2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Yeliiiiizzz Ben sana demistim caniiiimmmm kaliteli yumurcaklarin gobisine tutunsunlaaarr diye darisi pozitife kucaginiza almaya olsun

[QUOTE="]saol canım iyi dileklerin için..ben kendim için bişi yapmadım pek benim sorun eşimde ya alternatif olsun tıp olarak olsun yemediği içmediği ne bitkli kaldı ne ilaç ne vitamin eşim ilaç kutusu oldu resmen ...faydasını gördüğü zamanlarda oldu görmediği de oldu ..
umarım seninde poliplerinden kutulunca sağlıkla tedavinden mutlu sonla çıkarsın canım dularımız hep birlikte biliyosun [/QUOTE]

Yeliiiiizzz Ben sana demistim caniiiimmmm kaliteli yumurcaklarin gobisine tutunsunlaaarr diye darisi pozitife kucaginiza almaya olsun

canımm çok saol iyi dileklerin için ...vala bilmiyom ilk defa 5nci gün embriyosu olucak benim daha önce 3ncü güne bile zor gidiyodu yumuşlarım bakalım hayırlısı neden bilmiyom içimdeki bi ses sürekli temkinki olmam için beni bastırıyor. inşalahh dualar yüzüsuyu hürmetine bu sefer olur..
bu arada sanada geçmiş olsun aman dikkat kendine

tatlım yaaaa... polip için duyduğum bi şey var ama biraz komik.... süt, bu bildiğimiz doğal sütün buharına çömelik durmak iyi geliyormuş diyorlar... şöyle ki yarım lt yapan var bir litreden yapan var... sütü kaynatıyorsun yanmayacak şekilde çömeleceksin beline bi çarşaf veya daha güzeli battaniye dolanıp terim terim terleyene kadar çömelik durcaksın bunu sabah saatlerinde ve ilişkiden hemen önce yapılıp ilişkiye öyle girilecek. hemen kalkmak yok ilişki sonrasında da belimizin altına yastık koyup bacaklar duvara dayanılacak 45 dk kadar bekleniyor...

inşalllahhhhhh sonuna kadar güzeeelll devam edecek, güzel haberler alıp vereceksin canım benimmmm

bugün saat 16:30 da randevum var, tedavi öncesi görüşme için.... dua edin bacılarımmmm

Gunaydin canim benim denemek lazım sifa Allahtan Insallah fayda eder sen nasilsin bu arada Cuman mübarek olsun sevgilerb

Sağol canim benim inşallah güzel olacak herşey

Kizlar çarşamba gunu 14:30 da ogluma kavuştum.belden uyusturuldum 10 dk sonra sesini duydum kucagima verdiler hemen sustu bu duyguyu rabbim hepinize yasatsin kızlar başka bi duam olmaz yani hepinize dua ettim inanin..evdeyiz simdi birbirimize alışmaya çalışıyoruz sizi öpüyoruz :)

ayyy maşalahhh maşlaahhh
oğluşunla sana sağlıklı mutlu ömür dilerim canımm bizde sizi öpüyoruzz

Canimmmm benim çokl sevindim Insallah Rabbim sağlıkla sihhatle anali babalı büyütsün paşanın ismi ne ismiyle yaşasın sağlıkla büyüsün sevgiler

:))) Gozunuzaydin cnm, Allah analı-babalı sağlıklı, mutlu günlerde hep birlikte olmanız dileğiyle Ohh ne güzel evinize de gelmişsiniz, umarım herşey yolundadır, sen de bir an önce toparlanırsın inşallah. Sonra yaz bize uzun uzun kaç kilo, boyu, ne bilim hisleriniz falan :) çok sevindim senin adınaa

Gözünüz aydin canim sağlıkla Güle güle büyüsün kuzucuk inşallah

CanimM 38+3 te planli sezaryen belden uyuşturucularak olduk.3.070 gr boyuda 49 cm :) simsiyah bisuru saclari var saka gibi :) resim yuklenmiyo telden yollardim yoksa :) sezaryen de süt sorunu oluyor sadece ama allahin izniyle hallolacak zamanla.avent göğüs kalkani ve lansinoh lanolin krem bunlari al muhakkak.duygularimi anlatmak bilmiyorum cok farkli ya burda anlatmakla olmaz gormen lazım yani öyle boyle değil rabbim bu duyguyu herkese yasatsin ya

Amiiiiinnnnnn....Maşallah Allah nazarlardan korusun sizi Kilosu da, boyu da iyi maşallah.
Ayy okurken bile heyecanlanıyorum ben, allahım tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu, buradaki arkadaşlarımızda inşallah en kısa zamanda hamile kalırlar, kavuşuruz bebişlerimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…