Kizlar hepinize iyi aksamlar yarin test günüm inşallah güzel haberle donerim
Canim benim Insallah guzel haberlerle gelirsin Allahım gonlune gore versin isek bişey yaptin Allaha emanet olKizlar hepinize iyi aksamlar yarin test günüm inşallah güzel haberle donerim
Kizlar hepinize iyi aksamlar yarin test günüm inşallah güzel haberle donerim
bende iki aydir bal polen corekotu yapiyorum ama sonuc degismedi. Gerci cok da umutlu degildim ama tabi ki denememis olmamak adina yapmistim :)amin inşallah canım sürprizlere her zaman açığım hele kiböle bir sürprize can feda
raporu beklemiyorum canım ben çıkarsa ne ala çıkmazsa muallaistanbula başladım ama her ay birşey çıktı yok polip yok doğum kontrol hapı yok kar yağdı.
şimdi alternatif tıp deniyoruz
canimmm yaaaa hadi insallah guzel haberler alirsiniz guzel haberler veririsin bizeeeeKizlar hepinize iyi aksamlar yarin test günüm inşallah güzel haberle donerim
Canim benim tedavin bitmis test sonucunu alma günun bile gelmis kendi telasemden giremedim hicKizlar hepinize iyi aksamlar yarin test günüm inşallah güzel haberle donerim
Canim sendedemi polip cikti kürtaj olduktan Nezaman sonra tedaviye başladınız Insallah altarnatif tipfamin inşallah canım sürprizlere her zaman açığım hele kiböle bir sürprize can feda
raporu beklemiyorum canım ben çıkarsa ne ala çıkmazsa muallaistanbula başladım ama her ay birşey çıktı yok polip yok doğum kontrol hapı yok kar yağdı.
Canim benim insallah tedaviye gerek kalmadan Bebis gelir Insallah kuzum sendedemi polip cikti kürtaj olduktan Nezaman sonra başladınız Rabbim hepimizin yardımcısi olsun bu yolda Insallah fasla yurumeden hedefimize ulaşırız sevgilerrrramin inşallah canım sürprizlere her zaman açığım hele kiböle bir sürprize can feda
canım arkadaşım yarın burada sevinçten çığlık atacağız inşaALLAHKizlar hepinize iyi aksamlar yarin test günüm inşallah güzel haberle donerim
canım Yelizim
Sana benimkini detayli yazmistim gecen gunKızlar bugun gittim randevuya doktor 2 ayın 4 verdi randevuyu polipse alicaz miyomsa ilac tedavisi edicez dediler tedaviye baslak Icin en az bir kere adet olman lazim dedi hem başlanması dedi ben Bebis icin uğraşırken bazolarida aldırmak Icin gelmişler çünkü orasi hep ameliyat yapiyo hakkımızda hayırlısı olsun
Gecmis olsun sekerim...sancilarinin cok olmamasina sevindim..senin yaramazlar da biraz daha beklesinler canimcanım Yelizimseninde opun oldu bitti inşaALLAH güzel haberlerini almaya devam ederiz yumurta sayısı ne oldu inşaALLAH kalitesi bol yumoşların olur 5.güne giderler.canım ben bugün dr.daydım NST ye bağladılar ağrılarım vardı sancı çıktı ama korkulacak gibi değilmiş isterseniz hastaneye yatıralım dedi dr. bizde acil değilse yatış yapmayın dedik yatmasanız da olur dedi doktorumuz bizde eve geldik hastanede yatmak çok yoruyor 2 doz ciğer geliştirici yaptılar cuma günü tekrar iki doz yapılacak iğneden sonra şekerim yükseldi bağlantısı var mı diye Endokrin prof.unu arıyorum ulaşamadım bugün biraz sıkıntılı geçti o yüzden giremedim ..ALLAH herkese kolay hamilelik ve doğum nasip etsin
canım Yelizimseninde opun oldu bitti inşaALLAH güzel haberlerini almaya devam ederiz yumurta sayısı ne oldu inşaALLAH kalitesi bol yumoşların olur 5.güne giderler.canım ben bugün dr.daydım NST ye bağladılar ağrılarım vardı sancı çıktı ama korkulacak gibi değilmiş isterseniz hastaneye yatıralım dedi dr. bizde acil değilse yatış yapmayın dedik yatmasanız da olur dedi doktorumuz bizde eve geldik hastanede yatmak çok yoruyor 2 doz ciğer geliştirici yaptılar cuma günü tekrar iki doz yapılacak iğneden sonra şekerim yükseldi bağlantısı var mı diye Endokrin prof.unu arıyorum ulaşamadım bugün biraz sıkıntılı geçti o yüzden giremedim ..ALLAH herkese kolay hamilelik ve doğum nasip etsin
desteğin için sağol canımGecmis olsun sekerim...sancilarinin cok olmamasina sevindim..senin yaramazlar da biraz daha beklesinler canimaceleci davranmazlar umarim..sen de moral filan bozma sakin,tamam mi
amin canımCanımmm geçmiş olsun bugünkü kontrolü iyi atlatmışın hergün daha çok yaklaşıyosun bebişlerine sağlıkla kucağına aldığında bütün sıkıntıların biticek az kaldı inşlahhh. ...
