2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Hepinize merhaba arkadaşlar,

Sizlerden uzun süre uzak kaldım haber veremedim bunun için öncelikle özür dilerim.

Ama size güzel haberlerle geldim Rabbime ne kadar şükretsem az. Onun hikmetinden asla sual olunmaz. Rabbime binlerce şükürler olsun ki hamileyim hemde doğal yoldan bu benim için daha da büyük bir mucize. Biliyorsunuz ki sorun eşimdeydi 2 aşılama ve 2 kez tüp bebek tedavim başarısız sonuçlanmıştı. 3.ye kasım ayında başlayacaktım ki hamile olduğumu öğrendim. Büyük bir mucizeydi benim için tüp ile de tutmayan nasıl doğal olmuştu. Ama sorguya ne hacet Rabbim nasip ettikten sonra. Tabi öğrendikten sonra doktorum hep tedirgin davrandı önce keseyi görelim, sonra kalp atışı duyalım felan yüreğim ağzımda geçti o süre. Sonrasında da beni hayattan alıkoyan 7/24 yattığım hiçbişey yiyip içmediğim bulantı ve kusmalı bir dönem geldi. Evimde bile kalamadım ilaçlarla serumlarla da kusmalarım bitmedi. Demek ki vakti zamanı gelmemiş dedim 6kg verdim sabrettim. Şükürler olsun ki o felaket günler geride kaldı bu sebepten dolayı sizlere de yazamadım çünkü kafamı kaldıramıyordum. Kusmam hala var doktorumun tahminine göre doğuma kadar da böyle devam edecek. Razıyım bu günlerime şükürler olsun yeter ki bebeğim hayırlı sağlıklı dünyaya gelsin başka bir isteğim yok.

Benden haberler bunlar. Birde kızım olacakmış şükürler olsun.

Burdaki arkadaşlarım her daim dualarımdasınız hamile olanlara sağlıklı sıhhatli kucaklarına almaları için, hamile kalmak isteyenlere de Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin diye dua ediyorum.
Mervecim tebrik ederim.ben de seni merak ediyordum,haber vermen iyi oldu..kendiliginden gelmesi cok surpriz olmus,ne guzel..allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..tum tedavi icin bekleyenlerin basina:)
Bu kusmalar filan cekilecek artik..benim de bulantim olmadi ama en basindan beri bi lokma fazla kacirsam hepsini cikardim,hala oyleyim..son 2ay sisiliyor dedi herkes.gercekten oyleymis..7 ayda 2,5 kg aldim ama sonra 2hafta da 2kg aliverdim ve devam ediyorum:)
Opuyorum:KK68::KK68:

hadibakalım inşalahhhh:rolleyes::rolleyes:
ayyyyy şimdi hastaneyi netten inceledim azcık, imsi var, aha var bi sürü şey var... bu arada AHA denilen şey de emriyonun dışındaki zarın inceltilmesi veya yırtılarak transfer yapılmasıymış... baktıkça heyecan bastı:KK17::KK17::KK17::KK17:

hemen başlayasım varmış galiba içimde... yoksa da oluşmaya başladı.... Rabbim hayırları üstümüzden eksik etmesin inşallahhhh:KK36::KK36::KK36:

ayyyyy şimdi hastaneyi netten inceledim azcık, imsi var, aha var bi sürü şey var... bu arada AHA denilen şey de emriyonun dışındaki zarın inceltilmesi veya yırtılarak transfer yapılmasıymış... baktıkça heyecan bastı:KK17::KK17::KK17::KK17:

hemen başlayasım varmış galiba içimde... yoksa da oluşmaya başladı.... Rabbim hayırları üstümüzden eksik etmesin inşallahhhh:KK36::KK36::KK36:

sen heycanlanınca bende heycanlandım bak şimdi :rolleyes::rolleyes:
en güzelide bu ya herşeye rağmen ümidin bitmemesi
allahımmmmmmmmm cuma gününün yüzüsuyu hürmetine son tedavilerimiz olsun burada bekleyen umut arayan hepimizin yüzü gülsün inşalhhh:KK72::KK72:

sen heycanlanınca bende heycanlandım bak şimdi :rolleyes::rolleyes:
en güzelide bu ya herşeye rağmen ümidin bitmemesi
allahımmmmmmmmm cuma gününün yüzüsuyu hürmetine son tedavilerimiz olsun burada bekleyen umut arayan hepimizin yüzü gülsün inşalhhh:KK72::KK72:
amiiiiiin:KK68::KK68::KK68: amiiinnnnn kızlar:KK68::KK68::KK68: Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK68::KK68::KK68::KK68:

