2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Mervecim tebrik ederim.ben de seni merak ediyordum,haber vermen iyi oldu..kendiliginden gelmesi cok surpriz olmus,ne guzel..allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..tum tedavi icin bekleyenlerin basina:)
Bu kusmalar filan cekilecek artik..benim de bulantim olmadi ama en basindan beri bi lokma fazla kacirsam hepsini cikardim,hala oyleyim..son 2ay sisiliyor dedi herkes.gercekten oyleymis..7 ayda 2,5 kg aldim ama sonra 2hafta da 2kg aliverdim ve devam ediyorum:)
Opuyorum

hadibakalım inşalahhhh
ayyyyy şimdi hastaneyi netten inceledim azcık, imsi var, aha var bi sürü şey var... bu arada AHA denilen şey de emriyonun dışındaki zarın inceltilmesi veya yırtılarak transfer yapılmasıymış... baktıkça heyecan bastı

hemen başlayasım varmış galiba içimde... yoksa da oluşmaya başladı.... Rabbim hayırları üstümüzden eksik etmesin inşallahhhh

sen heycanlanınca bende heycanlandım bak şimdi
en güzelide bu ya herşeye rağmen ümidin bitmemesi
allahımmmmmmmmm cuma gününün yüzüsuyu hürmetine son tedavilerimiz olsun burada bekleyen umut arayan hepimizin yüzü gülsün inşalhhh

amiiiiiin amiiinnnnn kızlar Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün

ben burdayım kızlarrrr
sizleri sessiz sedasız takip ediyorum.tedavim uzadıkça sanırım soğuyorum bazı şeylerden.
4343 aynı şeyleri yaşıyoruz benimde tedavim her ay erteleniyor.vardır bir hayır diyoruz yolumuza bakıyoruz.
merve aydın canımmmmmmm nasıl sevindim anlatamam rabbim kucağına da almayı nasip etsin.emre karatekelioğlu topiğini açan sendin sonra kayboldun biz devam ettiriyoruz şimdi topiği
selen cnm hayırlı olsun masalınız dünyaya gelmiş.çok sevindim rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
hatibulut sanada hayırlı doğumlar diliyorum cnm.doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum.
kalbimdesin testlerin tertemiz çıkacak inş. o şeker o vücuttan gidecek
amaya nerde başlıcaksın cnm tedaviye fakülteyi bekliyorsun sanıyordum ben seni.özelde mi yaptıracaksın.
yelizcim 1 yasin okudum senin için.rabbim tedavini hayırlı eylesin bebişler nasip etsin inş.

canım gecikmesindede vardır bir hayır inşaALLAH sonu koca bir göbüş ve bebişlerle biter güzel temenni ve duaların için çooooooookkkkk sağol canım

Tesekkur ederim arkadaşlarım amayacim kalbimdesinim ve nihancm Insallah dediğiniz gibi olur haftaya daha on görüşme verdi tup bebek merkezi baska bi doktora sevk etti burada tup bebek merkezleri yapmiyo oyle işleri kadın doktoruna yönlendiriyor eger öbür haftaya verirse randevuyu benim tedavi yine öbür aya kalacak hayırlısı artik Allahım sinamasin artik hisleri sözleri seviyorum

canım Rabbim güzel haberlerini burada okumayı nasip eder inşallah tez zamanda. başladın mı gerisi kolay zaten.dualrımızdasın

canım hayırlısı olsun inşallah. ama ben inanıyorum ki en kısa sürede bu topikteki listedeki herkesin yanına hamiş yazılacak.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun...sen de dualarımızdasın

NormAl dogum her zaman normal olmuyor o yuzden dedi anlamadim ama zaten bende açıkçası korkuyorum :)

Garip bir açıklama olmuş doktorunun ki :) hayırlısı olsun hakkımızda..
Benim de yengem hamile, normal de 9 Şubat görünüyor doğum tarihi, bu gece rüyamda o doğum yapıyordu, bakalım hanginiz önce bebişleri dünyaya getireceksiniz. Ben onun için bile sürekli heyecanlanıyorum, kendim de napcam bilmiyorum.
Bir de o bugün doktordaydı 2850 kg ve 49 cm demiş doktor, sen ne durumdasın?

Merhaba canim Nerde başlayacaksin tedavine sonu güzel hayirli olsun inşallah ben geçen ay kimyasal yaşadım yaa bu ay korunmadik zaten tedavisiz olmuyor mantigi regl tarihim Sasti tabi hesabima gore 20-25 ocak gibi olmam lazim lekenme Oluyor ahaa adet oldum diyom kesiliyor kan tahlili verelim diyom esim umutlanma tedaviyi bekle diyor yaa varsa yaa yine kimyasal düşerse diye korkuyorum yani onlem alinsin diye Bende adet olsam hemen gidesim var doktora baharı beklesemem mi diyom
bakalım bi kaç güne regl olurum sonra da bi ön kontrol için gidicem görüşcem anlaşırız diye umuyorum başlıycam.... hayırlısıyla inşallahhhh

Canim benim hic belli ol.az Insallah sende merve arkadasim gibi hamilesindir Rabbim ol deyince hersey olur gününden kaç gun geçti o lekelelenmelerde tutunma lekelenmeleri olabilir ben bi kan ver derim suprizzzzzz Bebis geliyodur Insallah daha önceden bole oluyomudu hayırlı haberlerini bekliyoruz en azından uderar testi yap sevgiler

CAnim 37+3 te gittim 2.700 dü bebek.ben ilk zamanlarda üüzülüyordumama hoca saglikli olmasi yeter doğduktan sonra alir dedi.

CAnim 37+3 te gittim 2.700 dü bebek.ben ilk zamanlarda üüzülüyordumama hoca saglikli olmasi yeter doğduktan sonra alir dedi.

Bebeğin kilosu ultrason cihazı ile yapılan baş ve bacak ölçümlerine dayanarak tahmin edilebilir. Ultrason cihazı bebeğin kilosunu tartarak net olarak ölçemez, tahmini olarak hesaplar.
Bu yüzden de üzülme derim, doktorlar tam olarak bilemezler kilosunu, bence de sağlıklı olsun bide annesi ona süt versin :) o yeter ona. Şimdi doğuma kadar günde ortalama 30 gr alacak bebişin.. Ne zaman doğum, tam tarihin belli oldu mu?

Sağol canim benim geçen ay 4. Denemem kimyasal oldu 6 aralikta pozitifdi 20 aralik gibi düştü kısmet değilmiş adet tarihim sasti iste bu ayin 20 si gibi olmam lazim bilmiyorum bakalim hayırlısı Allahim isteyen herkese bize burda listedeki tüm kızlar hamis olalim alalim babylerimizi Inşallah azcik daha sabredeyim kan veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…