Ben iyim 13 yumurtam dan 10tanesi iyi bugün yarına allah kerim bilmiyom 5nci güne giderse benim içşn süpriz olucak hayırlısı olsun çok stresliyim yaa bugün burnum kanadı yarım saat durduramadım sıkıntıdan heralde nebilimmm rabnim yüzümüzü güldürsün hepimizin inşlahhhh
Tatlım benim kusura bakma senin yazdığımı gormemusim tek tek sayfaları gezdim ve buldum cok tesekkurvederim canim benim insallah bende oyle olurum doktorun değişime en az bir defa adet olmam gerekiyomus Insallah olur Rabbim sizlerin bebeklerinide sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin sizleri çoook seviyorum sevgilerTatlim hiiic daralma..hatta sansli bile sayilirsin.tedaviye en fazla 1ay gecikmis olacaksin bence...
ben gecen sene kurtaj sonrasi 2.tedavime baslayacakken uzun kanamalar yasadim.ilaca baslamak icin hastaneye gittigimde polip cikti..bu polip embriyonun tutunmasini ya engelliyor ya da erken donem dusuk yapiyormus.regl bitiminde hemen histeroskopi yontemi ile benim polip alindi.operasyonu takip eden regl ( operasyon 29nisan,son regl 17mayis) ile ilac kullanmaya basladim ben.dr oyle tavsiye etti,cizik niyetine yani.embriyo tutunmasini kolaylastiriyor dedi..VEEE sonrasini biliyorsunuz,bebegim tutundu bana..yani bu islem bana ugurlu geldi..
Bu durum tespit edilmemis olsa belki gene bosu bosuna tedavi olacakti,oyle dusun..daha onceden var miydi ki?benimki bir ayda olusmustu mesela,dr sasirmisti..
Uzun lafin kisasi arkadasim,her serde br hayir vardir dedikleri boyle bisii bence.mutlu ol,daha onceki olumsuzluklarin suclusu bu kucuk et benleri olabilir yani.umarim oyledir de bu son tedavin olur senin de..
Operasyon temizken yapilacak,takip eden regl ile ( yaklasik 10-15gun sonra) tedaviye baslayabilirsiniz,tabi dr baska bisiii demezse..rahim kendini toparlarken,yerlestirilen embriyonun oraya tutunmasi daha kolay olabilyormus..hayirlisi olsun...Tatlım benim kusura bakma senin yazdığımı gormemusim tek tek sayfaları gezdim ve buldum cok tesekkurvederim canim benim insallah bende oyle olurum doktorun değişime en az bir defa adet olmam gerekiyomus Insallah olur Rabbim sizlerin bebeklerinide sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin sizleri çoook seviyorum sevgiler
Mrb kizlar hepinize iyi aksamlar inss herkes iyidir iyi haftalar bugün 7. günüm heycanka perşembe gününü bekliyorum hakkimizda hayirlisi inşa olsun
Neşe canımkan verdin mi
çok heyecanlıyımRabbim yüzünü güldürsün inşaALLAH
Canim sendedemi polip cikti kürtaj olduktan Nezaman sonra tedaviye başladınız Insallah altarnatif tipf
Canim benim insallah tedaviye gerek kalmadan Bebis gelir Insallah kuzum sendedemi polip cikti kürtaj olduktan Nezaman sonra başladınız Rabbim hepimizin yardımcısi olsun bu yolda Insallah fasla yurumeden hedefimize ulaşırız sevgilerrrr
evet cnm bende de polip çıktı.aslında bu polip hep vardı bende ikinci tüp bebek zamanında da histeroskopı oldum polip alındı dedi doktor ama sonra yine tekrarladı diyelimCanim sendedemi polip cikti kürtaj olduktan Nezaman sonra tedaviye başladınız Insallah altarnatif tipf
Canim benim insallah tedaviye gerek kalmadan Bebis gelir Insallah kuzum sendedemi polip cikti kürtaj olduktan Nezaman sonra başladınız Rabbim hepimizin yardımcısi olsun bu yolda Insallah fasla yurumeden hedefimize ulaşırız sevgilerrrr
Canim benim cok sagol Insallah olur normalde 25.26 gibi adet olucak 2 ayın dordunw kadarda biter Insallah bilmiyom artik hayırlısı artik Gusel günler görmeyi hepimiz hak ediyoruz Allahın izniyle tabiki veren Allah olmasada boynumuz kıldan ince Insallah Rabbim vaktinde sağlıkla eline aldirsinOperasyon temizken yapilacak,takip eden regl ile ( yaklasik 10-15gun sonra) tedaviye baslayabilirsiniz,tabi dr baska bisiii demezse..rahim kendini toparlarken,yerlestirilen embriyonun oraya tutunmasi daha kolay olabilyormus..hayirlisi olsun...