2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Merakta biraktim sizleri kusura bakmayin ama guzel haberim affettrmistir umarim :) Aminnnn canim benim cok sagol
Rabbim hayirli saglikli kucaklarimiza almayi nasip etsin. Isteyen herkese de hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin inşallah. Kiloyu dert etmiyrm almasam da iyi bebis iyi olsun yeter ki ama dedigin gibi son aylar sisilir saglik olsun raziyiz herseye hayirlisini versin yeter ki Rabbim

Güzel dileklerin çok sağol canim benim pazar günü kan tahlili sonuc negatif regl olamadim sasti düzen iyice hayırlısı rabbimden teni tedavinde yeni merkezinde hayirli uğurlu olsun kuzumm

Sağol gülüm bende inşallah başlarsa soracam kuzum onu ilk ucunde kapsuldu ben onu tam anlamiyla uygulayamiyordum galiba onlar negatif sonuncuda jeli daha iyi yaptim sanki ama kısmet değilmiş Teşekkürler güzel fikirlerin ve desteğin için adasim

aydın günlerimiz olsun inşallahhhhh

Kizlar, cevrenizde tup bebek yaptiracak,yaptirmak isteyen, maddi durumu iyi olmayan var midir?elimde kalan ilaclari,ihtiyaci olan birilerine vermek istiyorum...
tatlım http://www.kadinlarkulubu.com/forum...e-asilama-ilaclari-satiyorum-ariyorum.677656/ bak böyle bir konu var; buraya yazan arkadaşlara ben diğer tedavilerimden kalan ilaçlarımı göndermiştim tarihleri geçecek diye.... bi göz at istersen canım.... ama ilaçlarından birini ben almak istiyorum :)
amin canım inşaALLAH ben yalnız olacağım eşim ne kadar yardım edebilirse artık ALLAH hepimize kolaylık versin
ikiz ve sadece sen miiiii Allah yar ve yardımcın olsun tatlım....

Aynen cnm cok heycanliyim evet 10.gun test cnm inss guzel haberler veririm o gun
anammmm çok az kalmış ki..... hadi güzel haberler ver inşallah

Güzel dileklerin çok sağol canim benim pazar günü kan tahlili sonuc negatif regl olamadim sasti düzen iyice hayırlısı rabbimden teni tedavinde yeni merkezinde hayirli uğurlu olsun kuzumm
tedavi bi tomar hormon, reglin şaşması da normal canım... sağol canımcım inşallah her birimiz için vakit saat gelmiştir artık

Canim o basligi biliyorum ve takip ediyorum ancak,cok guven vermiyor bana ayni tipler ilac alip sonra satmaya calisiyorlar gibi geliyor ve bi arkadasa diye istiyorlar..ama en cok da tanidik birilerine ve ilac almaya durumu olmayana gitsin istiyorum..

son kullanma tarihleri ne zaman? aklımda bulunsun başlayacak olan bi arkadaş var henüz merkeze net karar veremedi maalesef yaştan dolayı rapor kullanamayacak.... olmazsa iletişmenize vesile olurum. kendi çalışmıyor eşi çalışıyor sadece. eğer daha çok ihtiyaç sahibi biri olmazsa tabi....

merhaba kızlar,
Amayam ne güzel raporunu almışsın inş. hayırlısı ile başlar tedavin.benim daha çıkacak raporum isyanlardayım şu fakülteye
yelizin bugün opusu vardı inş.kaliteli yumoşları olur.
Kalbimdesinin şeker randevusu haırlı haberlerle gelir inş.
hepiciğinizi öpüyorum.

vaktiyle barış hoca keşke başladığı hastanın tüm haklarını kullanmaya çalışmaktansa hiç tedavi olmayanların da raporu çıksın diye uğraşsaymış... taaaa 2013 ün hastaları varmış daha...rivayete göre 1300 kişi civarındaymış rapor bekleyen kişi sayısı..... mesela bana rapor çıktıya beni bi tedavi ediyo, sonraki ay donmuşum için tedaviye başlıyo; artık kaç donmuş varsa onlar zaten rapor hakkından kullanılmıyor.... sonra ikinci hakkın için sıfırdan tedaviye geçmiş. tabi barış hocada tedavi olanlar ondan çok memnundu, çok iyi insan çok ilgili vs. valla onu bunu bilmem ben kendisini tanımam görüşmedim de ancak bu durumda ki en önemli etken bu politikasıydı.....

