2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar genetik sonucum geldi. Rabbime hamd olsun,şükürler olsun ki normal geldi. bir de şu ara kanamalar biterse Allahın izniyle bi rahat nefes alacağım. kızlar dualarınızı bekliyorum. inşallah bu defa hiç bi aksilik çıkmaz.Rabbim hepimizi sağlıkla bebeklerine kavuştursun inşallah.

aminnnnn canım inşallahhhh....

inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın tatlım... rahat nefes almak mı dedinnnn inşallah tüm huzursuzlukların oğluşunun yaramazlıklarından olur :)

aminnnnn canım inşallahhhh....

inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın tatlım... rahat nefes almak mı dedinnnn inşallah tüm huzursuzlukların oğluşunun yaramazlıklarından olur :)

amin canım. inşallah senin transferin sonrası da burda güzrl haberlerini paylaşırız. dualarım hep sizinle.

Canim benim yeterki iyi op Allahım izniyle 34 de geleceksin hayırlısıyla dogsunlarda eşyalar sonrada alinr Allahım Insallah vakti zamaninda hayırlısıyla sağlıkla dogsunlar sevgiler can m
sağol canım arkadaşım inşaALLAH hepimiz sağlıklı hamilelikler yaşayalımm vaktinde kucağımıza alalım

amin canım inşaALLAH sağlıkla vaktinde kucağına alırsın

sürekli yatarak mı geçiriyosun tatlım gebeliğini? Allah yardımcın olsun... inşallah sağlıkla kucağına al.... bravo vallahi, hiç hayıflanmadın ben bilmiyodum mesela normale döndün sanıyodum.... inşallah istediğin gibi olur 34 ü tamamlarsınız canım.... geri kalanı teferruat inşallah

canım arkadaşım çok sağol ben evden dışarı sadece hastane için çıkıyorum onun dışında yatıyorum arada evde yürüyorum kan dolaşımı için şimdi şekerden dolayı 2 ayrı insilün kullanıyorum bugün kontrol vardı doktor iğne dozlarını yükselttti benim hamilelikte böyle geçiyor bunada şükür inşaALLAH senin diğer arkadaşların sıkıntısız kolay hamilelikleri olur

slm
adet olucak gibi karnım ağrıyo yaaaaaaaa
birazdan söküldü sökülecek gibi sanki... forumlarda hep böle oluyor diyolar ama ben olumlu yada olumsuz düşünemiyorum beynim durdu çalışmıyo baktığım yeri bile görmüyorum okuduklaırmı anlamıyorum sölenenleri duymuyorum...hani filmlerde oluyor ya sanki ben ölece sabitlenmiş duruyorum herşey etrafımda hızlıca dönüyo sesler fluuuu ne garip duygulardayım anlatamam yani
içmdeki ses bu sefer oldu diyemiyor birtürlü yada olmadı da diyemiyor donuk
konuşcak kimsem yok kusura bakmayın ben nie hep böle olumsuz bi insanım bilmiyorum elimde değil sanırım

Üzülme cnm bende öyleydim umutlandığım zaman da, umutlanmadığım zamanda oldu. Ikincisinde o kadar umutluyum ki ama negatif sonuç almıştım. Ama bunda hiçbirşey düşünemiyordum bile :) pozitif oldu işte :) inşallah kucağımıza almak da nasip olur. Sana Iki tanemi transfer edilmişti, inşallah bir tanesi en azından anneciğine sıkıca tutunur. Günler geçmez şimdi biliriz, ben hep komedi filmleri izlemeye çalışmıştım, nerde bulduysam Youtube dan, DVD den.. Sen de dene

Merhaba arkadaşlar , uzun süredir size yazamadım , ama hep takipteyim.tatile girince yazayım dedim.benim hersey yolunda cok sukur,maksimum 6 haftam kaldi insallah.bebislerine kavuşanları tebrik ediyorum Güle güle büyutsunler. Benim gibi haftaları kalanları da rabbim sağlıkla kavuştursun bebislerine. Transferi olanlar ve tedavi sürecinde olanları da tez zamanda rabbim güzel sonuca ulaştırsin.

saol canım haklısın biliyom da işte bilirsin bilinçaltına engel olamıyo insan...2 tane blast transfer edildi..ilk defa 5nci gün emriyosu aslında benim umutlu olmam lazımda işte dondurulmuşum yine yok dediklerinde kırıldım biraz ondan heralde .
kasıklarım çok ağrıyo bu sefer geçen seferde bölemiydi yaa valaa hatırlamıyomm...hayırlsııı
rabbim sanada hayırlı doğum nasip etsin baya az kalmış seninde maşalahhh subanalahhh

biçok arkadaş gibi seninde doğumun az kalmış maşalahh subanahall ne cabuk zaman geçmiş ...rabbim hayırlı doğum nasip etsin

canım beklemek çok zor ama inşaALLAH sonu güzel olacak adet ağrıları olması normal sen şimdi teknik olarak hamilesin elini karnına koy ve yüksek sesle selavat oku güzel günler yakın ümidini kesmecanım arkadaşım Rabbim yavrularını sana bağışlasın

yelizcimmmmm cok az kaldı inşallah güzel haber alcaz tatlımmmm.... yani içine kötü bi şey doğmuyo olması da güzel bi şey... böyle bakalım dimi

yelizcimmmmm cok az kaldı inşallah güzel haber alcaz tatlımmmm.... yani içine kötü bi şey doğmuyo olması da güzel bi şey... böyle bakalım dimi

saolun tatlış arkadaşlarım benimm iyiki varsınız ya valaa seviyom sizi

Caniimmm olacak Allahin izni ile tutunmaya calistiklarini düşün annesi o zaman için kipir kipir olur pozitif olursun Örgü ör Bulmaca çöz kitap oku ne bilim ne seviyorsan onu yap zaman aksin gitsin Rabbim gonlune göre versin Çok öpüyorum seni

Merhaba kizlar bir regl olsam gitsem bende görüşmeye baslar belki tedaviye doktor offf era testi gebelik asisi ne gerekiyorsa yapsinn tabi Allah izin verirse optum sizleriii
saol canım bende seni öpüyorum...bencede adetin gelince hemen git tedavi için ne hayırlıysa senin için o olsun inşalahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…