili olabilir diye.hakkımızda hep hayırlı ömürlü sağlıklı nasip etsin Rabbim diye dua ediyorum hepimize.AMİN
Sanada gecmis olsun canim insallah bu cektiklerimiz sona erecek hayırlısıyla demekki daha saati vakti var sen kaç yaşındasınız canim kaçıncı denemen Allahim yüzümüzü guldursun sevgilerCanım çok üzüldüm.geçmiş olsun.Sizleri sessiz takip edenlerdenim belki hatırlarsın beni.ama senin duruma yazmak istedim.çünkü geçen ay da benim öyle oldu.opu oldu ama yumurta çıkmadı ve tabiki transferde olamadıŞuanda birçok şeyi sorguluyorsun ondan mı oldu bundan mı oldu diye ama Rabbimin dediği oluyor.bizim şer gördüklerimiz belkide hayırlı olandır diye teselli ediyorum kendimi.bu ay tekrar başlayacağız biz bakalım sonuç ne olacak.çalışıyordum işten de ayrılma kararı aldım stres de etkili olabilir diye.hakkımızda hep hayırlı ömürlü sağlıklı nasip etsin Rabbim diye dua ediyorum hepimize.AMİN
Sagol canim napcami şaşırdım iyice kafam durdu üzerinden atamiyo ınsan okadar Igne yedim transfer bari olsaydm hayırlısı Allahdan artik nasip hersey sevgiler canim
Napcaz bolmiyom yaşımda gecoyo arisutu bal polen yemek istiyom amma belki bi faydası oLur Allahim needecegimii sasirdm yumurtalikta kist var soğan kuru denesemmiki acaba ??? Bis guleeceğiz Allahın izniyle kuzumBana da Bir arkadaşım tekrar ne zaman deneyeceksin dedi bende cesaret edemiyorum daha dedim baharı yazi bekliyorum içimden bi ses öyle diyor ne bileyim isteKuzum benim sende bu ay dinlen güzel güzel beslen yürüyüş yap sevdiğin insanlarla konus Allah büyük Teslim oluyoruz oona
selam kızlar ...bitmeyen dertlerimle sizi sıkıyom biliyom ama kimselere de anlatamıyom napim
geçen cuma histereskopi oldum temiz çıktı çizikde atıldı falan adetinde 20nci günündeyim diye hadi lucrinle tedaviye başlayalım dedik ..eşimin doktoru bu sperm değerlerini kaçırmayın şuanda iyi dediği için bende başlayalım dedim tekrar ...eşim gitti şirkteen borç aldı ben zaten hala borçluyum kendi şirketime artı krediler de var maddi olarak sonuna kadar zorluyoz falan filannn neysee bugün kontrole gittim sol yumurtalıkta kist çıktı hahh dedim bi bu eksikti neysee bunda da vardır bi hayır ...doktor şimdi yapmayalım pazartesiye kadar lucrinin dozunu arttırdı kist kaybolursa aynen devam ama kaybolmadıysa aspirasyon yapılcak korktum heycan zaten yoktu iyice gitti ..doktor herşeyden bişi çıkarma çok büyük değil 2cm zaten aspire edince bişi olmuyacak dedi ama bilmiyooom yaaaaaaaaaaa bilmiyom işte hiç bişi bilmiyom ben
fakültede başlayacağım yine canım.ilki transfer olmadığı için hakkım gitmiyormuş.birde eşimin spermleri orda donduruldu micro tese olmuştu.mecburen yine oraya devam edicem.amin tatlımmm.... peki sen şimdi nerede yaptıracaksın?????
sağol canım.4. deneme olacak inşallah ki son olur.ilki tutmadı ikinci dondurulmuş kimyasal oldu 3. yumurtalar boş çıktı.4. Allah kerim.31 yaşındayım.Sanada gecmis olsun canim insallah bu cektiklerimiz sona erecek hayırlısıyla demekki daha saati vakti var sen kaç yaşındasınız canim kaçıncı denemen Allahim yüzümüzü guldursun sevgiler
canım biliyosun benim tüp bebekler tutmamıştı. arkadaşım bana arı sütünü ve poleni önerdi o tüp bebek yaptırdı ve hamile kaldı. bende aldım tedavi öncesi kullanayım diye çünkü onun yumurta kalitesini acayip artırmış.ama Allahım çok büyük ben doğal hamile kaldım ama yine de kullandım arı sütünü.istersen sen de bi dene.ama saflık derecesine dikkat et alırken.Kızlar yine ben yine kötü haber bugun aradılar yumurtalarin gelişmeleri durmuş transfer olmayacak gidenemi yanayım umitlerimimi yanayım neye yanayım biliyon hersey Allahtan ama yinede ınsan kötü oluyo kaçıncı deneme napabilirim kızlar of Allahim offf Allahim şaşırtma bizi
canım biliyosun benim tüp bebekler tutmamıştı. arkadaşım bana arı sütünü ve poleni önerdi o tüp bebek yaptırdı ve hamile kaldı. bende aldım tedavi öncesi kullanayım diye çünkü onun yumurta kalitesini acayip artırmış.ama Allahım çok büyük ben doğal hamile kaldım ama yine de kullandım arı sütünü.istersen sen de bi dene.ama saflık derecesine dikkat et alırken.
Canim benim ne mutlu sana rabbim bildiğim kadarıyla dogum yapmıştım Insallah sağlıkla büyüsün insalaah Rabbim isteyen herkese nasip etsin anlamad saflık derecesi ne bide nesamana kadar kullandı Allahim herkese kolaylıklar versin sevgilercanım biliyosun benim tüp bebekler tutmamıştı. arkadaşım bana arı sütünü ve poleni önerdi o tüp bebek yaptırdı ve hamile kaldı. bende aldım tedavi öncesi kullanayım diye çünkü onun yumurta kalitesini acayip artırmış.ama Allahım çok büyük ben doğal hamile kaldım ama yine de kullandım arı sütünü.istersen sen de bi dene.ama saflık derecesine dikkat et alırken.