Nazan
canım
geçtiğimiz çarşamba ciğer geliştirici ilk doz iğne olmuştum akşam saatlerinde vücudumda ateş basması oldu ve şeker ölçümlerim yükselmeye başladı bende iğnenin yan etkilerini google ye sordum yutdışından yazan bir bayanın yazısında bu iğne yapıldığında hastaneye yatmak gerektiğini ve gebelik şekeri olanların şeker dengesini bozduğunu öğrendim hemen tüp dr.umu aradım
o şekeri yükselttiği bilgisine sahip olmadığını söyledi endokrin dr.unu ara dedi
tabii bütün uğraşmalarım sonuçsuz kaldı prof.a ulaşamadım bende kendisine mail attım perşembe günü bekledim cvp yok
şeker ölçümü artmaya devam ediyor bende de sürekli yanma terleme v.s oluyor cuma günü 2. doz ciğer geliştirici için hastaneye gittim önce endokrine uğradım adam şaşırdı kortizon şekeri yükseltir dedi bana şekeri düşürücü 2. bir insülün yazdı şimdi 2 farklı insülün kullanıyorum şeker dalgalanması en az 1 hafta sürer dedi bu iğnenin yapılacağından haberim olmalıydı dedi v.s v.s 2. doz ciğer geliştiriciyide oldum ama tüp dr.umu göremedim yoksa çooook konuşacağım sitemim vardı kendisine haftaya tekrar kontoller var destan oldu biliyorum ama bilgi olsun diye yazdım
sende 37 olmuşsun maaşaALLAH heyecan dorukta