ben de bikaç gün önce aradım. ikinci hakkım için raporu verdiler ama sıradan da çıkarmadılar... 40 kişi vardı önümde 1 ay sonra gittim yine 40 kişi var, dediler isterseniz verelim raporu... bu aramamda da kaçıncı sıradayım diye sormadım, sadece raporu ne kadar zaman içinde kullanmam gerektiğini sordum 6 ay dediler. benim raporun üstünde 3 kasım yazıyo. mayısa kadar ilaçları almak zorundayım demekki... inşallah tez vakitte çıkar tatlım raporun, çıkar ve başlarsın hemen.... hatta inşallah raporun çıkana kadar meleğin sürpriz yapar sanaaaa

canım sağlık sektörü insana illallah dedirtiyor bir de devletin olunca daha da zor oluyor inşaALLAH bundan sonra bütün işlerin kolaylıkla biter benim şeker ölçümü hocaya yüksek geldi insilün verdi 1 hafta sonra kontrole çağırdı

meraba kızlarr opu oldu bugün iyim şimdi akşama kadar yattım ..dün gece eşimde bende sanki ilk defa yapıcaz gibi heycanlandığımız için uyuyamadık sabaha kadar ...ben tabi narkozu alınca hoooooooopp gittim çok güzel bişi bu narkoz ya acayip derin uyutuyo insanı ehhehe
kaç yumurta toplandı bilmiomm yaa hemşire reçetemi yazarken ben sormamışım o kafayla eşimde zaten heycanlı biri hemşirede unuttu heralde ölee öğreemeden geldim eve ehehhe ... zaten yarın sabah arayıp bilgi verirler amannnnn dedimm aramadım bidaha bana transfere kalıcak yumurtalar lazım zaten ..bakalım şimdilik böle
karnım ağrıyooo

:) inşallah çok kaliteli yumoşların olmuştur veee en kalitelisi annesiyle buluşsun. Kaç tane transfer ettireceksiniz? Karın ağrın yarına geçer..:)) Güzel haberler almak dileğiyle

:) inşallah çok kaliteli yumoşların olmuştur veee en kalitelisi annesiyle buluşsun. Kaç tane transfer ettireceksiniz? Karın ağrın yarına geçer..:)) Güzel haberler almak dileğiyle
Saoll canım vala bana kalsa 3tane koyun dicemde doktora göre 2 yeterli benim için bakalımm kısmet inşlsh bu sefer dondurulmuş yumoşum olur ..ozaman tutacağı na inanıcam sanırım

Geçmiş olsun yelizciimm kaliteli yumurcaklarin Olsun inşallah gobisine tutunsunlaaarr

Gecmis olsun canim..hakkinizda hayirlisi olsun insallah.umarim dondurulmusa gerek kalmaz..ben de cok istiyordum ama sona duzgun 2 embriyo kalmisti.cok uzulmustum..kismetim buymus,gerek kalmadi allahtan tutundu biri..senin de tutunur da bunlari dusunmezsin

ay çok şekersin tatlım yaaaa

canım inşallaahhhh annesine tutunacak emriyon olur.... donmuşa da gerek kalmaz.... herşey gönlünce olsun canım benimmm habersiz bırakma bizi embriklerle ilgili haber geldiğinde

Kızlar bugun gittim randevuya doktor 2 ayın 4 verdi randevuyu polipse alicaz miyomsa ilac tedavisi edicez dediler tedaviye baslak Icin en az bir kere adet olman lazim dedi hem başlanması dedi ben Bebis icin uğraşırken bazolarida aldırmak Icin gelmişler çünkü orasi hep ameliyat yapiyo hakkımızda hayırlısı olsun

amin inşallah canım sürprizlere her zaman açığım hele ki böle bir sürprize can feda
raporu beklemiyorum canım ben çıkarsa ne ala çıkmazsa mualla istanbula başladım ama her ay birşey çıktı yok polip yok doğum kontrol hapı yok kar yağdı.
şimdi alternatif tıp deniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…