2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

bende iki aydir bal polen corekotu yapiyorum ama sonuc degismedi. Gerci cok da umutlu degildim ama tabi ki denememis olmamak adina yapmistim :)
Kizlar hepinize iyi aksamlar yarin test günüm inşallah güzel haberle donerim
canimmm yaaaa hadi insallah guzel haberler alirsiniz guzel haberler veririsin bizeeee

[AkOTE="sahra8482, post: 39004680, member: 517582"]Canim benim tedavin bitmis test sonucunu alma günun bile gelmis kendi telasemden giremedim hic Allah gönlünün muradini versin inşallah duarim seninle nesecim [/QUOTE]

Amin cnm inss yuregine saglik

Canim sendedemi polip cikti kürtaj olduktan Nezaman sonra tedaviye başladınız Insallah altarnatif tipf
Canim benim insallah tedaviye gerek kalmadan Bebis gelir Insallah kuzum sendedemi polip cikti kürtaj olduktan Nezaman sonra başladınız Rabbim hepimizin yardımcısi olsun bu yolda Insallah fasla yurumeden hedefimize ulaşırız sevgilerrrr

kalbimdesin canım nerelerdesin merak ettim seni bugün hiç girmemişsin topiğe
canım Yelizim seninde opun oldu bitti inşaALLAH güzel haberlerini almaya devam ederiz yumurta sayısı ne oldu inşaALLAH kalitesi bol yumoşların olur 5.güne giderler.canım ben bugün dr.daydım NST ye bağladılar ağrılarım vardı sancı çıktı ama korkulacak gibi değilmiş isterseniz hastaneye yatıralım dedi dr. bizde acil değilse yatış yapmayın dedik yatmasanız da olur dedi doktorumuz bizde eve geldik hastanede yatmak çok yoruyor 2 doz ciğer geliştirici yaptılar cuma günü tekrar iki doz yapılacak iğneden sonra şekerim yükseldi bağlantısı var mı diye Endokrin prof.unu arıyorum ulaşamadım bugün biraz sıkıntılı geçti o yüzden giremedim ..ALLAH herkese kolay hamilelik ve doğum nasip etsin

Sana benimkini detayli yazmistim gecen gun

Gecmis olsun sekerim...sancilarinin cok olmamasina sevindim..senin yaramazlar da biraz daha beklesinler canim aceleci davranmazlar umarim..sen de moral filan bozma sakin,tamam mi

Canımmm geçmiş olsun bugünkü kontrolü iyi atlatmışın hergün daha çok yaklaşıyosun bebişlerine sağlıkla kucağına aldığında bütün sıkıntıların biticek az kaldı inşlahhh. ...
Ben iyim 13 yumurtam dan 10tanesi iyi bugün yarına allah kerim bilmiyom 5nci güne giderse benim içşn süpriz olucak hayırlısı olsun çok stresliyim yaa bugün burnum kanadı yarım saat durduramadım sıkıntıdan heralde nebilimmm rabnim yüzümüzü güldürsün hepimizin inşlahhhh

Gecmis olsun sekerim...sancilarinin cok olmamasina sevindim..senin yaramazlar da biraz daha beklesinler canim aceleci davranmazlar umarim..sen de moral filan bozma sakin,tamam mi
desteğin için sağol canım açıkçası moralim bozldu ağladım biraz hastaneye yatmadık diye eşimede kızdım eve geldim 3-4 saat sonra sancılar bayağı azaldı iki gundur sabah 7:30 dan 12:30 a kadar hastanedeydik ve genelde oturdum oda tetiklemiş olabilir diye düşünüyorum stresde oldum çok bekleyip koşturuyoruz diye inşaALLAH bu günleride atlarırız öpüyorum canım

amin canım şu stresi bir yenebilsek herşeyin üstesinden kolaylıkla geleceğiz ama elimizde değil inanıyorum bu tedavi sana mutlu sonlar yaşatacak inşaALAAH bende tam olarak 30 u tamamlasam yaşam şansları yüksek olacak hepimiz için zaman gerekiyor bekleyip göreceğiz

Tatlım benim kusura bakma senin yazdığımı gormemusim tek tek sayfaları gezdim ve buldum cok tesekkurvederim canim benim insallah bende oyle olurum doktorun değişime en az bir defa adet olmam gerekiyomus Insallah olur Rabbim sizlerin bebeklerinide sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin sizleri çoook seviyorum sevgiler

Operasyon temizken yapilacak,takip eden regl ile ( yaklasik 10-15gun sonra) tedaviye baslayabilirsiniz,tabi dr baska bisiii demezse..rahim kendini toparlarken,yerlestirilen embriyonun oraya tutunmasi daha kolay olabilyormus..hayirlisi olsun...

evet cnm bende de polip çıktı.aslında bu polip hep vardı bende ikinci tüp bebek zamanında da histeroskopı oldum polip alındı dedi doktor ama sonra yine tekrarladı diyelim
3. tüp bebeğe başlamadan rahim filminde çıktı alsak iyi olur dedi ve alındı.adet bitiminden 2-3 gün sonra oldu.adetinle başlarız dedi ben gecikir mi adetim dedim gecikmez rahim zarına fazla zarar verilmedi dedi.adeti düzenlemek için d.kontol hapı verdi hap bitince adet olacaksın ve başlayacağız dedi ama ben hapı kullanırken adet oldum malesef başlayamadım.sonraki adete kaldı onda da kar yağdı gidemedim (bursadan istanbula) her ay bişey çıkıyo var bunda bir hayır diye alternatif tıpla tanışalım dedik.haftaya adet olucam ama başlar mıyım başlamaz mıyım bilmiyorum.eşim test yaptıracak ona göre karar vericez.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Operasyon temizken yapilacak,takip eden regl ile ( yaklasik 10-15gun sonra) tedaviye baslayabilirsiniz,tabi dr baska bisiii demezse..rahim kendini toparlarken,yerlestirilen embriyonun oraya tutunmasi daha kolay olabilyormus..hayirlisi olsun...
Canim benim cok sagol Insallah olur normalde 25.26 gibi adet olucak 2 ayın dordunw kadarda biter Insallah bilmiyom artik hayırlısı artik Gusel günler görmeyi hepimiz hak ediyoruz Allahın izniyle tabiki veren Allah olmasada boynumuz kıldan ince Insallah Rabbim vaktinde sağlıkla eline aldirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…