amayaa ve
4 4343 canlarım tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
4 4343 hadi hayırlısı olsun. Transferini bugün oldun değil mi? Allah'ım utandırmasın, hayırlı, sonu kucağında bebekli, son tedavin olsun inşallah!!!
Sahra- sen de tedaviye başlıyormuşsun. Senin de hayırlı olsun canım. Dr. benim eşime de iğne verdi. Sperm yetersizliği için. Gün aşırı pregnyl iğne oluyor yaklaşık 3 ay oldu. 10 gün içerisinde tekrar test yaptıracağız. Sperm sayısı artmış mı diye... Bize de doktorlar her şey olumlu, siz tüp bebekteki en sorunsuzlardansınız demişlerdi. İlki kimyasal, ikincisi dış gebelik, üçüncüsü üçüz ve erken doğum... Sonuç hüsran... Burada kriter kesinlikle sağlıkla bebeğini kucağına almak olmalı. Gebe kalmanın da devamı gelmeyince bir anlamı olmuyor ne yazık ki
Bu arada çarşamba sınava girdim ve başarılı oldum. Şimdi dosyam jürilere gidecek. Bir aya netleşir diye düşünüyorum. Keşke her şey kariyer yaparken olduğu gibi bizim elimizde olsa. Çalışır yaparız deriz :) Ama bebek yaparken bu düşünce tarzı yetmiyor ne yazık ki :) Çalışıyoruz, çalışıyoruz sonuç sıfır :)
Hepinizi kocaman öpüyorum ve iyi hafta sonları diliyorum. Kendinize çok iyi bakın.