2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Ku
evet cnm bende de polip çıktı.aslında bu polip hep vardı bende ikinci tüp bebek zamanında da histeroskopı oldum polip alındı dedi doktor ama sonra yine tekrarladı diyelim :KK64:
3. tüp bebeğe başlamadan rahim filminde çıktı alsak iyi olur dedi ve alındı.adet bitiminden 2-3 gün sonra oldu.adetinle başlarız dedi ben gecikir mi adetim dedim gecikmez rahim zarına fazla zarar verilmedi dedi.adeti düzenlemek için d.kontol hapı verdi hap bitince adet olacaksın ve başlayacağız dedi ama ben hapı kullanırken adet oldum malesef başlayamadım.sonraki adete kaldı onda da kar yağdı gidemedim (bursadan istanbula) her ay bişey çıkıyo var bunda bir hayır diye alternatif tıpla tanışalım dedik.haftaya adet olucam ama başlar mıyım başlamaz mıyım bilmiyorum.eşim test yaptıracak ona göre karar vericez.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canim benim insallah sende en yakın zamanda anne adaylarının icinde olursun polip belki evladimizaa giden bor yol olacak Insallah doktor miyomsa ilac tedavisi diyo o kürtaj sırasında belli olacakmış Insallah ugraslarimizin sonu guzel olacak Rabbim gostercek ogunleri bize sevgiler

Meneksecimmm Naptin heyacan dorukta haber ver guzel haberler vermen dileğiyle taze anne adayı olacaksin Allahın izniyle

10410529_854626017935562_2328653379965065869_n.jpg

canım senin transfer günün belli oldu mu? inşaALLAH senden güzel haberler alırız:KK68::KK68::KK68:

vala sorma sevinimm mi şaşırımmı bi garip duygulardayım bugün ..9 tane yumoşun durumu gününe göre iyi dediler 5nci gün tranferi olucaksın dediler...ilk defa olucak bu...biliyosunuz benim embriyolarda hep fragmantasyon oluyodu demmeki bu sefer durumları iyi alahhııımma çok şükürr inşalahh bi aksilik olmassa pazar günü tranfer bakalım :KK17::KK17::KK17:

vala sorma sevinimm mi şaşırımmı bi garip duygulardayım bugün ..9 tane yumoşun durumu gününe göre iyi dediler 5nci gün tranferi olucaksın dediler...ilk defa olucak bu...biliyosunuz benim embriyolarda hep fragmantasyon oluyodu demmeki bu sefer durumları iyi alahhııımma çok şükürr inşalahh bi aksilik olmassa pazar günü tranfer bakalım :KK17::KK17::KK17:
inşaALLAH canım çok sevindim senin adına:KK68::KK68: yavrularınada maaşaALLAH savaşçı çıktılar:KK68::KK68: sonuda böyle güzel olsun göbüşün kucağın yavrularınla dolsun:KK68::KK68::KK68::KK68:

İns
Insallah annelerine sağlıkla tutunsunlar 12 gun sonra müjdeli haberi verirsin tatlım tedaviden once altarnatif tip denedinmi tatlım ben suan polen yiyorum Allah gonlune gore versin sevgilerrrr

İns

Insallah annelerine sağlıkla tutunsunlar 12 gun sonra müjdeli haberi verirsin tatlım tedaviden once altarnatif tip denedinmi tatlım ben suan polen yiyorum Allah gonlune gore versin sevgilerrrr

saol canım iyi dileklerin için..ben kendim için bişi yapmadım pek benim sorun eşimde ya alternatif olsun tıp olarak olsun yemediği içmediği ne bitkli kaldı ne ilaç ne vitamin eşim ilaç kutusu oldu resmen ...faydasını gördüğü zamanlarda oldu görmediği de oldu ..
umarım seninde poliplerinden kutulunca sağlıkla tedavinden mutlu sonla çıkarsın canım dularımız hep birlikte biliyosun :KK68::KK68:

saol canım iyi dileklerin için..ben kendim için bişi yapmadım pek benim sorun eşimde ya alternatif olsun tıp olarak olsun yemediği içmediği ne bitkli kaldı ne ilaç ne vitamin eşim ilaç kutusu oldu resmen ...faydasını gördüğü zamanlarda oldu görmediği de oldu ..
Evet tatlım haklısın birbirimize ettigimiz dualar Insallah Rabbimin katında kabul olur Insallah sende bebislerine bu tedavide kavusuirsun Insallah vakti saati gelmiştir canim benim sevgiler
umarım seninde poliplerinden kutulunca sağlıkla tedavinden mutlu sonla çıkarsın canım dularımız hep birlikte biliyosun :KK68::KK68:

X