2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Bende iyiyim cnm şükür Allah büyük kuzum bende hem baharı yazi hem de eşim is dolayısıyla hafta ici hep şehir dışında onun sabite geçmesini bekliyorum bu ay günde bi kere soğan suyu içtim adeti bekliyorum bakalim önümüzdeki ay tam yapacam kürü bide inofolic diye bi folik asit var suda eritilip iciliyor onada baslayacam adetle tüp bebek mrk deki doktor her tedaviye baslamadan onu veriyor sabah akşam yumurta kalitesini çok güzel arttırıyor sor bir doktoruna sende Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasin öpüyorum cnm :KK36:
Can benim cokkk sagol Tam olarak adini yazabilirmisin insallah buralarda vardir istersen ozeldende yazabilirsin ice bi Umut dogdu sen ari situnu denedinmi kuzum Allahim tez zamanda yuzumusi guldursun

Tatlim telefondan yazıyorum beceremedim özel msji :) inofolic+folik asit yaziyor pembe beyaz kutu sor doktoruna yinede kuzum ben bal polen karisimi gecen sene ilk denemelrde kullandim acayip iştah açtı bende :kk77: :-) Denerim belki yine gece uyumadan yutuyordum sanirim aç karna içerim belki bu sefer :))

Can benim cokkk sagol Tam olarak adini yazabilirmisin insallah buralarda vardir istersen ozeldende yazabilirsin ice bi Umut dogdu sen ari situnu denedinmi kuzum Allahim tez zamanda yuzumusi guldursun

Tatlim telefondan yazıyorum beceremedim özel msji :) inofolic+folik asit yaziyor pembe beyaz kutu sor doktoruna yinede kuzum ben bal polen karisimi gecen sene ilk denemelrde kullandim acayip iştah açtı bende :kk77: :-) Denerim belki yine gece uyumadan yutuyordum sanirim aç karna içerim belki bu sefer :))
Tam canim cok sagol Allah razi olsun bende Folik asit kullaniyorum amma onun adi femibion Cocuk isyeyenler ve hamile olanlar kullaniyo olmazzsa doktoruma bi ssorayim bugun ari sutum geldi nasipbolursa gece yatarken denecegim insallah Rabbim emeklerizi Bosa cikartmaz seninde tez zamanda yuzun güler sevgiler

Iyi bakalım baslarsin polene bu ilacida verir kesin doktorun Allah gönlüne göre versin canim benim :)

Tam canim cok sagol Allah razi olsun bende Folik asit kullaniyorum amma onun adi femibion Cocuk isyeyenler ve hamile olanlar kullaniyo olmazzsa doktoruma bi ssorayim bugun ari sutum geldi nasipbolursa gece yatarken denecegim insallah Rabbim emeklerizi Bosa cikartmaz seninde tez zamanda yuzun güler sevgiler

Sagol kuzum benim Allah razibolsun Insallah bundan sonra gusel haberler veririz
canım naptın başladın mı arı sütüne?nasıl gidiyo? sabahları aç karnına tahta kaşıkla yiyeceksin unutma.şifa olsun inşallah. sonuçlardan hbrdar et bizi

canım naptın başladın mı arı sütüne?nasıl gidiyo? sabahları aç karnına tahta kaşıkla yiyeceksin unutma.şifa olsun inşallah. sonuçlardan hbrdar et bizi
Evet canim basladim sabahlari ac Karma tahta kasoginin ucunda aliyorum 1 gram aliasi gereliyomus bide dilimin Altona opuyorum ozamsn tukruk besleriyle daha Cabuk emiliyomus bir tatli kadigi Polen ve bal yiyorum esimde bende insallah bi faydasi olur Allahim hepimize kolayliklar vesin sen neler yaptim canim

M monicagaller N nazan.e hatibulut hatibulut naparsınız yaw? Çocuklu olduk görüşemiyoruz? Benim oğluş hafif mide kanaması geçirdi geçen hafta :KK61: şimdi iyi allaha şükür:nazar: benim yediklerimden olmuş aman dikkat edin :cry:
Neler yapıyosunuz bakalım? Özelden yazın:KK68:
Gecmis olsun canim benim Rabbim bidaha yasatmaasin Boyle seyler insallah .saglikla buyut bebisin sevgiler

Evet canim basladim sabahlari ac Karma tahta kasoginin ucunda aliyorum 1 gram aliasi gereliyomus bide dilimin Altona opuyorum ozamsn tukruk besleriyle daha Cabuk emiliyomus bir tatli kadigi Polen ve bal yiyorum esimde bende insallah bi faydasi olur Allahim hepimize kolayliklar vesin sen neler yaptim canim
valla bende bi değişiklik yok. zamanın hızlı geçmesini bekliyorum. bi aksilik çıkmasın bu defa diye Allaha dua ediyorum. tabi sizler için de dua ediyorum. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. ben başkaları için rdilen duanın daha çanuk kabul olduğına inanıyorum ve topikteki arkadaşlarıma yani sizlere hep kendimle birlikte dua ediyorum.

