Ku
Canim benim insallah sende en yakın zamanda anne adaylarının icinde olursun polip belki evladimizaa giden bor yol olacak Insallah doktor miyomsa ilac tedavisi diyo o kürtaj sırasında belli olacakmış Insallah ugraslarimizin sonu guzel olacak Rabbim gostercek ogunleri bize sevgilerevet cnm bende de polip çıktı.aslında bu polip hep vardı bende ikinci tüp bebek zamanında da histeroskopı oldum polip alındı dedi doktor ama sonra yine tekrarladı diyelim
3. tüp bebeğe başlamadan rahim filminde çıktı alsak iyi olur dedi ve alındı.adet bitiminden 2-3 gün sonra oldu.adetinle başlarız dedi ben gecikir mi adetim dedim gecikmez rahim zarına fazla zarar verilmedi dedi.adeti düzenlemek için d.kontol hapı verdi hap bitince adet olacaksın ve başlayacağız dedi ama ben hapı kullanırken adet oldum malesef başlayamadım.sonraki adete kaldı onda da kar yağdı gidemedim (bursadan istanbula) her ay bişey çıkıyo var bunda bir hayır diye alternatif tıpla tanışalım dedik.haftaya adet olucam ama başlar mıyım başlamaz mıyım bilmiyorum.eşim test yaptıracak ona göre karar vericez.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.