ben burdayım kızlarrrr :KK31::KK31::KK31:
sizleri sessiz sedasız takip ediyorum.tedavim uzadıkça sanırım soğuyorum bazı şeylerden.
4343 aynı şeyleri yaşıyoruz benimde tedavim her ay erteleniyor.vardır bir hayır diyoruz yolumuza bakıyoruz.
merve aydın canımmmmmmm nasıl sevindim anlatamam rabbim kucağına da almayı nasip etsin.emre karatekelioğlu topiğini açan sendin sonra kayboldun biz devam ettiriyoruz şimdi topiği :rolleyes::rolleyes:
selen cnm hayırlı olsun masalınız dünyaya gelmiş.çok sevindim rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
hatibulut sanada hayırlı doğumlar diliyorum cnm.doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum.
kalbimdesin testlerin tertemiz çıkacak inş. o şeker o vücuttan gidecek :KK49:
amaya nerde başlıcaksın cnm tedaviye fakülteyi bekliyorsun sanıyordum ben seni.özelde mi yaptıracaksın.
yelizcim 1 yasin okudum senin için.rabbim tedavini hayırlı eylesin bebişler nasip etsin inş.:KK68:

ben burdayım kızlarrrr :KK31::KK31::KK31:
sizleri sessiz sedasız takip ediyorum.tedavim uzadıkça sanırım soğuyorum bazı şeylerden.
4343 aynı şeyleri yaşıyoruz benimde tedavim her ay erteleniyor.vardır bir hayır diyoruz yolumuza bakıyoruz.
merve aydın canımmmmmmm nasıl sevindim anlatamam rabbim kucağına da almayı nasip etsin.emre karatekelioğlu topiğini açan sendin sonra kayboldun biz devam ettiriyoruz şimdi topiği :rolleyes::rolleyes:
selen cnm hayırlı olsun masalınız dünyaya gelmiş.çok sevindim rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
hatibulut sanada hayırlı doğumlar diliyorum cnm.doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum.
kalbimdesin testlerin tertemiz çıkacak inş. o şeker o vücuttan gidecek :KK49:
amaya nerde başlıcaksın cnm tedaviye fakülteyi bekliyorsun sanıyordum ben seni.özelde mi yaptıracaksın.
yelizcim 1 yasin okudum senin için.rabbim tedavini hayırlı eylesin bebişler nasip etsin inş.:KK68:
canım gecikmesindede vardır bir hayır inşaALLAH sonu koca bir göbüş:KK68: ve bebişlerle biter :KK68:güzel temenni ve duaların için çooooooookkkkk sağol canım :KK19::KK15:

Tesekkur ederim arkadaşlarım amayacim kalbimdesinim ve nihancm Insallah dediğiniz gibi olur haftaya daha on görüşme verdi tup bebek merkezi baska bi doktora sevk etti burada tup bebek merkezleri yapmiyo oyle işleri kadın doktoruna yönlendiriyor eger öbür haftaya verirse randevuyu benim tedavi yine öbür aya kalacak hayırlısı artik Allahım sinamasin artik hisleri sözleri seviyorum

canım Rabbim güzel haberlerini burada okumayı nasip eder inşallah tez zamanda. başladın mı gerisi kolay zaten.dualrımızdasın:KK49:

Tesekkur ederim arkadaşlarım amayacim kalbimdesinim ve nihancm Insallah dediğiniz gibi olur haftaya daha on görüşme verdi tup bebek merkezi baska bi doktora sevk etti burada tup bebek merkezleri yapmiyo oyle işleri kadın doktoruna yönlendiriyor eger öbür haftaya verirse randevuyu benim tedavi yine öbür aya kalacak hayırlısı artik Allahım sinamasin artik hisleri sözleri seviyorum

canım hayırlısı olsun inşallah. ama ben inanıyorum ki en kısa sürede bu topikteki listedeki herkesin yanına hamiş yazılacak.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun...sen de dualarımızdasın:KK49:

NormAl dogum her zaman normal olmuyor o yuzden dedi anlamadim ama zaten bende açıkçası korkuyorum :)

Garip bir açıklama olmuş doktorunun ki :) hayırlısı olsun hakkımızda..
Benim de yengem hamile, normal de 9 Şubat görünüyor doğum tarihi, bu gece rüyamda o doğum yapıyordu, bakalım hanginiz önce bebişleri dünyaya getireceksiniz. Ben onun için bile sürekli heyecanlanıyorum, kendim de napcam bilmiyorum.:KK45:
Bir de o bugün doktordaydı 2850 kg ve 49 cm demiş doktor, sen ne durumdasın? :KK37:

Merhaba canim Nerde başlayacaksin tedavine sonu güzel hayirli olsun inşallah ben geçen ay kimyasal yaşadım yaa bu ay korunmadik:oops: zaten tedavisiz olmuyor mantigi regl tarihim Sasti tabi hesabima gore 20-25 ocak gibi olmam lazim lekenme Oluyor ahaa adet oldum diyom kesiliyor kan tahlili verelim diyom esim umutlanma tedaviyi bekle diyor yaa varsa yaa yine kimyasal düşerse diye korkuyorum yani onlem alinsin diye :KK57: Bende adet olsam hemen gidesim var doktora baharı beklesemem mi diyom :KK54:
bakalım bi kaç güne regl olurum sonra da bi ön kontrol için gidicem görüşcem anlaşırız diye umuyorum başlıycam.... hayırlısıyla inşallahhhh

Merhaba canim Nerde başlayacaksin tedavine sonu güzel hayirli olsun inşallah ben geçen ay kimyasal yaşadım yaa bu ay korunmadik:oops: zaten tedavisiz olmuyor mantigi regl tarihim Sasti tabi hesabima gore 20-25 ocak gibi olmam lazim lekenme Oluyor ahaa adet oldum diyom kesiliyor kan tahlili verelim diyom esim umutlanma tedaviyi bekle diyor yaa varsa yaa yine kimyasal düşerse diye korkuyorum yani onlem alinsin diye :KK57: Bende adet olsam hemen gidesim var doktora baharı beklesemem mi diyom :KK54:
Canim benim hic belli ol.az Insallah sende merve arkadasim gibi hamilesindir Rabbim ol deyince hersey olur gününden kaç gun geçti o lekelelenmelerde tutunma lekelenmeleri olabilir ben bi kan ver derim suprizzzzzz Bebis geliyodur Insallah daha önceden bole oluyomudu hayırlı haberlerini bekliyoruz en azından uderar testi yap sevgiler

Garip bir açıklama olmuş doktorunun ki :) hayırlısı olsun hakkımızda..
Benim de yengem hamile, normal de 9 Şubat görünüyor doğum tarihi, bu gece rüyamda o doğum yapıyordu, bakalım hanginiz önce bebişleri dünyaya getireceksiniz. Ben onun için bile sürekli heyecanlanıyorum, kendim de napcam bilmiyorum.:KK45:
Bir de o bugün doktordaydı 2850 kg ve 49 cm demiş doktor, sen ne durumdasın? :KK37:

CAnim 37+3 te gittim 2.700 dü bebek.ben ilk zamanlarda üüzülüyordumama hoca saglikli olmasi yeter doğduktan sonra alir dedi.

CAnim 37+3 te gittim 2.700 dü bebek.ben ilk zamanlarda üüzülüyordumama hoca saglikli olmasi yeter doğduktan sonra alir dedi.

Bebeğin kilosu ultrason cihazı ile yapılan baş ve bacak ölçümlerine dayanarak tahmin edilebilir. Ultrason cihazı bebeğin kilosunu tartarak net olarak ölçemez, tahmini olarak hesaplar.
Bu yüzden de üzülme derim, doktorlar tam olarak bilemezler kilosunu, bence de sağlıklı olsun bide annesi ona süt versin :) o yeter ona. Şimdi doğuma kadar günde ortalama 30 gr alacak bebişin..:kk77: :emir_bebek: Ne zaman doğum, tam tarihin belli oldu mu?

Sağol canim benim geçen ay 4. Denemem kimyasal oldu 6 aralikta pozitifdi 20 aralik gibi düştü kısmet değilmiş adet tarihim sasti iste bu ayin 20 si gibi olmam lazim bilmiyorum bakalim hayırlısı Allahim isteyen herkese bize burda listedeki tüm kızlar hamis olalim alalim babylerimizi :anneadayı: Inşallah azcik daha sabredeyim kan veririm:KK51:

Canim benim hic belli ol.az Insallah sende merve arkadasim gibi hamilesindir
Rabbim ol deyince hersey olur gününden kaç gun geçti o lekelelenmelerde tutunma lekelenmeleri olabilir ben bi kan ver derim suprizzzzzz Bebis geliyodur Insallah daha önceden bole oluyomudu hayırlı haberlerini bekliyoruz en azından uderar testi yap sevgiler

X