Canlar hepinise saglikli huzurlu mutlu ve bebisli bir yil diliyorum..2015 harika bir yil olur insallah...tedaviye gerek kalmadan grlir beklenen bebislerimiz vee hamislerimiz saglicskla agrisiz sizisiz kavusurlar yavrularinw..
Benim kuzum iyi cok sukur ancak brnim mide yanmalarim devam ediyor yine acillik oldum sanirim bobrek tasindanmis ultrason cekilmedi hrnuz heralde 2015 te bi operasyon gorunuyor bana..bebisleriiz saglikli olsunda gerisi kolay...hepiniz aklimda dualarimdasinix...
yelizvim okumak isterdim ama benim kanamalarim devam ediyir hala
..selenn arkadasim cok az kalmisss bak heyecanlandimsimdi guzel haberlerini vekliyorumm sezeryan cok kokay sakin takma kafana...naxan kuzum seninde az kaldi hati ile birlikte..kalbimdesin hep aklimdasin eminimki guzel yavtularina kavusacsksin Allahin uzniyle..neseee tedavin 2ler geyirsin sana emii:) kiz kacsk amaya nerelerdesin topigi basi bis birakip gittin :) monicacim seninde az kalmis yaa madallahhh hamislerimizee 4343 ithal grlin bu yil senin yilin olsun insallahhh .romacim bebis iyimi sekerim? Oyle yogun yorgun ve uykusuz oluyorki insan vakit kalmiyor hivbiseye..yazamadim pek bu aralar..adini unuttuklarim afgola zira uykusuzum yine :)