günaydın kızlar... güzel anneler bebişlerinizi öpücükler gönderiyorum
kalbimdesin kalbimdesin canım senin oğlanlar rahat bırakmıyo heralde nezamndır göremiyom seni buralarda umarım sağlığınız yerindedir
güzel günler dilerim hepinize :KK72::KK72::KK72:

günaydınnnn:21::21::21::21::21: nası gidiyo şekerimmmm:KK15::KK15::KK15::KK15:
günaydın canımmmm
nasıl gitsin işte öleee böleee düşe kalka gidiyom bakalımm :-):-)
yumurtaları büyüttüm sanırım kuluçka dönemindeyim yani.... bugün çatlatma iğnemi vericekler 12 de muayneye gidicem cuma toplama olur hayırlısıyla
ne gerekiyosa yapıcaz diyolar bende bıraktım kendimi ilgilenmiyo gibi davranıyom öle
sende iyisindir inşalahh naptın ev işleri bittimi :KK25:

günaydın canımmmm
yumurtaları büyüttüm sanırım kuluçka dönemindeyim yani.... bugün çatlatma iğnemi vericekler 12 de muayneye gidicem cuma toplama olur hayırlısıyla
ne gerekiyosa yapıcaz diyolar bende bıraktım kendimi ilgilenmiyo gibi davranıyom öle
verdik bi şirkete yapıyolar... arada çağırıyolar, cumartesi kapı seçtim, mutfak dolabının nerede olacağına karar verdim... çizdiler....işte bi yandan yıkıp bi yandan yapıyolar.... bazı duvarları yıktırıp olmayan yerlerden duvar ördürdüm de :KK48::KK48::KK48: hatta eşime de dedim keşke hiç kabasını falan yaptırmasaydın yarısını yıktırdım zaten diye.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: kv nin evde tadilata alındı bizimkiyle doğalgaz döşeniyo, mutfak banyo ve yer döşemeleri yenileniyo falan... oldukça yoğun yani:KK68::KK68::KK68::KK68: ramazanda muhtemelen teslimi yapılacak da bayramdan sonra taşınırız diye düşünüyoruz bakalım....

hadi bakalım senin de son olacak inşallahhhh:KK68::KK68::KK68::KK68:

Canim yarin yumurta toplaman var galiba Allah yardimcin olsun son tedavin bebisli bitsin inşallah :)
Geçmiş olsun şimdiden hosakal :KK36:

günaydın canımmmm

günaydın canımmmm
hadi bakalım hayırlısı olsuncanım. güzel güzel kaliteli embriyoların olsun inşallah

verdik bi şirkete yapıyolar... arada çağırıyolar, cumartesi kapı seçtim, mutfak dolabının nerede olacağına karar verdim... çizdiler....işte bi yandan yıkıp bi yandan yapıyolar.... bazı duvarları yıktırıp olmayan yerlerden duvar ördürdüm de :KK48::KK48::KK48: hatta eşime de dedim keşke hiç kabasını falan yaptırmasaydın yarısını yıktırdım zaten diye.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: kv nin evde tadilata alındı bizimkiyle doğalgaz döşeniyo, mutfak banyo ve yer döşemeleri yenileniyo falan... oldukça yoğun yani:KK68::KK68::KK68::KK68: ramazanda muhtemelen teslimi yapılacak da bayramdan sonra taşınırız diye düşünüyoruz bakalım....

hadi bakalım senin de son olacak inşallahhhh:KK68::KK68::KK68::KK68:
eviniz hayırlı olsun canım. güle güle oturun inşallah bitince. Rabbim herşeyi gönlünüze görw versin

Hepinize hayırlı günler kader arkadaşlarım,

Umarım iyisinizdir. Tedavide olanlar güzel sonuçlar alsın, tedaviyi başlayacak olanlar yada bekleyenler Rabbim tedaviye gerek kalmadan nasip etsin, hamişlerimiz yavrularınızı hayırlı sağlıklı kucaklarımıza alalım inşallah. Bebişleri kucaklarında olanlar yerimize de koklayın mis yavrularınızı.

Beni sorarsanız Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki iyiyiz kızımla. Umarım hayırlı sağlıklı kucağıma almak nasip olur. Zaman azaldı dularınıza ihtiyacım var sizler benim her daim dualarımdasınız. Rabbim hepimizin yüzlerini güldürsün hayırlı sağlıklı evlatlarımızla ömürlerimiz geçsin inşallah.

Hepiniz Allah a emanet olun :KK24::KK24::KK24:

Hepinize hayırlı günler kader arkadaşlarım,

Umarım iyisinizdir. Tedavide olanlar güzel sonuçlar alsın, tedaviyi başlayacak olanlar yada bekleyenler Rabbim tedaviye gerek kalmadan nasip etsin, hamişlerimiz yavrularınızı hayırlı sağlıklı kucaklarımıza alalım inşallah. Bebişleri kucaklarında olanlar yerimize de koklayın mis yavrularınızı.

Beni sorarsanız Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki iyiyiz kızımla. Umarım hayırlı sağlıklı kucağıma almak nasip olur. Zaman azaldı dularınıza ihtiyacım var sizler benim her daim dualarımdasınız. Rabbim hepimizin yüzlerini güldürsün hayırlı sağlıklı evlatlarımızla ömürlerimiz geçsin inşallah.

Hepiniz Allah a emanet olun :KK24::KK24::KK24:

Aminn tüm güzel dileklerin için. Hepinize nasip etsin Allah bu güzel duyguyu :)
Inşallah sağlıcakla kucağına alırsın Bebişini. Herkescikler bu arada çok iyidir umarım.:KK68:

Meraba kızlarr bütün topik arkadaşlarım herkes iyidir inşlhh
Bwnden haber veriyim dedim size
Tedavim bugün transferle sona erdi kendi rekorumu kırıp 16 yumurta verdim maalesef 3ncü güne gelen sadwce 6 tanesini pgt ye gömderdik ve sağlıklı 1tane deyip onuda aldım geldim yatıyom şimdi..hepinizin dularını bekliyorum inşlahh 1 taneden hayat bulucam ...sevgilerr

X